- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.541
bu arada SELİN E geçmiş olsun.
GÜLSAN sanada geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi değildir.
BURCU doruk kuzumun seni araması,tavırları beni bile mahvetti,kıyamam ona ben.
başka başka ne vardı,unuttumbilmiyorumkismile
Alp te öyle meral yaa ne yapacağız biz böyle?
artık bende sayıyorum uyanışlarını ve enaz 6-7 oluyor.anlamıyorum ne istiyor?sütüm doyurmuyor geceleri desem ee zaten ek gıda alıyor gün boyunca ve tabi emiyor yine,akşamın ilerleyen saatlerinde şu milupa nın sütlü tahıllısındanda yapıyorum az biraz.ne derdi var anlam veremiyorum.
sağol canım ben de bugüne kadar dandik bir şey kullanıyordum artık tefal alacağım dedim ve bunu seçtim umarım memenun kalırım.
canım bana sabah kahvaltın çok ağır göründü bir kere ceviz yağlı, pekmez aşırı şekerli yumurta peynir bunlarda da az a olsa yağ var. hem bence tereyağı bizimkiler için erken hayvansal yağ sonuçta, iki kere meyve püresi de çok bence sonuçta meyve şekeri de olsa şeker ve fazla meyve midenin asitliğini arttırır. dikkat ettim tahıl grubu fazla yok bu litede.
İzledim zıpırın videosunu, maşallah ona. Eymen koç burcu di mi?? koçlar böyle aceleci oluyor. benim Furkan da koç, o da bu aylarda sıralıyordu ve 9 aylıkken tam anlamıyla yürüyordu artık, dışarda elini tutarak yürütebiliyordum ve herkes şaşırıyordu. senin Eymen de öyle olacak gibi:))
ne yapıcaz canımcım, artık bu duruma alışığ kabullenicez. başka çaresi yok( walla furkana çektiyse 2 yaşına kadar böyle devam edicek benimki, emmeyi bırakana kadar yani (
süpper olmuşş:lepi: tebrik ediyorum cnm, cidden güne neşe katmışsın.
kime çıktı bozuk para??
verilmeyecek şeyler değil ama bence biraz daha zamana yaymak lazım.Beni de mahvediyor valla Yazgıcım, sıpa, başka bir insan üretti benden resmen :)
Sanırım bu aylarda hepsi böyle bir moda giriyorlar, sizinkiler uyumazdı, benim uyuyan Doruk bile gecede 4-5 defa, huysuzlanarak uyanıyor, tepiniyor, bağırıyor, memede uyuyor zar zor...
Kahvaltısı ağır değil aslında, bütün doktorlar bu aylardaki bebeklere aynı menüyü veriyorlar... Ama kilo almaya meyilli ise, belki porsiyonlar küçültülebilir, bütün verdikleri bebeklerin ihtiyacı olan şeyler, sadece cevizi her doktor vermiyor, o kadar...
Teşekkürler :)
Bozuk para anneanneme çıktı, yazık o da dışarı çıkamıyor, nefes problemi var, ben de tutturdum donatacaksın diye... Para vereyim, sen al ne istiyorsan diyor garibim, hayır sen donatacaksın diyorum. Aynı diyalogu 5 kere falan tekrarladım kadıncağıza, en sonunda öyle bir küfür salladı ki 75 yaşında kadın, hepimiz dumur olduk valla kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar ALP öksürüyor dünden beri ama başka bir sıkıntısı yok üşüttü falan desem.
çok bağırıyor,çığırıyor.bundan olmuş olabilir mi?birde ne vereyim?
aleykümselam..[ı]selamun aleyküm :)[/ı]
bi koç daha var burdaa:jeyyar:..bende yagmur un koc olasını isterdim hepama iyiyki balık olmuş
evet koç burçları aceleci olurmuş...hamileyken geçmişti bu burç muhabbeti ben de koç burcuyum Nihan da koç olsun isterdim ama balik oldu kuzum...ben de erken yürümüşüm erken konuşmuşum...
Burcu hayırlı olsun diş buğdayınız...çok neşeli olmuş anlaşılan biz de böyle bir adet yok...keşke olsaymış...
yaa kızlar ALP öksürüyor dünden beri ama başka bir sıkıntısı yok üşüttü falan desem.
çok bağırıyor,çığırıyor.bundan olmuş olabilir mi?birde ne vereyim?
midem ağzımda geziyorum sabahtan beri
ceryde hiç böyle olmamıştı çok rahat geçti ama bunun ağırlığı öldürüyo beni
bu kadar çabukmu başlar mide bulantıları yaaa...
harika olmuş:hooray:
süper fikirler,çok eğlenceli geçmişe benziyor canım,çok sevindim.
akannehirakannehirakannehir
evet koç burçları aceleci olurmuş...hamileyken geçmişti bu burç muhabbeti ben de koç burcuyum Nihan da koç olsun isterdim ama balik oldu kuzum...ben de erken yürümüşüm erken konuşmuşum...
Burcu hayırlı olsun diş buğdayınız...çok neşeli olmuş anlaşılan biz de böyle bir adet yok...keşke olsaymış...
ben müsaitse yan komşuma geçeyim 1 aydır bebek görmeye gidicem bir türlü gidemedim bir gittim o yoktu bir biz hsata olduk bulaştırmayalım dedik uzadı da uzadı...
Ayy hiç p.tesi sendromu yaşamayan ben Kerem doğduğundan beri yaşar oldum, zor geçiyor pazartesileri banaakşam olsa da evlerimize dağılsak...
sana cokkkkkkkk ısındı yawrım.anacım bızım kabıle toplantıları bıtmıyor o olmasa bıle havalara baksana.dun zatı dedım ben burda temızlık yapayım Burcu kesın Doruk la gezıyordur dıye :)
ben onu ac bırakmaya calıssam bıle o ac kalmaz anacım.benı yemeye calısıyor :))
kavga sonrası seks heralde ne bılım anacım aklinialirimsmile
Aaa çok geçmiş olsun benim güzel gözlü kuzuma... İnşallah toparlar çabucak, kıyamam ben ona yaaa... Sana da geçmiş olsun Esincim, Allah kolaylık versin bugün.
kavga sonrası haha güldürdün beni
sorma birde taklit yapıyor ben bazen çığırıyorum onu severken oda benle bir başlıyor çığırmaya.zaten sürekli bir bağırma bir çığlık.mutlu bile olsa böyle...aynen canım tamamen bağırım çağırmaktan öyle bir çığlık atıyorki sorma
bakalım akşama kadar devam ederse öyle yaparım canım.aleykümselam..
dewam ederse ıhlamur zencefil elma kabugu aşkım..
canım hamilesin sonuçta ama biraz psikolojikte olabilir bu durum streslisin yaa.midem ağzımda geziyorum sabahtan beri
Evi aradım...
Doruk'un ağlama sesi geliyor.
Noluyo dedim anneme, önce yok bişey falan dedi...
Sonra ısrar edince dedi ki, sabahtan beri hiç bişey yemiyor, kapıya baka baka ağlıyor, oyun da oynamıyor, galiba seni arıyor.
Birkaç haftadır hep böyle yapıyormuş pazartesi günleri, annem söylemiyormuş bana üzülmeyeyim diye...
Ağlasam tesiri yok, sussam gönül razı değil demişler ya, napıyım şimdi ben...
Yarına unutacak biliyorum ama yine de şirketten koşa koşa kaçmak, oğluma kavuşmak istiyorum hemen...
Çünkü o anneye aşık.......
kızlar geçen gün burdan bir marketten ülker çikolata aldım bayat çıktı bütün hevesim kaçtı bende o sinirle ülkere mail attım biraz önce çanakkale bölge şefi elinde birsürü çikolatayla geldi kusura bakmayın dedi hem çok şaşırdım hemde çok mutlu oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?