2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya hepimiz götür dedik
hem kendini hem kuzuyu boşuna yoruyorsun...

günaydınnn ... sabah yediden bu yana ayaktayız gecde kaç kez uyandı bilmiyorum güya izinliyim dinleneceğim ama olmadı... cadı bu selin cadı anneannesine bıraktığımda tam 10.30 da uyanıyor .. beni görünce kalkıp oynamak istiyor uyuyor numarası yapıyorum çığlık atıyor ....

Merve, çok geçmiş olsun canım yaaa... Ne oldu ki böyle, birşey mi dokundu, mikrop mu, biliyor musun? Yazık, kendi de perişan olmuştur, bugün sürmez inşallah. Sürerse, mutlaka götür doktora, dediğin gibi su vermeyi de ihmal etme. Emiyorsa, emzir bol bol, bizim doktor her rahatsızlığında onu önerir. Bir de kusması, ağrısı falan var mı?

Doruk kuzuma ne olmuş öyle geçmiş olsun canım
Belki çok ağladığı için olmuştur kıyamam annesini ne kadar özlüyor...

inşallah hava yağmurlu olmaz ve ben gelebilirim

:92::119::126:

Benim de aklıma ogeldi Pınarcım, Doruk öyle çok ağlayan bi bebek değil, annem ilk defa böyle oldu diyor, ondan olmuş olabilir. Çok üzüldüm, çok korktum valla, bin türlü şey geldi aklıma. Rabbim bütün kuzucuklarımıza sağlık versin...

Yağmur görünmüyor hava durumunda, yağmaz inşallah. Yağsa da, taksiyle gelemez misin, ben de öyle gidicem...

Günaydın
Denetimim berbat rezil iğrenç geçti, kendimi o kadar kasıp o kadar stres yaptım ki telefonumun PIN kodunu unuttum ve bloke oldu, akşam yarım paketten fazla çikolata yedim mutluluk hormonu salgılamak için, bugün büyük ihtimal hep burda takılıcam kafamı dağıtmak için.

canım kesinlikle bir doktora götür baksana hiç normal değil bence ... hai felaket tellali olmayyaım ama sen yineden bi götür ...

Doruk kuzuma ne olmuş öyle geçmiş olsun canım
Belki çok ağladığı için olmuştur kıyamam annesini ne kadar özlüyor...

inşallah hava yağmurlu olmaz ve ben gelebilirim

:92::119::126:

hava yağmurlu olsada gel nerdne geleceksin çok yürüme mesafesi yoktur inşallah... korkmayın valla aç bırakmayacağım sizi...

canım eşimle hala konuşmuyoruz ama bu durumun buluşmayla bir ilgisi yok ben uzun bir süre konuşmayı düşünmüyorum ... hiç değilse kafam dağılır banda çok iyi gelir ...

canım doruk paşaya çok geçmiş olsun... neyseki önemli bişi değilmiş .. sana kapris yapmış bence :)

Günaydın yarın buluşmaya kimler geliyor :82:

istanbulda oturan herkes lütfeeeeennnnn

selin kucağımda yazıyorum inşalla kelimleri engellemez aylin sende gelsen ne güzel olur aslında güzel kafa dağıtırdık ...

Burcu doruk un birşeyi olduğunu sanmıyorum yanlışlıkla kucağındayken midesine falan bastırmışsındır ya da fazla gelmiştir midesi almayınca çıkarmıştır ya da elini ağzına sokup midesini bulandırmıştır vs.
Merve, benim bildiğim ishal kesilmemeli ilaçlarla, içinde ne varsa atmalı o yüzden çok yapması normal sen bol su ver düzelecektir 1-2 güne.
Yağmur a çok geçmiş olsun Ebru.
Bakalım ben ne zaman gelebilicem bi buluşmanıza

Herkese günaydın...
Ben yine hastayım.Neden böyle oluyor anlamıyorum.2 gün düzeliyorum 3.gün tekrar başlıyor.Boğazım gitti yine kaç gündür antibiyotik içiyorum dün pastil de almaya başladım yok düzelmiyor geceleri boğazımın acısından uyuyamaz oluyorum.Terlemelerde başladı yine.Dün kayınvalidem ameliyat oldu eltim,görümcem ve kızı ankaradalar.Başım zaten kalabalık,hastayım,yeğenlerimlede ilgileniyorum ayşenurda sürekli dışarı çıkmak istiyor.Evde kucağıma alıyorum o bile kesmiyor apartmana çıkınca o ağlayan çocuk sevinç çığlıkları atıyor sağa sola.

Bence de ondandır canım... Ağlamaktan olmuştur... Tekrarı olmasın inşallah...

Aslında olabilir ben bostancıya geleyim birlikte binelim taksiye hem ücretide bölüşürüz
gidişte sen dönüşte ben veririm... ne dersin ?
:78:

selin kucağımda yazıyorum inşalla kelimleri engellemez aylin sende gelsen ne güzel olur aslında güzel kafa dağıtırdık ...

Ben İstanbula Kerem den önce ayda 1-2 kesin geliyordum ama şimdi zor oluyor hatta en son 11 Eylül de kardeşimin düğününe geldim ve aynı gün döndüm, yarın İstanbula gelicem ama Büyükçekmece ye, çünkü çok yakın bir arkadaşımın kızının 1. yaş doğumgünü olacak, karşıda yapılsa hem ona uğrar hem size geçerdim gelmişken ama senin evle arkadaşımın evinin kıtası bile farklı
Bayramda da gelicem büyük ihtimalle hem de boşum ama bayramda kimse buluşmak istemez diye düşünüyorum, buluşuruz diyorsanız bu sefer uyarım

herkese günaydın

nası yapıyosun hepsini aynı anda bi ödülü hakediyosun şekerim

fatmaaa nerdesin naaptınız aranız düzeldimi canım inşallah hallolmuştur herşey
hasret arkadaşım koyver gitsin hangibirini düşünecen sen yaw, niye kimse seni düşünmüyo da herkesi sen düşünüyosun:84:

geçmiş olsun canım,mertte kulağını çekiştirip duruyo kulak iltihabı olabilirmi acaba:26: içime kurt düşürdün şimdi

kızlar acil cvp veren olu rmu ?
Alp te balgam var ve atamıyor.bitkisel olarak neyapabilirim?
canım balgam için ıhlamur ve adaçayı ama en fazla yarım çay bardağı veriliyo. bide bol su sıvı alımı iltihabı azaltıyo. öksürüyosa öksürürken gaz çıkarmak için dizimize yatırıp sırtına vuruyodukya öyle yaparsan balgam ciğerden daha çabuk sökülürmüş. mert bronşit olduğunda biz böyle yapıyoduk çabuk atlattı:94:
Günaydın yarın buluşmaya kimler geliyor :82:
ben gelmiyorum gelemiyorum:84:

canım mert hep öyle kusuyo doğduğundan beri:90: ben alıştım artık:86: doruk kuzum niye öyle ağlamış yaw kıyamam,mertte benim işten gelme saatimi biliyo fox ta unutma beni dizisi başlayınca pencerenin önüne dikiliyomuş arabayıda tanıyo eşşek sıpası çığlıklar atıyomuş görünce:78: çok akıllılar ve çok duygusallar

Güneşli bir Ankara sabahından sıcacık bir Günaydınnnn...
Doruk kuzuma geçmiş olsun, Burcucum ağladığı için olmuştur öyle, İklimde çok ağladığında ya kaka yapar yada kusar, zorluyorlar kendilerini ağlarken çünkü, kasıldıkları için bir yerden patlak veriyor..
Melikeciğime de, acil şifalar diliyorum, 12 kez kaka çok fazla, bence de doktora götürmelisin..
Aylincim, denetimin iyi geçmemesine üzüldüm, boşver olan olmuş, bugün burada havamızı bulur, kafamızı dağıtır, kendimize geliriz hep beraber..

Benim hınzır kızımda dün gece 23:00 da uyudu, kucağımdan inmedi hiç, gece de 04:30 da uyanmış, annem ben uyuyayım diye bana bişey dememiş, yazık kadıncağız sabaha kadar oyalamış İklimi, sabah 7 de uyandım bir baktım ki anneanne-torun oturuyorlar, anneme çok üzüldüm açıkçası..
Bende aslında pek uyuyamadım, İklimi uyuttuktan sonra yatmam 12 yi buldu, eşim dışarda idi, arkadaşıyla maç izlemeye gitti, birazda alkol almış, anahtarını evde unutmuş, uyandırdı beni, gece gece bir ton laf saydım, sonrada yatakta sürekli döndüm durdum pek uyuyamadım anlayacağınız ama yine de çok pozitifim bugün ve günümü güzel geçirmenin yollarına bakacam, şimdi bir çay aldım kendime, onu içerken gazeteleri okuyacam bir taraftan da size bakacam..

Cumamız hayır olsun arkadaşlar, hafta sonu hepimiz için ve bebeklerimiz için sağlıklı ve keyifli geçsin..

canım ya hepimiz götür dedik
hem kendini hem kuzuyu boşuna yoruyorsun...

serumla daha fazla perişan olcak die götürmek istemedim ama bugünde aynı hızla devam ederse kesinlikle götürürüm

Yerim onu, yiyecem zaten yarın :)
Çalışan anne bebekleri, anneleri evdeyken uyumayı zaman kaybı sayarlarmış, bi yerde okumuştum :)

Alla Allaaaa, niye öyle oldu? Sonuç nasıl peki?

Sağol Fatmacım...
Yok önemli bişey olsa tekrarlardı bu zamana kadar, iyi çok şükür...
Sen bilirsin, bizim gelmemiz büsbütün germesin ortamı, çok üzülürüz sonra.

Yok Aylin, ikisi de değil, aldığım anda kustu çünkü, ama ben de önemli birşey olduğunu sanmıyorum, şimdi gayet iyi.
Sen yarın doğumgününe gelecektin di mi?

Geçmiş olsun Emel...

Pınarcım olur tabi, fakat buluştuğumuz gün Hande'yle de aynı planı yaptık, o deniz otobüsüyle Bostancı'ya gelir sonra birlikte gideriz diye düşündük, Hande bizim tarafları hiç bilmiyormuş çünkü. Hala geçerli mi bu plan bilmiyorum, bi soryım Hande'ye. Geçerliyse, üçümüz sığar mıyız acaba bir taksiye?
B][/QUOTE]

Son düzenleme:
Ebrucum, Yağmura geçmiş olsun, İklimde grip olduğunda Peditus kullanmıştık, çok iyi geldi ve 3 günde düzeldi, Yağmurda en kısa zamanda iyileşir inşallah..

Yazgıcım, Alp balgam mı atmaya çalışıyor, kıyamam ben ona, çok fena oluyorlar o zaman, öksürük mahvediyor çocukları, ıhlamur içir, ara ara su içir ki boğazı kuru kalmasın, ve sırtına hafif hafif vur daha kolay atar..

Emelcim sana da geçmiş olsun, evde kalabalıkmış, dinlenemezsin de, dikkat et yine de arkadaşım..

Son düzenleme:

O zaman olmaz öne kimse oturmayacağına göre arkada üç anne üç bebek darlarım sizi neyse ben bakarım bir hal çaresine... canım sağ ol...

Amin canım amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…