- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.601
HASRET hamile misiiinnnn??????
Ben tamamen Fransız kalmışım olaylara yaaa..kaydirigubbakcemile
Hakkında hayırlısı olsn cnm...
kaydirigubbakcemile3Yemek yedirirken beni o kadar maymuna çeviriyor ki, tv'ye karşı olan ben bile bazen sadece yemek saatlerinde açmayı düşünüyorum. Dün akşam eşim sabrımı ve performansımı tebrik etti, bir öğünde 6 hayvan taklidi yapıp, 8 tane mi ne farklı şarkı söylemişim kaydirigubbakcemile3
o yumuduk ellerini de yerim ayrıca :)))
slm herkese her yerde işler krışık anlaşılanhasret umarım herşey dilediğin ve hayalini kurdugun gibi olur
bizde durumlar ise babam ameliyat oldu yoğun bakımdaaklım onda kızım uyuyor geceleri ağlıyor sürekli bakalım ne yapacaz
Yemek yedirirken beni o kadar maymuna çeviriyor ki, tv'ye karşı olan ben bile bazen sadece yemek saatlerinde açmayı düşünüyorum. Dün akşam eşim sabrımı ve performansımı tebrik etti, bir öğünde 6 hayvan taklidi yapıp, 8 tane mi ne farklı şarkı söylemişim kaydirigubbakcemile3
Hasret hamile misin sen ya?Çoook şaşırdım.Yoğunluktan bakamıyordum kaç gündür.Ne yapacaksın?Kesin mi?Aldırma doğur diyeceğim ben de...
slm herkese her yerde işler krışık anlaşılanhasret umarım herşey dilediğin ve hayalini kurdugun gibi olur
bizde durumlar ise babam ameliyat oldu yoğun bakımdaaklım onda kızım uyuyor geceleri ağlıyor sürekli bakalım ne yapacaz
Yemek yedirirken beni o kadar maymuna çeviriyor ki, tv'ye karşı olan ben bile bazen sadece yemek saatlerinde açmayı düşünüyorum. Dün akşam eşim sabrımı ve performansımı tebrik etti, bir öğünde 6 hayvan taklidi yapıp, 8 tane mi ne farklı şarkı söylemişim kaydirigubbakcemile3
Sen güven dur pko ya.Arda ya kardeş gelebilir her an.Zaten sende istiyorsun anladığım kadarıyla.Eşin istiyormu peki?Yani mesela şu an hamile olsan ne der?Borcunuz falan ne zaman bitiyor?Birde kaç gün gecikti reglin?Hep böyle gecikirmi?
reklamlar uğruna bir kase sebze püresini yedi.yoksa yemezdiboshayallersmile
bende aynını söylüyorum doğduğundan beri.
koala bunlar,küçük koalalarımız.
şimdi de yumuduk elleri ile alkış yapıyor serserim:asigim:
kızlarda babacı desene.bende aqua parkta kocama Alp le beraber çocuk kaydıraklarından kaymayı teklif etmiştim.cevabı:
"deli kadın,gene geldiler sana" oldu.kanımca sıkışır kalırdım zaten,sonra parktaki bütün çocuklar gülerdi halime.
hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun canım.etkilemek istemiyorum.şu ana kadar çok konuştum bu konuda senle.sende 23 yaşındasın kendi kararlarını verebilirsin.
ama söylemeliyim ki kürtaj yükü ağır birşey.karnındakinin suçu yok.
kocanla biran önce adamakıllı konuşmalısın kesinlikle.
allahım ya 1,30saattr çocuu parktan getrmiyor hala arayıp ben acıkmıştır getr dicem illa düşünemiyor uykudan uyandı bişey yemedi daha!!!!!
burcu yine ağladım uff bu ne ya
cengiz bana istediğim hayatı weremeyecek, adam daha geçen dışarı çıktığımızda anlatyodu ewkredisinin bizi ne kadar zorlayacağını, dükkanın işlerinin düştüğünü ki gerçekten düştü1,2 sene sıkıntı çekicez ama sonra hergünün senin olacak dedi bana..
ilerde çocuklarımıza güzel bi hayat yaratmamız gerekiyor falan filan.. öyle böyle şöyle anlattığı hiçbişey içinmdeki yangını söndürmüyo ki anca ötüyo...
cengizden nefret etmemiz aten kızma wakit ayırmayışım, bana hamilelikte we sonrasında yaşattıkları neden oldu...
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşarsam içimde kalan sewgide bitecek!!!!
we iyice nefret edcğim ondan!!!
oturum acık kalmış saatlrdir.
özgür hiç durmuyor sağolsun.dışarı cıktık da rahatladı biraz..uyur inşallah azcık.bi kahve yaptım kendime ohh 15 dk keyif yapıp size bakabilsem bu günü çıkarırım ben:))
ayy yok ne güvenmesi istiyorum diyorum ya eşim de istiyor :1rolleyes:
ohhooooo borca kalırsan 10 yıl beklememiz lazım
her çocuk kısmetiyle gelir maddiyat yüzünden ertelemek istemiyorum artık
7 yıl maddiyat yüzünden ya erteledik ya da yarım bırakmıştık tedaviyi bu sefer bırakmayalım diye bi başladık ilk aydan tuttu aşılama
o yüzden doğum yaptığımdan beri korunmuyoruz.... ikimizde istiyoruz yani 2. yi
reglim 16 gün geçti doğumdan beri 8-10 gün geç oluyodu ama bu kez fazla geçti hasreti duyunca da şüphelenmeye başladım kendimden inşallah vardır opuyorumnanaktan
Ya benim de Pelin'e yemek yedirmem bazen 45dkyı buluyo... O kadar yorgun düşüyorum ki 45dk nın sonunda.. Ben de anlattığın gibi şekilde şekile giriyorum..
Pelin'in yemek saatlerinde eşim de mutlaka bi bahane bulup sıvışıyo aradan... Yemeği bitince sevmeye gelirim ben diyo.. Kan ter içinde kalıyorum ben de.. kafamçokkarıştı Neyse işin iyi tarafı bana spor oluyo.. Hayvan gibi yememe rağmen kilo almıyorum... opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım babanın nesi var?
7 yıl maddiyat yüzünden ya erteledik ya da yarım bırakmıştık tedaviyi bu sefer bırakmayalım diye bi başladık ilk aydan tuttu aşılama
reglim 16 gün geçti doğumdan beri 8-10 gün geç oluyodu ama bu kez fazla geçti hasreti duyunca da şüphelenmeye başladım kendimden inşallah vardır opuyorumnanaktan
kalpten ameliyat oldu tatlım çok teşk ederim herkese
Aynen öyle canım.. Okul çoğu zamanımı alıyo zaten, onun dışında da Pelin'in bitmek tükenmek bilmeyen bi enerjisi var... Babamız da bu aralar şehir dışı, yurt dışı falan gidip geliyo... Benimse bi yemek yemeye bile vaktim olmuyo çoğu zaman.. Allah'tan annem yardım ediyo...Evet canım.Sende zaman bulamıyorsun galiba pek az görüyorum seni.Pelin kızımız nasıllar?
Benim repertuarım pek geniş cnm..Allah aşkına o 8 şarkı hangisi bana da söyle, Ali Babanın Çiftliği, Küçük Kurbağa ve Mini Mini Bir Kuş donmuştu dan bana fenalık geldi akannehir
kalpten ameliyat oldu tatlım çok teşk ederim herkese
allahım ya 1,30saattr çocuu parktan getrmiyor hala arayıp ben acıkmıştır getr dicem illa düşünemiyor uykudan uyandı bişey yemedi daha!!!!!
burcu yine ağladım uff bu ne ya
cengiz bana istediğim hayatı weremeyecek, adam daha geçen dışarı çıktığımızda anlatyodu ewkredisinin bizi ne kadar zorlayacağını, dükkanın işlerinin düştüğünü ki gerçekten düştü1,2 sene sıkıntı çekicez ama sonra hergünün senin olacak dedi bana..
ilerde çocuklarımıza güzel bi hayat yaratmamız gerekiyor falan filan.. öyle böyle şöyle anlattığı hiçbişey içinmdeki yangını söndürmüyo ki anca ötüyo...
cengizden nefret etmemiz aten kızma wakit ayırmayışım, bana hamilelikte we sonrasında yaşattıkları neden oldu...
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşarsam içimde kalan sewgide bitecek!!!!
we iyice nefret edcğim ondan!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?