2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iNŞALLAH OLUR CANIM YAAA

Ay cnm hadi hayırlısı... İnşallah Allah gönlünüze göre versin..

Ben de pco luyum.Ve bende korunmuyorum.Ben de isterim 2. yi ama hem çocuk hem kariyer çok zor olur diye düşünüyorum.Ama kızıma kardeş gelmek isterse buyursun gelsin diyorum bende.

Bu Mart anaları hep PKOlu demek ki kaydirigubbakcemile3 ben de pko luydum ama şimdi bilmiyorum belki düzelmişimdir, sadece 1 ay tedavi gördüm doktor bu ay yumurtlaman yok dedi ben de İbrahim Saraçoğlu nu dinleyip soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım, ama korunuyoruz çünkü Kerem e en azından şimdilik kardeş düşünmüyoruz, Jale sen de hamileysen bu hafta duyduğum 5. hamile haberi olacak akannehir

gecmısı sayfa atlaya atlaya okudum.bısey de anlamadım.kombıyı taktılar ev yıne kırlendı.Burcu canım bu havanın nesı guzel.patladı patlayacakmıs gıbı duruyor hayatım.
bu arada senınle konustukdan sonra dedımkı bu ne ya temızlık gorevlısımıyım ben bu evın

Hakikaten senin repertuardakilerden benim bile yeni haberim oldu.O yerden bitme mum bacaklı miki yi bir ara dinlemek isterim doğrusu.
Allah yardımcın olsun canım olsun boşver eşinin sağlığı senin sağlığın kızının sağlığı yerinde olsunda yeterki iş güç yorgunluk geçer gider inş.
Ayşenurda napsın uyuyor şimdi.Şu aralar herşeye bağırır oldu.Kızıyormu gülüyormu anlayamıyorum.Uzaktan beni görüyor mesela uzak dediğimde anla işte onun uzağı.O salonda ben o sırada aradan geçiyorum hoop basıyor çığlığı.Sanırsınki çimdik atmış biri bir yerine.İnsanın ses tonu önce azdan yukarı çıkmazmı yahu?Bu direkt yukardan basıyor çığlığı.Boğazı acımıyormu bunların bunu yaparken?

Çok çok güzel anlatmışsın ...Biz çabslayıp duruyoruz ama her durumda kaderimizde olanı yaşıyoruz..
Bence de akışına bırak Hasretçim..Allah o yavruyu verdiyse sen kılını bile kıpırdatmadan mutlaka bi şekilde işleri de yoluna da koyAR ...

Ohooo benim de çorba repertuarım geniş:)
Tavuk suyuna domatesli şehriye çorbası, tarhana çorbası, ıspanak,domates,kıyma,kabak,patates ve havuç attım dün tadı da lezzetli oldu böyle bi sebze çorbası, ezogelin çorbası, yoğurt çorbası

ben geldimmmm delikafadulden
size haberlerim varrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
4 gunde 1 kilo vermisim ustelik dun regl oldum yani sislik var ben bole donemde 2 kilo agır cıkarımmmm coook mutluyum, son gaz devammmmmmmmmm rejimeee delikafadulden

yoğurt çorbasını bi anlatıversene cnm ya... bu arada Pelin hortladı.. ben 45dk bi yemek yedirip geliim..

Madem istiyorsunuz gelmiştir o da öyleyse şimdi... Hakkında hayırlısı olsun canım.Sen kalk hemen bir test yap.Çatlarım meraktan........ Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

canım benim yaa valla gözlerim doldu gelmiştir deyince neyse bugün de geçsin de artık yarın alır yaparım testi bugüne kadar yaptığım testler hep negatifti ya (arda da kan testinden öğrendik idrar testi yapmadığım için yine görememiştim pozitifi) aynısını görmekten korkuyorum bebiş yoksa reglim olsa da kurtulsam negatif görmekten

Ben de pco luyum.Ve bende korunmuyorum.Ben de isterim 2. yi ama hem çocuk hem kariyer çok zor olur diye düşünüyorum.Ama kızıma kardeş gelmek isterse buyursun gelsin diyorum bende.

canımsınnnnn :1hug: inşallah 2. leri de beraber doğururuz
benim kariyer derdim yok Allah'a şükür -tatlicadiarzu-

hasretetn sonra şu anlattıkalrını okuyunca gözlerim aprladı nedne se )::) ne güzel yazmışsın... mevlam ehrkese ayrı hayatalr yaşatıyor ... herkesin gönlüne göre evrsin ne diyim... hihoyyyt

amiiiiiiiiiiiinn :Saruboceq:

Google dan aratıp dinleyebilirsin cnm.. Ben söylemek isterdim faKAT gürültü kirliliği yaratmak istemem..
Evet Pelin de o soprano modunda bağırıyo... Bi de bunu yaparken gözlerinden yaş getirmeyi de başarabiliyo..10 parmağında 10 marifet.... Babası da senin dediğin gibi boğazı ağımıyo mu bunun diyo..bu kadar çok ve yüksek perdeden çığlık attıklarına göre ağrımıyo demekki...

Allah aşkına o 8 şarkı hangisi bana da söyle, Ali Babanın Çiftliği, Küçük Kurbağa ve Mini Mini Bir Kuş donmuştu dan bana fenalık geldi akannehir
niye,illaki bu şarkıları söylemek mi gerekiyor?
aklına gelen sıradan bişeyi söyleyince ne oluyor?
bence çocuğada fenalık gelmiştir aynı şeyleri dinlemekten.

bunların çoğunu bende bilmiyorum.bana söylesen bende yerim vallahi dinlerken.ilginç şeyler var gibi isimlere bakıncadelikafadulden

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler şekerim sen bu azimle eriyeceksin ben eminim buna:lepi:guclubacismile

Son düzenleme:
iNŞALLAH OLUR CANIM YAAA

Ay cnm hadi hayırlısı... İnşallah Allah gönlünüze göre versin..

ayy sağolun kızlar hayırlısı bakalım

heralde Rabbim şu pko'luları biraraya bi toplayım dedi kaydirigubbakcemile3
hayırlısıysa olsun inşallah

Yarın yap testi bekliyorum.Rabbim herşeyi gönlüne göre nasip etsin inş.

Bizde tam tersi ayşenur bende eşyalar babada...Zaten bende o eşya kadarım kaydirigubbakcemile3

Yani karnındaki bebiş elindeki yükten daha hafifmi oluyor bu durumda?

Tavuk suyuna domatesli şehriye çorbasının tarifini alabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…