- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.661
ebru hiç bu kadar isyan etmemiştim, hiç böyle olmamıştım kızımdan bıkkınlık hissi duyuyorum kendimi suçluyorum nefret ediorum kendimden annem gelecek şimdi boynuna sarılıp yalwarmak istiyorum neolur gitme hep burda kal die:..(
kıss hasretttt...
rüyamda sana sayısal lotodan bilmem kacmilyar ikramiye cıkmış kıı
ah hasretim..ebru hiç bu kadar isyan etmemiştim, hiç böyle olmamıştım kızımdan bıkkınlık hissi duyuyorum kendimi suçluyorum nefret ediorum kendimden annem gelecek şimdi boynuna sarılıp yalwarmak istiyorum neolur gitme hep burda kal die:..(
Hasretcim muhtemelen dişlerden çekiyor o da, hepimiz arada yaşıyoruz o kabus gecelerden sonra yine eski hallerine dönüyorlar. inşallah bu geceyi rahat geçirirsiniz cnm
aynen yaa, ben de şaşırdım walla
cicim sanırım senin gözlüğe ihtiyacın varÖznur,Burcu,ben ve Aylin benzettik işte, var demek bunda bişi:))
Hasretim burada konuşmadık cnm. dün ben,burcu,öznur ve hande caddede buluşmuştuk
Hasret, canım, hepsi arada deliriyorlar öyle, hepimizin sinirleri isyan ediyor bazen. Kaldı ki sen bir de hamilesin, sabrın gücün tabi ki daha az, o yüzden kendini suçlama. Ama dün gece öyleydi, bu gece mışıl mışıl uyur, belli olmaz ki bunların sağı solu. Allah kuvvet versin sana, sat Cery'i annene bugün, çık dolaş, hava al, kafanı dağıt biraz, emin ol iyi gelecek.
oohhh sefam olsunherkese selamlar
Eymen sabahları genelde 9,30 - 10 arası kalkar. bugün 7'de kalktı ama. 9.30 gibi tekrar yatttı ben de onunla beraber uyumuşum. 11'de kalktık tekrar:))/B]
katılıyorum canım siz yokken burda acayip bi sessizlik vardı:86:
Çünkü forumun en gevezelerinden ben henüz geldim, Burcu çalışıyor ve Aylin denetimde
canım dün doktorlar sitesine vicks ile ilgili zararlımı diye soru yazmıştım uzman dr lardan cevap geldi kesinlikle kullanmayın bronşite sebep olabiliyomuş ayrıca içindeki mentol solunum yollarını açmıyormuş sadece beyni yanıltıp öyle olduğu hissine kapılmamıza neden oluyomuş. bebeklerinize serum fizyolojikten başka hiçbirşey kullanmayın diyor,bilginiz olsun.YAĞMUR UN 5 gün sonraki aylık kontrolünü bugüne aldırdım..saat 3 te..
burun akıntısı hapşuruk hafif öksürügü var..
soguk algınlığı..
sabah kahvaltısını bile yemedi..iştah yok..
odasına viks li su koydum..
benim gripken sag kolumdr vicks...
:92:yine kafayı yedi pc uff alıntı yapmıyorum yazı tipi oynayamıorum smile tıklayamıyorum(
perişan we bedbah bir haldeyim... bittim kızlar boynum, sırtım, belim tutmuyor, gözlerim açılmıyor başım resmen uğul uğul
dün bir işkenceydi ceren üstümden inmiyor sürekli mızmızlanıyor hayatı zindan etti bana.. dün gece yastıkları duwarlarda parçaladım, dişimin ucu kırıldı sıkmaktan( ağlamaktan helak oldum çekip gitmek istiyorum, wazgeçtim ewkadını olmakta istemiyorum yoksa kötü olacak.. üstten bir düş daha geliyor, ayriyeten öksürüğüde war, gece 12.30a kadar üstümdeydi(10da fitil atmama rağmen) tabi kucağımda olup sussa tamam! uyudu iki lokma bişey yiyeyim dedim anaannemde bizde kaldı tabi o da ayrı bi pimpirik sesi ewi inletiyo..
cengiz geldi, ona çay kek falan zır t uyandı saat 1.30da uyku haram wızwız wız saat 4 oldu artık yorgun düştü we uyudu bnde yattım bu sefer yine sürekli ağlıyo su weriorum meme weriorum dalamıyo bi türlü perişan olduk 6da tekrar bir uyanış yaptı 7de uyudu, 9.30dada tamamen uyandık...
cengize neler saydım gece beni anlamdığını hiç beni dşünmediini... döndü öptü tekrar yattı.. kime söylüyorum ki...
senin çalışasın yok galiba bugün:90: açık kalsın sayfa:80:Yine geldim...
Bu defa açık kalsın sayfa, bakalım çalışabilecek miyim :)))
Meral'e katılıyorum, Meral-Burcu-Aylin olmayınca sessiz kalmış ortalık, utandım valla kendimden.
Dün de en çok ben konuştum zaten :)
o maşallah allah muhabbetinizi artırsınHasretcim muhtemelen dişlerden çekiyor o da, hepimiz arada yaşıyoruz o kabus gecelerden sonra yine eski hallerine dönüyorlar. inşallah bu geceyi rahat geçirirsiniz cnm
aynen yaa, ben de şaşırdım walla
cicim sanırım senin gözlüğe ihtiyacın varÖznur,Burcu,ben ve Aylin benzettik işte, var demek bunda bişi:))
Hasretim burada konuşmadık cnm. dün ben,burcu,öznur ve hande caddede buluşmuştuk
önemli değil canım bende aylin ve esine teşekkür ediyorum burdan. onlar uyarmasaydı bilemiycektik:94:Gülşancım vicks ile ilgili bilgi için teşekkürler cnm, ben de merak ediyodum onu
Fatma yok bugün piyasada yaa, inşallah bi problem yoktur
şakaydı beaa azucuk hasreti neşelendireyim dedim dün kactı hemmen..Ebru rüyanda azıcık bize de yer açsana be gülüm, Hasret rehin almış rüyalarını
oohhh sefam olsunbiz çalışıyoz siz yatın:92:
katılıyorum canım siz yokken burda acayip bi sessizlik vardı:86:
canım dün doktorlar sitesine vicks ile ilgili zararlımı diye soru yazmıştım uzman dr lardan cevap geldi kesinlikle kullanmayın bronşite sebep olabiliyomuş ayrıca içindeki mentol solunum yollarını açmıyormuş sadece beyni yanıltıp öyle olduğu hissine kapılmamıza neden oluyomuş. bebeklerinize serum fizyolojikten başka hiçbirşey kullanmayın diyor,bilginiz olsun.
:92:
senin çalışasın yok galiba bugün:90: açık kalsın sayfa:80:
kızlar ben geldim bugün sağlık ocağına götürdüm atayı zatüre aşımızın 3. sü kalmıştı onu yaptırdım buarada boy ve kiloda baktırdım
boyumuz 75 cm olmuş kilomuzda 9.900 :)
boyumuz iyi uzuyor o yüzden çok kilo alamıyoruz
ev topluyorum biliyorsunuz yorgunluktan heryerim ağırıyor amma eşya varmış evde :)
buarada hani parada eksik vardıya evsahibi ve site yönetimi anlayışlı oldular yavaş yavaş ödeyeceğim parayı inanılmaz rahatladım kızlar üzerimden büyük bir yük kalktı bugün evsahibiyle tel de konuşurken bayılıcam sandım tansiyonum yükseldi heyecandan neyseki halloldu
şakaydı beaa azucuk hasreti neşelendireyim dedim dün kactı hemmen..
nası görmemi istersin aşkım..kategoriler var..aşk mı para mı..yoksa istiareyemi yatem bu ücretli ama..
bebem dr uma danıştım ben sorun olmaz kullanabilirsin dedi..
artı annem hep kullanmış bebekken bize..sorun teşkili nok...
SELAMLAR BEN GELDİM NASILSINIZ .. BUGÜN SÜT İZNİNDE OLMAM DOLAYSIYLA EVDEYİM YARINDA KEZA AYNI ..
eşimle kavgalıyız dün çok tartıştık hatta ilkkez hiç bişi konuşmadan gitmiş yatmış bende bir saat sonra yattım ikimizde sırtı dönük uyyuamadı belliydi ama ne kalktı ne konuştu selin yine hastaydı gece kalktığımzıda birbirimize fatma ismail diye sert sert hitap ediyorduk sonra sen git yat ben seinle ilgilenirim rahat bırak deddim yattı ... telefonda yine tartıştık...offf çok kötüyümmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?