2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım vicks ile ilgili bilgi için teşekkürler cnm, ben de merak ediyodum onu

bilgisayara bişiler oldu tek tek alıntı yapamadığımdan geçmişi okurkenzorlanıyorum tek tek cewap yetiştiryom:)
bi alıntı yapsanda bizde görsek şu bilgiyi bnde bazen buhar makinesine viks damlatıyorum nefesini açsın die?

kolay gelsin cnm, evet yeni işte biraz sabır lazım, Allah hayırlı işler bol kazançlar nasi etsin

cnm emmiyosa zaten meyve suyunu da zor içer. o yüzde yüzlerde de katkı maddesi vardır herhalde erme bence
eet cnm handeozf,ocd,bosna ve mrl:))

işte buydu cnm
Aylin ve Esin de vicks kullanmayın diye uyarmıştı..

Son düzenleme:
yaw bırakın artık bunları herkes ayrıo telden takılıyo..
internete girip arastrma yapmıorum bile..
birinin ınayladıgını diğeri reddediyo..
benm dr onayladı sorun olmaz dedi vicks için..
tabi herkes in fikri düşüncesi farlklı normal..
ben kullanıorum..

üff canım yaa senin kocada yani tamam iyi hoş ama böyleside adamı çileden çıkarır.. n95 telefon war ıphone alıyor ohhh ne ala yaa... olurmu öyle şey sorumsuzluk iyi yapmışsın bu konularda tawiz werme.. walla hepimizin kocilerinin ayrı ayrı kusurları war işte...
bacım sende baktın beceriksiz kocan çağır bi tesisatçı yaptır bn öyle yapıyorum cengize hiç minnet etmem o konularda..

merak edip soran bendim bi kere
:86::90:

canım sakın yatakları ayırma çünkü aranız dahada bozulabilir,işler dahada karışır geri dönülmez bi hal alır,konuşarak halletmeye çalışın bence,ama eşin çok kalp kırıcı konuşuyor,bunu ona mutlaka söylemelisin,senin için çok üzüldüm inşallah eşin aklını başına alır

canım süzgeçten geçirebilirsin bn öyle yapıyorum takılmıyor, + meywe suyu için geniş delikli biberon emzikleri war... o da olmuyorsa hipp we milupanın organik meywe suları da war

bn faydası olsuğunu düşünüyorum çok aşırı olmadığı sürece kullanmakta da bi zrar olmaz die biliyorum... kullanmaya dewam edeceğim

kaynanası geliorya nur gelmiş yüzüne:)))))))))))))

Çooko işim var, 4'te de çıkamıcam, cinim iyice çıktı.
Bütün manyaklar beni buldu bugün.
Eski sayfalarda benimle ilgili sarfettiğiniz iltifatlar için teşekkür ederim, moralim accık yerine geldi...
Fatma, üzüldüm tartışmanıza... Maalesef para konusu, birçok evlilikte tartışmayı alevleyen konulardan biri, biz de gerildik akşam bu yüzden.
Yatak ayırma fikrini aklından çıkar lütfen, sadece konuşarak çözebilirsiniz, bunu sen de biliyorsun. İnatlaşarak daha kötüye gitmesinden başka bişey elde edemezsin...

oo ağır konuşmuş ama!!!! sakın 2 özür 2 tatlı diille yelkenleri indirme hatta dediğini yapıyorum gidiyorum falan die mesaj at kudursun:)) ay yok yada yapma sen bana bakma canım:) bilinçaltımda hapsolmuş delilkleri dışa wuruyorum:80:

Kaynanam baktı ki bayramdan önce gelirse uzun uzun kalıp, beni tam anlamıyla sinir hastası edemeyecek, bayramdn sonra gelmeye karar verdi. Ancak o zaman 3-4 hafta kalıp mokunu çıkarabilir, çünkü biz bayramda yokuz dediydik kendisine.
İlgililere duyurulur !

o işlere zabıta bakmıyomuydu kıı benim koca dio bilmem hani sokakta bi ew gürültü yapıomuş oraya gidioruz falan die? :86:
canım kanunda güvenlik zabıtası bakar diyo, hangisini çağırırsanız o gelir polis te zabıtada güvenlik zabıtası. ben torpil geçtim yani reklam yaptım polisim ya:78: 155 veya 153 ü arayabilirsiniz.

valla dr hazır meyva suyu vermeyin diyo ama hiç bişey içmiyosa ben yeterki sıvı alsın diye verirdim onu içiyosa. inşallah serumluk bi durum olmaz merte bronşit olunca bağlamışlardı oyalayana kadar ne şebeklikler yapmıştık, çok zor oluyo. ama ishalde en iyi ilaç annesütü biliyosunki biraz zorla bence emmesi için.

banada dr tavsiye etmişti 2 ay kullandım bişey olmadı ama sözkonusu bebeğim olunca tedbiri elden bırakmam,kullanmıyorum artık.

Koca kişisi aradı az evvel, bayramda tatile gitmek istediğimi söylemiştim, tamam gidelim diyo, oleeeyyy... Benim koca odunluktan çıkmaya başladı kızlar, işe başlamam mı etkili oldu acaba, evde iken adamı geçim kaygısı sarmıştı :)))

Bayramda nerdesiniz peki..? Bak ben gidiyom haa, geçen gün dediğim hala geçerli, rezervasyon yaptırem size de, orda görüşür kaynaşırız :)))

gıcık şeeyyy kadına bi hafta falan yetmiyo yaw nedir bu böyle
DEmek dün keyif yapmanın acısı bugün çıkıyor, erken öıkamıyosun. ben de hep bize takıldığın için hiç iş yapmıyosun sanıyodum işyerinde ama bi gün gitmeyince herşey allak bullak olduğuna göre yapıyomuşsun

Bayramda nerdesiniz peki..? Bak ben gidiyom haa, geçen gün dediğim hala geçerli, rezervasyon yaptırem size de, orda görüşür kaynaşırız :)))

Bi yere gitme planımız yok, kaynanama öyle dedi oğlu, ben kendisini tehdit ettiğim için. Nereye gidiyorsunuz, söyle de bi bakem, ama koca beyimden yana çok umudum yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…