- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.641
niye,illahi bu şarkıları söylemek mi gerekiyor?
aklına gelen sıradan bişeyi söyleyince ne oluyor?
bence çocuğada fenalık gelmiştir aynı şeyleri dinlemekten.
bunların çoğunu bende bilmiyorum.bana söylesen bende yerim vallahi dinlerken.ilginç şeyler var gibi isimlere bakıncadelikafadulden
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler şekerim sen bu azimle eriyeceksin ben eminim buna:lepi:guclubacismile
yoğurt çorbasını bi anlatıversene cnm ya... bu arada Pelin hortladı.. ben 45dk bi yemek yedirip geliim..
yoğurt çorbasını bi anlatıversene cnm ya... bu arada Pelin hortladı.. ben 45dk bi yemek yedirip geliim..
Ya ne oluyor Ayşenur a?Kafamı bile çevirsem ağlıyor.İlla bana bak göreyim diyor.Kucağımda oturup duruyor.
Tavuk suyuna domatesli şehriye çorbasının tarifini alabilirmiyim?
Google dan aratıp dinleyebilirsin cnm.. Ben söylemek isterdim faKAT gürültü kirliliği yaratmak istemem..
Evet Pelin de o soprano modunda bağırıyo... Bi de bunu yaparken gözlerinden yaş getirmeyi de başarabiliyo..10 parmağında 10 marifet.... Babası da senin dediğin gibi boğazı ağımıyo mu bunun diyo..bu kadar çok ve yüksek perdeden çığlık attıklarına göre ağrımıyo demekki...
Bu mart bebikleri çok tatlı yaaa.Hepsine bayılıyorum. Sabah Ece tek ayağını yatağın yanına dayamış öyle uyuyordu.Çok komikti.Handecim bir alkışta bizden.Sakın pes etme..........Yürüüüüüüüüüüüüüü kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiii....(Bu arada ayşenur emziği benim ağzıma sokmaya çalışıyor)
alkisalkisalkis
Tavuğu suda haşlıyorum, başka bir tencereye biraz yağ koyuyorum ve un koyup kavuruyorum sonra 1 adet orta boy rendelenmiş domates koyuyorum, hepsi kavrulunca biraz tavuk suyu biraz da normal su ekliyorum ki ağır olmasın en son olarak bol şehriye koyuyorum tok tutsun ve koyu olsun diye.Pişmeye yakın haşlanmış tavukları da ufalayıp atıyorum içine bolca, pişince de blenderdan geçiriyorum.
Bu mart bebikleri çok tatlı yaaa.Hepsine bayılıyorum. Sabah Ece tek ayağını yatağın yanına dayamış öyle uyuyordu.Çok komikti.
o zaman ya karnı acıktı ya da uykusu geldi yani Arda öyle de ondan diyorum
kızlar atanın huyu değişti o suyu seven banyo yapmayı seven çocuk gitti nereye gitti bilmiyorum 2 dir bayno da kıyamet kopuyor avaz avaz bağırıyo ve ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum
bir akıl verin
kalpten ameliyat oldu tatlım çok teşk ederim herkese
Handecim bir alkışta bizden.Sakın pes etme..........Yürüüüüüüüüüüüüüü kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiii....(Bu arada ayşenur emziği benim ağzıma sokmaya çalışıyor)
alkisalkisalkis
handecim başarılarının devamını diliyorum :hooray:
nhdcfvroıbfıjryrfyı top typr gor gouhe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeş rgtffffffffm lkçwdnnnn n r4ecr
eymen üst satırda ne diyor ?
pc ye el koyacağım yakında siz annemi zor görürsünüz sempatiksalakcinni
En güzel zamanları kızlar ben bol bol videosunu çekiyorum şimdiden.Kendi izler inş. büyüyünce bunlarıda anlar halimi .........cadı kızımmmmmmmm (şimdide saçımı çekiyor gitti saaaaaaaaaaaççççç )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?