2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kandırdın yaniiiiiiiiiii(((((((((((((

hasret bıktım artık sorumsuzluklarından ... hesap kitap bilmem aklına geleni yapar yarını düşünmez .. sorsan siz iyi olun ne yapıyorsam sizin için der iyi hoşdur ama ya bak bu ay daha ayın başındayız ikimizde çalışıyoruz ve eşim yazılım mühendisi iyi bir geliri var aşırı bir harcamammız yok keyfi hiç bişi yapmıyoruz ama o kadar plansız ve aklına estiği gibi harcıyorki cepte beş kuruşumuz kalmıyor bayram var önümüzde ne halt edeceğiz diyorum adam gitmiş arabayı bakıma sokuyor daha bir ay vakti olan arabayı ... elinde n95 telefon var beğenmiyor ıp almaya kalkyıor elli kre dedim musluğu tamir et çok dert eçacak başımıza sabaha kadar da akşama kadarda ince ince akıyor sonunda 70 tl su parasıgelmiş... daha ne sayyım kazanacağım diye canım çıkıyor ama yinede asgar iücretle geçineneler bizden rahat yaşıyor yaaaa ...

hayallah cnm, üzülme yaa her evde olabilir akşama düzeltirsiniz siz arayı, oturup üzüleceğine kalk güzel bi yemk yap hadi:))

ebru ve gülsancım merak etmişsiniz saolun .. valla hem akşam kötüydü hem sabah ... şimdide başım çatlıyor canım hiç bişey istemiyor ....

merak edip soran bendim bi kere

Merve hiç zorlama bence cnm benim, iştahsız oldular mı yedirmek olmuyor zaten ille de kusuyolar, emzirmeye çalış sadece sık sık

peh pazar hayal oldu.oglusu alıp terasa cıkayım guneslensın eccık.

hehe iki gün üstüste dışarı çıksan zaten madalya erecektim

Bence zorlama ama günlük rutin ne yediriyorsan sen yine de ver, sıralamanı bozma yani, belki tadına bakacak sadece, belki bir parça yiyecek, belki de hiç yemeyecek, sıvı alımına dikkat et, vücudu ishal ile birlikte susuz kalmasın, sık sık sıvı vermeye çalış..
Benim kızım ishal olduğunda, kana kana su içmişti, çok şaşırmıştım, başka zaman içmezdi çünkü.. İshal için ilaç verdi mi doktor..?

selam:))
Nihan geldiğimde uyuyordu hala uyuyor 12:20de uyumuş
geçmişe pek bakamadım ama fotoları gördüm....her zamanki gibi yine çok güzelsiniz...minik erkekler daha da güzel pardon yakışıklı
söylemeden edemicem yalnız Burcu bu seferki fotolarda başka bir güzel yani sanki daha farklı,mutlu mu huzurlu mu,adını koyamadım ama maşallah 10numara hatun

hayallah cnm, üzülme yaa her evde olabilir akşama düzeltirsiniz siz arayı, oturup üzüleceğine kalk güzel bi yemk yap hadi:))

merak edip soran bendim bi kere

[/B]

pardon canım aklımda ebru diye kalmış aklımkarışık kusura bakma artıkın

akşam düzelmeyiz daha çok tartışırız gibi geliyor ... yemek istemiyor canım ... selin bizim yatak odasında çok şüyor yatak odası ço kgeniş ısınmıyor onun beşiğini küçük oturma odası var oraya alacağım iki kanepe var o o dada bende gerekişrse akşam yanında yatarım yani ayırma girişimi oluyor hem selinin odasını hemde eşimle yatakları ...

canım erkekler genelde böyledir ama zaten, sorumsuzdur çoğu, ne zaman nereye harcayacaklarını bilemezler. gerekli yerden kısıp saçma sapan harcamakta da üstlerine yoktur. ay ben de dert yandım şimdi:97:

geçmiş olsun canım..Yaseminin dediği gibi yap bana da doktorumuz öyle demişti Nihan hasta olduğunda..sen her zamanki gibi düzeninde ne yiyecekse teklit ef istediği kadar yesin ya da yemesin kesinlikle zorlama...sık sık emzirmeye ve su içirmeye çalış sadece...iyileşince iştahları düzeliyor...

ewet yasemin werdi mafrol die bişi hepsini içti suda eritiosun akşam wermştim dün. akşam.gene wericem. azcık emiop çekiweriyo göğsümde dolu yani gelmio desem neyse akıo cunku. gene deneyim ben. meral zorlamıorm ama ishal olunca endişelenirom normalde hiç umursamam. bu arada resimdekileri tanımıyorum ben yaa kapalı olan sensin dimi?

canım erkekler genelde böyledir ama zaten, sorumsuzdur çoğu, ne zaman nereye harcayacaklarını bilemezler. gerekli yerden kısıp saçma sapan harcamakta da üstlerine yoktur. ay ben de dert yandım şimdi:97:

biz de durum tam tersi...
bence kadının tutumlu olması daha önemli siz elbet toparlarsınız durumu ama beni kimse toparlayamıyor

canım çok üzüldüm inşallah sorun neyse halledersiniz bian önce

canım bol sıvı alması lazım eğer almıyosa dr götür serumla tedarik ederler ihtilacı olan sıvıyı, yavrucak dahada kötü olmasın. inşallah bian önce iyileşir.

ama iyide meralcim akıl var mantık var bizim bi bebeğimiz var ve şuan iyyide bir kazancımız var mantıklı yatırım yapsak eyvalla ben herşeyi kısıtlamaya razıyım ama saçma sapan dğşüncesiz şeylere para harcayıp sonra sıkıntı çekmekten yoruldum .. çok tatrtıştık çok maddi konular söz konusu olunca gğvenemşyorum sana dedim güvenmiorsan çeker gşdersin dedi ... açmıorum şimdi telefonalrını felan...

Merhaba Hanifecim, maşallah Senaya
Evet Burcu bizimle olduğu için çok mutluuu:86: şaka bi yana da çok şeker biri cidden

yok artık böyle küsken yatak ayırma şimdi, iş daha da kötüye gidip uzamasın. Yaa siz değil miydiniz küs dahi olsanız birbirinizi öpmeden yatamayan?? cnm belki gözünde çok büyüyor şimdi bu hadise ama inanki erkeklerin büyük çoğunluğu böyle zaten, bizim kadar ince düşünemiyor onlar malesef. boş yere kendini de üzme, gerginliği de devam ettirme bence cnm

sol baştaki Hande cnm,yanındaki Öznur,Burcu ve evet kapalı olan da ben

cok fena uykususzm cok fena keyifsizim (((((((((( uykusuzum egenin 4:30 da uyanıp sonra 15 dk da bir uyanması yüzünden ... keyifsizim yeni büro actım daha 1 ay oldu ama cok sabretmem gerekiyo kolay müşteri olusmuyo bos bos oturuyorum ((((((

bak şimdi yaptıklarına değil de cevabına daha çok kızdım ben şimdi benimki de öyledir saçma sapan harcar durur ama ben söylediğimde haklısın der bana, gerçi yine bildiğini okur ama öyle cins cvp vermez. bence de açma telefonuınu, bi daha da öyle çek git demeden önce bikaç kez düşünsün

o işlere zabıta bakmıyomuydu kıı benim koca dio bilmem hani sokakta bi ew gürültü yapıomuş oraya gidioruz falan die? :86:

sol baştaki Hande cnm,yanındaki Öznur,Burcu ve evet kapalı olan da ben

hande handeozf oznur ocd mi? burcu bosna merdalde meral sanırım:))

gülşan dr serum baglayalım dedi ama bnm kıpırdak nası durcak tmm durur bagırta bagırta durdurursun ama cok yıprancak ben mümkün mertebe wermeye çalışıyorum inş seruma gerek kalmadan atlatırız makinada sıkıp elma suyu werdim biberona pütürü takıldı bi türlü içedemedi % 100 elma suyu satın aldım onu içirsem olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…