2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret hamile misin sen ya?Çoook şaşırdım.Yoğunluktan bakamıyordum kaç gündür.Ne yapacaksın?Kesin mi?Aldırma doğur diyeceğim ben de...

çok yoğun heryerim ağrıyorrrrr...... başım dönüyor miğdem bulanıyor canımda sürekli tatlı istiyor ama regliyim ve yorgunluk beni bu hale getirdi... bugün çok yoğun bir gündü öğleden sonra....

Bu konuda çok yorum yapmak, çok fikir söylemek istemiyorum aslında... Ama hiç bir zaman bebek sahibi olamama korkusunu yaşamış biri olarak, dayanamacağım. O miniciğin kalbinin pıtpıtlarını gördüğün an, pişmanlığın bitecek, Ceren'inki gibi bir aşk alacak o pişmanlığın yerini. Ama ondan vazgeçersen, içinin sızısı bir ömür sürecek gibi geliyor bana.
Konuş şu Cengiz'le artık, zaten ona söylemeden aldırma ihtimalin olmadığına göre, konuş ve sırala şartlarını, yemin ettir, söz verdir, yap işte birşey... Bebek doğduktan sonra çalışmamanı sağlasın, sen de kurtul bu azaptan...
Kız benim yaşıma geldiğinde, iki çocuğunu büyütmüş rahat etmiş olacaksın işte, daha ne olsun kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
canım ben istiyorum 2. yi ikisi birden büyür ne güzel.... 2. olursa tabi

Hasret inşallah kararın doğurmak yönünde olur canım yaa kıyma o minicik cana senin için hayırlı olmasa vermezdi Rabbim

Sen güven dur pko ya.Arda ya kardeş gelebilir her an.Zaten sende istiyorsun anladığım kadarıyla.Eşin istiyormu peki?Yani mesela şu an hamile olsan ne der?Borcunuz falan ne zaman bitiyor?Birde kaç gün gecikti reglin?Hep böyle gecikirmi?

Ben anlamadım şimdi arkadaşlar Hasret hamile mi diil mi??? Takip edemiyorum sizi kızım kuduruyo yine...

reklamlar uğruna bir kase sebze püresini yedi.yoksa yemezdiboshayallersmile

Annesi de ona çok aşık...
Çok çok çooookkk :asigim:

Koala bunlar koala hihoyyyt
bende aynını söylüyorum doğduğundan beri.
koala bunlar,küçük koalalarımız.
şimdi de yumuduk elleri ile alkış yapıyor serserim:asigim:

kızlarda babacı desene.bende aqua parkta kocama Alp le beraber çocuk kaydıraklarından kaymayı teklif etmiştim.cevabı:
"deli kadın,gene geldiler sana" oldu.kanımca sıkışır kalırdım zaten,sonra parktaki bütün çocuklar gülerdi halime.

hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun canım.etkilemek istemiyorum.şu ana kadar çok konuştum bu konuda senle.sende 23 yaşındasın kendi kararlarını verebilirsin.
ama söylemeliyim ki kürtaj yükü ağır birşey.karnındakinin suçu yok.
kocanla biran önce adamakıllı konuşmalısın kesinlikle.

Son düzenleme:

Yemek yedirirken beni o kadar maymuna çeviriyor ki, tv'ye karşı olan ben bile bazen sadece yemek saatlerinde açmayı düşünüyorum. Dün akşam eşim sabrımı ve performansımı tebrik etti, bir öğünde 6 hayvan taklidi yapıp, 8 tane mi ne farklı şarkı söylemişim kaydirigubbakcemile3

o yumuduk ellerini de yerim ayrıca :)))

Son düzenleme:
slm herkese her yerde işler krışık anlaşılan hasret umarım herşey dilediğin ve hayalini kurdugun gibi olur
bizde durumlar ise babam ameliyat oldu yoğun bakımda aklım onda kızım uyuyor geceleri ağlıyor sürekli bakalım ne yapacaz

Ne sen ne eşin böyle olsun istemediniz elbette.Ama Rabbim nasip etti ve eğer bir yanılgı yoksa şu an karnında cerenin kardeşi var.Nedendi niçindi artık geriye dönüp bakacak düzeltilecek bir durum kalmamış.Bundan sonrasını düşüneceksin.Biz ne söylersek söyleyelim içinde bulunduğun durumu şartlarını,hayatını,eşini,kendini en iyi bilen sensin.Psikolojin sağlığın neyi ne kadar kaldırır sen bilirsin.Ama şu da varki Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez.Bu işte bir hayır var belliki olmuş.Şimdi sen bir an önce doktora gitmelisin.Eline aldığın çift çizgili bir testle bu kadar çok şey konuşmak düşünmek kendini hırpalamaktan başka bir işe yaramaz.Bir sürü olasılık var.
Hormon,dış gebelik,ölü bebek vs...
Şu an karnında neler olduğunu bile bilmiyorsun...Bir testle bu kadar hayal kurmak yorucu.İster doktora gidip durumu gördükten sonra konuş eşinle.İster gitmeden konuş hatta beraber gidin.Öyle veya böyle doktora gitmelisin.Bir durumuna bak ne nedir doktordan dinle öğren sonra karar verirsin.İnanıyorumki herşey doktorda çözülecek.Sen bu işi daha fazla geciktirme lütfen doktora giiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttt......
..delikafadulden

Geçmiş olsun canım babanın nesi var?

allahım ya 1,30saattr çocuu parktan getrmiyor hala arayıp ben acıkmıştır getr dicem illa düşünemiyor uykudan uyandı bişey yemedi daha!!!!!

burcu yine ağladım uff bu ne ya

cengiz bana istediğim hayatı weremeyecek, adam daha geçen dışarı çıktığımızda anlatyodu ewkredisinin bizi ne kadar zorlayacağını, dükkanın işlerinin düştüğünü ki gerçekten düştü 1,2 sene sıkıntı çekicez ama sonra hergünün senin olacak dedi bana..
ilerde çocuklarımıza güzel bi hayat yaratmamız gerekiyor falan filan.. öyle böyle şöyle anlattığı hiçbişey içinmdeki yangını söndürmüyo ki anca ötüyo...
cengizden nefret etmemiz aten kızma wakit ayırmayışım, bana hamilelikte we sonrasında yaşattıkları neden oldu...
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşarsam içimde kalan sewgide bitecek!!!!
we iyice nefret edcğim ondan!!!

oturum acık kalmış saatlrdir.
özgür hiç durmuyor sağolsun.dışarı cıktık da rahatladı biraz..uyur inşallah azcık.bi kahve yaptım kendime ohh 15 dk keyif yapıp size bakabilsem bu günü çıkarırım ben:))

geçmiş olsun size canım acil şifalar dilerim....

Burcu sen aynı benim eşime benziyorsun.O da çok inatçıdır bu konularda.Tv açıp karşısında sefa yapan adam kızını görünce hemen kapatıyor tv yi.E bu durumda bizede erkenden tavuk gibi uyumak düşüyor.Ayşenur aşağı Ayşenur yukarı derken bizimde uykumuz geliyor......

Geçmiş olsun cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…