- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.561
merhaba hanımlar
bende yeni katıldım aranıza aslında uzun zamandır üyeydim ama eski şifremi ve nickimi hatırlamıyorum tekrar üye oldum
bende mart annesiyim..
oğluşum 20.03.2010 cumartesi günü 13::30 da dünyay geldi
adı___Eymen Çağan
doğum tarihi_20.03.2010
doğum haftası_38+2
Doğum kilosu_3000
Doğum boyu_47,5
spinal seeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu..
çok rahat bir doğum ve sonrası yaşadım..
oğlum şuan 7/5 aylık..
annesi kurban olsun çok tatlı tezelerii..
çok akıllı ve fırlama bir çocuk herşeyi ayına göre önden gitti..
doğduğu gün kafa kaldırıyordu.
5 ayllıken 2 dişi çıktı.oturudu ve emeklemeye başladı..
şuan tutunup kalkıyor ve çenesi maşallah hiç susmuyor
bizden bu kadar...
okkadarını çözdük canummm
bi kere HANDE M zayıflamışş...verdiği iki kilo bile olsa belli..
öznur bacı ikinci kez buluşmayı şereflendirdiği için hayretler içinde bıraktı bizi..helalll...
burcuu liseli kızlar gibi cıkmış kısacık saclarıyla...şirin..
meroooo bu buluşma organizasyonunun demirbaşı ollerekten seni teprik ediorum ayrıcada nedenseee boğazlamak istiyorum...
Öznur daha fazla teşekkür hakediyo aslındasenin de ayaklarına sağlık tatlım,iyi geceler
meral resimlerde çok iri çıkıyorsun,normalde çıtıpıtısın
bunlarda bendeki resimler kızlarrr :13:
bekletti bide geldi asabimi asabisinir etti beni güya yemeğe götürdü ama ben sinirden kendimmi yediğim için tokdum
neyse eve geldik benim ev kuşu kocamın keyfi yerine geldi.yahu bi insan bu kadar mı evde olmayıı sever anlayamıyorum.şimdi espiriler yapıp gülüyor benle cilveleşiyor.
nasıl gittiniz? eşin karşıladı mı seni?
Doğuhan kalktııııııııııııı
oznurummmm
cocugum katlanıyorrr cocugummm katlanıyorrrr
Handeeeeeeeeee
cocuk katlanıyor cocuk katlanıyor
bekletti bide geldi asabimi asabisinir etti beni güya yemeğe götürdü ama ben sinirden kendimmi yediğim için tokdum
neyse eve geldik benim ev kuşu kocamın keyfi yerine geldi.yahu bi insan bu kadar mı evde olmayıı sever anlayamıyorum.şimdi espiriler yapıp gülüyor benle cilveleşiyor.
nasıl gittiniz? eşin karşıladı mı seni?
valla guzelım bence sende sevıyorsun bıraz evde olmayı
ne bu beeee?? açıklama bekliyorum:18:
balık çorbası mı içtiniz? mothercare'den bişi aldınız mı? puset aldın mı?
bence de
meralcım canım benım, taksıye bındık ınerken benım elımde bebek var dıye, benım pusetı adam actı ... bende actı sanıp oturttum demırı bı guzel ıcıne, sonra bı baktım adam acmıs ama tam oturmamıs, dmeırı arabaya oturtunca kapanmaya basladı , yanı arabaya katlanmaya ben cıglık cıglıga cocuk katlanıyor cocuk katlanıyor dıye bagırmaya basladım, oznurcum ellerı dolu yardım edemıyor, taksıcı kostu hemen allahtan
mothercare den ben onluk aldım 5lı takım, bıde kılotlu corap aldım, oznur da avent suluk aldı, araba baktık ucuzdu ama esı sonra bakarız dedı almadı canım...
oooo geçmiş olsun cnm, ben de bu deliler foruma girer girmez böyle bi cümle yazalım diye anlaştılar mı dedim
cicileriniz de hayırlı olsun cnm
benim eve gelişim 6'yı buldu, Furkanım da acaba kaza mı geçirdik diye düşünüp çok korkmuş yavrum benim, beni görünce bi sarıldı ve gece boyu da gidip gelip sarılmaya devam etti
valla guzelım bence sende sevıyorsun bıraz evde olmayı
allahtan benım kocam gezentı... o yuzden ıyı anlasıyoruz...
karsıladı benı sonra hemen eve geldık yemek yedık canım
kacta yattı da kalktı anam, gece nasıl uyuycakkk
ne bu beeee?? açıklama bekliyorum:18:
balık çorbası mı içtiniz? mothercare'den bişi aldınız mı? puset aldın mı?
bence de
Bu arada Öznurcum ben de benzettim burcuyla seni, özellikle benim fotoda pek bi benziyonuz
meralcım canım benım, taksıye bındık ınerken benım elımde bebek var dıye, benım pusetı adam actı ... bende actı sanıp oturttum demırı bı guzel ıcıne, sonra bı baktım adam acmıs ama tam oturmamıs, dmeırı arabaya oturtunca kapanmaya basladı , yanı arabaya katlanmaya ben cıglık cıglıga cocuk katlanıyor cocuk katlanıyor dıye bagırmaya basladım, oznurcum ellerı dolu yardım edemıyor, taksıcı kostu hemen allahtan
mothercare den ben onluk aldım 5lı takım, bıde kılotlu corap aldım, oznur da avent suluk aldı, araba baktık ucuzdu ama esı sonra bakarız dedı almadı canım...
oooo geçmiş olsun cnm, ben de bu deliler foruma girer girmez böyle bi cümle yazalım diye anlaştılar mı dedim
cicileriniz de hayırlı olsun cnm
benim eve gelişim 6'yı buldu, Furkanım da acaba kaza mı geçirdik diye düşünüp çok korkmuş yavrum benim, beni görünce bi sarıldı ve gece boyu da gidip gelip sarılmaya devam etti
canım adı yok zaten aktardan alıyorsun, 5i bir yerde zayıflama cayı dıye arat google da da bulursun...
delüüü hem cokomelleri gumlet hemde cayı ara
yaaa meral dedıgım kadar varmıs dımıı :13:
buarada ben yatıyorumm kızlar, kendınıze ıyı bakın, yarın gorusruzzz opuyorum coook
dedigim kadar var mis dedigin ne ki ?
Öznur sen anlat kahve olayını..
Yaw Öznur bi de benle yarışıyodun, daha hala olamamışsın 4 kalpli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?