2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son dakikada kahve keyfi yapmadan da duramadınız yani:))
hadi cnm yatayım ben, iyi geceler

gecenin bir yarısı slm kızlar

meralim malum kişiyi sormuşsun şaka gibi ama henüz görüşemedik toplantıları varmış bu hafta çok yoğun ama şimdi tlf . la görüştük zaten bu hafta hep bu saatlerde görüştük tabii benimde uykum kaçtı bu arada bir bakayım dedim ..

bir aksilik olmazsa bu akşam görüşeceğiz inş.

buarada kızlar resimde harika görünüyorsunuz :)

Günaydııınnn,
Bütün anneler ve bebikler iyidir umarım..
Çok uykusuz ve yorgunum ama dünü hatırlayıp kendimi keyiflendirmeye çalışıyorum.
Yazın yediğin hurmalar kışın d...nü tırmalar misali, bugün kafamı kaldırmadan çalışmam lazım, sayfa açık olunca okuyup yazmadan duramıyorum, o yüzden bugün bir süre burda olamayacağım kızlar... Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
Beni özleyin anacım :)))

günaydın canım sana iyi çalışmalar ve kolay gelsin ozaman çok özletme kendini

Günaydınnnnn
İşi olanlara kolaylıklar, denetimi olanlara da başarılar diliyorum..
Şebnemcim, sana da iyi buluşmalar, umarım keyifli bir akşam geçirirsin..
Dün gece İklim zıvanadan çıktı yine, gecenin bir yarısı uyanıp, oyun oynamak istedi, bizde 2 saatlik bir savaş sonucu zorla uyuttuk zilliyi, ama uyku bölündüğü için sersem gibiyim şu an..

Günaydın kızlarrrr
dün doktora gittik enteresan bi doktordu ne tahlil isedi ne bişi ateşlendik ishal fln dıorm adam boyunu ölçüo yo kkafaltıda 8 bisküvili bi liste werdi bnm kızım ölse 8 bisküviyi aynı anda yiyemez artı yese bütün gün beni fln emmez. dedim aynısını dinlio öle. hastaneye alalım demesin m ien son yuh dedim yani tmm kesin çözüm olurdu ama çocuk için cok yıpratıcı dedim bugünde deneyelim ewde olmazsa geliriz dedim. welhasıl sewmedim adamı kendi doktorumuzla görüştüm werdiği ilaçları söyledim tmm devam et dedi. ateşimiz gece yoktu cok şükür ama ishal devam. kusmasıda bnm yüzümden kustu emzirdim hemen ayaama aldım oda kustu tabi. poposu pişti bu arada e o kadar çok kakaya alt deiştirme işkence oldu yawrum nası bagırıp kendini sıkıo günden güne iyiye gidiyoruz ama gece sık uyandı olsun ateşli diildi en azından bizden nbu kadar şimdilik bebişimle ilgileneyim ben görüşmek üzere kızalrrr

gunaydın kızlar
sanada günaydın canım
Günaydın ben de bir ceee deyip kaçıcam denetimim var bana şans dileyin
bol şanslar canım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız denetimi

günaydın canım bu aralar tüm mart bebikleri gece uyku problemi yaşıyo galiba, mertte gece kalktı emdi memede uyuyakaldı, bende memeyi ağzından çektim yerine yatırayım diye abbooo bi feryat bir figan, nerden çektim memeyi dedim zor sustu ağlamak değil tam olarak laf sayıyo bana resmen gülmekten öldük sonra ama uyudu sonunda .saat 5:30 da kalktı zaten

Son düzenleme:

Çokgeçmiş olsun canım yaa, malesef bazı doktorlar insanı böyle çileden çıkarabiliyor, sen kendi mantığına ve içindeki sese güven, inşallah en kısa zamanda iyileşir kuzu, hangi hastaneye hangi doktora gittin merak ettim doğrusu, bende Ankara dayım ya, olur ya yolumuz düşerse ona göre davranalım..

günaydın anneler ve melek kuzuları da öpün benim için....
Dün akşam kızım 9.30 uyudu yatış o yatış kalkmadı hiç ben gittim yanına 3 saat sonra emzirdim uyudu eskisi gibi yok sütüm ama Hilal kuzum emiyor sabahta mutlu mutlu kalktık....Gülücüklerle ben giyinirken kızım başladı kendi kendine konuşmaya ...Rahat uykusu var kuzumun şimdilik
Resimlerdeki hatunlar ve bebişler çok tatlılar çok iyi arkadaşlık kurduk Rabbim ayırmasın bizi

canım iyiye doğru gitmesine sevindim. biranönce tamamen iyileşir inşallah.dr da cidden ilginçmiş, burdaki hastanelerde imkan yok o yüzden tahlil yapmıyolar ama sizin orda dr tahlil yapmadan neye göre ilaç verdi anlamadım mert bütün gün toplamda 4 bisküvi yiyo, kahvaltıda 8 bisküviyle obez olur yavrum

kocaman bir günaydız sizlere çok güzel bir sabah neşemin nedenini yazının sonunda bulacaksınız !!!
MELİKE MELEĞİME geçmişler olsun iyiye gitmesine çok sevindim
AYLİN gazan mübarek olsun şekerim kolay gelsin
BURCU biz seni dünden özledik zaten bugünde senden ayrı netcez biz şmdi
MERAL kıyamam furkana ay içim titredi yavrum benim bu arada fotolarda bencede daha iri çıkıyosun sen kesinlikle tam kıvamında bir hatunsun maşallaaahhh
HANDE hem zayıflamışsın iki kilo farkedilmez sanırdım ama kesinlikle farketmiş hemde saçları ilk bakışta farkettim YAKIYOOO
buluşma fotolarınıza da ayrıca vuruldum vede bayıldım vede kıskandım hatayda mart annesi yok muuuu
İŞTE BOMBA kuzumun ilk dişi patladıyaşadığım heycanı mutluluğu size anlatamam dün akşam uyuyamadım desem yeridir eser ne var bunda diyo hiç yoktan çocuk getirdin dünyaya ama sen dişi çıktı die heycanlanıyosun diyo ne biliyim ben çok heycanlandım haftaya cumartesi diş hediğimize hepiniz davetlisiniz

şimdi sööleyin bakalım bu hedik nası yapılır hedikte neler yapılır ben hiç bilmiyorum annemde bilmiyomuş daha doğrusu muhtelif söylentiler var annem ankaralı başka şy söölüyo kayınvalidem buralı başka şey söölüyo orjinal fikirler de bekliyorum yaratıcılığınızı kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…