- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.761
kızlar acil cvp veren olu rmu ?
Alp te balgam var ve atamıyor.bitkisel olarak neyapabilirim?
:85:Yazgı üzgünüm hiç bilmiyorum canım :26:
Ihlamur Yazgıcım.. Tibetinde olmuştu .Farkettiğim ilk gün ıhlamur verdim.. 2 günde balgamı azaldı.. Yumuşatıyor balgamı çıkmasını kolaylaştırıyor.. Aslında Çörekotunu ezip balla karıştırınca çok iyi geliyor ama çok küçükler çörek otu zararlımı bilememm.. Geçmiş olsun..
çok komik birşey söyleleyim tam olarak bilmiyorum ama bir firmada satış uzmanı sanırsam çünkü bölgelerden müşterileri geliyo onlarla ilgileniyo buaralar çok geç bitiyor işleri birde ayakkabı firmasında olduğu için kış sezonu çok yoğun geçiyormuş :)
aylıne sınır oldum ya dogumdan sonra mını gıymıs bıde bacak bacak ustune atmıs
lan ben bacak bacak ustune atmaya 2 ay once basladım
Yahu sen bende ekli değilsin nasıl bakıyorsun fotolarımaaaa.
Ben hep söylüyorum size, hamilelikte 11 kilo aldım, boy 1.78, leblebi yutmuş solucan gibiydim, Kerem 3720 gr doğunca doğumda 10 kg gitti, o foto Kerem 20 günlükken çekildi, bi de korse giyiyodum o yüzden göbek de belli değil
ayrıca ben sende nıye ekli degılım ?
aylin merak ettim wala seni. bende 175 im 9 kilo aldım ama süt olcakmış die tekrar dogum kilosuna cıktım şimdi 60 kiloyum dogumdan önce 58 dim. ama ben hala bacak bacak üstüne atamamm değilim ki mini etekk. sen kaç kilosun?
66 kiloyum, ben de niye bacak bacak üstüne atamadığınızı anlamadım, ben hiç sorun yaşamadım :26: ben doğuma giderken de atıyodum ki
Melike nasıl oldu
Ben :80:
Ayfer, Hande, Şebnem, umarım Meral ve Hasret ve tabi sen Pınarcım...
O kadar biliyorum.
Fakat dün Fatma'nın eşiyle arası iyi değildi, düzeltmedilerse, bu durumda ona gitmek uygun olur mu bilmiyorum.
Herkes gelince konuşuruz bunu artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?