2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çünkü o anneye aşık.......

Annesi de ona çok aşık...
Çok çok çooookkk :asigim:

Koala bunlar koala hihoyyyt

İleridede böyle olurlar inş. Ayşenur baba yokken bana ağlıyor ama baba gelince unutuyor.Dün baba dışardan alışveriş yaptı geldi birden babaya ağlamaya başladı.Al kucağına götür dedim belliki dışarıya ağlıyor.Giydirdik çıktık dışarı oyuncak trene bindik beraber çok komikti.Yalnız bindiremem dedim adama.Sizinle beraber binerse çeker dedi tren.Hakikatende çekti sığdık kızımla o minik yere.Herkes bize baktı.Ufak tipler olunca sığıyoruz kızımla her yere :)Oyalandı falan sonrada uyudu kucağımda.

Son düzenleme:

bizim evde de var o kamyonculardan, dikkat et fazla sarkmasın geçenlerde tedbirsizlik edip düşürdük arabadan Allaha şükür bir şey olmadı ama canı acımış çok ağladı :sinifsinif:

bizimki ısırma işini tam çözemedi daha ama bu gün tavla oynuyor zat-ı alileri çok sevdi delikafadulden

bende var canım ondan bir tane de biz sofradayken kucağımıza oturup birşeyler yiyor onun dışında hiç bir şekilde yamiyor ohaoldumsmile

benimki de başladı anlatmaya yakında kızmayada başlar opuyorumnanaktan

allah sabır versin anneciğe çocuklara da şifa of çok üzüldüm ya rabbim kimseyi canının parçasıyla sınamasın :Saruboceq:

bir rüyayı yalnız bir kişi yorumlar benden önce yorumlayan olmuş o yüden susuyorum Allah hayra çıkarsın :Saruboceq:

Bu hafta tam 4 hamile haberi aldım hayırdır inşallah.

umarım seni de bulmaz kafamçokkarıştı

ay canım kıyamam ona..hafta sonu sana alışıyor dememki,,,canım Allah yardımcın olsun

aslında çalışan bütün annelerimizin yardımcısı olsun..çok zor gerçekten...

deniz de pazartesileri babasına işkence yapıyor zor bu işler zor :sinifsinif:

ata uyandııııııı :))))

şimid ona yemek yediricem bugünkü menümüz zeytinyağlı pırasa ve yoğurt :)

afiyet olsun yerimseniben

midem ağzımda geziyorum sabahtan beri
ceryde hiç böyle olmamıştı çok rahat geçti ama bunun ağırlığı öldürüyo beni
bu kadar çabukmu başlar mide bulantıları yaaa...

sen bu gün doktora gidip kesinleştirecektin ne oldu ?

senin o rüyana warya sanada ulan şeytanla işbirliğimi yaptın adi karı (oklava smile) yine işaretleri kullanamıyorum ben bond yapamıorumm smile lar olmuyo...
bu sabah mide bulantısıyla uyandım cery uyandı kahwaltı bi kaşık bile yemedi uyudu bnde koltukta uzandım bi emedur içtim (mide bulantısı hapı) cengiz geldi noldu sapsarı olmuşsun dedi..
bnde midem çok bulanıyo dedim...
o da hamilemisin yoksa dedi...
bnde bilmiorum olabilir dedim...
öptü bi kızım dahamı olcak yoksa benim şimdi dedi uff saçmalama dedim bnde.. neyse işi wardı zaten alelacele gitti...
aşağıda ki dükkanda abla beni sormuş hasret nasıl demiş..
bizimkide ; hamile galiba midesi bulanıyo demiş...
ablada olum daha çok erken borcunuz war durumunuz iyi değil ceren küçük doğurtmayı düşünmüyosun dimi demiş..
cengizde ne diosun sen abla demiş, ben asla çocuk falan aldırtmam demiş...
bu kadar ne olacak bilmiyorum ama dükkanı satmaya yada başkla bişey yapmayada niyeti yok, satışları yükseltmenin peşinde hala...

Canım galiba hasret bu konuya fazla girmek istemiyor.Bir kaç gündür şunu anladım hasret bebeği doğurmayı istiyor.Sadece bunun için kafası tam net değil.İnsan bir konuda kararını verir etraftan düşüncelerini isterken aslında kendi kararına yakın olan düşünceleri daha çok dinler.Örneğin ;kendimi tanıyorum biliyorum.Doğum şeklim konusunda kararsız değildim aslında.Etrafımdaki sesler normal doğum konusunda çok ısrarcıydı üstelik bende kendimi suçlu hissederim ileride eğer normal yapmazsam diye düşünüyordum bu ısrarcılar yüzünden.Gerçekte kendi düşüncem sezeryandı.Çünkü lerim çok fazlaydı bunun için.Ne sağlığım,ne psikolojim hiç bir şey normal demiyordu benim için.Rabbim yardım etti ve sezeryan oldu.Hiç pişman olmadım şükürler olsun.Eşim bile bugün en doğru kararı verdik der.Yani aslında biz ne söylersek söyleyelim hasret kararını çoktan verdi.Sadece etrafını dinliyor.Kararsızım dediğimiz anda bile aslında bir tarafa hep daha çok yakınızdır ve en sonunda o en yakın tarafı seçer rahatlarız.

herşeyin hayırlısı Allah yardımcınız her zaman... o bulantı hapını da fazla kullanma...

Bak senin yazının tam altına ben ne yazmışım?Sen zaten kararını vermiştin onu istiyordun.Hakkında hayırlısı olsun.Bir ara git bak bebeğe ultrasonda durumuna falan.Kanına falanda baksınlar.Allah korusun bir sıkıntı falan olur sonra şimdiden nelere dikkat etmen gerekiyorsa öğren doktordan bir an önce.

ooo süper bence hasret eşin çocukları seviyor bak ne güzel bence sen düşün canım ve açıkla bence

doruka ağlyorum şuan salya sümük...
benim kzımda uyanınca beni göremeyince hemen merdiwenlere bakıp gel gel yapmaya başlıyomuş babannesinde olunca yapıyo bunu tabi annem olunca benim yüzüme bile bakmıyo

Ben bazen erkeklerin içine doğar diye düşünürüm hep.Ayşenur u istediğimde ve eşime bebek yapalım dediğimde.'Aşkım sen zaten hamilesin' demişti eşim.Gerçektende hamileymişim doktordan bile önce malum oldu adama.Hasretin kociş bir kız daha istediğini söylemiş şimdiden.Hayırlısı olsun inş.

bizimle paylaşımı olmayan kişileri tabloya almıyorum!!!lmaz:

aşkolsunn dur selin 7ay 5 günlük kilosu 9 boyu 73 cm lütfen ekle :)::))

canım stres yapıyordur o bulantıalrı sana...

yaa kızlar alp öksürüyor dünden beri ama başka bir sıkıntısı yok üşüttü falan desem.
çok bağırıyor,çığırıyor.bundan olmuş olabilir mi?birde ne vereyim?

bizimkide çok çingeneeeee .......... Bağzen sesi kısılıyor kısık seslede bağırıyor )::):))

hepsiburada.com : Tefal express su ısıtıcı (1,7 lt.) | beyaz eşya ve mutfak
kızlar ya bu su ısıtıcısını aldım ama daha elime geçmedi acaba iyi yapmış mıyım? Kullanan var mı aranızda?

bence çok şık ve tefal kaliteli bir marka iyidir iyi ):):)

Burcu aklıma ne geldi, dışarı çıkarmadığı zamanlarda Doruk u annen arasıra kendi evine götürsün, özellikle böyle kapıya baktığı zamanlarda, çocuğa değişiklik olur

Olabilir aslında ama bu aralar anneme hiç birşey söylenmiyor, herşeye tavır yapıyor. Müsait bir anında söyleyeyim bakalım...

Hasretcim, hakkında hayırlısı olsun. Sen Emedur'u fazla içme bu aralar, idare etmeye çalış... Bir an önce doktora gitsen iyi olur...

doruka ağlyorum şuan salya sümük...
benim kzımda uyanınca beni göremeyince hemen merdiwenlere bakıp gel gel yapmaya başlıyomuş babannesinde olunca yapıyo bunu tabi annem olunca benim yüzüme bile bakmıyo

Bak şimdi beni de ağlatacaksın yaaa...
Hadi sen hamilesin, bana noluyorsa :)
Ağlama canım benim, anneannesiyle geziyormuş şimdi sıpacım...

ay oku oku bitmiyo eve gitmem lazım bebişimi doyurcam ama yazmadan çıkamadım yarın görüşürüz canlar hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
mert tazmanya canavarı degılde lama olanbılır mı acep yeyım ben onun totosunu
valla o açıdan hiç bakmamıştımkaydirigubbakcemile3 olabilirsempatiksalakcinni

canım çok geçmiş olsuna.s.
inşallah en iyi bakıcıyı bulursunuz kuzucuk onu sever ve anlaşır ....
inşallah canım:Saruboceq:
kızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:
mertte cuma ve cumartesi hiç emmedi, bende hastayım diye üşendim günde bikez sağdım, keşke 2-3 kez sağsaydım dünden beri yapıştı memeye süt az olduğu için çıldırıyo şimdi. demek istediğim geçici bi durumdur sonra aklı başına geliyo bebiklerin sen sağ bence neolur neolmaza.s

bakıcı arayan kızlar 4levent maslak beşiktaş civarına bakıcı tavsiye edebilirmmm
mardine gelinmi bu bakıcı acabakaydirigubbakcemile3

canım yaa:teselli: bu yaramazlar gerçektende büyümüşte küçülmüş herşeyi anlıyolarsempatiksalakcinni
Selamlar
geçmişi okumaya çalıştım ama pek mümkün olmadı, şöyle bi göz gezdirdim:))

GÜLSAN çok geçmiş olsun cnm, bitirip tüketmiş bu hastalık seni inş. tifo falan değildir
sağol canıma.s
sevindim cnm, demek uyku mahmurluğuymuş:))

selam cnm. ben bugün uykumu almış gibiyim. gece Eymen 10 kez uyandı ama sabah 10.30'da kalktı:))
ooh ne güzel valla güneş doğar doğmaz uyanıyo bizimkisikafamçokkarıştı

.
GÜLSAN sanada geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi değildir.
sağol canım, inşallah.

ayy ne güzel yapmışsın, çok özendim şimdiopuyorumnanaktan
[ı]selamun aleyküm :)[/ı]
aleyküm slmopuyorumnanaktan

ay ben o günleri tekrar yaşamak istemem çok midem bulanırdı benimde. bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

bizimle paylaşımı olmayan kişileri tabloya almıyorum!!!lmaz:
bilmiyorumkismile hımm bu benmiyim acaba:a015:

Doğumdan sonra kadın hastalıkları genelde biter ve 2. hamilelikler şak diye olur, eğer istemiyorsan güvenme PKO ya korun Jale

canım ben istiyorum 2. yi ikisi birden büyür ne güzel.... 2. olursa tabi

Hasret inşallah kararın doğurmak yönünde olur canım yaa kıyma o minicik cana senin için hayırlı olmasa vermezdi Rabbim

Son düzenleme:
hasret hamile misin inanmıyorummmmmmmmmmmm çok sevindim şimdi ben yha,ama sanırım zor geçiyormuş,ben ne çektim o mide bulantılarından Allah yardımcın olsun aynı zamanda hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inaşallah

emelcim hayır aslında doğurmak istemiyorum! hiç bir şeklde mantığım almıyor çooookkk erken şuan hazır değilim kızımda hazır değil, perişan olacağım! ceryde bile çok zorlanıyorum çoğunuz şahitsiniz bünyem 2.bebeği kaldırmaz çökerim yaşım 23 daha...
sadece işin duygusal yanı ağır basıyor kıyamıyorum...
onun orda tutunduğunu we her saniye büyüdüğünü yaşama tutunduğunu düşündükçe mahfoluyorum..
işin hiç bir mantıklı yanı yok, büyük bir hata ama benim hatam we hatamın bedelini o parçaya yüklemekte istemiyorum çaresizim... kendiliğinden bişey olsun bu bir rüya olsun, test hatalı olsun, falan filan.. kendiliinden bi terslik olmasını bekliyorum..
mantığım engel oluyor ama yüreğimde elwermiyor kendimi çok suçlu hissediyorum, katil hissediyorum... bok hissediorum kendi zewklerim uğruna o bebeğin günahına girdiğimi düşünüyorum..
ağlamak acımı dündirmiyor, geçen zaman ise korkularımı körüklüyo!

HASRET hamile misiiinnnn??????
Ben tamamen Fransız kalmışım olaylara yaaa..kaydirigubbakcemile
Hakkında hayırlısı olsn cnm...

sağol canım ya... inşallah içime siner...

kızım sen bir kere kadınsın annesin... anneliğin sana kattığı güce inanacaksın. bana Elvin'den önce bu işkenceleri anlatsalardı "oha!" derdim. şimdi bir gülüşü yetiyor. sen hatanın farkındasın, o halde hatayı düşünmekten vazgeç. anne olmanın güzelliğini yaşa. eşine de 2. çocukta çalışamayacağını anlat kendine adam arasın. ya da isteyin doğuya tayin sen çocuğuna bak o çalışsın paşa paşa yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…