- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.561
Çünkü o anneye aşık.......
yaa cidden erkek çocukları anne delisi.
Alp uyansın ben yanında olmayayım yıkıyor ortalığı,odadan çıkayım arkamdan ağlıyor,duşa giriyorum eşim birsüre sonra kapıyı vuruyor ağlıyor diye,giriyorlar ,kafamı uzatıp burdayım oğlum deyince susuyor,çıkıyorlar,oyuncakları ile bile benim üstümde oynuyorkafamçokkarıştı
yapışık ikizim benimboshayallersmile
yaa cidden erkek çocukları anne delisi.
Alp uyansın ben yanında olmayayım yıkıyor ortalığı,odadan çıkayım arkamdan ağlıyor,duşa giriyorum eşim birsüre sonra kapıyı vuruyor ağlıyor diye,giriyorlar ,kafamı uzatıp burdayım oğlum deyince susuyor,çıkıyorlar,oyuncakları ile bile benim üstümde oynuyorkafamçokkarıştı
yapışık ikizim benimboshayallersmile
Burda inanılmaz bir yağmur var, böyle devam ederse kapı dışarı çıkmamız imkansız,kimse masasından bile kalkamaz, servisten inip fabrikaya girene kadar bile kotum sırılsıklam oldu
Haftasonumuz güzel geçti, dün gezdik bayağı, Keremcik tabi çok memnundu hayatından, bebek arabasının içinde tam oturur pozisyonda durup bi de kolunu dışarı sarkıtıyor kamyomcular gibi :)
Doruk'un marifetlerini yazasım geldi...
Üzerine giydirdiğim fermuarlı şeylerin fermuarını açıyor.
Karnı doyduğu zaman önlüğünü çıkarıyor.
Şap şap yapalım deyince, elime vuruyor minicik elleriyle :asigim:
Bebek arabasında sıkılınca, kollarını kemerin altından geçirip çıkarıyor.
Bir de meme hariç neremi bulursa ısırıp yeni minik dişlerinin izini bırakıyor. Hiç tepki göstermiyorum, öğrenip oyun haline getirmesin diye...
Ahhh çok özledim çok çok çok...
günaydın:) nasılsınız?
ben yine yalnızım oğluşumlaeşim ist.a kursa gitti.özgür fena dağıtmış durumda kızlar.önceki gün toplam 9 saat uyudu.bir sıkıntısı mı var diye dr a gidiyorum b
şey yok..uyumuuyor bu cocuk deliricem.ben dayanamıyorum..
bir de benimki gibi memeci bebek varmı?hala ek gıdaya alışamadık işkence gibi yemek yedirmek.acıkınca hep meme istiyor.kilosu falan iyi ama tüm gıdaları alması lazım artık..
istanbullu anneler haftaya oraya gelicem hava nasıl?ne getireyim?kaban falan lazım mı hem bebişe hem kendime?
kızlar hepinize günaydın umarım hasta olan bebişler bir an önce iyileşirler
bugün ata ilk defa 9 da kalktı ınanamadım valla dün açık hava çarptı herhalde pestilgibi uyudu akşam tabii buarada bütün enerjisini toplamış şuan azmakla meşgül
birde çok çenesi düşük bir oğlum var sürekli birşeyler anlatmaya çalışıyor tabii çoğu anlamsız şeyler ama onu anlamıyorum diye bana kızıyo birde :)
kızlar çok moralim bozuk dünden bu yana...dün annemle konuştum...bir akrabamız var bizim...2 oğlu vardı ..büyük oğlu kan kanseri.tedavi ettiriyorlardı..geçen küçük oğlunun testislerinden bri şişmiş dr ye götürmüş,tatlil falanda yapmışlar oda testislerinden kanser çıkmış...çok moralim bozuldu...kadının 2 oğluda hasta...kadın perişan durumdaymış...dua edin ne olur..iyileşsin çoçuklar..daha yaşlarıda küçük..biri 10 diğeri 8 yaşında...
kızlar gece bir rüya gördüm yorumlara baktım ama ne demek olduğunu anlayamadım bir yardımcı olsanız :)
evde yavru bir kedi vardı ona süt hazırladım tam içiyordu yanındaki kedinin doğum yaptığını gördüm ben bakamam dedim kafayı çevirdim öbür taraftada bir köpek doğum yapıyordu öylece uyandım
hayırdır inş.
Bu hafta tam 4 hamile haberi aldım hayırdır inşallah.
ay canım kıyamam ona..hafta sonu sana alışıyor dememki,,,canım Allah yardımcın olsun
aslında çalışan bütün annelerimizin yardımcısı olsun..çok zor gerçekten...
ata uyandııııııı :))))
şimid ona yemek yediricem bugünkü menümüz zeytinyağlı pırasa ve yoğurt :)
midem ağzımda geziyorum sabahtan beri
ceryde hiç böyle olmamıştı çok rahat geçti ama bunun ağırlığı öldürüyo beni
bu kadar çabukmu başlar mide bulantıları yaaa...
selam gencler....sengözlerimebaksanab
yıgınla işim var..arada bakıp bakıp cıkıorum..tam yazıcam aktif babym uyanıyor..
mızır mızır..kucak istiyo..kucagıma alıorum yere bırak istiyo..
rüyamda onu yürüyo gördim süper bi duyguyla uyandım..
bu arada hasret naptın canım konuştnmu cengzle?dr gittinmi?
gecmişe bakamıorum..
Eğlendik valla, gerçi Doruk kanatlara sinir oldu ama olsun :)
Sağol Hanifecim...
Valla ben de yapmayacaktım aslında ama anneannem ısrar edince yaptım.
Kuzuya bir faydası olmadı ama biz azıcık eğlendik işte:)
Aaa ne güzel, bir bebek daha mı var apartmanda...
Beraber büyürler, çok iyi valla...
Ben zaten yaşardım, bir de şimdi düşün halimi delikafadulden
Strestendir gülüm o...
Son durum hakkında bilgi verecek misin bize?
senin o rüyana warya sanada ulan şeytanla işbirliğimi yaptın adi karı (oklava smile) yine işaretleri kullanamıyorum ben bond yapamıorumm smile lar olmuyo...
bu sabah mide bulantısıyla uyandım cery uyandı kahwaltı bi kaşık bile yemedi uyudu bnde koltukta uzandım bi emedur içtim (mide bulantısı hapı) cengiz geldi noldu sapsarı olmuşsun dedi..
bnde midem çok bulanıyo dedim...
o da hamilemisin yoksa dedi...
bnde bilmiorum olabilir dedim...
öptü bi kızım dahamı olcak yoksa benim şimdi dedi uff saçmalama dedim bnde.. neyse işi wardı zaten alelacele gitti...
aşağıda ki dükkanda abla beni sormuş hasret nasıl demiş..
bizimkide ; hamile galiba midesi bulanıyo demiş...
ablada olum daha çok erken borcunuz war durumunuz iyi değil ceren küçük doğurtmayı düşünmüyosun dimi demiş..
cengizde ne diosun sen abla demiş, ben asla çocuk falan aldırtmam demiş...
bu kadar ne olacak bilmiyorum ama dükkanı satmaya yada başkla bişey yapmayada niyeti yok, satışları yükseltmenin peşinde hala...
senin o rüyana warya sanada ulan şeytanla işbirliğimi yaptın adi karı (oklava smile) yine işaretleri kullanamıyorum ben bond yapamıorumm smile lar olmuyo...
bu sabah mide bulantısıyla uyandım cery uyandı kahwaltı bi kaşık bile yemedi uyudu bnde koltukta uzandım bi emedur içtim (mide bulantısı hapı) cengiz geldi noldu sapsarı olmuşsun dedi..
öptü bi kızım dahamı olcak yoksa benim şimdi dedi uff saçmalama dedim bnde.. neyse işi wardı zaten alelacele gitti...
ablada olum daha çok erken borcunuz war durumunuz iyi değil ceren küçük doğurtmayı düşünmüyosun dimi demiş..
bu kadar ne olacak bilmiyorum ama dükkanı satmaya yada başkla bişey yapmayada niyeti yok, satışları yükseltmenin peşinde hala...
bizimle paylaşımı olmayan kişileri tabloya almıyorum!!!lmaz:
midem ağzımda geziyorum sabahtan beri
yaa kızlar alp öksürüyor dünden beri ama başka bir sıkıntısı yok üşüttü falan desem.
çok bağırıyor,çığırıyor.bundan olmuş olabilir mi?birde ne vereyim?
hepsiburada.com : Tefal express su ısıtıcı (1,7 lt.) | beyaz eşya ve mutfak
kızlar ya bu su ısıtıcısını aldım ama daha elime geçmedi acaba iyi yapmış mıyım? Kullanan var mı aranızda?
Burcu aklıma ne geldi, dışarı çıkarmadığı zamanlarda Doruk u annen arasıra kendi evine götürsün, özellikle böyle kapıya baktığı zamanlarda, çocuğa değişiklik olur
doruka ağlyorum şuan salya sümük...
benim kzımda uyanınca beni göremeyince hemen merdiwenlere bakıp gel gel yapmaya başlıyomuş babannesinde olunca yapıyo bunu tabi annem olunca benim yüzüme bile bakmıyo
valla o açıdan hiç bakmamıştımkaydirigubbakcemile3 olabilirsempatiksalakcinnimert tazmanya canavarı degılde lama olanbılır mı acepyeyım ben onun totosunu
canım çok geçmiş olsuna.s.günaydın tünaydın hangisini isterseniz alın zaten günlerim döndü korkunç bir hafta sonuydu gribimi oğluma bulaştırdım 3 gündür nefes alamıyor uyumuyor ateşi hep 37,5 aşağı inmiyo yukarı çıkmıyo öksürüyo uykusuzum yorgunum perişanım hastam bide üstüne bu sabah adet oldum midem bulanıyo başım ağrıyo hafta sonu tavuk suyuna çorbahavuç ve nar suyu bide ıhlamurla elma kabuğu kaynatıp verdim sürekli sürekli aspiratörle temizledim ser fiz yaptım bu sabah on bırakıp işe gelmek çok zordu kendimi taşıyamıyorum geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir hasret naaptı bi özet geçen olursa sevinirim
inşallah canım:Saruboceq:inşallah en iyi bakıcıyı bulursunuz kuzucuk onu sever ve anlaşır ....
mertte cuma ve cumartesi hiç emmedi, bende hastayım diye üşendim günde bikez sağdım, keşke 2-3 kez sağsaydım dünden beri yapıştı memeye süt az olduğu için çıldırıyo şimdi. demek istediğim geçici bi durumdur sonra aklı başına geliyo bebiklerin sen sağ bence neolur neolmaza.skızlar elif cumartesi akşam sadece 1 kere emdi dün hiç emmedi beni bıraktıııı yaaa:sinifsinif:
mardine gelinmi bu bakıcı acabakaydirigubbakcemile3bakıcı arayan kızlar 4levent maslak beşiktaş civarına bakıcı tavsiye edebilirmmm
canım yaa:teselli: bu yaramazlar gerçektende büyümüşte küçülmüş herşeyi anlıyolarsempatiksalakcinniEvi aradım...
Doruk'un ağlama sesi geliyor.
Noluyo dedim anneme, önce yok bişey falan dedi...
Sonra ısrar edince dedi ki, sabahtan beri hiç bişey yemiyor, kapıya baka baka ağlıyor, oyun da oynamıyor, galiba seni arıyor.
Birkaç haftadır hep böyle yapıyormuş pazartesi günleri, annem söylemiyormuş bana üzülmeyeyim diye...
Ağlasam tesiri yok, sussam gönül razı değil demişler ya, napıyım şimdi ben...
Yarına unutacak biliyorum ama yine de şirketten koşa koşa kaçmak, oğluma kavuşmak istiyorum hemen...
sağol canıma.sSelamlar
geçmişi okumaya çalıştım ama pek mümkün olmadı, şöyle bi göz gezdirdim:))
GÜLSAN çok geçmiş olsun cnm, bitirip tüketmiş bu hastalık seni inş. tifo falan değildir
ooh ne güzel valla güneş doğar doğmaz uyanıyo bizimkisikafamçokkarıştısevindim cnm, demek uyku mahmurluğuymuş:))
selam cnm. ben bugün uykumu almış gibiyim. gece Eymen 10 kez uyandı ama sabah 10.30'da kalktı:))
sağol canım, inşallah..
GÜLSAN sanada geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi değildir.
ayy ne güzel yapmışsın, çok özendim şimdiopuyorumnanaktanAslında fotoları yüklemeyi bekleyecektim ama madem sordun anlatayım, muhabbet olsun :)
Bir arkadaşımdan diş ve nazar boncuğu şeklinde, şeker hamuru ile süslenmiş kurabiyeler yapmasını rica ettim, onları paketledim, kurdeleyle süsledim, kuzunun sepetine koydum, gelenlere ikram ettik.
Sonra Doruk'a smokin şeklinde badi ve uğur böceği kanadı aldım, misafirleri öyle karşıladık, bayıldı herkes, çok da yakıştı bitaneme :asigim:
Nesne seçimi için de üzerinde kocaman bir ağız resmi ve "ısırırım" yazısı olan badi almıştım, onu giydirdim, günün anlam ve önemi uygun :)
Doruk'un iki dişinin göründüğü bir fotoğrafını ve benim koluma bıraktığı diç izinin fotoğrafını çoğaltıp dağıttım misafirlere, kurabiyelerle birlikte...
Öyle küçük küçük şeyler ama atraksiyon kattı işte günümüze, bir bebek 20 kişiye neşe ve pozitif enerji verdi, Rabbim bir gün bile eksikliklerini göstermesin, hiç birinin...
aleyküm slmopuyorumnanaktan[ı]selamun aleyküm :)[/ı]
ay ben o günleri tekrar yaşamak istemem çok midem bulanırdı benimde. bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktanmidem ağzımda geziyorum sabahtan beri
bilmiyorumkismile hımm bu benmiyim acaba:a015:bizimle paylaşımı olmayan kişileri tabloya almıyorum!!!lmaz:
Doğumdan sonra kadın hastalıkları genelde biter ve 2. hamilelikler şak diye olur, eğer istemiyorsan güvenme PKO ya korun Jale
aşkolsunn dur selin 7ay 5 günlük kilosu 9 boyu 73 cm lütfen ekle :)::))
canım stres yapıyordur o bulantıalrı sana...
bizimkide çok çingeneeeee .......... Bağzen sesi kısılıyor kısık seslede bağırıyor )::):))
bence çok şık ve tefal kaliteli bir marka iyidir iyi ):):)
emelcim hayır aslında doğurmak istemiyorum! hiç bir şeklde mantığım almıyor çooookkk erken şuan hazır değilim kızımda hazır değil, perişan olacağım! ceryde bile çok zorlanıyorum çoğunuz şahitsiniz bünyem 2.bebeği kaldırmaz çökerim yaşım 23 daha...
sadece işin duygusal yanı ağır basıyor kıyamıyorum...
onun orda tutunduğunu we her saniye büyüdüğünü yaşama tutunduğunu düşündükçe mahfoluyorum..
işin hiç bir mantıklı yanı yok, büyük bir hata ama benim hatam we hatamın bedelini o parçaya yüklemekte istemiyorum çaresizim... kendiliğinden bişey olsun bu bir rüya olsun, test hatalı olsun, falan filan.. kendiliinden bi terslik olmasını bekliyorum..
mantığım engel oluyor ama yüreğimde elwermiyor kendimi çok suçlu hissediyorum, katil hissediyorum... bok hissediorum kendi zewklerim uğruna o bebeğin günahına girdiğimi düşünüyorum..
ağlamak acımı dündirmiyor, geçen zaman ise korkularımı körüklüyo!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?