2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

var orda canım istersen mart 2010 anneleri diye çıkıyordu sanırım hemen hemen hepimiz orda kayıtlıyız canım hatta bebeklerin resimelrinin olduğu videolar felan var

gördüm şimdi akşam eklerim hepinizi ben eve kaçıyorum mesaim bitti vakit bulursam evden yazarım öpüyorum hepinizi

reklamları aç getir kıyafetleri odada katla sonra yerleştirirsin cnaım.. ama alp e kızma sakın o o anlattıkalrını yapmakta çok özgür unutma

ÇOK SEVİNDİM bayram bitince haberleşelim o zaman

Tamam canım bayram bittiğinde haberleşelim.Özelden tel. yazıyorum sana.Netin olmadığı yerde mesaj atarsın ok.Harikalar diyarının orda oturuyor benim annemlerde...Sen bayağı yakınıma geliyorsun öyleyse.Ailecemi yapacaksınız turu?

yeni arkadaşımız lady_mother AYŞE hoşgeldin aramıza.
samsun dan birde ebru diye bir arkadaşımız var.LAVİNİAEBRU...

Son düzenleme:

Hakkaten bulupta bunayanlardasın yani sende, hiç öperek uyandırmadı eşim beni, 3 yıllık evliyiz, burcun ne senin aslan falan mı, seni ilgi arsızı seniiii...

Peki cumartesi çalışıyormusun?Pazar günleri eşler evde oluyor.Olmazsa bayramdan sonraki ilk pazar dışarda ankamall ortak yer olur herkese diye düşünüyorum ankamall de buluşalım 1-2 saatliğine olurmu?

Ankamall de iyi fikir, hem merkezi bir yer, herkesin gelmesi kolay olur evet, cumartesi günleri şimdilik çalışmıyorum ama bayramdan sonra işler yoğun olursa çalışabilirim, pazar günleri de eşler evde oluyor haklısın ama belki bir pazarlarını bizim için feda eder eşlerimiz :))

Ayy bende heyecanlandım şimdi bak, inşallah denk gelirde seni de görmüş ve tanımış oluruz..

reklamları aç getir kıyafetleri odada katla sonra yerleştirirsin cnaım.. ama alp e kızma sakın o o anlattıkalrını yapmakta çok özgür unutma

şimdi yerde yatmış gırrrr diye ses çıkartıyor boğazından.
yaa kızgınım valla fatma.bukadarda olmaz ama gece uyku yok gündüz beş dk. boşluk yok.banada yazık.hayır bir sızısı olsa tamam ama bu sadece huysuzluğuna yapıyor.

canım duş aldır ve doyur bakalım uyuyacakmı kuduruk alp paşası ...

ya canım senin işin çok zor bu alple daha bebekken böööle büyüyünce ne yapıcaksın sen benimkide sürekli ilgi bekler ama mesela iş yaparken onunla konşunca şarkı söyleyince falan dururbende şarkı söölerken işimi yaparım ama sizde durum vahim

canım duş aldır sonra ona güsel bi bebek yağı sür saçını okşaya okşaya sakin bir şekilde uyutmayı dene bakalım tepkisi ne olacak...

Dur dur sakin ol biraz, seni çok iyi anlıyorum, bende geçen ay böyleydim, saçımı başımı yoluyordum sinirden, ama sakın Alpe bağırayım azarlayım deme dahada fena oluyor çünkü, ben o hatayı yaptım ve İklim benimle daha çok inatlaştı, sakinliğini korumaya çalış ve reklamla da olsa onu oyala, sende böylelikle yaparsın işlerini, o reklam izlerken katla kıyafetleri ve bi ara götür gardropa yerleştir bence de..

kızlar ben yaptım tıcker konulmuyor uygun değil diyor neden birinie şifremi ve linki versem yaparmı?? özelden emsaj atsın bırı yardım etsın bana:S:S:S

Hayıııırrr, sakın kimseye şifreni verme, hangi siteden yaptın ticker ı, her sitenin linkini kabul etmiyor malesef, başka siteleri dene bir de..

kıskanç şeyler kıskançsınız işteeeeee..... :

siizn buluşmayada gelirim istesem aslında bi ayarlayın bakalım belki süt iznime gelir ankara benim memleketim sonuçta dayımlarda kalırım

Hadi ordan, burda günlerce çatlatın ondan sonrada kıskanç şeyler deyin, tabi kıskanırız, ne yapalım, keşke gelebilsen sende ne güzel olur, umarım denk gelir..

YAZGI al benden de o kadar 9-10.30 arası uyudu.şu saate kadar uyanıktı. hiç bir iş yaptırmadı bana. nasıl ağlıyor yatağına koyunca. sinir katsayım milyonları buldu.sızdı anca da kurtuldum. şöyle birgün yalnız kafamı dinlemeye öyle çok ihtiyacım varki. ama nerede. migrenim tuttu vallahi.

canım duş aldır ve doyur bakalım uyuyacakmı kuduruk alp paşası ...

canım duş aldır sonra ona güsel bi bebek yağı sür saçını okşaya okşaya sakin bir şekilde uyutmayı dene bakalım tepkisi ne olacak...

bunun isteği hep kucağımda olsun,oyuncakları ile bile böyle oynasın,ben yemiyeyim,içmeyeyim,tuvalete gitmeyeyim,iş yapmayayım hep onla olayım.tamam iyi hoş ama çok değil isteğim arada bir uslu dursun,yormasın beni böyle üzmesin.bağırsamda bişey değişmeyeceği için bağırmıyorum zaten yasemin cim.sonra yine ben susturacağımdün dışarda da mahvetti beni.bir ağlıyorki arabasında gören kaçırdı mı bu kadın demiştir.uzunca bir yolu ALP kucağımda,tek elle arabayı iterek gittim.

onuda istemiyorum inan ama şöyle 2-3 saat kendimle kalayım,bir dinleneyim birde gece enazından 4 saat kesintisiz uyusun razıyım.

Kovayım ama yükselenim aslan :)
Şişmiş bir şeyim işte hep şımarayım hep şımarayım...
Olur tabii eşleri kandırırız bir seferlik.Gülşanın geleceği tarih belli olsunda cumartesi yada pazar ankamall de öğleden sonra buluşalım bayram sonrası.Katılmak isteyn ankaralılara şimdiden duyuruyoruz kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…