- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.581
sekerim saatlere gore deniz otobusunun hareketine 10 dk vardi kahve soyledik.sonra garson dediki 5 dk var.Alelacele kahve karton bardaga bosaltildi.Hande tam gidiyor garson bi tane daha karton bardak vereyim mim diye soruyor bu defa ben termosunu unutmussun all diyorum hatun aramizda 3 metre var sende kalsin sonra verirsin diyor ben garsona veriyorrum bi yandan kahveyi dokme dikkat et diyorum tam bir hengame icerisinde kizcagiz kostur kostur gitti.
son dakikada kahve keyfi yapmadan da duramadınız yani:))
hadi cnm yatayım ben, iyi geceler
Günaydııınnn,
Bütün anneler ve bebikler iyidir umarım..
Çok uykusuz ve yorgunum ama dünü hatırlayıp kendimi keyiflendirmeye çalışıyorum.
Yazın yediğin hurmalar kışın d...nü tırmalar misali, bugün kafamı kaldırmadan çalışmam lazım, sayfa açık olunca okuyup yazmadan duramıyorum, o yüzden bugün bir süre burda olamayacağım kızlar... Merak etmeyin diye haber vereyim dedim.
Beni özleyin anacım :)))
Günaydın ben de bir ceee deyip kaçıcam denetimim var bana şans dileyin
sanada günaydın canımgunaydın kızlar
bol şanslar canım inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız denetimiGünaydın ben de bir ceee deyip kaçıcam denetimim var bana şans dileyin
Günaydınnnnn
İşi olanlara kolaylıklar, denetimi olanlara da başarılar diliyorum..
Şebnemcim, sana da iyi buluşmalar, umarım keyifli bir akşam geçirirsin..
Dün gece İklim zıvanadan çıktı yine, gecenin bir yarısı uyanıp, oyun oynamak istedi, bizde 2 saatlik bir savaş sonucu zorla uyuttuk zilliyi, ama uyku bölündüğü için sersem gibiyim şu an..
Günaydın kızlarrrr
dün doktora gittik enteresan bi doktordu ne tahlil isedi ne bişi ateşlendik ishal fln dıorm adam boyunu ölçüo yo kkafaltıda 8 bisküvili bi liste werdi bnm kızım ölse 8 bisküviyi aynı anda yiyemez artı yese bütün gün beni fln emmez. dedim aynısını dinlio öle. hastaneye alalım demesin m ien son yuh dedim yani tmm kesin çözüm olurdu ama çocuk için cok yıpratıcı dedim bugünde deneyelim ewde olmazsa geliriz dedim. welhasıl sewmedim adamı kendi doktorumuzla görüştüm werdiği ilaçları söyledim tmm devam et dedi. ateşimiz gece yoktu cok şükür ama ishal devam. kusmasıda bnm yüzümden kustu emzirdim hemen ayaama aldım oda kustu tabi. poposu pişti bu arada e o kadar çok kakaya alt deiştirme işkence oldu yawrum nası bagırıp kendini sıkıo günden güne iyiye gidiyoruz ama gece sık uyandı olsun ateşli diildi en azından bizden nbu kadar şimdilik bebişimle ilgileneyim ben görüşmek üzere kızalrrr
Günaydın kızlarrrr
dün doktora gittik enteresan bi doktordu ne tahlil isedi ne bişi ateşlendik ishal fln dıorm adam boyunu ölçüo yo kkafaltıda 8 bisküvili bi liste werdi bnm kızım ölse 8 bisküviyi aynı anda yiyemez artı yese bütün gün beni fln emmez. dedim aynısını dinlio öle. hastaneye alalım demesin m ien son yuh dedim yani tmm kesin çözüm olurdu ama çocuk için cok yıpratıcı dedim bugünde deneyelim ewde olmazsa geliriz dedim. welhasıl sewmedim adamı kendi doktorumuzla görüştüm werdiği ilaçları söyledim tmm devam et dedi. ateşimiz gece yoktu cok şükür ama ishal devam. kusmasıda bnm yüzümden kustu emzirdim hemen ayaama aldım oda kustu tabi. poposu pişti bu arada e o kadar çok kakaya alt deiştirme işkence oldu yawrum nası bagırıp kendini sıkıo günden güne iyiye gidiyoruz ama gece sık uyandı olsun ateşli diildi en azından bizden nbu kadar şimdilik bebişimle ilgileneyim ben görüşmek üzere kızalrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?