- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.661
Kızlar biz kaçıyoruz püre yedircem ayşenura.
Hasretcim en yakın zamanda doktora gitmen dileğiyle.
Jalecim aklım sende testi bekliyorum.
azemhavel,babana tekrar geçmiş olsun.
frambuaz size afiyet olsun
toprak,canım sende azcık eşine taşıt eşyaları.
yaz alp i öp bizim için.
bosna sende doruğu öp bol bol hemde.
seyyaltaner inş. arabaya bir alıcı bulursunuz kısa zamanda.
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepinizi öptük.Nasipse yarın görüşürüz.Hayırlı akşamlar olsun herkese..........
canım bir tane bebek küveti al birde sevibebenin içi böyle boncukluboncuklu banyo minderi var onu al oturt içine elinede bir tane ördek ver vak vak edden hani banyo oyuncakalrı varya onalrdan tepesinden de su döksen çıt çıakrtmıyor biizmki öyle bir durumda çok severek duş alıyor birde evdeki üveti önce çamaşır suyula dezenfekte et ve atayla birlikte sende gir duşa bir kendine bir ona tutarak yıka onuda çok serviyor selin :):):)
Kızlar artık yiyecekleri blendırdan geçirmeyin.Çatalla ezin bebeklerin çiğneme güdüleri gelişsin artık.
canım çok geçmiş olsun.slm herkese her yerde işler krışık anlaşılanhasret umarım herşey dilediğin ve hayalini kurdugun gibi olur
bizde durumlar ise babam ameliyat oldu yoğun bakımdaaklım onda kızım uyuyor geceleri ağlıyor sürekli bakalım ne yapacaz
:lepi::lepi: çok sevindim canım devamını bekliyoruzalkisalkisalkisben geldimmmm delikafadulden
size haberlerim varrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
4 gunde 1 kilo vermisim ustelik dun regl oldum yani sislik var ben bole donemde 2 kilo agır cıkarımmmm coook mutluyum, son gaz devammmmmmmmmm rejimeee delikafadulden
canım kalbine göre olur inşallah:Saruboceq:canım benim yaa valla gözlerim doldu gelmiştir deyince neyse bugün de geçsin de artık yarın alır yaparım testi bugüne kadar yaptığım testler hep negatifti ya (arda da kan testinden öğrendik idrar testi yapmadığım için yine görememiştim pozitifi) aynısını görmekten korkuyorum bebiş yoksa reglim olsa da kurtulsam negatif görmekten
canımsınnnnn :1hug: inşallah 2. leri de beraber doğururuz
benim kariyer derdim yok Allah'a şükür -tatlicadiarzu-
amiiiiiiiiiiiinn :Saruboceq:
bebekler bağırarak ciğerlerini geliştiriyo bağırması iyi yani. genelde ağlayarak gelişirmiş ciğerler ama biz bebiklerin ağlamasına izin vermiyoruzkaydirigubbakcemile3Google dan aratıp dinleyebilirsin cnm.. Ben söylemek isterdim faKAT gürültü kirliliği yaratmak istemem..
Evet Pelin de o soprano modunda bağırıyo... Bi de bunu yaparken gözlerinden yaş getirmeyi de başarabiliyo..10 parmağında 10 marifet.... Babası da senin dediğin gibi boğazı ağımıyo mu bunun diyo..bu kadar çok ve yüksek perdeden çığlık attıklarına göre ağrımıyo demekki...
banyoda oynayabileceği bi oyuncak işe yarayabilir bencea.skızlar atanın huyu değişti o suyu seven banyo yapmayı seven çocuk gitti nereye gitti bilmiyorum 2 dir bayno da kıyamet kopuyor avaz avaz bağırıyo ve ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum
bir akıl verin
canım tel süzgeçten geçirebilirsin hazır mamalar gibi oluyo ama cam rendeye alıştırsan daha ii bence. ilerde taneli yemek yiyebiliyolar böylecea.soyyy bir meyve pürelik zamanda amma konuşmuşsunuz haa!!! yaa ben bu meyveleri püre yapamıyorum.. cam rendede yapıyorum iplik iplik kalıyor benim Elvin öğürüyor. tülbentten geçiriyorum bu sefer de meyve suyu oluyor...
canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
ay mert te bizim saçlarımızı çok yoluyosempatiksalakcinni bizde deneyelim bu yöntemi.ya benim cadıda saç çekmeye bayılıyor ama baabsı şöyle bir yöntem buldu o benim saçımı çektiğinde bende onun saçını çekiyorum tabi onun uyguladığı hırla değil :):):) önce çok şaşırdı nasıl yaparsınız bunu der gibi bi bakış attı üzüldük sonra tekrar saldırdı benim saçlarıma babası tekrar çekti onalr daha kalpsiz oluyor biliyorsun bu kez yine kızdı bi daha tekrarladı analdı ki hoş bişey değil bıraktı artık çekmiyor kimsenin saçını :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım zaten bulamazsak battık demektir
bu ay satmaya karar verdik herkes acele etmeyin araba ha diyince satılmaz kısmet diyor
ama biz biliyorsunuz acil ihtiyaçtan tamamına kredi çekip almıştık
şimdi taşınınca gerek kalmadı
ama taşınam masraflarıya birlikte kredi kasko ve sigorta masrafları çok canımızı yakmaya başladı
inşallah tek duam kasım ayına girmeden satılmasından yana
mevlam yardımcımız olsun alan kişi hayrını görsün inşallah bize büyük iyilik etmiş olacak zararda etsek kar sayıyoruz artık malesef....
canım bir tane bebek küveti al birde sevibebenin içi böyle boncukluboncuklu banyo minderi var onu al oturt içine elinede bir tane ördek ver vak vak edden hani banyo oyuncakalrı varya onalrdan tepesinden de su döksen çıt çıakrtmıyor biizmki öyle bir durumda çok severek duş alıyor birde evdeki üveti önce çamaşır suyula dezenfekte et ve atayla birlikte sende gir duşa bir kendine bir ona tutarak yıka onuda çok serviyor selin :):):)
alla alla istersen bida rüyyaya yatıp cinsiyetine bakem ..sempatiksalakcinnisenin o rüyana warya sanada ulan şeytanla işbirliğimi yaptın adi karı (oklava smile) yine işaretleri kullanamıyorum ben bond yapamıorumm smile lar olmuyo...
bu sabah mide bulantısıyla uyandım cery uyandı kahwaltı bi kaşık bile yemedi uyudu bnde koltukta uzandım bi emedur içtim (mide bulantısı hapı) cengiz geldi noldu sapsarı olmuşsun dedi..
bnde midem çok bulanıyo dedim...
o da hamilemisin yoksa dedi...
bnde bilmiorum olabilir dedim...
öptü bi kızım dahamı olcak yoksa benim şimdi dedi uff saçmalama dedim bnde.. neyse işi wardı zaten alelacele gitti...
aşağıda ki dükkanda abla beni sormuş hasret nasıl demiş..
bizimkide ; hamile galiba midesi bulanıyo demiş...
ablada olum daha çok erken borcunuz war durumunuz iyi değil ceren küçük doğurtmayı düşünmüyosun dimi demiş..
cengizde ne diosun sen abla demiş, ben asla çocuk falan aldırtmam demiş...
bu kadar ne olacak bilmiyorum ama dükkanı satmaya yada başkla bişey yapmayada niyeti yok, satışları yükseltmenin peşinde hala...
gelişim tablosuna rakkamlar lutfen..aşkolsunn dur selin 7ay 5 günlük kilosu 9 boyu 73 cm lütfen ekle :)::))
canım stres yapıyordur o bulantıalrı sana...
bizimkide çok çingeneeeee .......... Bağzen sesi kısılıyor kısık seslede bağırıyor )::):))
bence çok şık ve tefal kaliteli bir marka iyidir iyi ):):)
e hanii nereyesunnCADIARZUselam canlar nasılsınız ben celdummmmmmmmmmmmmmmmm
hayır cano sen degilsn..sende ekliycem seneye..ay oku oku bitmiyo eve gitmem lazım bebişimi doyurcam ama yazmadan çıkamadım yarın görüşürüz canlar hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
valla o açıdan hiç bakmamıştımkaydirigubbakcemile3 olabilirsempatiksalakcinni
canım çok geçmiş olsuna.s.
inşallah canım:Saruboceq:
mertte cuma ve cumartesi hiç emmedi, bende hastayım diye üşendim günde bikez sağdım, keşke 2-3 kez sağsaydım dünden beri yapıştı memeye süt az olduğu için çıldırıyo şimdi. demek istediğim geçici bi durumdur sonra aklı başına geliyo bebiklerin sen sağ bence neolur neolmaza.s
mardine gelinmi bu bakıcı acabakaydirigubbakcemile3
canım yaa:teselli: bu yaramazlar gerçektende büyümüşte küçülmüş herşeyi anlıyolarsempatiksalakcinni
sağol canıma.s
ooh ne güzel valla güneş doğar doğmaz uyanıyo bizimkisikafamçokkarıştı
sağol canım, inşallah.
ayy ne güzel yapmışsın, çok özendim şimdiopuyorumnanaktan
aleyküm slmopuyorumnanaktan
ay ben o günleri tekrar yaşamak istemem çok midem bulanırdı benimde. bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
bilmiyorumkismile hımm bu benmiyim acaba:a015:
hadi bakalım gebüşler:)ayy yok ne güvenmesi istiyorum diyorum ya eşim de istiyor :1rolleyes:
ohhooooo borca kalırsan 10 yıl beklememiz lazım
her çocuk kısmetiyle gelir maddiyat yüzünden ertelemek istemiyorum artık
7 yıl maddiyat yüzünden ya erteledik ya da yarım bırakmıştık tedaviyi bu sefer bırakmayalım diye bi başladık ilk aydan tuttu aşılama
o yüzden doğum yaptığımdan beri korunmuyoruz.... ikimizde istiyoruz yani 2. yi
reglim 16 gün geçti doğumdan beri 8-10 gün geç oluyodu ama bu kez fazla geçti hasreti duyunca da şüphelenmeye başladım kendimden inşallah vardır opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisben geldimmmm delikafadulden
size haberlerim varrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden
4 gunde 1 kilo vermisim ustelik dun regl oldum yani sislik var ben bole donemde 2 kilo agır cıkarımmmm coook mutluyum, son gaz devammmmmmmmmm rejimeee delikafadulden
Kızlar artık yiyecekleri blendırdan geçirmeyin.Çatalla ezin bebeklerin çiğneme güdüleri gelişsin artık.
nhdcfvroıbfıjryrfyı top typr gor gouhe eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeş rgtffffffffm lkçwdnnnn n r4ecr
eymen üst satırda ne diyor ?
pc ye el koyacağım yakında siz annemi zor görürsünüz sempatiksalakcinni
ya benim cadıda saç çekmeye bayılıyor ama baabsı şöyle bir yöntem buldu o benim saçımı çektiğinde bende onun saçını çekiyorum tabi onun uyguladığı hırla değil :):):) önce çok şaşırdı nasıl yaparsınız bunu der gibi bi bakış attı üzüldük sonra tekrar saldırdı benim saçlarıma babası tekrar çekti onalr daha kalpsiz oluyor biliyorsun bu kez yine kızdı bi daha tekrarladı analdı ki hoş bişey değil bıraktı artık çekmiyor kimsenin saçını :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım kalbine göre olur inşallah:Saruboceq:
hadi bakalım gebüşler:)
Başından su dökme, sadece vücudunu yıka bakalım yine ağlıyor mu?
canım gerçekten cengize karşı içinde nefret olduğuna inanıyormusun ?
böyle düşünme yaşadıkalrın hepimizin bildiğ igibi zor ama cengiz seni hala çok sevdiğinede inancımız var lütfen iyice düşün ve bu konuyu cengizle mutlaka paylaş ..
benim tahminim anlattıkalrın kadarıyla cengizi tanıdıysak eğer sana şöyle yaklaşacak kesinlikle doğur bu çocuğu diyecek ve sana olan sevgisiylede seni anlayıp hak evrecek ...
ve bir kaç ay sonra cengiz ikinci çocuğunda onda yarattığı baba abskısı ile iler konusunda iyice saldırıya geçecek ve senin yaşadığın stresi unutup yine işe yüklenecek seninde sırtına yük bindirmeye çalışmaya devame decek.. belki annesinin tamamiyle sizde kalamsını siteyecek hani yardımcı nitelşiğinde ???? ,
mevlam yardımcın olsun hepimizi bu çocuğun dünyaya gelmesini çok itiyoruz ama konuyada kimse pembe bakamıyor::
ama dualarımız sonuna akdar senle ahsretcim... ve inan hep aklımızdasın...
birtanede bana gelse ne iyi olur belki kendime gelirim hiç iyi hissetmiyorum kendimi :: :gitme::gitme:
vücuduyla başlıyorum zaten oyun oynayarak ama nafile
ya cerenorıır ben cam rendede yapıorum ayıkla ipliklerini..ne ipiliği ayrıca nası rende bu kase gibi olan diilmi?kızlar ben meyveleri neden püre yapamıyorum ya!! iplik iplik oluyor elvin öğürüyor. telden geçiriyorum yine oplmuyor. tülbentten geçiriyorum sadece suyu kalıyor.
bir de kızıma polar yelek almak istiyorum nereden bulabilirim...
.ilgilenin benimlee!!
Jaleceğim hakkında hayırlısı olsun canım
Aslında ben de ikinci çocuk için hiç beklemek istemiyorum
Çünkü eminim yaşım ilerledikçe tahammül gücüm azalacak amma eymenin bunca hareketi
ve yakınlarda yardımcım olmayışı beni ürkütiyyy aklinialirimsmile
ama sürpriz gelirse de amenna derim ben doğumdan sonra hala regli olmadım yokksaa :CüvCüv:
sempatiksalakcinni
ya cerenorıır ben cam rendede yapıorum ayıkla ipliklerini..ne ipiliği ayrıca nası rende bu kase gibi olan diilmi?
Cerenora hepimiz cam rende ile yapıyoruz, daha iyi iplik iplik olsun ki ağzında çiğnemeyi öğrensin, öğürüyorsa da yavaş yavaş öğrenecek, polar yeleği de nerden bulabilirim derken? bebek kıyafetleri satan yerlerden bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?