2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese selamlar canlarım.
miskinim,kalkıp temizlik yapmam lazım,herzamanki gibi uykusuzum(neden acaba?)sempatiksalakcinni

umarım herkesler iyidir şekerleropuyorumnanaktan

Ay maaşallah daha ne yesin?Ben bu kadar vermiyorum zaten versemde almıyor.Her gün yumurta vermiyorum mesela.Bir gün durup ertesi gün veriyorum.Her gün meyve suyuda vermiyorum bir gün durup ertesi gün veriyorum.Herşeyden vermek lazım ama bu da pek bir fazla göründü gözüme sanki.Hepsinden yiyormu seninki?

Selamlar
geçmişi okumaya çalıştım ama pek mümkün olmadı, şöyle bi göz gezdirdim:))

YKM'deki indirim gününden niye haberimiz olmamış şimdiye kadar, süpermiş walla

FATMAcım Seline çok geçmiş olsun cnm

PINAR EYmen paşanın da inş. önemli bi problemi yoktur

BURCU biz de oğluşla koyun koyuna yatıyoruz walla, o da aynen dOruk gibi elini koluma atıyor mutlaka:)) ee sen ne gibi sürprizler yaptın diş buğdayında? anlatmıcan mı artık?

GÜLSAN çok geçmiş olsun cnm, bitirip tüketmiş bu hastalık seni inş. tifo falan değildir

Ay sanada geçmiş olsun canım yaaa grip aşısı oldunmu?

atayı kaldırdım sonrada yemeğini yedirdim kendine geldi :) şimdi yerde oyuncaklarıyla boğuşuyor

sevindim cnm, demek uyku mahmurluğuymuş:))

herkese selamlar canlarım.
miskinim,kalkıp temizlik yapmam lazım,herzamanki gibi uykusuzum(neden acaba?)sempatiksalakcinni

umarım herkesler iyidir şekerleropuyorumnanaktan

selam cnm. ben bugün uykumu almış gibiyim. gece Eymen 10 kez uyandı ama sabah 10.30'da kalktı:))

Ben bunu değil ama yine tefal in 1,7 lt olan başka ısıtıcını kullanıyorum gayette memnunum.

sağol canım ben de bugüne kadar dandik bir şey kullanıyordum artık tefal alacağım dedim ve bunu seçtim umarım memenun kalırım.

OCD kullanıcısından alıntı
Pınarcıgım beslenme seklı soyle.
sabah 09 00 - 10 00 arası 3 bebe bıskuvısı,1 cay kasıgı pekmez,yarım cevız ıcın,1 cay kasıgı yumurta sarısı,1 tatlı kasıgı peynır.bunları ılk basda 60 ml devam sutu ıle carıstırıp verıyordum.sonra 2 kasık yogurla, sımdıde 2 tartlı kasıgı su ıle karıstırıp verıyorum.hergun bır eksıkle yapıyorum.bazan yarım cay kasıgı tereyag koyuyorum.
bunları yedıkden sonra emıyor.

saat 11 00 de meyve puresı
tekrar emıyor

saat 12 00 - 13 00 arası sebze corbası
tekrar emıyor

saat 15 00 meyve puresı
tekrar emıyor

saat 17 00 yogurt
tekrar emıyor

aksam yatana kadar emıyor.bazan meyve bazan corba bazanda hıcbırsey vermıyorum

canım bana sabah kahvaltın çok ağır göründü bir kere ceviz yağlı, pekmez aşırı şekerli yumurta peynir bunlarda da az a olsa yağ var. hem bence tereyağı bizimkiler için erken hayvansal yağ sonuçta, iki kere meyve püresi de çok bence sonuçta meyve şekeri de olsa şeker ve fazla meyve midenin asitliğini arttırır. dikkat ettim tahıl grubu fazla yok bu litede.

bu arada SELİN E geçmiş olsun.
GÜLSAN sanada geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi değildir.
BURCU doruk kuzumun seni araması,tavırları beni bile mahvetti,kıyamam ona ben.

başka başka ne vardı,unuttumbilmiyorumkismile

ÖZNUR tüm haftasonlarını misafir ağırlayarak geçiriyorsan ne zaman gezmeye çıkıyorsun?? ay senin yerine ben bunaldım

sevindim cnm, demek uyku mahmurluğuymuş:))

selam cnm. ben bugün uykumu almış gibiyim. gece Eymen 10 kez uyandı ama sabah 10.30'da kalktı:))

Alp te öyle meral yaa ne yapacağız biz böyle?
artık bende sayıyorum uyanışlarını ve enaz 6-7 oluyor.anlamıyorum ne istiyor?sütüm doyurmuyor geceleri desem ee zaten ek gıda alıyor gün boyunca ve tabi emiyor yine,akşamın ilerleyen saatlerinde şu milupa nın sütlü tahıllısındanda yapıyorum az biraz.ne derdi var anlam veremiyorum.

Son düzenleme:

Sağol canım daha iyiyim bugün.Ayşenura bir şeyler yedircem buralardayım.......

Valla ben de her ay bişiler alıyorum, favorim C&A ama YKM'ye de bakarım bundan sonra...

Aferin valla, müşteri memnuniyetine dikkat ediyorlar demek ki... Afiyet olsun canımcım :)

Belki uykusunu alamamıştır...

selamlar arkadişler,.bendeniz izinli olarak haktanımla çokgüzel evde pinekliyorum,.bu halimdende çok memnunum.oh be ne güzelmiş evde tembellik yapmak,.bi geçmişe bakam,.yaramazlık varmıdır??zemuszemus zemuszemus

Oohhh, süper, tadını çıkar Nilüfercim...

Çok güzel di mi koyun koyuna yatmak...
O kokusu burnuma gelmiyor mu, uçuyorum :)

Aslında fotoları yüklemeyi bekleyecektim ama madem sordun anlatayım, muhabbet olsun :)
Bir arkadaşımdan diş ve nazar boncuğu şeklinde, şeker hamuru ile süslenmiş kurabiyeler yapmasını rica ettim, onları paketledim, kurdeleyle süsledim, kuzunun sepetine koydum, gelenlere ikram ettik.
Sonra Doruk'a smokin şeklinde badi ve uğur böceği kanadı aldım, misafirleri öyle karşıladık, bayıldı herkes, çok da yakıştı bitaneme :asigim:
Nesne seçimi için de üzerinde kocaman bir ağız resmi ve "ısırırım" yazısı olan badi almıştım, onu giydirdim, günün anlam ve önemi uygun :)
Doruk'un iki dişinin göründüğü bir fotoğrafını ve benim koluma bıraktığı diç izinin fotoğrafını çoğaltıp dağıttım misafirlere, kurabiyelerle birlikte...
Öyle küçük küçük şeyler ama atraksiyon kattı işte günümüze, bir bebek 20 kişiye neşe ve pozitif enerji verdi, Rabbim bir gün bile eksikliklerini göstermesin, hiç birinin...

Canım ben haftada 2-3 kez kaynar suya atıyordum mikrobu kırılsın diye ama bundan sonra daha sık yaparım öyleyse....

teşekkür ederim canlar eymen yine full aktif modda ayaklı yer elması yaa...

İzledim zıpırın videosunu, maşallah ona. Eymen koç burcu di mi?? koçlar böyle aceleci oluyor. benim Furkan da koç, o da bu aylarda sıralıyordu ve 9 aylıkken tam anlamıyla yürüyordu artık, dışarda elini tutarak yürütebiliyordum ve herkes şaşırıyordu. senin Eymen de öyle olacak gibi:))

ne yapıcaz canımcım, artık bu duruma alışığ kabullenicez. başka çaresi yok( walla furkana çektiyse 2 yaşına kadar böyle devam edicek benimki, emmeyi bırakana kadar yani(

süpper olmuşş:lepi: tebrik ediyorum cnm, cidden güne neşe katmışsın.
kime çıktı bozuk para??

harika olmuş:hooray:
süper fikirler,çok eğlenceli geçmişe benziyor canım,çok sevindim.

ne yapıcaz canımcım, artık bu duruma alışığ kabullenicez. başka çaresi yok( walla furkana çektiyse 2 yaşına kadar böyle devam edicek benimki, emmeyi bırakana kadar yani(

akannehirakannehirakannehir

evet koç burçları aceleci olurmuş...hamileyken geçmişti bu burç muhabbeti ben de koç burcuyum Nihan da koç olsun isterdim ama balik oldu kuzum...ben de erken yürümüşüm erken konuşmuşum...

Burcu hayırlı olsun diş buğdayınız...çok neşeli olmuş anlaşılan biz de böyle bir adet yok...keşke olsaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…