- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #81.681
canım benim hepinizin samimiyetine çok inanıyorum, inşallah hayırlısı ne ise o olur
biyerden duydum islam alimleri bile adet üzerinden 40gün geçene kadar kürtaj olabilir diyor ne kadar doğru bilemem,
tabii ki aldırmayı istemiyorum herşey yolunda gitse, kendimle kızımla we karnımdaki bebeğime ayıracak waktimin olacağını bilsem tabiiki doğururum 2si beraber büyür onlar büyüyüncede 3.yü yaparım we bitiririm süper olur...
ama işte öyle göründüğü gibi değil herkes uzaktan doğur diyor ama ben neyin içine gireceğimi bilmiyorum..
cengizden nefret ettiğime eminmiyim? bilmiyorum duyduğum şeyin adı nefret değilse başka bişey ama ben bilmiyorum! bana rahat bi yaşam sunmadı gençsin daha derdin ne 30 yaşına geldiğinde ewin olacak, araban olacak, yazlığın olacak, çocuğun kocaman olmuş olacak, belki 1 ew daha almış olacaksın diyo!
bi yandan haklı ona hak weriyorum ama duygusal yön ağır basıyo kızımla heran her istediğimi yapamamak bana cengize karşı kin duyduruyo!
çoğu kişinin bebkleriyle uyuyp uyanmalarına gıpta ediyorum, içim hep buruk!
kızıma karşı wicdan azabı duyuyorum, bugün babannesi parka götrdü neden ben götüremiyorum diyorum, neden şuan ewde onunla oynayamıyorum!!! işte bunları düşündükçe gözüm ne parayı görüyor ne ewi ne arabayı...
beni anlıyomusunuz bilmiyorum kızlar?
hepiniz cengizle konuş diyorsunuz
ben biliyorumki cengizle konuşmam bişeyi değiştirmeyecek... tam aksine benim herşeyin aynı şeklde dewam edeceği (dükkanın, işlerin, cengizle kawgaların, hakaretlerin, gerginliğn,stresin, koştura koştura dr muayenelerine gidip koşturarak geri dönmenin, üstüne birde ilawe olarak kaynanaın gece gündüz bize yerleşmesi....) gerçeğiyle yüzyüze gelmem olacak!!!
hayır doğur diyecek, bana nasıl çalışmiyim diyebiliosun diyecek senin gönlün razımı diyecek masraflar 2 katına çıkacak diyecek ben tek başıma nasıl altından kalkarım diyecek! diyecekte diyecek!!!!
weya baktım olmuyor adam ısrarcı o zman aldırıcam yeterv dicem kawga edicem ağlicam, ben böyle çekemem hayır dicem we aldırıcam!!! bu yaşananlar dahada yıpratacak bizi...
yaaa kızlar cam rende işte bildiğiniz ama böyle tel tel oluyor işte. bir keresinde fışkırarak kustu üstüme o nednele korkuyorum tülbentten geçince de meyve suyu oluyor resmen. polar yeleği hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz bir mağaza var mı diye soruyorum.
Şubat annelerine bakındım şööle bi, birinin bebeği 11.500 kg olmuş, biri de tuvalet eğitimine başlıyormuş yavaştan, vay be 1 ay sonra bunları mı konuşuyor olacağız:)
yaaa kızlar cam rende işte bildiğiniz ama böyle tel tel oluyor işte. bir keresinde fışkırarak kustu üstüme o nednele korkuyorum tülbentten geçince de meyve suyu oluyor resmen. polar yeleği hiçbir yerde bulamadım bildiğiniz bir mağaza var mı diye soruyorum.
yok daha neler, ne tuvalet eğitimi??akannehir 2009 şubat anneleri olmasın o??
iyi akşamlar arkadaşlar.. oğlum sabahtan beri hapşırıyor sanırım grip olucakhuzursuzluğu burun tıkanıklığı falan yok hafif hırıltı var ama mutlu.. ben nar suyu vermek istedim sevmnedi bol su içirmeye çalışıyorum istemiyo ıhlamurda içmedi az önce bir mandalina suyunu iki cicbebe ile zor bela yedirebildim.. grip başlangıcında başka ne yapabilirim.. annem bol c vitaminli beslenip bol bol emzir atar dedi ama bebeğin de yemesi gerekmez mi ? bu durumu yaşayanınız oldumu ve bebişe neler verdiniz nasıl verdiniz tabii (benimkisi yemio malesef hiç bişeyi)
canım ben metal rendenin en küçük bölümüyle yapıyorum gayet güzel oluyor...
oyyy bana derd oldun düşün düşün....haklısın çok zor....haklısın en iyisini sen bilirsin...ama ama ama...o minicik can...insanın aklı duruyor düşünürken....
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. ama o kırk günün güvenilirliği yok canım...tamamen hadislere dayanıyor ha bunların çoğu sahih hadis olsa da bazısı 40 bazısı 42 bazısı 120
gün diyor ve insan şekli almadan ya da ruhu üflenmeden diye açıklıyor ama şu an da bilim bu söylemlerin doğru olmadığını ve çok daha erken insan şekli aldığını ve kalp atışlarının başladığını söylüyor...bu bilgilerle kimse caiz diyemez 40 gün için....sana bir link vereyim biraz bakıp yanlış bilgi edinme...
dualarım seninle....
canım blender dan geçir meyveyi...daha iyi oluyor...
geçmiş olsun canım....geçen hafta biz de griptik....Nihan neredeyse hiçbir şey yemedi...yalnızca emdi....biz mecburen ilaçla atlattık...onu da zor bela içirdik yarısı içeri yarısı dışarı...doktora götür bence...
Ceren cnm blendırdan geirmiyo musun çorbaları? sonuçta o da metal. bence normal rende kullanmada bi sakınca yok ama sen bilirsin tabi
biliyorum kızlar da metal bir şey kullanmak istemiyorum vitamini gitmesin diye galiba babasının aldığı şeftalilerde de sorun var her biri yarım kiloluk. sanki bizim çocuk bıraksak dünyaları yiyecek eşek sıpası.
tam olarak başlamadı Hanifeciğim.. hapşırıyo bol bol sadece ama olucak gibi.. ben öncesinde bişiler versem atlatır mı die bekledim bugün.. yarın götüriim o zaman bende.. ilaç diil de kan damlası d vitamini çirmek ölüm bizekaşığı görünce ağzını yumuyo sımsızkı az önce kan damlasının şişesi elimden düştü kırldı düşün hiç alışamadı kaşığa napıcam bilmiorum
Elifcim geçmiş olsun cnm. hapşırık dışında bi belirti yoksa henüz c vitamniyle atlatırsınız belki de
haklısın canım ama....ben hep kullanıyorum ama sert meyvelerde diğerlerini çatalla eziyorrum...cam rende de tadı değişiyor bazı meyvelerin Nihan yemiyor...şeftalinin zamanı da geçti artık bence verme...
inşallah başlamaz da:Saruboceq:
zor oluyor...Nihanın kaşıkla problemi yok ama hastayken hiç açmadı ağzını...kaşığı uzatınca bakıyor ne var diye ve şurupları tanıyor açmıyor ağzını ama sevdiği bir şey varsa açıyor...biz şurup ölçekleriyle içirdik kandırarak bardak gibi düşündü hemen anlamadı ama onu da çözdü sonra tabiisempatiksalakcinni
yok canım ben çorbaları da geçirmiyorum tel süzgecim var ondan geçiriyorum onlar haşlanmış olduğu için gayet rahat geçiyor.
offf sabah astığım çamaşırlar kurumamış. Elvin'inkileri de atmıştı mecbur içeri asacağım şimdi. hiç sevmiyorum içerde çamaşır.
yemio meralciim yaakaşığa alerjisi var sıpanın inş. ilerlemeden atlatırız..
haklısın canım ama....ben hep kullanıyorum ama sert meyvelerde diğerlerini çatalla eziyorrum...cam rende de tadı değişiyor bazı meyvelerin Nihan yemiyor...şeftalinin zamanı da geçti artık bence verme...
inşallah başlamaz da:Saruboceq:
zor oluyor...Nihanın kaşıkla problemi yok ama hastayken hiç açmadı ağzını...kaşığı uzatınca bakıyor ne var diye ve şurupları tanıyor açmıyor ağzını ama sevdiği bir şey varsa açıyor...biz şurup ölçekleriyle içirdik kandırarak bardak gibi düşündü hemen anlamadı ama onu da çözdü sonra tabiisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?