- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.501
yok mu şöyle etrafta yaptıgın her işe müdahale eden..cıldrtırlar insanı..kesinlikle çok ii anlıyorum seni kendi annem birde bakan eltim dışında kimseye bırakamıyorum bende eltim sağolsun beni anlıyor ve hiç bildiğini okumuyor 2 çocuk büyütmüş ama hiçbi zaman senden çok biliyorum demiyor allahıma şükürler olsun ki o varyoksa bebeğimi kime bırakıp işe gelecektim kyınvalideme bırakacaktım muhtemelen ki 2. ayda ya kafayı yerdim ya işi bırakıp oturup oğluma kendim bakardım
bye bye.......ben çıkıyorum hande yok meral yok burcu yok aylin yok e bööle de lmuyo ki topicin tadı tuzu eksik beya yarın daha neşeli bir topikte buluşmak ümidiyle sen kalın efenim
ailecek geliyoruz eşim ben ve mertcik. bende yazdım teli haberleşiriz canım. annemlerde internet var. ben bir ay internetsiz yaşarım ama eşim bir gün bile yaşayamazTamam canım bayram bittiğinde haberleşelim.Özelden tel. yazıyorum sana.Netin olmadığı yerde mesaj atarsın ok.Harikalar diyarının orda oturuyor benim annemlerde...Sen bayağı yakınıma geliyorsun öyleyse.Ailecemi yapacaksınız turu?
resim çekince burayada koyarım şekerim ama kilolarım buraya sığmayabilireklede bizde mert i görelim... seninde şöyle büyük resimerlini görelim..
aslında diyorum ya bi ayarlayın süt izni alma imkanım olursa memnuniyetle gelirim...
ankamall banada uyar eşimde beni beklerken oyalanır hemHakkaten bulupta bunayanlardasın yani sende, hiç öperek uyandırmadı eşim beni, 3 yıllık evliyiz, burcun ne senin aslan falan mı, seni ilgi arsızı seniiii...
Ankamall de iyi fikir, hem merkezi bir yer, herkesin gelmesi kolay olur evet, cumartesi günleri şimdilik çalışmıyorum ama bayramdan sonra işler yoğun olursa çalışabilirim, pazar günleri de eşler evde oluyor haklısın ama belki bir pazarlarını bizim için feda eder eşlerimiz :))
Ayy bende heyecanlandım şimdi bak, inşallah denk gelirde seni de görmüş ve tanımış oluruz..
tarih belli olur olmaz organizasyonu yaparız hemenKovayım ama yükselenim aslan :)
Şişmiş bir şeyim işte hep şımarayım hep şımarayım...
Olur tabii eşleri kandırırız bir seferlik.Gülşanın geleceği tarih belli olsunda cumartesi yada pazar ankamall de öğleden sonra buluşalım bayram sonrası.Katılmak isteyn ankaralılara şimdiden duyuruyoruz kızlar....
o nebiçim kaınvaldeymiş yaw. bizimkilerde yemesede zorla tıkıyolar ağzınasağolun canlar.maalesef yok yasemin.zaten eşim kendi annesi de dahil kimseye bırakmak istemiyor taş çatlasın 1 saat diyor.kaldıki kayınvalidem altımda oturuyor ama ona bıraksam dahada kasvetleneceğim.iki yarım meyvadan meyva püresi yapıyorum çok bu yarısını versene diyor,alp bişey yerken ilk 2-3 kaşık mırın kırın eder,tamam yeter zorlama diyor.çocuğu ona bıraksam aklım rahat olmayacak.
ooooooooffffffffffffffffffff çıkamadım hala bekliyorum banka gelmediiiiiiiiiii................
bu akşam annemlerde balık günümüz
hamsi tava varmışş isteyen gelsinnn..............
nasılsa hepinizde ev adresim telefonum herbişeyim var :):)
aşkım burdayım.alp uyudu bende yarım saatte tüm dolabı yerleştirdim.bravo bana.motor taksam bukadar olurdu.[B]YAZ ım kışım baharım....
yazgımm..
piştt..
ordamısın...[/B]
o nebiçim kaınvaldeymiş yaw. bizimkilerde yemesede zorla tıkıyolar ağzına
hamsimi..bayılırım..ooooooooffffffffffffffffffff çıkamadım hala bekliyorum banka gelmediiiiiiiiiii................
bu akşam annemlerde balık günümüz
hamsi tava varmışş isteyen gelsinnn..............
nasılsa hepinizde ev adresim telefonum herbişeyim var :):)
pışpışladım uyudu tekrar..öp benim içinnnn
aşkım burdayım.alp uyudu bende yarım saatte tüm dolabı yerleştirdim.bravo bana.motor taksam bukadar olurdu.
]
bu enteresan canımcım,biçimsiz,heran her biçime bürünüyor kendisi.ister nabza göreşerbet veriyor de ister ikiyüzlü.ama ikincisi onun için biçilmiş kaftan.
hamsimi..bayılırım..
pışpışladım uyudu tekrar..
iyi iyi maşallah uykularımız yavrumun olsunn...
pratik kadının adersi:)
eğer nasip olursa ebru arkadaşlada tanışmak isterim:13:
bunun isteği hep kucağımda olsun,oyuncakları ile bile böyle oynasın,ben yemiyeyim,içmeyeyim,tuvalete gitmeyeyim,iş yapmayayım hep onla olayım.tamam iyi hoş ama çok değil isteğim arada bir uslu dursun,yormasın beni böyle üzmesin.bağırsamda bişey değişmeyeceği için bağırmıyorum zaten yasemin cim.sonra yine ben susturacağımdün dışarda da mahvetti beni.bir ağlıyorki arabasında gören kaçırdı mı bu kadın demiştir.uzunca bir yolu ALP kucağımda,tek elle arabayı iterek gittim .
..
Pınarrr Eymen neden huysuz ?5 dişi yüzünden mi?
hosgeldin..hoşbulduk canım
hakkaten eymen ismi meşhur bu sene..
Hoşgeldin Aramıza a.s.
Meralim oğluşlarımıza bir adaş daha geldi...
ya yazgı canım seni o kadar iyi anlıyorum ki
bende aynıyım geçen anlatmıştım pazara gittiğimi
çıngar çıkardı millete dert oldu ben arabayı ite ite geldim içinde bir sürü poşet
gece uykusu yok uyusada mız mız ağlar uyanır
gündüz zaten hiç bi iş yapamıyorum
yani ben yazmışım gibi hissettim seni okurken
ne yapacağız piyango bize vurdu 2010 martının en kuduruk bebeleri bizimkiler sanırım...
başka bir yerde çok kudurmuyor ama eve gelenler hayret ediyor kucaklarında zaptedemediklerine...
sağlıklı olsunlar uslu olsunlar...inşallah...
onların enerjilerine uymak için Allahım bize güç ve sağlık versin...
genel hali bu oldu artık nedenini araştırmaktan yoruldum canım ya...
ben buluşmaya gidemedim sabah ablam ve iki yeğenim kahvaltıya geldiler...
e kalkın gideceğim de diyemedim
ama iyi oldu bi bakıma koca kişisi muhtemelen üst üste iki buluşmaya izin vermezdi..
cumartesi gelirim inşallah hava güzel olursa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?