- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.481
bunun isteği hep kucağımda olsun,oyuncakları ile bile böyle oynasın,ben yemiyeyim,içmeyeyim,tuvalete gitmeyeyim,iş yapmayayım hep onla olayım.tamam iyi hoş ama çok değil isteğim arada bir uslu dursun,yormasın beni böyle üzmesin.bağırsamda bişey değişmeyeceği için bağırmıyorum zaten yasemin cim.sonra yine ben susturacağımdün dışarda da mahvetti beni.bir ağlıyorki arabasında gören kaçırdı mı bu kadın demiştir.uzunca bir yolu ALP kucağımda,tek elle arabayı iterek gittim .
Kovayım ama yükselenim aslan :)
Şişmiş bir şeyim işte hep şımarayım hep şımarayım...
Olur tabii eşleri kandırırız bir seferlik.Gülşanın geleceği tarih belli olsunda cumartesi yada pazar ankamall de öğleden sonra buluşalım bayram sonrası.Katılmak isteyn ankaralılara şimdiden duyuruyoruz kızlar....
samsun muuuuuuu
lady mother...
Ayşecim, kullanıcı kontrol panelinden profiline gir, orada kilo-boy-takip cetveli yazan yere linki yapıştır..
Megg, Eryamana da gelirim fizana da ama ben çalışıyorum, hafta sonuna ayarlamamız lazım..
Gülşan, sende gelsen ne güzel olur valla, olmadı sana göre ayarlayalım tarihi, ne dersin?
Hasretcim, hoşgeldin, Allah yardımcın olsun, çok yoruluyorsun hakkaten..
Allah yardımcın olsun canım yaa arada ayşnur da yapıyor binmiyor arabaya ama o kadar olmadı çok şükür.
Gözde ve Yazgı, Allah yardımcınız olsun, bende deliriyordum resmen, alıp başımı uzak bir yerlere kaçasım geliyordu, eşimle bile aram bozulmuştu o dönemde, İklime kızıp hırsımı eşimden çıkarıyordum, 24 saatlik dilimde toplam 2 saat ancak uyuyabilmiştim ve üstelik çok hastaydım, neyseki bu ay düzeldi biraz, en azından sebepsiz ağlamaları yok ve gece uyansa bile ağlamıyor, yoksa yarım saatte bir uyanıp saatlerce ağlayıp beni çıldırtıyordu.. Umarım siiznkilerde bir an evvel düzelir, yok mu yardım alabileceğiniz birileri, tek başına katlanmak daha zor oluyor..
hele şükür samsun dan bi aday cıktı..merhaba hanımlar
bende yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır üyeydim ama eski şifremi ve nickimi hatırlamıyorum tekrar üye oldum
bende mart annesiyim..
oğluşum 20.03.2010 cumartesi günü 13::30 da dünyay geldi
adı___Eymen Çağan
doğum tarihi_20.03.2010
doğum haftası_38+2
Doğum kilosu_3000
Doğum boyu_47,5
spinal seeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu..
çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadım..
oğlum şuan 7/5 aylık..
annesi kurban olsun çok tatlı tezelerii..
çok akıllı ve fırlama bir çocuk herşeyi ayına göre önden gitti..
doğduğu gün kafa kaldırıyordu.
5 ayllıken 2 dişi çıktı.oturudu ve emeklemeye başladı..
şuan tutunup kalkıyor ve çenesi maşallah hiç susmuyor
bizden bu kadar...
ah kurban olurum canımbenim..yok böyle bişey yaa şuan çok sinirliyiM Alp e.
ağlamak istiyorum.birton işim var.temizlik yapıyordum yarıda bıraktım geldim 1 saat oynadım ettim.gidip gardropları yerleştirmem lazım ne var ne yok yerde.yokk beyefendi etinden et kesiyomuşum gibi ağlıyor,çok uykusu var uyumuyor,yanımda dursun yapayım diyorum yatağa oturtup oyuncak veriyorum gene aynı.ama biryeri falan acımıyor bunu bilerek yapıyor.biryeri acıyan adam reklam görünce susar mı?çok kızgınım çatlayacağım.
eğer nasip olursa ebru arkadaşlada tanışmak isterim:13:
samsun muuuuuuu
lady mother...
geldi de kendisi nereyedur..?hadi ebru sana arkidiş geldiii
geldi de kendisi nereyedur..?
hande iki gün önce kendimi iyi hissetmiyorum halsizim diyodu..grip falan degldr umarım..oğluşu uyuttum geldim yaf hande ile miral nerde yafff
hande iki gün önce kendimi iyi hissetmiyorum halsizim diyodu..grip falan degldr umarım..
miral kim ki?
nedeeeen bizi begenmionmu?
sağolun canlar.maalesef yok yasemin.zaten eşim kendi annesi de dahil kimseye bırakmak istemiyor taş çatlasın 1 saat diyor.kaldıki kayınvalidem altımda oturuyor ama ona bıraksam dahada kasvetleneceğim.iki yarım meyvadan meyva püresi yapıyorum çok bu yarısını versene diyor,alp bişey yerken ilk 2-3 kaşık mırın kırın eder,tamam yeter zorlama diyor.çocuğu ona bıraksam aklım rahat olmayacak.
ben çıkıyorum hande yok meral yok burcu yok aylin yok e bööle de lmuyo ki topicin tadı tuzu eksik beya yarın daha neşeli bir topikte buluşmak ümidiyle sen kalın efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?