2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy bana derd oldun düşün düşün....haklısın çok zor....haklısın en iyisini sen bilirsin...ama ama ama...o minicik can...insanın aklı duruyor düşünürken....
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ama o kırk günün güvenilirliği yok canım...tamamen hadislere dayanıyor ha bunların çoğu sahih hadis olsa da bazısı 40 bazısı 42 bazısı 120
gün diyor ve insan şekli almadan ya da ruhu üflenmeden diye açıklıyor ama şu an da bilim bu söylemlerin doğru olmadığını ve çok daha erken insan şekli aldığını ve kalp atışlarının başladığını söylüyor...bu bilgilerle kimse caiz diyemez 40 gün için....sana bir link vereyim biraz bakıp yanlış bilgi edinme...
dualarım seninle....

canım blender dan geçir meyveyi...daha iyi oluyor...

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar.. oğlum sabahtan beri hapşırıyor sanırım grip olucak huzursuzluğu burun tıkanıklığı falan yok hafif hırıltı var ama mutlu.. ben nar suyu vermek istedim sevmnedi bol su içirmeye çalışıyorum istemiyo ıhlamurda içmedi az önce bir mandalina suyunu iki cicbebe ile zor bela yedirebildim.. grip başlangıcında başka ne yapabilirim.. annem bol c vitaminli beslenip bol bol emzir atar dedi ama bebeğin de yemesi gerekmez mi ? bu durumu yaşayanınız oldumu ve bebişe neler verdiniz nasıl verdiniz tabii (benimkisi yemio malesef hiç bişeyi)

canım ben metal rendenin en küçük bölümüyle yapıyorum gayet güzel oluyor...

geçmiş olsun canım....geçen hafta biz de griptik....Nihan neredeyse hiçbir şey yemedi...yalnızca emdi....biz mecburen ilaçla atlattık...onu da zor bela içirdik yarısı içeri yarısı dışarı...doktora götür bence...

canım ben metal rendenin en küçük bölümüyle yapıyorum gayet güzel oluyor...

biliyorum kızlar da metal bir şey kullanmak istemiyorum vitamini gitmesin diye galiba babasının aldığı şeftalilerde de sorun var her biri yarım kiloluk. sanki bizim çocuk bıraksak dünyaları yiyecek eşek sıpası.

tam olarak başlamadı Hanifeciğim.. hapşırıyo bol bol sadece ama olucak gibi.. ben öncesinde bişiler versem atlatır mı die bekledim bugün.. yarın götüriim o zaman bende.. ilaç diil de kan damlası d vitamini çirmek ölüm bize kaşığı görünce ağzını yumuyo sımsızkı az önce kan damlasının şişesi elimden düştü kırldı düşün hiç alışamadı kaşığa napıcam bilmiorum

Son düzenleme:
Hasret canım Hanife'nin de dediği gibi bebeğin belli bi müddet öncesinde alınabileceğini söyleyen hadisler sahih değil

Ceren cnm blendırdan geirmiyo musun çorbaları? sonuçta o da metal. bence normal rende kullanmada bi sakınca yok ama sen bilirsin tabi

HANDE verdiğin kilolardan dolayı çok tebrik ediyorum arkadaşım:lepi: zaten çok güzelsin ve bence bu azimle yakında fıstık gibi olacasksınolumunekankayizsmile

Ceren cnm blendırdan geirmiyo musun çorbaları? sonuçta o da metal. bence normal rende kullanmada bi sakınca yok ama sen bilirsin tabi

yok canım ben çorbaları da geçirmiyorum tel süzgecim var ondan geçiriyorum onlar haşlanmış olduğu için gayet rahat geçiyor.

offf sabah astığım çamaşırlar kurumamış. Elvin'inkileri de atmıştı mecbur içeri asacağım şimdi. hiç sevmiyorum içerde çamaşır.

haklısın canım ama....ben hep kullanıyorum ama sert meyvelerde diğerlerini çatalla eziyorrum...cam rende de tadı değişiyor bazı meyvelerin Nihan yemiyor...şeftalinin zamanı da geçti artık bence verme...

inşallah başlamaz da:Saruboceq:
zor oluyor...Nihanın kaşıkla problemi yok ama hastayken hiç açmadı ağzını...kaşığı uzatınca bakıyor ne var diye ve şurupları tanıyor açmıyor ağzını ama sevdiği bir şey varsa açıyor...biz şurup ölçekleriyle içirdik kandırarak bardak gibi düşündü hemen anlamadı ama onu da çözdü sonra tabiisempatiksalakcinni

kocamla konuşmam bişeyideğiştrmeyecek !!deme....1HASRETT!
değiştrmeli!!
değiştirtmelisin!!
sen bukadar herseyin altından kalkabilecek gücün oldugunu göstermişssin ona..
hep sen fedakarsın hep senden gidiyo..kendisi düşünmeli artık seni..
şartlar sun oona..
şu şçyle bu böyle olursa dogururum bu cocugu dee..bu yaşta bukadar yıpranmakta ne!!
genc olabiilirsin ama senin sadece beden gücün degil psikolojin ve maneviyatın nasıl kaldıracak bukadar yükümlülüğü..
artık sen al kozları ele hasret ..
nekadar güçsüz pasif kalıosunuz bu adamların altında..
biraz oyna..deger bilmeyene bildirt!
kendi halini düşün..

fikirlerini sunup bana yardımcı oılan arkadaşlarım çok teşekkür ederim.tek tek alıntı yapmıştım ama bil.kendi kendine kapandı hepsi uçtu..bakalım eşimlede konuşup karar vericem...

bu arada şoktayım..hasret hamilemiiiiiiiiiii???

valla cin bunlar canım yaa :) bende biberonla denedim nar suyunu bi yudun altı tükürdü sıpa.. güya uyku mahmuruyken içiricektim ama kanmadı :) yastık nar suyu salon halısı kan damlası oldu düşün evin halini :)) amaan ya akıllı sağlıklı olsunlarda napalım başa gelen çekilir :)

aynen nefret ediyorum ben de ama kış geldi ve yine haftasonları salon işgal altında:umursamaz:B]

yemio meralciim yaa kaşığa alerjisi var sıpanın inş. ilerlemeden atlatırız..

hay allah biberonla falan versen cnm mandalina,portakal suyu falan??

Allahım yiyecekleri de tanırmış kaşığa bakarak, yerim ben o zilliyiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…