- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.601
Moralim bozulduuuuuuu...
İklimin doktoru ile konuştum az evvel, kan tahlileri çok iyi çıkmış, böbrek ve karaciğer fonksiyonları iyi, kalsiyum, demir eksikliği yok, kansızlık yok, ama idrar tahlilini tekrar yapalım üre çıkmış idrarda dedi, ateş ve huysuzluk yapar dedi, geçen hafta ateşi vardı geçti ama huysuzluk devam ediyor dedim, ondan oluyor işte dedi, en kısa zamanda getirin beklemeyin dedi, offf şirketten izin alamam, hafta sonu evde tadilat var ustalar olacak hiç gidemem, şaşırdım kaldım, havada çok soğuk, anneme rica etsem yarın götürürmü acaba, canım sıkıldı yaa, zaten son zamanlarda yine altını değiştirmek işkence olmaya başlamıştı, ağlıyor sürekli ve kaçıp gidiyor, zor değiştiriyorum altını, siiznkiler nasıl alt değiştirirken, bu idrarla alakası var mı ki..?
Moralim bozulduuuuuuu...
İklimin doktoru ile konuştum az evvel, kan tahlileri çok iyi çıkmış, böbrek ve karaciğer fonksiyonları iyi, kalsiyum, demir eksikliği yok, kansızlık yok, ama idrar tahlilini tekrar yapalım üre çıkmış idrarda dedi, ateş ve huysuzluk yapar dedi, geçen hafta ateşi vardı geçti ama huysuzluk devam ediyor dedim, ondan oluyor işte dedi, en kısa zamanda getirin beklemeyin dedi, offf şirketten izin alamam, hafta sonu evde tadilat var ustalar olacak hiç gidemem, şaşırdım kaldım, havada çok soğuk, anneme rica etsem yarın götürürmü acaba, canım sıkıldı yaa, zaten son zamanlarda yine altını değiştirmek işkence olmaya başlamıştı, ağlıyor sürekli ve kaçıp gidiyor, zor değiştiriyorum altını, siiznkiler nasıl alt değiştirirken, bu idrarla alakası var mı ki..?
Moralim bozulduuuuuuu...
Moralim bozulduuuuuuu...
ica ederim cnm, tamamdır inş.
Ay olur mu olur, hatta ne güzel olur kuzucuklar da yanımızda:97:
yok artık bu nasıl bi fark böyleelbiseli elbisesiz tartma var mı?
aa manyak mı ne, kendi kafasına göre kocanın parasını mı harcamış yani, onun haberi olmadan? Saçını başını yolarım ben onun :13:[COLOR="navy"]Bizimkiler bayram hediyesi olarak Doruk'a bir çeyrek altın getirmişler, ben ihtiyacı olan birşeyi alacakmışım. sağolsunlar da, insan özenip torununa bi çorap, bi pantolon ne bir oyuncak almaz mı yaw? İçlerinden gelmiyor demek ki... Karşılaştırma yapacak olsak, bizimkilerin tırnağı bile olamazlar, ama ben onları öyle kabul ettim, beceremiyorlar, akılları basmıyor, içleri geçmiş...[/COLOR]
çok geçmiş olsun cnm miniğime. Annen götürür tabi bence niye götürmesin ki, yollarda huysuzluk eder mi İklim?
Cnm benim oğluş ta altı değiştirilirken kaçıyor ama oyun yapıyor, gülüp fırlıyor, ağlama falan yok yani. İklimin canı acıyodur belki de cidden
bu arada görümce cadısı gecen hafta ankaradaydı abisine dünyanın alışverişini yapmış bizim şti den ödenecek parası dün eşim eve getirdi aldıklarını cok sinirlendim gece gece 2000 tl etiket toplamları 5-6 gömlek deri mont ve kaban almış lacoste dan ... neden sinirlendim benim kocamın kıyafetinden sana ne 2.si bizde almayı biliriz.oğlum 9 aylık oldu bugüne kadar 2 zıbın tek corap dan başka hiç bişey alınmıyo çünkü benim saf ailem var herseyi alıyo .bayramda bile 2 bayram gecti ne kaynana ne görümce cocuga bi çorap bile vermediler .babası bayramlık alalım dedi ama anneanne dogmadan almıstı zaten ...
Burcu gittiler mi cnm? Bi de şu çeyrek altın hediye etme olayı sadece sizinkilerde yok, bana da çok saçma geliyor doğum ve sünnette takılan hariç, hediye olarak vermek. Ama yapan çok inan
Burcu gittiler mi cnm? Bi de şu çeyrek altın hediye etme olayı sadece sizinkilerde yok, bana da çok saçma geliyor doğum ve sünnette takılan hariç, hediye olarak vermek. Ama yapan çok inan
bu arada görümce cadısı gecen hafta ankaradaydı abisine dünyanın alışverişini yapmış bizim şti den ödenecek parası dün eşim eve getirdi aldıklarını cok sinirlendim gece gece 2000 tl etiket toplamları 5-6 gömlek deri mont ve kaban almış lacoste dan ... neden sinirlendim benim kocamın kıyafetinden sana ne 2.si bizde almayı biliriz.oğlum 9 aylık oldu bugüne kadar 2 zıbın tek corap dan başka hiç bişey alınmıyo çünkü benim saf ailem var herseyi alıyo .bayramda bile 2 bayram gecti ne kaynana ne görümce cocuga bi çorap bile vermediler .babası bayramlık alalım dedi ama anneanne dogmadan almıstı zaten ...
Çokoprens bence çok iyi bir girişimci olur...
Bir internet sitesi kurarak, birşey satabilir...
Bebek konusunda uzmanlaştığı için bebek eşyaları olabilir...
Bir kargo firması ile anlaşıp, internet sitesi kredi kartı güvenliği satın alarak işe başlayabilir...
Hem evden de çalışabilir...
Sermayesi yoksa, bu konuda uygun faizli mikro kredilerimiz var...
Bu konuda diploması varsa daha yüksek tutarlı mesleki kredilerden de kullanabilir...
Dün öğlen gittiler... Doruk bir sürü maymunluk yapmış, bunlar da çok ağlamışlar giderken, akşam biz vardık diye aradıklarında hala ağlıyorlardı, üzüldüm ben de...
Bana da çok saçma geliyor çeyrek altın hediye etmek, hediyenin anlamı sadece para vermek değildir ki, ben sana vakit ayırdım, seni düşündüm, senin aradım ve seçtim, sana da benden hatıra kalsın diye verilir hediye... Ama bunlar bunu düşünmüyorlar.
Meral kız, ben de sana çeyrek altın gönderem mi, bi sürü var doğumdan kalma
Dün öğlen gittiler... Doruk bir sürü maymunluk yapmış, bunlar da çok ağlamışlar giderken, akşam biz vardık diye aradıklarında hala ağlıyorlardı, üzüldüm ben de...
Bana da çok saçma geliyor çeyrek altın hediye etmek, hediyenin anlamı sadece para vermek değildir ki, ben sana vakit ayırdım, seni düşündüm, senin aradım ve seçtim, sana da benden hatıra kalsın diye verilir hediye... Ama bunlar bunu düşünmüyorlar.
Meral kız, ben de sana çeyrek altın gönderem mi, bi sürü var doğumdan kalma
Hayırdır, ne geldi başınıza? Hangi banka?
Moralim bozulduuuuuuu...
aa manyak mı ne, kendi kafasına göre kocanın parasını mı harcamış yani, onun haberi olmadan? Saçını başını yolarım ben onun :13:[COLOR="navy"]Bizimkiler bayram hediyesi olarak Doruk'a bir çeyrek altın getirmişler, ben ihtiyacı olan birşeyi alacakmışım. sağolsunlar da, insan özenip torununa bi çorap, bi pantolon ne bir oyuncak almaz mı yaw? İçlerinden gelmiyor demek ki... Karşılaştırma yapacak olsak, bizimkilerin tırnağı bile olamazlar, ama ben onları öyle kabul ettim, beceremiyorlar, akılları basmıyor, içleri geçmiş...[/COLOR]
ikiside elbiseli tarttı .hep aynı ebe tartıyo demişimya doktorun tartıyla 250 gr falan oynuyo diye.hadi 500 gr olsun bukadarda yanlış tartılırmı bilmiyorum komluda var dijital tartı hava bozuk zaten öksürüyo çıkamıyorum.
canım o anasağlık olayı bence tamamen kaldırılsın doğru düzgün iş yapmayıp kendielrini bişi sanan insanlar ile dolu ,
yada ansıl söylesem yanlış anlaşılmasın ama cahil araştırmayan durumalrı müsait olmayan ailelere hizmet etmek için kalsa yeter sen eğer doktor randevualrın ıdüzenli takip ediyorsan onlar ile hiç uğraşma derim ben sana ? Kafan karışır ,,
maşallah öznur doğuhan a.yerim onun ellerini.bızdık nerden öğrendi yıkanmayı?
çok şeker görünüyordur eminim
klacid diye diye bir şurup var tadı kötü balagama öksürüğe bire bir ateşi ilk içimde kesiyo oğluma iyi geldi kızada ondan verdim maşallah hemen topalandı banada bulaştı bide benmi içsem?..bir hafta veriyosun doğanın yoğurduna ve kahvaltısına karıştırdım şebnemede verdim arkadan bir kaşık bal hem öksürüğe iyi geliyo.
Yaz hep söylüycem aklıma geldi senin kuduruk alp apalamadan yürürdiye aklıma geldi bak tay tay durmayada başlamış.ha buarada doğan örümcekten iniyo artık bindirmiyorum.
öznur akşam eve gidince doğuhanın ellerine vur benim için yerim ben o yıkanan elleri temiz çocuk belli canım.
Selin bebeğede maşallah şimdiden sayılarla uğraşmaya başlamış muhasebecimi olcek.
Ilkim hanımda iyileşmiş eymende inşallah bidaha hastalanmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?