2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel yaa, ihtiyaç duyduğun anda koşup gelen bi annen var, kıymetini bil cnm.

Hasret, canım, hepsi arada deliriyorlar öyle, hepimizin sinirleri isyan ediyor bazen. Kaldı ki sen bir de hamilesin, sabrın gücün tabi ki daha az, o yüzden kendini suçlama. Ama dün gece öyleydi, bu gece mışıl mışıl uyur, belli olmaz ki bunların sağı solu. Allah kuvvet versin sana, sat Cery'i annene bugün, çık dolaş, hava al, kafanı dağıt biraz, emin ol iyi gelecek.

ah hasretim..
cook normal bu dalgalanmalar bu ruhsal yorgunluk..hepimiz hissedioruz aynı şeyleri..
ALLAH o gücü veriyo hepimize..annelik kolaymı..

hadi leennn 3 dogru bi yanlışı götürmezzz

hayır meral henüz kimse bilmiyor

dışarı çıkmak mı( uyumak istyorum

herkese selamlar
Eymen sabahları genelde 9,30 - 10 arası kalkar. bugün 7'de kalktı ama. 9.30 gibi tekrar yatttı ben de onunla beraber uyumuşum. 11'de kalktık tekrar:))/B]
oohhh sefam olsun biz çalışıyoz siz yatın:92:

Çünkü forumun en gevezelerinden ben henüz geldim, Burcu çalışıyor ve Aylin denetimde
katılıyorum canım siz yokken burda acayip bi sessizlik vardı:86:

canım dün doktorlar sitesine vicks ile ilgili zararlımı diye soru yazmıştım uzman dr lardan cevap geldi kesinlikle kullanmayın bronşite sebep olabiliyomuş ayrıca içindeki mentol solunum yollarını açmıyormuş sadece beyni yanıltıp öyle olduğu hissine kapılmamıza neden oluyomuş. bebeklerinize serum fizyolojikten başka hiçbirşey kullanmayın diyor,bilginiz olsun.
:92:
senin çalışasın yok galiba bugün:90: açık kalsın sayfa:80:

o maşallah allah muhabbetinizi artırsın

Gülşancım vicks ile ilgili bilgi için teşekkürler cnm, ben de merak ediyodum onu
önemli değil canım bende aylin ve esine teşekkür ediyorum burdan. onlar uyarmasaydı bilemiycektik:94:

Fatma yok bugün piyasada yaa, inşallah bi problem yoktur

bende merak ediyorum sabah herkesten önce girerdi topiğe bugün hiç girmedi:26:

Ebru rüyanda azıcık bize de yer açsana be gülüm, Hasret rehin almış rüyalarını
şakaydı beaa azucuk hasreti neşelendireyim dedim dün kactı hemmen..
nası görmemi istersin aşkım..kategoriler var..aşk mı para mı..yoksa istiareyemi yatem bu ücretli ama
..

bebem dr uma danıştım ben sorun olmaz kullanabilirsin dedi..
artı annem hep kullanmış bebekken bize..sorun teşkili nok...

şebnemyaww bu nasıl iş ceryle aralarında çok az war e benim bıcır neden atadan zayıf duruyor(( kemikli bi kız doğurmuşum et tutmuyo bizimde 74 cm boy ben 165im oysa ki baba 180ona çekti demekki:))

SELAMLAR BEN GELDİM NASILSINIZ .. BUGÜN SÜT İZNİNDE OLMAM DOLAYSIYLA EVDEYİM YARINDA KEZA AYNI ..

eşimle kavgalıyız dün çok tartıştık hatta ilkkez hiç bişi konuşmadan gitmiş yatmış bende bir saat sonra yattım ikimizde sırtı dönük uyyuamadı belliydi ama ne kalktı ne konuştu selin yine hastaydı gece kalktığımzıda birbirimize fatma ismail diye sert sert hitap ediyorduk sonra sen git yat ben seinle ilgilenirim rahat bırak deddim yattı ... telefonda yine tartıştık...offf çok kötüyümmm....

kandırdın yaniiiiiiiiiii(((((((((((((

sebeppp????????

Kızlar kızım yazdırtmıo baktırtmıo hastalığın etkisiyle heralde hiçbişey yemio beni emmio saat 7 den beri bi kere emdi 50 cc süt içti az önce emmeye başladı bırakıverdi halsiz düştü tabi zorlamıorm ama napıyım sizce şaştım kaldım geçrmi bekleyimmi zorlayımmı anlamadım:S zaten alttan gidio üstten dolduramıoz :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…