- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.781
biraz daha iyi aylin dün 12 kere kaka yaptı tam. sayıyı duyan üstüme atlıo nie doktora götürmedin die ama 12 sinin 6 sı kaka gibiydi dierleri bulaşık gibiydi çok azdı genede yaptı tabi. şimdi keyfi iyi gece yapmadı sabahda bi kere yaptı şimdi kafaltı wercem birazdan. su weriyorum sürekli. öyle işte. bugünde böyle devam ederse götürürüm artık. ama çok yoruldum iki gündür hem stres hem bedenen yordu beni...
biraz daha iyi aylin dün 12 kere kaka yaptı tam. sayıyı duyan üstüme atlıo nie doktora götürmedin die ama 12 sinin 6 sı kaka gibiydi dierleri bulaşık gibiydi çok azdı genede yaptı tabi. şimdi keyfi iyi gece yapmadı sabahda bi kere yaptı şimdi kafaltı wercem birazdan. su weriyorum sürekli. öyle işte. bugünde böyle devam ederse götürürüm artık. ama çok yoruldum iki gündür hem stres hem bedenen yordu beni...
Doruk kuzuma ne olmuş öyle geçmiş olsun canım
Belki çok ağladığı için olmuştur kıyamam annesini ne kadar özlüyor...
inşallah hava yağmurlu olmaz ve ben gelebilirim
:92::119::126:
Doruk kuzuma ne olmuş öyle geçmiş olsun canım
Belki çok ağladığı için olmuştur kıyamam annesini ne kadar özlüyor...
inşallah hava yağmurlu olmaz ve ben gelebilirim
:92::119::126:
Ben :80:
Ayfer, Hande, Şebnem, umarım Meral ve Hasret ve tabi sen Pınarcım...
O kadar biliyorum.
Fakat dün Fatma'nın eşiyle arası iyi değildi, düzeltmedilerse, bu durumda ona gitmek uygun olur mu bilmiyorum.
Herkes gelince konuşuruz bunu artık...
Günaydınnn, güzel cumalar,
Bugün de yoğunum ama dünkü kadar değil, sanırım sayfayı kapatmama gerek olmaz :)
Aylin, denetim nasıl geçti?
Ahhh kızlar, dün olanları anlatıcam şimdi size, yine içiniz şişecek sabah sabah... Ben dün geç gittim ya eve, hava kararmaya başlayınca Doruk da mızmızlanmaya başlamış. Çünkü ben normalde hava kararmadan evde oluyorum. Karanlık basınca bir başlamış ağlamaya, ben gittiğimde gözleri kıpkırmızıydı ve yaklaşık bir saattir ağlıyordu. Beni gördü, önce güldü, sonra kafasını çevirdi, bir süre şebekliklerimin hiçbirine pas vermedi. Neyse, sonra düzelttik arayı, koklaştık, barıştık ama benim içim şöööle bi yandı tabi...
Sonra akşam mamasını yedirdim ben, tahıllı mama, hiç zorlanmadan yedi, üzerine de suyunu içti, sonra kucak istedi, aldığım anda, şelale gibi, yediği ne varsa kustu ve bu kusma 2 dakika falan sürdü aralıksız olarak. Nasıl korktuğumu anlatamam, ilk defa böyle birşey oluyor, napacağımı şaşırdım. İkimiz de battık tabi, önce temizlendik, sonra doktorunu aradım, keyfi nasıl dedi, gayet iyi dedim, korkma o zaman, bazen olabilir bebeklerde dedi, takip et, tekrarlarsa haberim olsun dedi. Tekrarlamadı çok şükür, ama benim kalp çarpıntım dinmek bilmedi :) Sonra nolur nolmaz diye psikopata bağlayıp, gece kuzuyu yanımda yatırdım, güzel uyudu, atlattık öyle.
Bu kadar :)
Günaydın yarın buluşmaya kimler geliyor :82:
selin kucağımda yazıyorum inşalla kelimleri engellemezGünaydın
Denetimim berbat rezil iğrenç geçti, kendimi o kadar kasıp o kadar stres yaptım ki telefonumun PIN kodunu unuttum ve bloke oldu, akşam yarım paketten fazla çikolata yedim mutluluk hormonu salgılamak için, bugün büyük ihtimal hep burda takılıcam kafamı dağıtmak için.
Benim de aklıma ogeldi Pınarcım, Doruk öyle çok ağlayan bi bebek değil, annem ilk defa böyle oldu diyor, ondan olmuş olabilir. Çok üzüldüm, çok korktum valla, bin türlü şey geldi aklıma. Rabbim bütün kuzucuklarımıza sağlık versin...
Yağmur görünmüyor hava durumunda, yağmaz inşallah. Yağsa da, taksiyle gelemez misin, ben de öyle gidicem...
selin kucağımda yazıyorum inşalla kelimleri engellemezaylin sende gelsen ne güzel olur aslında güzel kafa dağıtırdık ...
Hem ne gıcık :95:
Demek öyle Meral hanım, ben iş yapmıyorum sanıyorsun...
Ben sizinle yazışırken, genelde bir yandan tlf konuşuyor oluyorum, telefonla konuşurken, siparişlerin üzerine elle sevk adresi, özel şartlar falan yazıyor oluyorum, sayfa açıkken, diğer ekrana geçip fatura giriyorum, onu kaydedip referans numarasını yazarken hemen 2 mesaj okuyorum, tempomu görmen lazım, bazen ben de şaşırıyorum nasıl oluyor diye...
Deyin ki bana, be manyak kadın, bu kadar kasacağına, bütün kk'da takılmayıver. Denedim, olmuyor
fatmaaa nerdesin naaptınız aranız düzeldimi canım inşallah hallolmuştur herşeyya sinirlerim çok bozuk gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum ama çok kırgınım öyle sakin konuşma felan değil evet herseferinde bu kadar büyütmeden kapatırdık konuyu ertesi sabah bişi taşımazdık ama dün nedense ikimizde ço kgerildik bilmiyoru maltında başka bişey mi vr diye bile geçiyor aklımdan böyle git demesi felan içim hiç rahat değil .... Offf bilmyorum selinde uyyumadı bi türlü uyuyup uyuyp uyanıyor
hasret arkadaşım koyver gitsin hangibirini düşünecen sen yaw, niye kimse seni düşünmüyo da herkesi sen düşünüyosun:84:bunaldım annemle kawga ettik
kızlar melisa çok asi
hiç laf dinlemiyor aşk meşk işlerine başlamış, faceinde yakaladım tanımadığı biri mesaj atmış arkadaş olalım die tamam olur diyip sewgili gibi konuşmuşlar... o da ha çok küçük.. ders çlışmıyor anneme bağırıyor bana bağırıyor.. okulda çete gibi bişey kurmuşlar ders çalış dediğimizde size ne ben derste dinliyorum görüceksiniz diyor.. we gördük matematikten 2 almış... yazılıs olacağı günün öncesi annemle pzrda geziyordu, ben anlatıyorum örnek çözdürüyorum çok zor anlıyor yada anlamıyor o akşam 2 saat çalıştırdım we etesi gün sınawda çalıştırdığım soruları yapamamış... aynılarını.. annem istikrarlı değil ceza wermiyor çok yüz weriyor, melisada kendini sawunuyo baağırıyor 3kişi 5 almış sınıftanmışmış... annemde beni suçluyor hergün alıp yanına çalıştırmıyorsun diyor, nasıl yapacaksam bu streste anlamıyor beni((( bıktım artık.. bana bir yol gösterin dewlet hastanelrinde pedagog araştırıyorum.. yardımcı olurmusunuz???
özel buldum bitane kadıköyde 130lira seansıymış en az 6,7kez gider çok fazla oluyo... ne yapmamız gerekir...
geçmiş olsun canım,mertte kulağını çekiştirip duruyo kulak iltihabı olabilirmi acaba:26: içime kurt düşürdün şimdiben geldimmm..
YAGMUR da kulak iltihabı ve grrrip başlangıcı var.
cocuguum sürekli kulaklarını yırtar cekiştrirdi..bende uykusu geldiğindede aynı şeyi yaptıgı için önemsememiştm..
antibiyotik verdi.adı CROXİLEX..toz şeklinde suya karıştrıp vercem..
aynı zamanda bu antibiotik pişiğe neden olabilir dedi ve trosyd krem yazdı.
PEDİTUS VE OTRİVİNE diğer ilaçarımız..
şükür ki ciğerlernde sorum yok..grip başlangıcı..
8.300 dü en son 8.800 gr olmuş..
bunun dışında herşey cok iyi..güzel bakmışsın dedi..
hastalığı süresince kan damlasını kuanmıosun dedi..
böööle..
canım balgam için ıhlamur ve adaçayı ama en fazla yarım çay bardağı veriliyo. bide bol su sıvı alımı iltihabı azaltıyo. öksürüyosa öksürürken gaz çıkarmak için dizimize yatırıp sırtına vuruyodukya öyle yaparsan balgam ciğerden daha çabuk sökülürmüş. mert bronşit olduğunda biz böyle yapıyoduk çabuk atlattı:94:kızlar acil cvp veren olu rmu ?
Alp te balgam var ve atamıyor.bitkisel olarak neyapabilirim?
ben gelmiyorumGünaydın yarın buluşmaya kimler geliyor :82:
Günaydınnn, güzel cumalar,
Bugün de yoğunum ama dünkü kadar değil, sanırım sayfayı kapatmama gerek olmaz :)
Aylin, denetim nasıl geçti?
Ahhh kızlar, dün olanları anlatıcam şimdi size, yine içiniz şişecek sabah sabah... Ben dün geç gittim ya eve, hava kararmaya başlayınca Doruk da mızmızlanmaya başlamış. Çünkü ben normalde hava kararmadan evde oluyorum. Karanlık basınca bir başlamış ağlamaya, ben gittiğimde gözleri kıpkırmızıydı ve yaklaşık bir saattir ağlıyordu. Beni gördü, önce güldü, sonra kafasını çevirdi, bir süre şebekliklerimin hiçbirine pas vermedi. Neyse, sonra düzelttik arayı, koklaştık, barıştık ama benim içim şöööle bi yandı tabi...
Sonra akşam mamasını yedirdim ben, tahıllı mama, hiç zorlanmadan yedi, üzerine de suyunu içti, sonra kucak istedi, aldığım anda, şelale gibi, yediği ne varsa kustu ve bu kusma 2 dakika falan sürdü aralıksız olarak. Nasıl korktuğumu anlatamam, ilk defa böyle birşey oluyor, napacağımı şaşırdım. İkimiz de battık tabi, önce temizlendik, sonra doktorunu aradım, keyfi nasıl dedi, gayet iyi dedim, korkma o zaman, bazen olabilir bebeklerde dedi, takip et, tekrarlarsa haberim olsun dedi. Tekrarlamadı çok şükür, ama benim kalp çarpıntım dinmek bilmedi :) Sonra nolur nolmaz diye psikopata bağlayıp, gece kuzuyu yanımda yatırdım, güzel uyudu, atlattık öyle.
Bu kadar :)
canım ya hepimiz götür dedik
hem kendini hem kuzuyu boşuna yoruyorsun...
Merve, çok geçmiş olsun canım yaaa... Ne oldu ki böyle, birşey mi dokundu, mikrop mu, biliyor musun? Yazık, kendi de perişan olmuştur, bugün sürmez inşallah. Sürerse, mutlaka götür doktora, dediğin gibi su vermeyi de ihmal etme. Emiyorsa, emzir bol bol, bizim doktor her rahatsızlığında onu önerir. Bir de kusması, ağrısı falan var mı?
bence mikrop bu derece nerden aldı bilmiyorum ama.bugün sürerse giderim zaten. su weriyorum biraz kahvalfı yaptı ilk defa 3 günden sonra. emmedide dün işte zor bela sağdım werdim 3 kere mi ne emdi koca gün. biraz süt içti biraz çorba fln geçirdik öle ama bugün daha ısrarcı olcam inş. dün gittiğmiz gerizekalı doktor ne emzir dedi ne bişey onada sinir oldum ishalin en iyi ilacı anne sütüdür halbuki ama adam manyak cıktı
Burcu doruk un birşeyi olduğunu sanmıyorum yanlışlıkla kucağındayken midesine falan bastırmışsındır ya da fazla gelmiştir midesi almayınca çıkarmıştır ya da elini ağzına sokup midesini bulandırmıştır vs.
Merve, benim bildiğim ishal kesilmemeli ilaçlarla, içinde ne varsa atmalı o yüzden çok yapması normal sen bol su ver düzelecektir 1-2 güne.
Yağmur a çok geçmiş olsun Ebru.
Bakalım ben ne zaman gelebilicem bi buluşmanıza
meflor bie bişi weriyorum sadece. doktorumuz onu werdi kendi doktoru yani. oda 1-2 güne geçmezse beni ara dedi keyfi iyiyse problem yok dedi. en serin konuşan sen oldun şmidiye kadar:) bugün inş az yaparda hastanelerde sürünmeyiz..
burcu geçmiş olsun canım bende ayline katılıyorum kusası gelmiştir kusmuştur yani:) bişeyi yoktur bizimde oldu öyle iştahla emip emip lark die kustuğu..sana, yaa gördünmü geç gelirsen böle panikletirim seni demek istemiş:)
günaydınnn ... sabah yediden bu yana ayaktayız gecde kaç kez uyandı bilmiyorum güya izinliyim dinleneceğim ama olmadı... cadı bu selin cadı anneannesine bıraktığımda tam 10.30 da uyanıyor .. beni görünce kalkıp oynamak istiyor uyuyor numarası yapıyorum çığlık atıyor ....
Günaydın
Denetimim berbat rezil iğrenç geçti, kendimi o kadar kasıp o kadar stres yaptım ki telefonumun PIN kodunu unuttum ve bloke oldu, akşam yarım paketten fazla çikolata yedim mutluluk hormonu salgılamak için, bugün büyük ihtimal hep burda takılıcam kafamı dağıtmak için.
canım kesinlikle bir doktora götür baksana hiç normal değil bence ... hai felaket tellali olmayyaım ama sen yineden bi götür ...
hava yağmurlu olsada gel nerdne geleceksin çok yürüme mesafesi yoktur inşallah... korkmayın valla aç bırakmayacağım sizi...
canım eşimle hala konuşmuyoruz ama bu durumun buluşmayla bir ilgisi yok ben uzun bir süre konuşmayı düşünmüyorum ... hiç değilse kafam dağılır banda çok iyi gelir ...
canım doruk paşaya çok geçmiş olsun... neyseki önemli bişi değilmiş .. sana kapris yapmış bence :)
istanbulda oturan herkes lütfeeeeennnnn
Burcu doruk un birşeyi olduğunu sanmıyorum yanlışlıkla kucağındayken midesine falan bastırmışsındır ya da fazla gelmiştir midesi almayınca çıkarmıştır ya da elini ağzına sokup midesini bulandırmıştır vs.
Merve, benim bildiğim ishal kesilmemeli ilaçlarla, içinde ne varsa atmalı o yüzden çok yapması normal sen bol su ver düzelecektir 1-2 güne.
Yağmur a çok geçmiş olsun Ebru.
Bakalım ben ne zaman gelebilicem bi buluşmanıza
Herkese günaydın...
Ben yine hastayım.Neden böyle oluyor anlamıyorum.2 gün düzeliyorum 3.gün tekrar başlıyor.Boğazım gitti yine kaç gündür antibiyotik içiyorum dün pastil de almaya başladım yok düzelmiyor geceleri boğazımın acısından uyuyamaz oluyorum.Terlemelerde başladı yine.Dün kayınvalidem ameliyat oldu eltim,görümcem ve kızı ankaradalar.Başım zaten kalabalık,hastayım,yeğenlerimlede ilgileniyorum ayşenurda sürekli dışarı çıkmak istiyor.Evde kucağıma alıyorum o bile kesmiyor apartmana çıkınca o ağlayan çocuk sevinç çığlıkları atıyor sağa sola.
Bence de ondandır canım... Ağlamaktan olmuştur... Tekrarı olmasın inşallah...
Aslında olabilir ben bostancıya geleyim birlikte binelim taksiye hem ücretide bölüşürüz
gidişte sen dönüşte ben veririm... ne dersin ? :78:
Pınarcım olur tabi, fakat buluştuğumuz gün Hande'yle de aynı planı yaptık, o deniz otobüsüyle Bostancı'ya gelir sonra birlikte gideriz diye düşündük, Hande bizim tarafları hiç bilmiyormuş çünkü. Hala geçerli mi bu plan bilmiyorum, bi soryım Hande'ye. Geçerliyse, üçümüz sığar mıyız acaba bir taksiye?
Güneşli bir Ankara sabahından sıcacık bir Günaydınnnn...
Doruk kuzuma geçmiş olsun, Burcucum ağladığı için olmuştur öyle, İklimde çok ağladığında ya kaka yapar yada kusar, zorluyorlar kendilerini ağlarken çünkü, kasıldıkları için bir yerden patlak veriyor..
Melikeciğime de, acil şifalar diliyorum, 12 kez kaka çok fazla, bence de doktora götürmelisin..
Aylincim, denetimin iyi geçmemesine üzüldüm, boşver olan olmuş, bugün burada havamızı bulur, kafamızı dağıtır, kendimize geliriz hep beraber..
Benim hınzır kızımda dün gece 23:00 da uyudu, kucağımdan inmedi hiç, gece de 04:30 da uyanmış, annem ben uyuyayım diye bana bişey dememiş, yazık kadıncağız sabaha kadar oyalamış İklimi, sabah 7 de uyandım bir baktım ki anneanne-torun oturuyorlar, anneme çok üzüldüm açıkçası..
Bende aslında pek uyuyamadım, İklimi uyuttuktan sonra yatmam 12 yi buldu, eşim dışarda idi, arkadaşıyla maç izlemeye gitti, birazda alkol almış, anahtarını evde unutmuş, uyandırdı beni, gece gece bir ton laf saydım, sonrada yatakta sürekli döndüm durdum pek uyuyamadım anlayacağınız ama yine de çok pozitifim bugün ve günümü güzel geçirmenin yollarına bakacam, şimdi bir çay aldım kendime, onu içerken gazeteleri okuyacam bir taraftan da size bakacam..
Cumamız hayır olsun arkadaşlar, hafta sonu hepimiz için ve bebeklerimiz için sağlıklı ve keyifli geçsin..
O zaman olmaz öne kimse oturmayacağına göre arkada üç anne üç bebek darlarım sizi neyse ben bakarım bir hal çaresine... canım sağ ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?