- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.581
emelcim hayır aslında doğurmak istemiyorum! hiç bir şeklde mantığım almıyor çooookkk erken şuan hazır değilim kızımda hazır değil, perişan olacağım! ceryde bile çok zorlanıyorum çoğunuz şahitsiniz bünyem 2.bebeği kaldırmaz çökerim yaşım 23 daha...
sadece işin duygusal yanı ağır basıyor kıyamıyorum...
onun orda tutunduğunu we her saniye büyüdüğünü yaşama tutunduğunu düşündükçe mahfoluyorum..
işin hiç bir mantıklı yanı yok, büyük bir hata ama benim hatam we hatamın bedelini o parçaya yüklemekte istemiyorum çaresizim... kendiliğinden bişey olsun bu bir rüya olsun, test hatalı olsun, falan filan.. kendiliinden bi terslik olmasını bekliyorum..
mantığım engel oluyor ama yüreğimde elwermiyor kendimi çok suçlu hissediyorum, katil hissediyorum... bok hissediorum kendi zewklerim uğruna o bebeğin günahına girdiğimi düşünüyorum..
ağlamak acımı dündirmiyor, geçen zaman ise korkularımı körüklüyo!
canım ben istiyorum 2. yi ikisi birden büyür ne güzel.... 2. olursa tabi
Hasret inşallah kararın doğurmak yönünde olur canım yaa kıyma o minicik cana senin için hayırlı olmasa vermezdi Rabbim
selam canlar nasılsınız ben celdummmmmmmmmmmmmmmmm
bende aynını söylüyorum doğduğundan beri.Annesi de ona çok aşık...
Çok çok çooookkk :asigim:
Koala bunlar koala hihoyyyt
kızlarda babacı desene.bende aqua parkta kocama Alp le beraber çocuk kaydıraklarından kaymayı teklif etmiştim.cevabı:İleridede böyle olurlar inş. Ayşenur baba yokken bana ağlıyor ama baba gelince unutuyor.Dün baba dışardan alışveriş yaptı geldi birden babaya ağlamaya başladı.Al kucağına götür dedim belliki dışarıya ağlıyor.Giydirdik çıktık dışarı oyuncak trene bindik beraber çok komikti.Yalnız bindiremem dedim adama.Sizinle beraber binerse çeker dedi tren.Hakikatende çekti sığdık kızımla o minik yere.Herkes bize baktı.Ufak tipler olunca sığıyoruz kızımla her yere :)Oyalandı falan sonrada uyudu kucağımda.
hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun canım.etkilemek istemiyorum.şu ana kadar çok konuştum bu konuda senle.sende 23 yaşındasın kendi kararlarını verebilirsin.senin o rüyana warya sanada ulan şeytanla işbirliğimi yaptın adi karı (oklava smile) yine işaretleri kullanamıyorum ben bond yapamıorumm smile lar olmuyo...
bu sabah mide bulantısıyla uyandım cery uyandı kahwaltı bi kaşık bile yemedi uyudu bnde koltukta uzandım bi emedur içtim (mide bulantısı hapı) cengiz geldi noldu sapsarı olmuşsun dedi..
bnde midem çok bulanıyo dedim...
o da hamilemisin yoksa dedi...
bnde bilmiorum olabilir dedim...
öptü bi kızım dahamı olcak yoksa benim şimdi dedi uff saçmalama dedim bnde.. neyse işi wardı zaten alelacele gitti...
aşağıda ki dükkanda abla beni sormuş hasret nasıl demiş..
bizimkide ; hamile galiba midesi bulanıyo demiş...
ablada olum daha çok erken borcunuz war durumunuz iyi değil ceren küçük doğurtmayı düşünmüyosun dimi demiş..
cengizde ne diosun sen abla demiş, ben asla çocuk falan aldırtmam demiş...
bu kadar ne olacak bilmiyorum ama dükkanı satmaya yada başkla bişey yapmayada niyeti yok, satışları yükseltmenin peşinde hala...
Ben anlamadım şimdi arkadaşlar Hasret hamile mi diil mi??? Takip edemiyorum sizi kızım kuduruyo yine...
reklamlar uğruna bir kase sebze püresini yedi.yoksa yemezdiboshayallersmile
bende aynını söylüyorum doğduğundan beri.
koala bunlar,küçük koalalarımız.
şimdi de yumuduk elleri ile alkış yapıyor serserim:asigim:
kızlarda babacı desene.bende aqua parkta kocama Alp le beraber çocuk kaydıraklarından kaymayı teklif etmiştim.cevabı:
"deli kadın,gene geldiler sana" oldu.kanımca sıkışır kalırdım zaten,sonra parktaki bütün çocuklar gülerdi halime.
hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun canım.etkilemek istemiyorum.şu ana kadar çok konuştum bu konuda senle.sende 23 yaşındasın kendi kararlarını verebilirsin.ama söylemeliyim ki kürtaj yükü ağır birşey.karnındakinin suçu yok.kocanla biran önce adamakıllı konuşmalısın kesinlikle.
emelcim hayır aslında doğurmak istemiyorum! hiç bir şeklde mantığım almıyor çooookkk erken şuan hazır değilim kızımda hazır değil, perişan olacağım! ceryde bile çok zorlanıyorum çoğunuz şahitsiniz bünyem 2.bebeği kaldırmaz çökerim yaşım 23 daha...
sadece işin duygusal yanı ağır basıyor kıyamıyorum...
onun orda tutunduğunu we her saniye büyüdüğünü yaşama tutunduğunu düşündükçe mahfoluyorum..
işin hiç bir mantıklı yanı yok, büyük bir hata ama benim hatam we hatamın bedelini o parçaya yüklemekte istemiyorum çaresizim... kendiliğinden bişey olsun bu bir rüya olsun, test hatalı olsun, falan filan.. kendiliinden bi terslik olmasını bekliyorum..
mantığım engel oluyor ama yüreğimde elwermiyor kendimi çok suçlu hissediyorum, katil hissediyorum... bok hissediorum kendi zewklerim uğruna o bebeğin günahına girdiğimi düşünüyorum..
ağlamak acımı dündirmiyor, geçen zaman ise korkularımı körüklüyo!
slm herkese her yerde işler krışık anlaşılanhasret umarım herşey dilediğin ve hayalini kurdugun gibi olur
bizde durumlar ise babam ameliyat oldu yoğun bakımdaaklım onda kızım uyuyor geceleri ağlıyor sürekli bakalım ne yapacaz
slm herkese her yerde işler krışık anlaşılanhasret umarım herşey dilediğin ve hayalini kurdugun gibi olur
bizde durumlar ise babam ameliyat oldu yoğun bakımdaaklım onda kızım uyuyor geceleri ağlıyor sürekli bakalım ne yapacaz
Yemek yedirirken beni o kadar maymuna çeviriyor ki, tv'ye karşı olan ben bile bazen sadece yemek saatlerinde açmayı düşünüyorum. Dün akşam eşim sabrımı ve performansımı tebrik etti, bir öğünde 6 hayvan taklidi yapıp, 8 tane mi ne farklı şarkı söylemişim kaydirigubbakcemile3
o yumuduk ellerini de yerim ayrıca :)))
oturum acık kalmış saatlrdir.
özgür hiç durmuyor sağolsun.dışarı cıktık da rahatladı biraz..uyur inşallah azcık.bi kahve yaptım kendime ohh 15 dk keyif yapıp size bakabilsem bu günü çıkarırım ben:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?