2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa kızlar ALP öksürüyor dünden beri ama başka bir sıkıntısı yok üşüttü falan desem.
çok bağırıyor,çığırıyor.bundan olmuş olabilir mi?birde ne vereyim?

Beni de mahvediyor valla Yazgıcım, sıpa, başka bir insan üretti benden resmen :)

Sanırım bu aylarda hepsi böyle bir moda giriyorlar, sizinkiler uyumazdı, benim uyuyan Doruk bile gecede 4-5 defa, huysuzlanarak uyanıyor, tepiniyor, bağırıyor, memede uyuyor zar zor...

Kahvaltısı ağır değil aslında, bütün doktorlar bu aylardaki bebeklere aynı menüyü veriyorlar... Ama kilo almaya meyilli ise, belki porsiyonlar küçültülebilir, bütün verdikleri bebeklerin ihtiyacı olan şeyler, sadece cevizi her doktor vermiyor, o kadar...

Teşekkürler :)
Bozuk para anneanneme çıktı, yazık o da dışarı çıkamıyor, nefes problemi var, ben de tutturdum donatacaksın diye... Para vereyim, sen al ne istiyorsan diyor garibim, hayır sen donatacaksın diyorum. Aynı diyalogu 5 kere falan tekrarladım kadıncağıza, en sonunda öyle bir küfür salladı ki 75 yaşında kadın, hepimiz dumur olduk valla kaydirigubbakcemile3

ben müsaitse yan komşuma geçeyim 1 aydır bebek görmeye gidicem bir türlü gidemedim bir gittim o yoktu bir biz hsata olduk bulaştırmayalım dedik uzadı da uzadı...

verilmeyecek şeyler değil ama bence biraz daha zamana yaymak lazım.

Ayy hiç p.tesi sendromu yaşamayan ben Kerem doğduğundan beri yaşar oldum, zor geçiyor pazartesileri bana akşam olsa da evlerimize dağılsak...

selam gencler....sengözlerimebaksanab
yıgınla işim var..arada bakıp bakıp cıkıorum..tam yazıcam aktif babym uyanıyor..
mızır mızır..kucak istiyo..kucagıma alıorum yere bırak istiyo..
rüyamda onu yürüyo gördim süper bi duyguyla uyandım..

bu arada hasret naptın canım konuştnmu cengzle?dr gittinmi?
gecmişe bakamıorum..

Son düzenleme:
[ı]selamun aleyküm :)[/ı]
aleykümselam..
bi koç daha var burdaa:jeyyar:..bende yagmur un koc olasını isterdim hepama iyiyki balık olmuş
kendimden bi taneyle daha ugraşamazdım heral..

yaa kızlar ALP öksürüyor dünden beri ama başka bir sıkıntısı yok üşüttü falan desem.
çok bağırıyor,çığırıyor.bundan olmuş olabilir mi?birde ne vereyim?

dewam ederse ıhlamur zencefil elma kabugu aşkım..

midem ağzımda geziyorum sabahtan beri
ceryde hiç böyle olmamıştı çok rahat geçti ama bunun ağırlığı öldürüyo beni
bu kadar çabukmu başlar mide bulantıları yaaa...

harika olmuş:hooray:
süper fikirler,çok eğlenceli geçmişe benziyor canım,çok sevindim.

akannehirakannehirakannehir

Eğlendik valla, gerçi Doruk kanatlara sinir oldu ama olsun :)

Sağol Hanifecim...
Valla ben de yapmayacaktım aslında ama anneannem ısrar edince yaptım.
Kuzuya bir faydası olmadı ama biz azıcık eğlendik işte:)

ben müsaitse yan komşuma geçeyim 1 aydır bebek görmeye gidicem bir türlü gidemedim bir gittim o yoktu bir biz hsata olduk bulaştırmayalım dedik uzadı da uzadı...

Aaa ne güzel, bir bebek daha mı var apartmanda...
Beraber büyürler, çok iyi valla...

Ayy hiç p.tesi sendromu yaşamayan ben Kerem doğduğundan beri yaşar oldum, zor geçiyor pazartesileri bana akşam olsa da evlerimize dağılsak...

Ben zaten yaşardım, bir de şimdi düşün halimi delikafadulden

Strestendir gülüm o...
Son durum hakkında bilgi verecek misin bize?

aynen canım tamamen bağırım çağırmaktan öyle bir çığlık atıyorki sorma
sorma birde taklit yapıyor ben bazen çığırıyorum onu severken oda benle bir başlıyor çığırmaya.zaten sürekli bir bağırma bir çığlık.mutlu bile olsa böyle...
aleykümselam..

dewam ederse ıhlamur zencefil elma kabugu aşkım..
bakalım akşama kadar devam ederse öyle yaparım canım.
canım hamilesin sonuçta ama biraz psikolojikte olabilir bu durum streslisin yaa.

Çünkü o anneye aşık.......

Çünkü o anneye aşık.......

yaa cidden erkek çocukları anne delisi,anneye aşık oluyorlar.
Alp uyansın ben yanında olmayayım yıkıyor ortalığı,odadan çıkayım arkamdan ağlıyor,duşa giriyorum eşim birsüre sonra kapıyı vuruyor ağlıyor diye,giriyorlar ,kafamı uzatıp burdayım oğlum deyince susuyor,çıkıyorlar,oyuncakları ile bile benim üstümde oynuyorkafamçokkarıştı
yapışık ikizim benimboshayallersmile

Son düzenleme:

Süpermiş afiyetle ye ........Tebrikler ülkere.....

Burcu aklıma ne geldi, dışarı çıkarmadığı zamanlarda Doruk u annen arasıra kendi evine götürsün, özellikle böyle kapıya baktığı zamanlarda, çocuğa değişiklik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…