2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aramıza hoşgeldin Ayşe.

kısım bundan sonra herkes bana gelecek.bol bol resimde koyacağız.

Öznur daha fazla teşekkür hakediyo aslında senin de ayaklarına sağlık tatlım,iyi geceler

meral resimlerde çok iri çıkıyorsun,normalde çıtıpıtısın

Mirallll bi daha ki görüşmemizde hatırlatda ağzını cartttttttt diye yırtayım

bunlarda bendeki resimler kızlarrr :13:

Burcu ile benziyor muyuz ne :26:

valla guzelım bence sende sevıyorsun bıraz evde olmayı
allahtan benım kocam gezentı... o yuzden ıyı anlasıyoruz...
karsıladı benı sonra hemen eve geldık yemek yedık canım

Doğuhan kalktııııııııııııı

kacta yattı da kalktı anam, gece nasıl uyuycakkk

oznurummmm
cocugum katlanıyorrr cocugummm katlanıyorrrr

Handeeeeeeeeee
cocuk katlanıyor cocuk katlanıyor

ne bu beeee?? açıklama bekliyorum:18:

balık çorbası mı içtiniz? mothercare'den bişi aldınız mı? puset aldın mı?

valla guzelım bence sende sevıyorsun bıraz evde olmayı

bence de

bence de

meralcım canım benım, taksıye bındık ınerken benım elımde bebek var dıye, benım pusetı adam actı ... bende actı sanıp oturttum demırı bı guzel ıcıne, sonra bı baktım adam acmıs ama tam oturmamıs, dmeırı arabaya oturtunca kapanmaya basladı , yanı arabaya katlanmaya ben cıglık cıglıga cocuk katlanıyor cocuk katlanıyor dıye bagırmaya basladım, oznurcum ellerı dolu yardım edemıyor, taksıcı kostu hemen allahtan
mothercare den ben onluk aldım 5lı takım, bıde kılotlu corap aldım, oznur da avent suluk aldı, araba baktık ucuzdu ama esı sonra bakarız dedı almadı canım...

oooo geçmiş olsun cnm, ben de bu deliler foruma girer girmez böyle bi cümle yazalım diye anlaştılar mı dedim
cicileriniz de hayırlı olsun cnm
benim eve gelişim 6'yı buldu, Furkanım da acaba kaza mı geçirdik diye düşünüp çok korkmuş yavrum benim, beni görünce bi sarıldı ve gece boyu da gidip gelip sarılmaya devam etti

ahh kıyamam yaaa, kurban olurum ona bennn , tam aşk bunlar yaa
sagol canım benım...
bu arada sıze bahsettım bebek taytları super yaa bak bu lınkte bulabılırsın ☞ BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Rmer, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

nayır nayır nayır .afiyet olsun canim

bence de

yok efenim babasi izin vermedi.ayol herifin herseye karisanida iyi olmuyor he

Bu arada Öznurcum ben de benzettim burcuyla seni, özellikle benim fotoda pek bi benziyonuz

kardis olabilir miyiz acep zati bizimkiler bana hic benzemio yada ben onlara

eve geldik senol demezmi sana baston puset falan yok aldirdin bana o arabayi onu kullanacaksin.sankim ben kendim alamam baston puset hih

ay canim benim ya cok duygusal yavrum.

canım adı yok zaten aktardan alıyorsun, 5i bir yerde zayıflama cayı dıye arat google da da bulursun...
delüüü hem cokomelleri gumlet hemde cayı ara

yaaa meral dedıgım kadar varmıs dımıı :13:
buarada ben yatıyorumm kızlar, kendınıze ıyı bakın, yarın gorusruzzz opuyorum coook

Hande kahve olayini anlatmamissin Meral`e
bu arada Demir ile Eymen`in bir tane bile fotografini cekmemisim cok sinir oldum kendime

dedigim kadar var mis dedigin ne ki ?

Öznur sen anlat kahve olayını..

sekerim saatlere gore deniz otobusunun hareketine 10 dk vardi kahve soyledik.sonra garson dediki 5 dk var.Alelacele kahve karton bardaga bosaltildi.Hande tam gidiyor garson bi tane daha karton bardak vereyim mim diye soruyor bu defa ben termosunu unutmussun all diyorum hatun aramizda 3 metre var sende kalsin sonra verirsin diyor ben garsona veriyorrum bi yandan kahveyi dokme dikkat et diyorum tam bir hengame icerisinde kizcagiz kostur kostur gitti.

Yaw Öznur bi de benle yarışıyodun, daha hala olamamışsın 4 kalpli

dimek olmadi he du ben bos bos yazayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…