- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.601
kocaman bir günaydız sizlere çok güzel bir sabah neşemin nedenini yazının sonunda bulacaksınız !!!
MELİKE MELEĞİME geçmişler olsun iyiye gitmesine çok sevindim
AYLİN gazan mübarek olsun şekerim kolay gelsin
BURCU biz seni dünden özledik zaten bugünde senden ayrı netcez biz şmdi
MERAL kıyamam furkana ay içim titredi yavrum benim bu arada fotolarda bencede daha iri çıkıyosun sen kesinlikle tam kıvamında bir hatunsun maşallaaahhh
HANDE hem zayıflamışsın iki kilo farkedilmez sanırdım ama kesinlikle farketmiş hemde saçları ilk bakışta farkettim YAKIYOOO
buluşma fotolarınıza da ayrıca vuruldum vede bayıldım vede kıskandımhatayda mart annesi yok muuuu
İŞTE BOMBA kuzumun ilk dişi patladıyaşadığım heycanı mutluluğu size anlatamam dün akşam uyuyamadım desem yeridir eser ne var bunda diyo hiç yoktan çocuk getirdin dünyaya ama sen dişi çıktı die heycanlanıyosun diyo ne biliyim ben çok heycanlandım haftaya cumartesi diş hediğimize hepiniz davetlisiniz
Aylin Doruk bana aşık oldu gelin olarak Burcu beni alacak
gözünüz aydın sırada diğerleri var incilerin maşallahhh
Ebru walla topikte özellikle tanışmak istediğim 3 kişi var şu an, içlerinden biri sensindiğer iki kişi için herkes üstüne alınabilir
Sen benden daha yaşlısın Allah Allah Burcu seni nasıl alacak ki :) ama tabi sen koca sözünden çıkmıyosun fazla çenen de yok, o huylarını beğenmiştir.
Denetimcileri beklerken şööle bi geçmişe bakayım dedim, fotolarınız çok güzel ve kesinlikle Burcu ile Öznur bilmeseler bile kardeş, doğal olarak Öznur Doruk'un teyzesi evlenemezler
maşallah kuzucuğa:) allah nazardan saklasın canımgünaydın anneler ve melek kuzuları da öpün benim için....
Dün akşam kızım 9.30 uyudu yatış o yatış kalkmadı hiç ben gittim yanına 3 saat sonra emzirdim uyudu eskisi gibi yok sütüm ama Hilal kuzum emiyor sabahta mutlu mutlu kalktık....Gülücüklerle ben giyinirken kızım başladı kendi kendine konuşmaya ...Rahat uykusu var kuzumun şimdilik
Resimlerdeki hatunlar ve bebişler çok tatlılar çok iyi arkadaşlık kurduk Rabbim ayırmasın bizi
kocaman bir günaydız sizlere çok güzel bir sabah neşemin nedenini yazının sonunda bulacaksınız !!!
MERAL kıyamam furkana ay içim titredi yavrum benim bu arada fotolarda bencede daha iri çıkıyosun sen kesinlikle tam kıvamında bir hatunsun maşallaaahhh
HANDE hem zayıflamışsın iki kilo farkedilmez sanırdım ama kesinlikle farketmiş hemde saçları ilk bakışta farkettim YAKIYOOO
buluşma fotolarınıza da ayrıca vuruldum vede bayıldım vede kıskandımhatayda mart annesi yok muuuu
İŞTE BOMBA kuzumun ilk dişi patladıyaşadığım heycanı mutluluğu size anlatamam dün akşam uyuyamadım desem yeridir eser ne var bunda diyo hiç yoktan çocuk getirdin dünyaya ama sen dişi çıktı die heycanlanıyosun diyo ne biliyim ben çok heycanlandım haftaya cumartesi diş hediğimize hepiniz davetlisiniz
Denetimcileri beklerken şööle bi geçmişe bakayım dedim, fotolarınız çok güzel ve kesinlikle Burcu ile Öznur bilmeseler bile kardeş, doğal olarak Öznur Doruk'un teyzesi evlenemezler
Bu bebek taytları erkek çocuklara alınır mı ki? :18:
Bu bebek taytları erkek çocuklara alınır mı ki? :18:
inciniz hayırlı olsun canımkocaman bir günaydız sizlere çok güzel bir sabah neşemin nedenini yazının sonunda bulacaksınız !!!
resimlere bende yorum yapmadım çünkü bende kıskançlıktan çatladımGülşancım, aynen benim kızda öyle, bana küfür ettiğini düşünüyorum bazen, hem çok gülüyorum onun o söylenme hallerine hemde beni uykusuz bırakıyor diye kızıyorum bi taraftan da, bugunlerde geçecek diye avutuyorum kendimi işte :)))
Ayfercim, maşallah Hilalime, benim kıza ders versin biraz uyku konusunda, öp benim için Hilali her yerinden..
Esincim, dişiniz hayırlı olsun, darısı bize... Diş hediğinde benim bildiğim, hedik yapılıp misaifrlere ikram edilir, bebeğin önüne çeşitli nesneler konulur seçsin diye, gelen misaifrlere pasta-börek ikramı yapılır, bence kişinin kendi isteğine göre değişiyor neler yapacağı, bazıları parti havasında yaparken, bazıları da kadınları toplayıp altın günü kıvamında yapıyor :))) Burada forumlarda aratırsan sana fikir verecek konular bulabilirsin, geçenlerde ben birine baktım öyle, parti kıvamında yapmışlar, evi süsleyip gelen konuklara hatıra olacak hediyeler falan dağıtmışlar benim hoşuma gitmişti, sende bi bak istersen, linkini bulursam göndereyim sana..
Ben buluşma fotolarına yorum yapmayacam, protesto ediyorum... (kıskançlıktan çatlayan smile)...
Jale ve sevilay oğullarına külotlu çorap giydiriyorlar.Her ne kadar gülümsetsede beni en doğrusu bu sıcak tutuyor çünkü...
Gülşancım, aynen benim kızda öyle, bana küfür ettiğini düşünüyorum bazen, hem çok gülüyorum onun o söylenme hallerine hemde beni uykusuz bırakıyor diye kızıyorum bi taraftan da, bugunlerde geçecek diye avutuyorum kendimi işte :)))
Ayfercim, maşallah Hilalime, benim kıza ders versin biraz uyku konusunda, öp benim için Hilali her yerinden..
Esincim, dişiniz hayırlı olsun, darısı bize... Diş hediğinde benim bildiğim, hedik yapılıp misaifrlere ikram edilir, bebeğin önüne çeşitli nesneler konulur seçsin diye, gelen misaifrlere pasta-börek ikramı yapılır, bence kişinin kendi isteğine göre değişiyor neler yapacağı, bazıları parti havasında yaparken, bazıları da kadınları toplayıp altın günü kıvamında yapıyor :))) Burada forumlarda aratırsan sana fikir verecek konular bulabilirsin, geçenlerde ben birine baktım öyle, parti kıvamında yapmışlar, evi süsleyip gelen konuklara hatıra olacak hediyeler falan dağıtmışlar benim hoşuma gitmişti, sende bi bak istersen, linkini bulursam göndereyim sana..
Ben buluşma fotolarına yorum yapmayacam, protesto ediyorum... (kıskançlıktan çatlayan smile)...
maşallah kuzucuğa:) allah nazardan saklasın canım
hayırlı olsun dişiniz:))
ben de cok heyecanlanmıştım:))tüm günü hoplayıp zıplayarak gecirmiştim evde:))
denetim.. zor valla gerer insanı..kolay gelsin canım.
ben almayı düşünüyorum.erkeğe külotlu corap giydirmekten iyidir:)) dede donu vardır ya o hesap giydiririm dedim:))
Esincim dişiniz hayırlı olsun.Darısı bizlere inş.
inciniz hayırlı olsun canımbiz gelemeyiz heralde ama gelmiş kadar olduk inşallah çok güzel geçer diş hediğiniz, yusufcuklar çok şekermiş badem şekeri olsada yesem şimdi
resimlere bende yorum yapmadım çünkü bende kıskançlıktan çatladım
bende çok gülüyorum erkeklerde kilotlu çoraba ama çok tatlı oluyolarbu arada eşimin faceyi kullanıyorum ben, benimki çok kıskançtır kendi facemi kapatmıştım ama bu aralar şerbetliyorum beyimi tekrar açıcam hesabımı, ozaman faceden ekliycem sizleri canım
inciniz hayırlı olsun canımbiz gelemeyiz heralde ama gelmiş kadar olduk inşallah çok güzel geçer diş hediğiniz, yusufcuklar çok şekermiş badem şekeri olsada yesem şimdi
resimlere bende yorum yapmadım çünkü bende kıskançlıktan çatladım
bende çok gülüyorum erkeklerde kilotlu çoraba ama çok tatlı oluyolarbu arada eşimin faceyi kullanıyorum ben, benimki çok kıskançtır kendi facemi kapatmıştım ama bu aralar şerbetliyorum beyimi tekrar açıcam hesabımı, ozaman faceden ekliycem sizleri canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?