2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile3
reklamları keşfetmeden bende öyleydim.neler denemedim ki.
alnıma ve yüzüme renkli parlak kağıtlar yapıştırdım,o bakarken almaya çalışırken tıktım ağzına.
şu üflediğinde balon çıkaran oyuncaklardan aldım.bir üfledim,bir yedirdim.onları takip ederken veriyordum.
suyla oynamasına izin verdim,şarkılar söyledim,taklitler yaptım-tatlicadiarzu-
şimdi bunların hepsinden sıkıldı,reklam izlerken yiyor.bakalım bu nekadar sürecek?

geçmiş olsun canım babana.acil şifalar versin rabbim.

Allah aşkına o 8 şarkı hangisi bana da söyle, Ali Babanın Çiftliği, Küçük Kurbağa ve Mini Mini Bir Kuş donmuştu dan bana fenalık geldi akannehir

Ya benim de Pelin'e yemek yedirmem bazen 45dkyı buluyo... O kadar yorgun düşüyorum ki 45dk nın sonunda.. Ben de anlattığın gibi şekilde şekile giriyorum..
Pelin'in yemek saatlerinde eşim de mutlaka bi bahane bulup sıvışıyo aradan... Yemeği bitince sevmeye gelirim ben diyo.. Kan ter içinde kalıyorum ben de.. kafamçokkarıştı Neyse işin iyi tarafı bana spor oluyo.. Hayvan gibi yememe rağmen kilo almıyorum... opuyorumnanaktan

ayy yok ne güvenmesi istiyorum diyorum ya eşim de istiyor :1rolleyes:
ohhooooo borca kalırsan 10 yıl beklememiz lazım
her çocuk kısmetiyle gelir maddiyat yüzünden ertelemek istemiyorum artık
7 yıl maddiyat yüzünden ya erteledik ya da yarım bırakmıştık tedaviyi bu sefer bırakmayalım diye bi başladık ilk aydan tuttu aşılama
o yüzden doğum yaptığımdan beri korunmuyoruz.... ikimizde istiyoruz yani 2. yi
reglim 16 gün geçti doğumdan beri 8-10 gün geç oluyodu ama bu kez fazla geçti hasreti duyunca da şüphelenmeye başladım kendimden inşallah vardır opuyorumnanaktan

Bir dahaki yaza hepimiz parktayız zaten.Kolay kolay girmeyecekler eve... Bizde arkalarında koşturmaktan bırak kaydırağı o küçük salıncaklara bile sokacağız totomuzu........
Ayşenur kesin salıncak sırasında kavga çıkarır.Sırf meraktan yolar önündekinin saçlarını.İnş. onlarda kızımın kafaya bir şey falan atmazlar.Baba aradığında artık telefonu bağrış çağrış kavga ortasında açarız...

şerifecim canım ya o kadar konuştuk telefonda mal gibi babanı soramadım çok özür dilerim kafam o kadar dolu ki nasıl şu an?

canım gerçekten cengize karşı içinde nefret olduğuna inanıyormusun ?

böyle düşünme yaşadıkalrın hepimizin bildiğ igibi zor ama cengiz seni hala çok sevdiğinede inancımız var lütfen iyice düşün ve bu konuyu cengizle mutlaka paylaş ..

benim tahminim anlattıkalrın kadarıyla cengizi tanıdıysak eğer sana şöyle yaklaşacak kesinlikle doğur bu çocuğu diyecek ve sana olan sevgisiylede seni anlayıp hak evrecek ...

ve bir kaç ay sonra cengiz ikinci çocuğunda onda yarattığı baba abskısı ile iler konusunda iyice saldırıya geçecek ve senin yaşadığın stresi unutup yine işe yüklenecek seninde sırtına yük bindirmeye çalışmaya devame decek.. belki annesinin tamamiyle sizde kalamsını siteyecek hani yardımcı nitelşiğinde ???? ,

mevlam yardımcın olsun hepimizi bu çocuğun dünyaya gelmesini çok itiyoruz ama konuyada kimse pembe bakamıyor ::

ama dualarımız sonuna akdar senle ahsretcim... ve inan hep aklımızdasın...

birtanede bana gelse ne iyi olur belki kendime gelirim hiç iyi hissetmiyorum kendimi :: :gitme::gitme:

Madem istiyorsunuz gelmiştir o da öyleyse şimdi... Hakkında hayırlısı olsun canım.Sen kalk hemen bir test yap.Çatlarım meraktan........ Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

İyi öyleyse sonunda bu yemek vakti ikinizede yarıyor.... Pelin yiyor yarıyor.Sanada yiyorsun yaramıyor........

Ben de pco luyum.Ve bende korunmuyorum.Ben de isterim 2. yi ama hem çocuk hem kariyer çok zor olur diye düşünüyorum.Ama kızıma kardeş gelmek isterse buyursun gelsin diyorum bende.

hasretetn sonra şu anlattıkalrını okuyunca gözlerim aprladı nedne se )::) ne güzel yazmışsın... mevlam ehrkese ayrı hayatalr yaşatıyor ... herkesin gönlüne göre evrsin ne diyim... hihoyyyt

geçmiş olsun canım inşallah toparlanır çabucak

Evet canım.Sende zaman bulamıyorsun galiba pek az görüyorum seni.Pelin kızımız nasıllar?
Aynen öyle canım.. Okul çoğu zamanımı alıyo zaten, onun dışında da Pelin'in bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi var... Babamız da bu aralar şehir dışı, yurt dışı falan gidip geliyo... Benimse bi yemek yemeye bile vaktim olmuyo çoğu zaman.. Allah'tan annem yardım ediyo...
Ayşenur nasıl???

Allah aşkına o 8 şarkı hangisi bana da söyle, Ali Babanın Çiftliği, Küçük Kurbağa ve Mini Mini Bir Kuş donmuştu dan bana fenalık geldi akannehir
Benim repertuarım pek geniş cnm..
Daha Dün Annemizin, Bir Küçücük Aslancık varmış, Baş Parmağım,İki inatçı Keçi, Yerden Bitme Mum Bacaklı Miki (en çok bunu seviyo), bi de bi kaç tane İngilize şarkı...

Şimdi sen de buna karşılık bana bebişine yaptğın çorbalar neler onları söyle.. Ben kabak ve mercimekten başka bişey yapmıyorum da...

Şu an ona sinirlisinde ondan böyle düşünüyorsun.Biz plan yaparken kader bize gülermiş.Eşinde sende sürekli kendinizi ve ileride olacakları düşünüp birbirinizi yoruyorsunuz.Birazda akışına bıraksanız.Hem zaten siz ne yaparsanız yapın kaderde ne varsa onu yaşayacaksınız.O güzel kızının nasıl büyüdüğünü neler öğrendiğini kaçıracaksın bunları düşünmekten.Ceren sana en güzel cevabı verecek.Boşver sen herkesi kızının gözlerine bak.Rabbime dua et.Yakında inş. en güzel çıkış yolunu bulacaksın.Şer gibi gördüğün herşey hayırdır görmezsin başta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…