- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #85.801
Ben İstanbula Kerem den önce ayda 1-2 kesin geliyordum ama şimdi zor oluyor hatta en son 11 Eylül de kardeşimin düğününe geldim ve aynı gün döndüm, yarın İstanbula gelicem ama Büyükçekmece ye, çünkü çok yakın bir arkadaşımın kızının 1. yaş doğumgünü olacak, karşıda yapılsa hem ona uğrar hem size geçerdim gelmişken ama senin evle arkadaşımın evinin kıtası bile farklı
Bayramda da gelicem büyük ihtimalle hem de boşum ama bayramda kimse buluşmak istemez diye düşünüyorum, buluşuruz diyorsanız bu sefer uyarım
Ben daha önce de yazmıştım sana, ben uyarım, bütün bayram tatili napacaz ki zaten...
Bayramın ilk iki gününden sonra ayarlayalım, mutlaka gelebilen birileri olur. İlk aklıma gelen de Meral :)
Burcucum sizede geçmiş olsun....
Sağol Emel...
herkese günaydın
nası yapıyosun hepsini aynı anda bi ödülü hakediyosun şekerim
canım mert hep öyle kusuyo doğduğundan beri:90: ben alıştım artık:86: doruk kuzum niye öyle ağlamış yaw kıyamam,mertte benim işten gelme saatimi biliyo fox ta unutma beni dizisi başlayınca pencerenin önüne dikiliyomuş arabayıda tanıyo eşşek sıpası çığlıklar atıyomuş görünce:78: çok akıllılar ve çok duygusallar
Gülşan yapıyorum valla, ben çok hızlı iş yaparım ve aynı anda 2-3 işi yaparım, yılların veriği alışkanlık işte, otomatiğe bağladım artık :)
Evet çok akıllı ve duygusallar cidden, herşeyin farkındalar...
Güneşli bir Ankara sabahından sıcacık bir Günaydınnnn...
Doruk kuzuma geçmiş olsun, Burcucum ağladığı için olmuştur öyle, İklimde çok ağladığında ya kaka yapar yada kusar, zorluyorlar kendilerini ağlarken çünkü, kasıldıkları için bir yerden patlak veriyor..
Melikeciğime de, acil şifalar diliyorum, 12 kez kaka çok fazla, bence de doktora götürmelisin..
Aylincim, denetimin iyi geçmemesine üzüldüm, boşver olan olmuş, bugün burada havamızı bulur, kafamızı dağıtır, kendimize geliriz hep beraber..
Benim hınzır kızımda dün gece 23:00 da uyudu, kucağımdan inmedi hiç, gece de 04:30 da uyanmış, annem ben uyuyayım diye bana bişey dememiş, yazık kadıncağız sabaha kadar oyalamış İklimi, sabah 7 de uyandım bir baktım ki anneanne-torun oturuyorlar, anneme çok üzüldüm açıkçası..
Bende aslında pek uyuyamadım, İklimi uyuttuktan sonra yatmam 12 yi buldu, eşim dışarda idi, arkadaşıyla maç izlemeye gitti, birazda alkol almış, anahtarını evde unutmuş, uyandırdı beni, gece gece bir ton laf saydım, sonrada yatakta sürekli döndüm durdum pek uyuyamadım anlayacağınız ama yine de çok pozitifim bugün ve günümü güzel geçirmenin yollarına bakacam, şimdi bir çay aldım kendime, onu içerken gazeteleri okuyacam bir taraftan da size bakacam..
Cumamız hayır olsun arkadaşlar, hafta sonu hepimiz için ve bebeklerimiz için sağlıklı ve keyifli geçsin..
Günaydın, sağol Yasemincim.
Ahh anneler, Allah başımızdan eksik etmesin. Biz nasıl çocuklarımıza kıyamıyorsak, onlar da bize kıyamıyor işte...
Ben de bir kahve alayım kendime de, keyif yapalım karşılıklı :)
serumla daha fazla perişan olcak die götürmek istemedim ama bugünde aynı hızla devam ederse kesinlikle götürürüm
bence mikrop bu derece nerden aldı bilmiyorum ama.bugün sürerse giderim zaten. su weriyorum biraz kahvalfı yaptı ilk defa 3 günden sonra. emmedide dün işte zor bela sağdım werdim 3 kere mi ne emdi koca gün. biraz süt içti biraz çorba fln geçirdik öle ama bugün daha ısrarcı olcam inş. dün gittiğmiz gerizekalı doktor ne emzir dedi ne bişey onada sinir oldum ishalin en iyi ilacı anne sütüdür halbuki ama adam manyak cıktı
meflor bie bişi weriyorum sadece. doktorumuz onu werdi kendi doktoru yani. oda 1-2 güne geçmezse beni ara dedi keyfi iyiyse problem yok dedi. en serin konuşan sen oldun şmidiye kadar:) bugün inş az yaparda hastanelerde sürünmeyiz..
burcu geçmiş olsun canım bende ayline katılıyorum kusası gelmiştir kusmuştur yani:) bişeyi yoktur bizimde oldu öyle iştahla emip emip lark die kustuğu..sana, yaa gördünmü geç gelirsen böle panikletirim seni demek istemiş:)
Merve, bir kaka tahlili yaptır ve rota virüsüne bakılmasını iste...
Ebrucum, Yağmura geçmiş olsun, İklimde grip olduğunda Peditus kullanmıştık, çok iyi geldi ve 3 günde düzeldi, Yağmurda en kısa zamanda iyileşir inşallah..
Yazgıcım, Alp balgam mı atmaya çalışıyor, kıyamam ben ona, çok fena oluyorlar o zaman, öksürük mahvediyor çocukları, ıhlamur içir, ara ara su içir ki boğazı kuru kalmasın, ve sırtına hafif hafif vur daha kolay atar..
Emelcim sana da geçmiş olsun, evde kalabalıkmış, dinlenemezsin de, dikkat et yine de arkadaşım..
Yağmur da hastaymış, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.
Alp'imin öksürüğü için bi fikrim yok benim, ona da geçmiş olsun...
Son düzenleme: