2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acil cvp veren olu rmu ?
Alp te balgam var ve atamıyor.bitkisel olarak neyapabilirim?

Ihlamur Yazgıcım.. Tibetinde olmuştu .Farkettiğim ilk gün ıhlamur verdim.. 2 günde balgamı azaldı.. Yumuşatıyor balgamı çıkmasını kolaylaştırıyor.. Aslında Çörekotunu ezip balla karıştırınca çok iyi geliyor ama çok küçükler çörek otu zararlımı bilememm.. Geçmiş olsun..

Yazgı üzgünüm hiç bilmiyorum canım :26:
:85:

canım çörekotu değil ama bal bir yaşına dek yasak.yoksa çörekotu gazada iyi geliyor.ıhlamur u içmiyorki bizimki ama deneyeceğim yinede.sağol.

Bu adam kaça kadar çalışıyor ki? sen akşamları müsaitsin orda, insan bu kadar yol gelmiş birine yarım saatte olsa ayırmaz mı? çok kızdım

aylıne sınır oldum ya dogumdan sonra mını gıymıs bıde bacak bacak ustune atmıs
lan ben bacak bacak ustune atmaya 2 ay once basladım

Yahu sen bende ekli değilsin nasıl bakıyorsun fotolarımaaaa.
Ben hep söylüyorum size, hamilelikte 11 kilo aldım, boy 1.78, leblebi yutmuş solucan gibiydim, Kerem 3720 gr doğunca doğumda 10 kg gitti, o foto Kerem 20 günlükken çekildi, bi de korse giyiyodum o yüzden göbek de belli değil

bilmem ki yorum yaptığın bi foto vardı üstüne tıkladım oldu.

aylin merak ettim wala seni. bende 175 im 9 kilo aldım ama süt olcakmış die tekrar dogum kilosuna cıktım şimdi 60 kiloyum dogumdan önce 58 dim. ama ben hala bacak bacak üstüne atamamm değilim ki mini etekk. sen kaç kilosun?

66 kiloyum, ben de niye bacak bacak üstüne atamadığınızı anlamadım, ben hiç sorun yaşamadım :26: ben doğuma giderken de atıyodum ki

Günaydınnn, güzel cumalar,
Bugün de yoğunum ama dünkü kadar değil, sanırım sayfayı kapatmama gerek olmaz :)

Aylin, denetim nasıl geçti?

Ahhh kızlar, dün olanları anlatıcam şimdi size, yine içiniz şişecek sabah sabah... Ben dün geç gittim ya eve, hava kararmaya başlayınca Doruk da mızmızlanmaya başlamış. Çünkü ben normalde hava kararmadan evde oluyorum. Karanlık basınca bir başlamış ağlamaya, ben gittiğimde gözleri kıpkırmızıydı ve yaklaşık bir saattir ağlıyordu. Beni gördü, önce güldü, sonra kafasını çevirdi, bir süre şebekliklerimin hiçbirine pas vermedi. Neyse, sonra düzelttik arayı, koklaştık, barıştık ama benim içim şöööle bi yandı tabi...

Sonra akşam mamasını yedirdim ben, tahıllı mama, hiç zorlanmadan yedi, üzerine de suyunu içti, sonra kucak istedi, aldığım anda, şelale gibi, yediği ne varsa kustu ve bu kusma 2 dakika falan sürdü aralıksız olarak. Nasıl korktuğumu anlatamam, ilk defa böyle birşey oluyor, napacağımı şaşırdım. İkimiz de battık tabi, önce temizlendik, sonra doktorunu aradım, keyfi nasıl dedi, gayet iyi dedim, korkma o zaman, bazen olabilir bebeklerde dedi, takip et, tekrarlarsa haberim olsun dedi. Tekrarlamadı çok şükür, ama benim kalp çarpıntım dinmek bilmedi :) Sonra nolur nolmaz diye psikopata bağlayıp, gece kuzuyu yanımda yatırdım, güzel uyudu, atlattık öyle.

Bu kadar :)

Son düzenleme:
Ben :80:
Ayfer, Hande, Şebnem, umarım Meral ve Hasret ve tabi sen Pınarcım...
O kadar biliyorum.
Fakat dün Fatma'nın eşiyle arası iyi değildi, düzeltmedilerse, bu durumda ona gitmek uygun olur mu bilmiyorum.
Herkes gelince konuşuruz bunu artık
...

Melike nasıl oldu

biraz daha iyi aylin dün 12 kere kaka yaptı tam. sayıyı duyan üstüme atlıo nie doktora götürmedin die ama 12 sinin 6 sı kaka gibiydi dierleri bulaşık gibiydi çok azdı genede yaptı tabi. şimdi keyfi iyi gece yapmadı sabahda bi kere yaptı şimdi kafaltı wercem birazdan. su weriyorum sürekli. öyle işte. bugünde böyle devam ederse götürürüm artık. ama çok yoruldum iki gündür hem stres hem bedenen yordu beni...

Doruk kuzuma ne olmuş öyle geçmiş olsun canım
Belki çok ağladığı için olmuştur kıyamam annesini ne kadar özlüyor...

inşallah hava yağmurlu olmaz ve ben gelebilirim

:92::119::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…