2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha önce de yazmıştım sana, ben uyarım, bütün bayram tatili napacaz ki zaten...
Bayramın ilk iki gününden sonra ayarlayalım, mutlaka gelebilen birileri olur. İlk aklıma gelen de Meral :)

Burcucum sizede geçmiş olsun....

Sağol Emel...

Gülşan yapıyorum valla, ben çok hızlı iş yaparım ve aynı anda 2-3 işi yaparım, yılların veriği alışkanlık işte, otomatiğe bağladım artık :)

Evet çok akıllı ve duygusallar cidden, herşeyin farkındalar...

Günaydın, sağol Yasemincim.
Ahh anneler, Allah başımızdan eksik etmesin. Biz nasıl çocuklarımıza kıyamıyorsak, onlar da bize kıyamıyor işte...
Ben de bir kahve alayım kendime de, keyif yapalım karşılıklı :)

Merve, bir kaka tahlili yaptır ve rota virüsüne bakılmasını iste...

Yağmur da hastaymış, çok geçmiş olsun, çabuk atlatır inşallah.
Alp'imin öksürüğü için bi fikrim yok benim, ona da geçmiş olsun...

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm bal ve limon yap kendine her gün düzenli iç ben öyle atlattım ilaçsız...

Sağol canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

canım nasılda biliyor dışarda gezmeyi :)): ) senin için zor bir dönem hem geçmiş olsun hemde mevlam yardımcın olsun arkadaşım ..

belli olmaz belki bayramın son günlerinde bir org. düzenlenebilir..

herkese günaydın

nası yapıyosun hepsini aynı anda bi ödülü hakediyosun şekerim

fatmaaa nerdesin naaptınız aranız düzeldimi canım inşallah hallolmuştur herşey
:

canım hallolmadı malefes dün aramalarına cevap alamayınca merakalnmış annemi gödnermiş annem anlamsın diye son aradığında açtım annen beni aramanı söylemedi mi dedi söyledi ama ben aramayı istemedim dedim iyice sinir oldu akşam bir iki deneme yaptı konuşmak için ama ben hiç oralı olmayınca susutu ... ve biz selinle odada yattık geldi yastığımı değiştirirken uyandım hiç bişi söylemedi yastığımı düzeltip gitti ayrı yataklarda yattık sonra ben gece seslerden rahatsız oldum korktum gittim söyledim diğer kanepeyede onu yatırdım ama konuşmadık sabahta yine sadece selini öpüp çıktı ... öyle yani o bana ben ona küsüs hayrolsun ama ben çok kırgınım konuşmak gelmiyor içimden...

O zaman olmaz öne kimse oturmayacağına göre arkada üç anne üç bebek darlarım sizi neyse ben bakarım bir hal çaresine... canım sağ ol...

Pınarcım, dur bi konuşalım Hande ile de, öyle karar verelim.

Ay karışıyorum ama neden öne kimse oturmuyor kızlar?

Emel, niye karışmak olsun, aşk olsun...
Öne nasıl oturucaz, kucağımızda bebekle?

Kızlar nerdeyse taşı kaldırıp altına baktılar diyim size,ıncık cıncık herşeyi denetlediler,sanırsın vergi müfettişleri, tutanak da cezadan bahsetmiyorlar bilerek o anda olay çıkmasın patron bunları dövmesin diye, sonradan cezayı postayla yolluyorlar ve herkes olumlu ama ben ceza geleceğine eminim.
Merve, Ben Kadir Tuğcu yu okuya okuya onun gibi oldum hastalık ile ilgili yazdıkları mantığıma yattı, mesela diyor ki ishal mikrop aldıysa olur ve niye ilaç verip mikrobu atmasını önlüyorsunuz, ayrıca nezle-grip olduysa bırakın aksın burnu mikrobu vücut atana kadar, Peditus verip kesmeyin akıntıyı, ayrıca kulak iltihabı olmuş çocuk o kadar ağlar ki hiçbir güç susturamaz diyor (hatta annem ve halam da hep aynı şeyi söyler) ve ben Yağmur a kulak iltihabı denilmesine ilk okuduğumda şaşırdım çünkü Ebru hiç bize Yağmur durmadan ağlıyor susturamadım falan demedi.

Günaydınnn hemen lafa atlayayım bende beni de alın yanınıza nerde ve kaçta buluşucaksınız....Ona göre sabah çıkmamı ayarlarım..

burcummm ...

yok canım yaa biz aslında ilkkez böyle bir durum yaşıyoruz hep birimiz mutlaka pas atar diğeri gol atışını yapardı kesin kısa sürede yüzler gülerdi ama dün ben hiç istemedim onla konuşmayı ... ama herşeye rağmen ben bi sorun olmayacağı kanısındayım ... kırgın kızgın olsakta seviyoruz sonuçta birbirimizi belli olmaz belki düzeliriz .. dediğim gibi sorun bende konuşmak gelmiyor içimden ne iyi ne kötü .. sabah ben onu postaalrım evden kaç gibi burda olursunuz siz onalrı anlatın bana...

birde yaprak sarması mantı kısır su böreği pudingli pasta çay meşrubat olacak menüde aklıma başka bişi gelmiyor poğaça kurabiye felan bilmem ama daha başka ne yapsam ?????

Son düzenleme:
Pınarcım, dur bi konuşalım Hande ile de, öyle karar verelim.

Emel, niye karışmak olsun, aşk olsun...
Öne nasıl oturucaz, kucağımızda bebekle?

Yasak biliyorum ama kısa mesafeyse hep beraber gidin gelin diye düşündüm.

Ay kendimi buluşmaya yardım eder halde buldum ....

Çok mu uzun bir mesafe gideceğiniz yer?Çocuğu daha uslu olan öne oturabilir aslında.

Kısa mesafe değil. Olsa bile, ne otururum ne de oturulmasına razı olurum.

Günaydınnn hemen lafa atlayayım bende beni de alın yanınıza nerde ve kaçta buluşucaksınız....Ona göre sabah çıkmamı ayarlarım..

Fikrim geldi. Ben Hande'yle gideyim, siz Pınar'la gidin. Olmaz mı?

Fatma,
Bunu yazdığım için özür dilerim ama yuhhhh !!! Sana bişi yapma dedik. Madem yapacan, sadece mantı yap. Tamam oburuz ama o kadar da değil...

Seviyorsunuz tabi ve tabi düzelecek. Önemli olan yıpranmadan ve yıpratmadan düzeltmek, olanların iz bırakmamasını sağlamak. Adam çabalamış dün, sen inat etmişsin. Hadi bugün direnme, barışın, yarın geldiğimizde küs olmayın, olmaz mı?

canım sen gel biz de senle bineriz taksiye buluşup olur mu ?

daha ne yapacaksın ya hu bence hiç yapma hem ben diyetteyim :86:

Yasak biliyorum ama kısa mesafeyse hep beraber gidin gelin diye düşündüm.

Ay kendimi buluşmaya yardım eder halde buldum ....

kısa değilen en az 20 dk. sürer o da trafik yoksa
hem benim oğlanı ben tek başına binince zapt edemiyorum her yere saldırıyor önde oturamam

Fatma mantı yaprak sarması kısır su böreği diyosun farkında mısın? herhalde bunları hazır alacaksın, poğça kurabiye bilmeyip bunları biliyor olamazsın herhalde, ayrıca milleti çatlatacak mısın bu kadar yedirip

Sağol canım arkadaşım....

Ok pınar ben maltepe köprüsünde ineyim ordan taksiye bineriz olur mu?
Telefonlarımız var zaten ben çıkmadan haber veririm 30 dk.da maltepe köprüsünde olurum ordanda taksiye bineriz ama ümraniye de mesafe var fazla nasıl yapalım?

Fatmacım, naçizane fikrimi belirtmek istedim, bence de ksülüğü uzatma, tamam tavır koymak istiyorsan koy ama küserek değil başka şekilde yap bunu, hem Selin de hisseder bak, onu da düşün, son kez kesin bir tavırla konuş ve ''ben bir süre sendeki değişimi izlemek istiyorum bana bunu göster'' de mesela eşine...

Emel, pek bi yardımsever gördüm seni, İstanbullular bir yolunu bulup buluşuyor meraklanma, sen enerjini Ankaradakilere sakla anacım, gelmeyim yanına, onlar zaten kaynaşmış vaziyetteler, sonra burdan çatlayan smile lar arıyoruz hepimiz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…