- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.701
Gülşancım vicks ile ilgili bilgi için teşekkürler cnm, ben de merak ediyodum onu
cok fena uykususzm cok fena keyifsizim(((((((((( uykusuzum egenin 4:30 da uyanıp sonra 15 dk da bir uyanması yüzünden ... keyifsizim yeni büro actım daha 1 ay oldu ama cok sabretmem gerekiyo kolay müşteri olusmuyo bos bos oturuyorum ((((((
hande handeozf oznur ocd mi? burcu bosna merdalde meral sanırım:))
gülşan dr serum baglayalım dedi ama bnm kıpırdak nası durcak tmm durur bagırta bagırta durdurursun ama cok yıprancak ben mümkün mertebe wermeye çalışıyorum inş seruma gerek kalmadan atlatırız makinada sıkıp elma suyu werdim biberona pütürü takıldı bi türlü içedemedi % 100 elma suyu satın aldım onu içirsem olur mu
canım dün doktorlar sitesine vicks ile ilgili zararlımı diye soru yazmıştım uzman dr lardan cevap geldi kesinlikle kullanmayın bronşite sebep olabiliyomuş ayrıca içindeki mentol solunum yollarını açmıyormuş sadece beyni yanıltıp öyle olduğu hissine kapılmamıza neden oluyomuş. bebeklerinize serum fizyolojikten başka hiçbirşey kullanmayın diyor,bilginiz olsun.
bilgisayara bişiler oldu tek tek alıntı yapamadığımdan geçmişi okurkenzorlanıyorum tek tek cewap yetiştiryom:)
bi alıntı yapsanda bizde görsek şu bilgiyi bnde bazen buhar makinesine viks damlatıyorum nefesini açsın die?
hasret bıktım artık sorumsuzluklarından ... hesap kitap bilmem aklına geleni yapar yarını düşünmez .. sorsan siz iyi olun ne yapıyorsam sizin için der iyi hoşdur ama ya bak bu ay daha ayın başındayız ikimizde çalışıyoruz ve eşim yazılım mühendisi iyi bir geliri var aşırı bir harcamammız yok keyfi hiç bişi yapmıyoruz ama o kadar plansız ve aklına estiği gibi harcıyorki cepte beş kuruşumuz kalmıyor bayram var önümüzde ne halt edeceğiz diyorum adam gitmiş arabayı bakıma sokuyor daha bir ay vakti olan arabayı ... elinde n95 telefon var beğenmiyor ıp almaya kalkyıor elli kre dedim musluğu tamir et çok dert eçacak başımıza sabaha kadar da akşama kadarda ince ince akıyor sonunda 70 tl su parasıgelmiş... daha ne sayyım kazanacağım diye canım çıkıyor ama yinede asgar iücretle geçineneler bizden rahat yaşıyor yaaaa ...
:86::90:merak edip soran bendim bi kere
canım sakın yatakları ayırma çünkü aranız dahada bozulabilir,işler dahada karışır geri dönülmez bi hal alır,konuşarak halletmeye çalışın bence,ama eşin çok kalp kırıcı konuşuyor,bunu ona mutlaka söylemelisin,senin için çok üzüldüm inşallah eşin aklını başına alırpardon canım aklımda ebru diye kalmış aklımkarışık kusura bakma artıkın
akşam düzelmeyiz daha çok tartışırız gibi geliyor ... yemek istemiyor canım ... selin bizim yatak odasında çok şüyor yatak odası ço kgeniş ısınmıyor onun beşiğini küçük oturma odası var oraya alacağım iki kanepe var o o dada bende gerekişrse akşam yanında yatarım yani ayırma girişimi oluyor hem selinin odasını hemde eşimle yatakları ...
hande handeozf oznur ocd mi? burcu bosna merdalde meral sanırım:))
gülşan dr serum baglayalım dedi ama bnm kıpırdak nası durcak tmm durur bagırta bagırta durdurursun ama cok yıprancak ben mümkün mertebe wermeye çalışıyorum inş seruma gerek kalmadan atlatırız makinada sıkıp elma suyu werdim biberona pütürü takıldı bi türlü içedemedi % 100 elma suyu satın aldım onu içirsem olur mu
yaw bırakın artık bunları herkes ayrıo telden takılıyo..
internete girip arastrma yapmıorum bile..
birinin ınayladıgını diğeri reddediyo..
benm dr onayladı sorun olmaz dedi vicks için..
tabi herkes in fikri düşüncesi farlklı normal..
ben kullanıorum..
selam:))
Nihan geldiğimde uyuyordu hala uyuyor 12:20de uyumuş
geçmişe pek bakamadım ama fotoları gördüm....her zamanki gibi yine çok güzelsiniz...minik erkekler daha da güzel pardon yakışıklı
söylemeden edemicem yalnız Burcu bu seferki fotolarda başka bir güzel yani sanki daha farklı,mutlu mu huzurlu mu,adını koyamadım ama maşallah 10numara hatun
ama iyide meralcim akıl var mantık var bizim bi bebeğimiz var ve şuan iyyide bir kazancımız var mantıklı yatırım yapsak eyvalla ben herşeyi kısıtlamaya razıyım ama saçma sapan dğşüncesiz şeylere para harcayıp sonra sıkıntı çekmekten yoruldum .. çok tatrtıştık çok maddi konular söz konusu olunca gğvenemşyorum sana dedim güvenmiorsan çeker gşdersin dedi ... açmıorum şimdi telefonalrını felan...
canım kanunda güvenlik zabıtası bakar diyo, hangisini çağırırsanız o gelir polis te zabıtada güvenlik zabıtası. ben torpil geçtim yani reklam yaptım polisim ya:78: 155 veya 153 ü arayabilirsiniz.o işlere zabıta bakmıyomuydu kıı benim koca dio bilmem hani sokakta bi ew gürültü yapıomuş oraya gidioruz falan die? :86:
valla dr hazır meyva suyu vermeyin diyo ama hiç bişey içmiyosa ben yeterki sıvı alsın diye verirdim onu içiyosa. inşallah serumluk bi durum olmaz merte bronşit olunca bağlamışlardı oyalayana kadar ne şebeklikler yapmıştık, çok zor oluyo. ama ishalde en iyi ilaç annesütü biliyosunki biraz zorla bence emmesi için.hande handeozf oznur ocd mi? burcu bosna merdalde meral sanırım:))
banada dr tavsiye etmişti 2 ay kullandım bişey olmadı ama sözkonusu bebeğim olunca tedbiri elden bırakmam,kullanmıyorum artık.yaw bırakın artık bunları herkes ayrıo telden takılıyo..
internete girip arastrma yapmıorum bile..
birinin ınayladıgını diğeri reddediyo..
benm dr onayladı sorun olmaz dedi vicks için..
tabi herkes in fikri düşüncesi farlklı normal..
ben kullanıorum..
Kaynanam baktı ki bayramdan önce gelirse uzun uzun kalıp, beni tam anlamıyla sinir hastası edemeyecek, bayramdn sonra gelmeye karar verdi. Ancak o zaman 3-4 hafta kalıp mokunu çıkarabilir, çünkü biz bayramda yokuz dediydik kendisine.
İlgililere duyurulur !
Kaynanam baktı ki bayramdan önce gelirse uzun uzun kalıp, beni tam anlamıyla sinir hastası edemeyecek, bayramdn sonra gelmeye karar verdi. Ancak o zaman 3-4 hafta kalıp mokunu çıkarabilir, çünkü biz bayramda yokuz dediydik kendisine.
İlgililere duyurulur !
Bayramda nerdesiniz peki..? Bak ben gidiyom haa, geçen gün dediğim hala geçerli, rezervasyon yaptırem size de, orda görüşür kaynaşırız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?