- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.461
ÇOK SEVİNDİMbayram bitince haberleşelim o zaman
var orda canım istersen mart 2010 anneleri diye çıkıyordu sanırım hemen hemen hepimiz orda kayıtlıyız canım hatta bebeklerin resimelrinin olduğu videolar felan var
kıskanç şeyler kıskançsınız işteeeeee..... :
siizn buluşmayada gelirim istesem aslında bi ayarlayın bakalım belki süt iznime gelir ankara benim memleketim sonuçta dayımlarda kalırım
yok böyle bişey yaa şuan çok sinirliyiM Alp e.
ağlamak istiyorum.birton işim var.temizlik yapıyordum yarıda bıraktım geldim 1 saat oynadım ettim.gidip gardropları yerleştirmem lazım ne var ne yok yerde.yokk beyefendi etinden et kesiyomuşum gibi ağlıyor,çok uykusu var uyumuyor,yanımda dursun yapayım diyorum yatağa oturtup oyuncak veriyorum gene aynı.ama biryeri falan acımıyor bunu bilerek yapıyor.biryeri acıyan adam reklam görünce susar mı?çok kızgınım çatlayacağım.
ÇOK SEVİNDİMbayram bitince haberleşelim o zaman
evet evet sende gel
gördüm şimdi akşam eklerim hepiniziben eve kaçıyorum mesaim bitti vakit bulursam evden yazarım öpüyorum hepinizi
4,5 yıl oldu.Bilmem eski tutku kalmıyor elbette.Birde kontrolcü kişiliğim nedeniyle benimle aşk pekte güzel olmasa gerek :) Seviyorum hayranım eşime tek sorun çok beklentim olması belkide.Şımartılmaya ilgiye alışınca az geliyor herhalde bana bu kadarı.Yada beklentim fazla olup karşı taraf az görünüyor gözüme.Sabahları öperek uyandırması yetmiyor belkide bana....
Peki cumartesi çalışıyormusun?Pazar günleri eşler evde oluyor.Olmazsa bayramdan sonraki ilk pazar dışarda ankamall ortak yer olur herkese diye düşünüyorum ankamall de buluşalım 1-2 saatliğine olurmu?
bayramdan sonra kayseriye gidecez ordan ankaraya ne zaman geçeceğimiz henüz belli değil ama aralığın ilk haftası yada kasım sonu gibi olur büyük ihtimalle. annemler fatihte oturuyo eryaman bana uyar. ben sizi engellemeyim yinede, siz kararlaştırın
ben size uymaya çalışırım. ay çok heyecanlandım inşallah denk gelirde buluşmaya katılırım
oooo sende buldunda bunuyon arkadaşım. yataktan öperek uyandırmalar falanbenimkini dürterek zor uyandırıyorum sabahları düşün halimi, kaldıki o beni öperek uyandıracak
reklamları aç getir kıyafetleri odada katla sonra yerleştirirsin cnaım.. ama alp e kızma sakın o o anlattıkalrını yapmakta çok özgür unutma
şimdi yerde yatmış gırrrr diye ses çıkartıyor boğazından.
Yaa kızgınım valla fatma.bukadarda olmaz ama gece uyku yok gündüz beş dk. Boşluk yok.banada yazık.hayır bir sızısı olsa tamam ama bu sadece huysuzluğuna yapıyor.
eğer nasip olursa ebru arkadaşlada tanışmak isterim:13:
yaa kızgınım valla fatma.bukadarda olmaz ama gece uyku yok gündüz beş dk. boşluk yok.banada yazık.hayır bir sızısı olsa tamam ama bu sadece huysuzluğuna yapıyor.
yaa kızgınım valla fatma.bukadarda olmaz ama gece uyku yok gündüz beş dk. boşluk yok.banada yazık.hayır bir sızısı olsa tamam ama bu sadece huysuzluğuna yapıyor.
yok böyle bişey yaa şuan çok sinirliyiM Alp e.
ağlamak istiyorum.birton işim var.temizlik yapıyordum yarıda bıraktım geldim 1 saat oynadım ettim.gidip gardropları yerleştirmem lazım ne var ne yok yerde.yokk beyefendi etinden et kesiyomuşum gibi ağlıyor,çok uykusu var uyumuyor,yanımda dursun yapayım diyorum yatağa oturtup oyuncak veriyorum gene aynı.ama biryeri falan acımıyor bunu bilerek yapıyor.biryeri acıyan adam reklam görünce susar mı?çok kızgınım çatlayacağım.
kızlar ben yaptım tıcker konulmuyor uygun değil diyor neden birinie şifremi ve linki versem yaparmı?? özelden emsaj atsın bırı yardım etsın bana:S:S:S
kıskanç şeyler kıskançsınız işteeeeee..... :
siizn buluşmayada gelirim istesem aslında bi ayarlayın bakalım belki süt iznime gelir ankara benim memleketim sonuçta dayımlarda kalırım
canım duş aldır ve doyur bakalım uyuyacakmı kuduruk alp paşası ...
ya canım senin işin çok zor bu alple daha bebekken böööle büyüyünce ne yapıcaksın sen benimkide sürekli ilgi bekler ama mesela iş yaparken onunla konşunca şarkı söyleyince falan dururbende şarkı söölerken işimi yaparım ama sizde durum vahim
canım duş aldır sonra ona güsel bi bebek yağı sür saçını okşaya okşaya sakin bir şekilde uyutmayı dene bakalım tepkisi ne olacak...
Dur dur sakin ol biraz, seni çok iyi anlıyorum, bende geçen ay böyleydim, saçımı başımı yoluyordum sinirden, ama sakın Alpe bağırayım azarlayım deme dahada fena oluyor çünkü, ben o hatayı yaptım ve İklim benimle daha çok inatlaştı, sakinliğini korumaya çalış ve reklamla da olsa onu oyala, sende böylelikle yaparsın işlerini, o reklam izlerken katla kıyafetleri ve bi ara götür gardropa yerleştir bence de..
YAZGI al benden de o kadar 9-10.30 arası uyudu.şu saate kadar uyanıktı. hiç bir iş yaptırmadı bana. nasıl ağlıyor yatağına koyunca. sinir katsayım milyonları buldu.sızdı anca da kurtuldum. şöyle birgün yalnız kafamı dinlemeye öyle çok ihtiyacım varki. ama nerede. migrenim tuttu vallahi.
Hakkaten bulupta bunayanlardasın yani sende, hiç öperek uyandırmadı eşim beni, 3 yıllık evliyiz, burcun ne senin aslan falan mı, seni ilgi arsızı seniiii...
Ankamall de iyi fikir, hem merkezi bir yer, herkesin gelmesi kolay olur evet, cumartesi günleri şimdilik çalışmıyorum ama bayramdan sonra işler yoğun olursa çalışabilirim, pazar günleri de eşler evde oluyor haklısın ama belki bir pazarlarını bizim için feda eder eşlerimiz :))
Ayy bende heyecanlandım şimdi bak, inşallah denk gelirde seni de görmüş ve tanımış oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?