2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım zaten bulamazsak battık demektir

bu ay satmaya karar verdik herkes acele etmeyin araba ha diyince satılmaz kısmet diyor

ama biz biliyorsunuz acil ihtiyaçtan tamamına kredi çekip almıştık

şimdi taşınınca gerek kalmadı

ama taşınam masraflarıya birlikte kredi kasko ve sigorta masrafları çok canımızı yakmaya başladı

inşallah tek duam kasım ayına girmeden satılmasından yana

mevlam yardımcımız olsun alan kişi hayrını görsün inşallah bize büyük iyilik etmiş olacak zararda etsek kar sayıyoruz artık malesef....

Son düzenleme:

hep kucağımda beraber yıkanıyorduk bugünde öyle yıkadım aman allahım bir felaketti
birde öbür yöntemi deneyeyim banyo minderimiz var kuvetine koyayım bakalım

canım çok geçmiş olsun.

:lepi::lepi: çok sevindim canım devamını bekliyoruzalkisalkisalkis
canım kalbine göre olur inşallah:Saruboceq:

bebekler bağırarak ciğerlerini geliştiriyo bağırması iyi yani. genelde ağlayarak gelişirmiş ciğerler ama biz bebiklerin ağlamasına izin vermiyoruzkaydirigubbakcemile3
kızlar atanın huyu değişti o suyu seven banyo yapmayı seven çocuk gitti nereye gitti bilmiyorum 2 dir bayno da kıyamet kopuyor avaz avaz bağırıyo ve ağlıyo ne yapıcam bilmiyorum

bir akıl verin
banyoda oynayabileceği bi oyuncak işe yarayabilir bencea.s
canım tel süzgeçten geçirebilirsin hazır mamalar gibi oluyo ama cam rendeye alıştırsan daha ii bence. ilerde taneli yemek yiyebiliyolar böylecea.s

ay mert te bizim saçlarımızı çok yoluyosempatiksalakcinni bizde deneyelim bu yöntemi.

inşallah satılır canıma.s

Başından su dökme, sadece vücudunu yıka bakalım yine ağlıyor mu?

alla alla istersen bida rüyyaya yatıp cinsiyetine bakem ..sempatiksalakcinni
sen gecenin bi yarısı karnı burnunda rüyama gir sonrada şeytanı at ortaya..
şaka bi yana haala şoktayım hasretim..rüyalarımdan korkmaya başladım..
en dogruyu yine sen bilirsin..hangisinin hayırlı bi karar olacagını ..
ama bende kürtaj olmamaman düşüncesndeym..

gelişim tablosuna rakkamlar lutfen..
selam canlar nasılsınız ben celdummmmmmmmmmmmmmmmm
e hanii nereyesunnCADIARZU
hayır cano sen degilsn..sende ekliycem seneye..
hadi bakalım gebüşler:)
alkisalkisalkis
Kızlar artık yiyecekleri blendırdan geçirmeyin.Çatalla ezin bebeklerin çiğneme güdüleri gelişsin artık.

ben artık blendr kullanmıorum..
çTALLA EZİorm

ıssırırım o minik elleri görür o zaman annesini bizden ayırmayı aklinialirimsmile

süper yöntem
"sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma" durumunu öğrenmiş oldu kaydirigubbakcemile3

Fatmacım biz bir günde sattık arabayı internet sayesinde fiyat da düşük olunca akşam verdiğim ilanı ertesi gün öğlen kaldırdım eşim aradı çabuk kaldır ilanı başedemiyorum arayanlarla diye
verdiniz demi internete

canım kalbine göre olur inşallah:Saruboceq:

amiiiiiiiiinn cümlemizin

hadi bakalım gebüşler:)

ayy daha belli değil dur heyecanlandırma beni

kızlar ben meyveleri neden püre yapamıyorum ya!! iplik iplik oluyor elvin öğürüyor. telden geçiriyorum yine oplmuyor. tülbentten geçiriyorum sadece suyu kalıyor.

bir de kızıma polar yelek almak istiyorum nereden bulabilirim...

.ilgilenin benimlee!!

canım benim hepinizin samimiyetine çok inanıyorum, inşallah hayırlısı ne ise o olur
biyerden duydum islam alimleri bile adet üzerinden 40gün geçene kadar kürtaj olabilir diyor ne kadar doğru bilemem,
tabii ki aldırmayı istemiyorum herşey yolunda gitse, kendimle kızımla we karnımdaki bebeğime ayıracak waktimin olacağını bilsem tabiiki doğururum 2si beraber büyür onlar büyüyüncede 3.yü yaparım we bitiririm süper olur...
ama işte öyle göründüğü gibi değil herkes uzaktan doğur diyor ama ben neyin içine gireceğimi bilmiyorum..
cengizden nefret ettiğime eminmiyim? bilmiyorum duyduğum şeyin adı nefret değilse başka bişey ama ben bilmiyorum! bana rahat bi yaşam sunmadı gençsin daha derdin ne 30 yaşına geldiğinde ewin olacak, araban olacak, yazlığın olacak, çocuğun kocaman olmuş olacak, belki 1 ew daha almış olacaksın diyo!
bi yandan haklı ona hak weriyorum ama duygusal yön ağır basıyo kızımla heran her istediğimi yapamamak bana cengize karşı kin duyduruyo!
çoğu kişinin bebkleriyle uyuyp uyanmalarına gıpta ediyorum, içim hep buruk!
kızıma karşı wicdan azabı duyuyorum, bugün babannesi parka götrdü neden ben götüremiyorum diyorum, neden şuan ewde onunla oynayamıyorum!!! işte bunları düşündükçe gözüm ne parayı görüyor ne ewi ne arabayı...
beni anlıyomusunuz bilmiyorum kızlar?
hepiniz cengizle konuş diyorsunuz
ben biliyorumki cengizle konuşmam bişeyi değiştirmeyecek... tam aksine benim herşeyin aynı şeklde dewam edeceği (dükkanın, işlerin, cengizle kawgaların, hakaretlerin, gerginliğn,stresin, koştura koştura dr muayenelerine gidip koşturarak geri dönmenin, üstüne birde ilawe olarak kaynanaın gece gündüz bize yerleşmesi....) gerçeğiyle yüzyüze gelmem olacak!!!
hayır doğur diyecek, bana nasıl çalışmiyim diyebiliosun diyecek senin gönlün razımı diyecek masraflar 2 katına çıkacak diyecek ben tek başıma nasıl altından kalkarım diyecek! diyecekte diyecek!!!!

weya baktım olmuyor adam ısrarcı o zman aldırıcam yeterv dicem kawga edicem ağlicam, ben böyle çekemem hayır dicem we aldırıcam!!! bu yaşananlar dahada yıpratacak bizi...

ısırın yiyin ham yapın teyzeleri

Jaleceğim hakkında hayırlısı olsun canım

Şerife babana geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin...

Burcum anlattığına göre diş buğdayı pek keyifli geçmiş ne güzeeeel a.s.

Aslında ben de ikinci çocuk için hiç beklemek istemiyorum
Çünkü eminim yaşım ilerledikçe tahammül gücüm azalacak amma eymenin bunca hareketi
ve yakınlarda yardımcım olmayışı beni ürkütiyyy aklinialirimsmile

ama sürpriz gelirse de amenna derim ben doğumdan sonra hala regli olmadım yokksaa
:CüvCüv:

sempatiksalakcinni

Şubat annelerine bakındım şööle bi, birinin bebeği 11.500 kg olmuş, biri de tuvalet eğitimine başlıyormuş yavaştan, vay be 1 ay sonra bunları mı konuşuyor olacağız:)

Cerenora hepimiz cam rende ile yapıyoruz, daha iyi iplik iplik olsun ki ağzında çiğnemeyi öğrensin, öğürüyorsa da yavaş yavaş öğrenecek, polar yeleği de nerden bulabilirim derken? bebek kıyafetleri satan yerlerden bulabilirsin.

[

vücuduyla başlıyorum zaten oyun oynayarak ama nafile

canım banyoyu yaptığın mekanı değiş istersen mesela banyoda ise odada oda ise bşka bi odada banyo yaptır şarkılar söyleyerek birde uykusu olduğundaa eymende hiç istemiyor ağlıyor banyo yaparken ama normalde bacak çığlık atarak sevinçle yıkanıyoruz
olumunekankayizsmile

ya cerenorıır ben cam rendede yapıorum ayıkla ipliklerini..ne ipiliği ayrıca nası rende bu kase gibi olan diilmi?

dınınınıııııııın aha bir aday adayı daha kaydirigubbakcemile2

ya cerenorıır ben cam rendede yapıorum ayıkla ipliklerini..ne ipiliği ayrıca nası rende bu kase gibi olan diilmi?

yaaa kızlar cam rende işte bildiğiniz ama böyle tel tel oluyor işte. bir keresinde fışkırarak kustu üstüme o nednele korkuyorum tülbentten geçince de meyve suyu oluyor resmen. polar yeleği hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz bir mağaza var mı diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…