- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.521
herkese selamlar canlarım.
miskinim,kalkıp temizlik yapmam lazım,herzamanki gibi uykusuzum(neden acaba?)sempatiksalakcinni
umarım herkesler iyidir şekerleropuyorumnanaktan
Pınarcıgım beslenme seklı soyle.
sabah 09 00 - 10 00 arası 3 bebe bıskuvısı,1 cay kasıgı pekmez,yarım cevız ıcın,1 cay kasıgı yumurta sarısı,1 tatlı kasıgı peynır.bunları ılk basda 60 ml devam sutu ıle carıstırıp verıyordum.sonra 2 kasık yogurla, sımdıde 2 tartlı kasıgı su ıle karıstırıp verıyorum.hergun bır eksıkle yapıyorum.bazan yarım cay kasıgı tereyag koyuyorum.
bunları yedıkden sonra emıyor.
saat 11 00 de meyve puresı
tekrar emıyor
saat 12 00 - 13 00 arası sebze corbası
tekrar emıyor
saat 15 00 meyve puresı
tekrar emıyor
saat 17 00 yogurt
tekrar emıyor
aksam yatana kadar emıyor.bazan meyve bazan corba bazanda hıcbırsey vermıyorum
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çok öenmli bir şey olmadan atlatır yavrumuz rahatsızlığını...
Maaşallah Eymen'e, çok hızlı çıktı bu afacan...
Hanife'cim teşekkür ederim.
Sanırım sıcaktan isilik oldu. Ev çok sıcak, uyurken falan çok terliyor. Üşür diye banyosunu da azalttım. Bir iki gün geçmezse doktora gideriz.
Ben de çok hastayım yahu, her yanım ağrıyor, bi üşüyorum bi yanıyorum. Ağız burun bi acayip. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var; çok dikkat etmek lazımmış bu havalarda, her gün ıslak saçla dışarı çıkmamak lazımmış. Benim öğrenciler de yarısı hasta, hapşırık tıksırık dolu etrafım. Yaza kadar iyileşmem ben artık
temizlik yapman lazım tabiii misafir gelicek eve :)
atayı kaldırdım sonrada yemeğini yedirdim kendine geldi :) şimdi yerde oyuncaklarıyla boğuşuyor
herkese selamlar canlarım.
miskinim,kalkıp temizlik yapmam lazım,herzamanki gibi uykusuzum(neden acaba?)sempatiksalakcinni
umarım herkesler iyidir şekerleropuyorumnanaktan
Ben bunu değil ama yine tefal in 1,7 lt olan başka ısıtıcını kullanıyorum gayette memnunum.
sevindim cnm, demek uyku mahmurluğuymuş:))
selam cnm. ben bugün uykumu almış gibiyim. gece Eymen 10 kez uyandı ama sabah 10.30'da kalktı:))
hijyen maşallah eymene yakında pıtır pıtır yürümeye başlar..guclubacismile
fatma ne oldu sana sitem dışı oldun anlatsana...
beknur duruya çok geçmiş olsun,inşallah daha güzel iş imkanı dogar senin için.
canan sanada çok eçmiş olsun.neyseki okullar 4 gün tatildi çocuklardan uzak kalıp dinlenmişsindir biraz.:2:
hasret hakkında ne hayırlıysa o olsun..tabi isteriz ceryy kardeş olsun..
emel sende hijyenimin dedigi gibi bal karabiber ve limon karıştır iç çok iyi geliyo..:2:
handecim bakalım ne kadar süre devam edeceksin rejime.:enbuyukkk:.
unuttuklarım varsa kusura bakmayın hasta olanlara tekrardan çok geçmiş olsunna.s.
evet banada çok uygun geldi,hem güzel markalar var...dünkü montlar benim baktığım pançonundu...deri içi kürkli falan çok güzeldi ya...bundan sonra takip ederim ayın 15 lerini ben..her ay çoçuklara bişeyler almak zornda kalıyorum zaten..ordan alırım buldukça...
kızlar geçen gün burdan bir marketten ülker çikolata aldım bayat çıktı bütün hevesim kaçtı bende o sinirle ülkere mail attım biraz önce çanakkale bölge şefi elinde birsürü çikolatayla geldi kusura bakmayın dedi hem çok şaşırdım hemde çok mutlu oldum :)
kızlar ata uyandı ama yatağından kalkmak istemiyo yanına gittim alayım diye eskiden hemen kollarını kaldırır kalkmak isterdi şimdi öyle bakıyo alayım dedim oralı olmadı yatağının kenarını tuttu bırakmadı bende yatırdım tekrar ateşimi var acaba diye baktım ateşi yok ama çok halsiz görünüyo baygın baygın bakıyo ne oldu ki şimdi
selamlar arkadişler,.bendeniz izinli olarak haktanımla çokgüzel evde pinekliyorum,.bu halimdende çok memnunum.oh be ne güzelmiş evde tembellik yapmak,.bi geçmişe bakam,.yaramazlık varmıdır??zemuszemus zemuszemus
Selamlar
geçmişi okumaya çalıştım ama pek mümkün olmadı, şöyle bi göz gezdirdim:))
YKM'deki indirim gününden niye haberimiz olmamış şimdiye kadar, süpermiş walla
FATMAcım Seline çok geçmiş olsun cnm
PINAR EYmen paşanın da inş. önemli bi problemi yoktur
BURCU biz de oğluşla koyun koyuna yatıyoruz walla, o da aynen dOruk gibi elini koluma atıyor mutlaka:)) ee sen ne gibi sürprizler yaptın diş buğdayında? anlatmıcan mı artık?
GÜLSAN çok geçmiş olsun cnm, bitirip tüketmiş bu hastalık seni inş. tifo falan değildir
evet ve üstelik ben cam biberon kullanıyordum ama bibrosu ucu he defasınbda kaynatılmalı şimdi sterilezatör arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ? ama onlarada bir türlü güvenemiyorum kansorejön dedikelri için almamızştık daha önce şimdi kararsızım ? ... kimler neler yapıyor bu konuda ?
teşekkür ederim canlar eymen yine full aktif modda ayaklı yer elması yaa...
Alp te öyle meral yaa ne yapacağız biz böyle?
artık bende sayıyorum uyanışlarını ve enaz 6-7 oluyor.anlamıyorum ne istiyor?sütüm doyurmuyor geceleri desem ee zaten ek gıda alıyor gün boyunca ve tabi emiyor yine,akşamın ilerleyen saatlerinde şu milupa nın sütlü tahıllısındanda yapıyorum az biraz.ne derdi var anlam veremiyorum.
Belki uykusunu alamamıştır...
Çok güzel di mi koyun koyuna yatmak...
O kokusu burnuma gelmiyor mu, uçuyorum :)
Aslında fotoları yüklemeyi bekleyecektim ama madem sordun anlatayım, muhabbet olsun :)
Bir arkadaşımdan diş ve nazar boncuğu şeklinde, şeker hamuru ile süslenmiş kurabiyeler yapmasını rica ettim, onları paketledim, kurdeleyle süsledim, kuzunun sepetine koydum, gelenlere ikram ettik.
Sonra Doruk'a smokin şeklinde badi ve uğur böceği kanadı aldım, misafirleri öyle karşıladık, bayıldı herkes, çok da yakıştı bitaneme :asigim:
Nesne seçimi için de üzerinde kocaman bir ağız resmi ve "ısırırım" yazısı olan badi almıştım, onu giydirdim, günün anlam ve önemi uygun :)
Doruk'un iki dişinin göründüğü bir fotoğrafını ve benim koluma bıraktığı diç izinin fotoğrafını çoğaltıp dağıttım misafirlere, kurabiyelerle birlikte...
Öyle küçük küçük şeyler ama atraksiyon kattı işte günümüze, bir bebek 20 kişiye neşe ve pozitif enerji verdi, Rabbim bir gün bile eksikliklerini göstermesin, hiç birinin...
Çok güzel di mi koyun koyuna yatmak...
O kokusu burnuma gelmiyor mu, uçuyorum :)
Aslında fotoları yüklemeyi bekleyecektim ama madem sordun anlatayım, muhabbet olsun :)
Bir arkadaşımdan diş ve nazar boncuğu şeklinde, şeker hamuru ile süslenmiş kurabiyeler yapmasını rica ettim, onları paketledim, kurdeleyle süsledim, kuzunun sepetine koydum, gelenlere ikram ettik.
Sonra Doruk'a smokin şeklinde badi ve uğur böceği kanadı aldım, misafirleri öyle karşıladık, bayıldı herkes, çok da yakıştı bitaneme :asigim:
Nesne seçimi için de üzerinde kocaman bir ağız resmi ve "ısırırım" yazısı olan badi almıştım, onu giydirdim, günün anlam ve önemi uygun :)
Doruk'un iki dişinin göründüğü bir fotoğrafını ve benim koluma bıraktığı diç izinin fotoğrafını çoğaltıp dağıttım misafirlere, kurabiyelerle birlikte...
Öyle küçük küçük şeyler ama atraksiyon kattı işte günümüze, bir bebek 20 kişiye neşe ve pozitif enerji verdi, Rabbim bir gün bile eksikliklerini göstermesin, hiç birinin...
ne yapıcaz canımcım, artık bu duruma alışığ kabullenicez. başka çaresi yok( walla furkana çektiyse 2 yaşına kadar böyle devam edicek benimki, emmeyi bırakana kadar yani (
İzledim zıpırın videosunu, maşallah ona. Eymen koç burcu di mi?? koçlar böyle aceleci oluyor. benim Furkan da koç, o da bu aylarda sıralıyordu ve 9 aylıkken tam anlamıyla yürüyordu artık, dışarda elini tutarak yürütebiliyordum ve herkes şaşırıyordu. senin Eymen de öyle olacak gibi:))
ne yapıcaz canımcım, artık bu duruma alışığ kabullenicez. başka çaresi yok( walla furkana çektiyse 2 yaşına kadar böyle devam edicek benimki, emmeyi bırakana kadar yani (
süpper olmuşş:lepi: tebrik ediyorum cnm, cidden güne neşe katmışsın.
kime çıktı bozuk para??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?