2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım yaa arada ayşnur da yapıyor binmiyor arabaya ama o kadar olmadı çok şükür.

Gözde ve Yazgı, Allah yardımcınız olsun, bende deliriyordum resmen, alıp başımı uzak bir yerlere kaçasım geliyordu, eşimle bile aram bozulmuştu o dönemde, İklime kızıp hırsımı eşimden çıkarıyordum, 24 saatlik dilimde toplam 2 saat ancak uyuyabilmiştim ve üstelik çok hastaydım, neyseki bu ay düzeldi biraz, en azından sebepsiz ağlamaları yok ve gece uyansa bile ağlamıyor, yoksa yarım saatte bir uyanıp saatlerce ağlayıp beni çıldırtıyordu.. Umarım siiznkilerde bir an evvel düzelir, yok mu yardım alabileceğiniz birileri, tek başına katlanmak daha zor oluyor..

Tamam o halde, ben Fatoşla Dilşada haber vereyim..

artık yapacak bişey yok inşallah karşılığını alırım canım:)

Allah yardımcın olsun canım yaa arada ayşnur da yapıyor binmiyor arabaya ama o kadar olmadı çok şükür.

sağolun canlar.maalesef yok yasemin.zaten eşim kendi annesi de dahil kimseye bırakmak istemiyor taş çatlasın 1 saat diyor.kaldıki kayınvalidem altımda oturuyor ama ona bıraksam dahada kasvetleneceğim.iki yarım meyvadan meyva püresi yapıyorum çok bu yarısını versene diyor,alp bişey yerken ilk 2-3 kaşık mırın kırın eder,tamam yeter zorlama diyor.çocuğu ona bıraksam aklım rahat olmayacak.

Son düzenleme:
hele şükür samsun dan bi aday cıktı..
ah kurban olurum canımbenim..
banyo fikrine katılıorum yazım yazgımmm bi denesen..uykusu gelir rahatlar..

eğer nasip olursa ebru arkadaşlada tanışmak isterim:13:

kesinlikle çok ii anlıyorum seni kendi annem birde bakan eltim dışında kimseye bırakamıyorum bende eltim sağolsun beni anlıyor ve hiç bildiğini okumuyor 2 çocuk büyütmüş ama hiçbi zaman senden çok biliyorum demiyor allahıma şükürler olsun ki o var yoksa bebeğimi kime bırakıp işe gelecektim kyınvalideme bırakacaktım muhtemelen ki 2. ayda ya kafayı yerdim ya işi bırakıp oturup oğluma kendim bakardım

ben çıkıyorum hande yok meral yok burcu yok aylin yok e bööle de lmuyo ki topicin tadı tuzu eksik beya yarın daha neşeli bir topikte buluşmak ümidiyle sen kalın efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…