2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sagol şekerimmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

yoğurt çorbasını bi anlatıversene cnm ya... bu arada Pelin hortladı.. ben 45dk bi yemek yedirip geliim..

Yoğurt,un ve suyu tencereye koyuyorum, onları çırpıyorum ateşte sonra pirinç ekliyorum pirinçler pişene kadar kaynatıyorum bu kadar, yoğurdu fazla koyarsan çocuğun midesine dokunuyor, az yoğurtla yap, normalde hep tavuk suyu, et suyu veya bi dünya sebze koyduğum için hafif yapıyorum bunu.sen istersen tavuk suyu ekleyebilirsin ya da sabahları yumurtayı zor yediriyorsan yumurta sarısı da ekleyebilirsin.

Handecim bir alkışta bizden.Sakın pes etme..........Yürüüüüüüüüüüüüüü kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiiiii....(Bu arada ayşenur emziği benim ağzıma sokmaya çalışıyor)
alkisalkisalkis

Tavuk suyuna domatesli şehriye çorbasının tarifini alabilirmiyim?

Tavuğu suda haşlıyorum, başka bir tencereye biraz yağ koyuyorum ve un koyup kavuruyorum sonra 1 adet orta boy rendelenmiş domates koyuyorum, hepsi kavrulunca biraz tavuk suyu biraz da normal su ekliyorum ki ağır olmasın en son olarak bol şehriye koyuyorum tok tutsun ve koyu olsun diye.Pişmeye yakın haşlanmış tavukları da ufalayıp atıyorum içine bolca, pişince de blenderdan geçiriyorum.

Kalın bir sesimiz var demekki.Bizim seslerde kalın ama ayşenur bir cırlak olmuş kime çektiyse ? bilmiyorumkismile

aaaaa biz sendende dinleriz teyzesi.Hem eminim en güzel sen söylüyorsundur bu şarkıları.Çünkü bir amacın var ....kaydirigubbakcemile3

Bu mart bebikleri çok tatlı yaaa.Hepsine bayılıyorum. Sabah Ece tek ayağını yatağın yanına dayamış öyle uyuyordu.Çok komikti.

Sağol canım bu hafta yoğurt çorbasıyla şehriyeli çorba tarifini deneyip yedircem ayşenura.... Emeğine sağlık teyzesiiii....

Bu mart bebikleri çok tatlı yaaa.Hepsine bayılıyorum. Sabah Ece tek ayağını yatağın yanına dayamış öyle uyuyordu.Çok komikti.

En güzel zamanları kızlar ben bol bol videosunu çekiyorum şimdiden.Kendi izler inş. büyüyünce bunlarıda anlar halimi .........cadı kızımmmmmmmm (şimdide saçımı çekiyor gitti saaaaaaaaaaaççççç )

kızlar atanın huyu değişti o suyu seven banyo yapmayı seven çocuk gitti nereye gitti bilmiyorum 2 dir bayno da kıyamet kopuyor avaz avaz bağırıyo ve ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum

bir akıl verin

nhdcfvroıbfıjryrfyı top typr gor gouhe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeş rgtffffffffm lkçwdnnnn n r4ecr

eymen üst satırda ne diyor ?

pc ye el koyacağım yakında siz annemi zor görürsünüz
sempatiksalakcinni

kızlar atanın huyu değişti o suyu seven banyo yapmayı seven çocuk gitti nereye gitti bilmiyorum 2 dir bayno da kıyamet kopuyor avaz avaz bağırıyo ve ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum

bir akıl verin

canım bir tane bebek küveti al birde sevibebenin içi böyle boncukluboncuklu banyo minderi var onu al oturt içine elinede bir tane ördek ver vak vak edden hani banyo oyuncakalrı varya onalrdan tepesinden de su döksen çıt çıakrtmıyor biizmki öyle bir durumda çok severek duş alıyor birde evdeki üveti önce çamaşır suyula dezenfekte et ve atayla birlikte sende gir duşa bir kendine bir ona tutarak yıka onuda çok serviyor selin :):):)

oyyy bir meyve pürelik zamanda amma konuşmuşsunuz haa!!! yaa ben bu meyveleri püre yapamıyorum.. cam rendede yapıyorum iplik iplik kalıyor benim Elvin öğürüyor. tülbentten geçiriyorum bu sefer de meyve suyu oluyor...

kalpten ameliyat oldu tatlım çok teşk ederim herkese

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

handecim başarılarının devamını diliyorum :hooray:

sagolun kızlarrr :dance: pesetmek yoookk yola devamm alkisalkisalkisdelikafadulden

yerım ben onun kucucuk elleirni :asigim:

Kızlar biz kaçıyoruz püre yedircem ayşenura.
Hasretcim en yakın zamanda doktora gitmen dileğiyle.
Jalecim aklım sende testi bekliyorum.
azemhavel,babana tekrar geçmiş olsun.
frambuaz size afiyet olsun
toprak,canım sende azcık eşine taşıt eşyaları.
yaz alp i öp bizim için.
bosna sende doruğu öp bol bol hemde.
seyyaltaner inş. arabaya bir alıcı bulursunuz kısa zamanda.
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi öptük.Nasipse yarın görüşürüz.Hayırlı akşamlar olsun herkese..........

ya benim cadıda saç çekmeye bayılıyor ama baabsı şöyle bir yöntem buldu o benim saçımı çektiğinde bende onun saçını çekiyorum tabi onun uyguladığı hırla değil :):):) önce çok şaşırdı nasıl yaparsınız bunu der gibi bi bakış attı üzüldük sonra tekrar saldırdı benim saçlarıma babası tekrar çekti onalr daha kalpsiz oluyor biliyorsun bu kez yine kızdı bi daha tekrarladı analdı ki hoş bişey değil bıraktı artık çekmiyor kimsenin saçını :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…