2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm miniğime. Annen götürür tabi bence niye götürmesin ki, yollarda huysuzluk eder mi İklim?
Cnm benim oğluş ta altı değiştirilirken kaçıyor ama oyun yapıyor, gülüp fırlıyor, ağlama falan yok yani. İklimin canı acıyodur belki de cidden

geçmiş olsun canım eminim annen götürür seve seve hastalık bu gezmeye götür demiyosun ki ayrıca alt değiştirmeyle ilgisi olduğunu sanmıyorum benim afacan aylardır değiştirtmiyor eziyet oldu bezini söktüm mü o önde ben arkada debelen dur hadi bezi bağladın giydir giydirebilirsen

AYNEN canım benimkide altını açıp ikinci bzi yerleştirene kadar bir kaçışı var pipiyi sallaya sallay ölürsün gülmekten ben yaklaştıkça kıkır kıkır gülerek kaçar hızlı hızlı yani bunun çişle bir alakası olduğunu sanmıyorum.annene rica et götürür bence takma kafana düzelir bak herşeyi normalmiş oda ilaç tedvisiyle geçer.

Haydaaaa...
Ne anlama gelir ki üre çıkması?
Çok geçmiş olsun Yasemincim, umarım önemli birşey değildir...
Sen daha iyi bilirsin ama bence kızını kendin götür doktora derim. Haftasonuna kadar da bekleme, kızım hasta de ve al iznini, napacaklar ki vermeyip...

Alt açma konusunda, Doruk açana kadar sabit duruyor ama silme ve bağlama kısmında kaçıyor, sanırım bezi bağlatmak istemiyor, ağlama huysuzlanma yok...

ica ederim cnm, tamamdır inş.

Ay olur mu olur, hatta ne güzel olur kuzucuklar da yanımızda:97:

yok artık bu nasıl bi fark böyle elbiseli elbisesiz tartma var mı?

En güzeli de o zaten, hem çalış hem çocuğuna bak :)

Burcu gittiler mi cnm? Bi de şu çeyrek altın hediye etme olayı sadece sizinkilerde yok, bana da çok saçma geliyor doğum ve sünnette takılan hariç, hediye olarak vermek. Ama yapan çok inan

ikiside elbiseli tarttı .hep aynı ebe tartıyo demişimya doktorun tartıyla 250 gr falan oynuyo diye.hadi 500 gr olsun bukadarda yanlış tartılırmı bilmiyorum komluda var dijital tartı hava bozuk zaten öksürüyo çıkamıyorum.

Ayşegül, görümcene mi kalmış sizin adınıza alışveriş yapmak, hayret doğrusu, hiç bişey demedin mi, parası senden çıktıktan sonra ne alacağına sen karar verirsin, gitmiş birde kafasına göre almış, üstelik sana bişey yok sanırsam hep eşine almış, ayıp yaa, bu görümceler,kaynanalarda ne yapacaklarını şaşırdılar haa..?

anam boşver değmez bunlrı konuşmaya bile.ben bi anlatsam burda eşimin anasını erkek kardeşlerini beterin beteri var dersin bana uzak allaha yakın olsunlar.

Burcu gittiler mi cnm? Bi de şu çeyrek altın hediye etme olayı sadece sizinkilerde yok, bana da çok saçma geliyor doğum ve sünnette takılan hariç, hediye olarak vermek. Ama yapan çok inan

Dün öğlen gittiler... Doruk bir sürü maymunluk yapmış, bunlar da çok ağlamışlar giderken, akşam biz vardık diye aradıklarında hala ağlıyorlardı, üzüldüm ben de...
Bana da çok saçma geliyor çeyrek altın hediye etmek, hediyenin anlamı sadece para vermek değildir ki, ben sana vakit ayırdım, seni düşündüm, senin aradım ve seçtim, sana da benden hatıra kalsın diye verilir hediye... Ama bunlar bunu düşünmüyorlar.
Meral kız, ben de sana çeyrek altın gönderem mi, bi sürü var doğumdan kalma

Dün öğlen gittiler... Doruk bir sürü maymunluk yapmış, bunlar da çok ağlamışlar giderken, akşam biz vardık diye aradıklarında hala ağlıyorlardı, üzüldüm ben de...
Bana da çok saçma geliyor çeyrek altın hediye etmek, hediyenin anlamı sadece para vermek değildir ki, ben sana vakit ayırdım, seni düşündüm, senin aradım ve seçtim, sana da benden hatıra kalsın diye verilir hediye... Ama bunlar bunu düşünmüyorlar.
Meral kız, ben de sana çeyrek altın gönderem mi, bi sürü var doğumdan kalma

Görümceler kaynanaları geçebiliyor, kaynanasını seven görümcesini ya da eltisini sevmiyor işte,bendensin arkadaşım,ben bile sinir oldum

Heh aynı şeyi düşündüm ben de, ama bebeklerle ilgili o kadar site var ki sanki her doğuran benim gibi düşünüp site açmış,bu konu hakkında biraz daha düşünüp çalışıcam,fikri gelen haber versin

gene seninkiler paraya kıymış biz onuda görmedikya bayramdan önce ağzıma geleni söyledim.kurbanbayramında elime tutuşturdukları doğan sekiz buçuk aylık olmuş 3 yaş bir kıyafet almışlar .ilgi,sevgi alaka ve duygusallıkt yok yani

Son düzenleme:

insan çeyrek altın hediye edermi ya bişi almayı becerimosan git bankaya bi hesap açtır fırsat oldukça üş beş bişi yatır de ki bunlar da benim hediyem herşeyi var zaten anasının eline altın tutuşturmak da neymiş peeehh

DENGESİZ Mİ NE NEDEN SİZİN PARANIZI SİZE SORMADAN HARICYOR AMDEM ALACAK KENDİSİ ALSIN .. ÇOK KOMİK :):)

Hayırdır, ne geldi başınıza? Hangi banka?

CANIM FAKRLI BİŞİ DEĞİL , 17.900,00 tl 36 AY VADELİ ÇEKTİK 500,00 TL DOSYA MASRAFI GERİ ÖDEMESİ 607,00 TL AYLIK ÖDEMESİ TOPLAM = 21.852,00 TL FAZİZİ ÇOK FAZLA E ARACIN 3 YILKİ DEĞERİDE DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜRSEK OOO ,,, EN GÜZELİBİRİKTİR PARANI PEŞİN AL :) MECBURİYETİN YOKSA TABİ ,,,

CANIM ANNEN YADA SEN MUTLAKA GÖTÜRÜN TAHLİL YAPILSIN ÖENMLİ BİR KONU BİLİYORSUN , SELİNDE 100,000 ÜZERİ COLİ BİLMEM NE ÇIKMIŞTI

BURCU ÇOK AYIP YA ALTIN GETİRMİŞLER DAHA NE OLSUN BİİZMKİELR ALMANYADA 2 BAYRAM GEÇTİ , ŞİMDİ DİYORUZ DİŞİ ÇIKTI EŞİM BABA DİŞ HEDİESİSENDEN GELİNCE HEPSİNİ TOPTAN HALLEDRİM DİYE ÇITI ÇIKMIYOR ADAMIN :)

ŞŞŞTT ÇOK AYIP SUSUN YAWW BURDA CİMRİ KAYNANSI OLAN KARISINDAN HABERSİN TUVALETE GİTMEYEN KAYINPEDERİ OLAN Bİ BAYAN VAR SUSUN AZDIRMAYIN BENİİİ :):)

Yasemin Kerem de kıçın kıçın kaçıyo altı açılınca,her alt ve üst değiştirme eziyet gibi geliyor bana.
Çok sevgili (!) görümcem de henüz 9 aylık olan ve ne boyu ne kilosu ortalamanın dışında olmayan Kerem e pijama takımı almış ama 2 yaş, pijama dediğin sık lazım olan ve çok olsa da kullanılan bişey, bari 1,5 alsaydı da kıvırıp falan giydirseydim.

canım o anasağlık olayı bence tamamen kaldırılsın doğru düzgün iş yapmayıp kendielrini bişi sanan insanlar ile dolu ,

yada ansıl söylesem yanlış anlaşılmasın ama cahil araştırmayan durumalrı müsait olmayan ailelere hizmet etmek için kalsa yeter sen eğer doktor randevualrın ıdüzenli takip ediyorsan onlar ile hiç uğraşma derim ben sana ? Kafan karışır ,,

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, annemle konuşacam akşam, doktorun dediğine göre kız bebeklerde idrar torbası ile alınan örnek pek güvenilir olmuyormuş, sonda takarak idrarı alacaz dedi, bu yöntem daha güvenilir dedi, idrar torbası kaydığı için çevreden de mikrop karışmış olabilir o gün dedi, Burcucum benim gitmeme gerek yok aslında, sadece idrar örneği alıp gönderecekler ama bakalım aklım kalır elbette, izin almayı da deneyecem..

a canım orası doğruda parası olmayan ne yapsın?bide benimki tartı meselesi bide millet muayne oluyo ilç yazılıyo vs.biçok hastane var doktor yok bu bir kanayan yara bence.bizim burda bir özel hastane var adamda gaz sancısı var adamı ameliyata alıyolarmış nerdeyse adam tıpa kaçmışta bi ilaçla kurtulmuş.kaç yıllık doğum doktoru var benim tanıdığım burda meşur birin demiş ağır kistlerin var ameliyat açmış bakmış yok kusura bakma demiş.kadının birir üçüz bebeklere hamileymiş iğnesiudi herşeyini sonuna kadar almış kadıncağızın 6 aylı karnında ölmüş doktor nedese beyenirsiniz ben tahmin ediyodum tabi böyle olucağını demiş.

maşallah öznur doğuhan a.yerim onun ellerini.bızdık nerden öğrendi yıkanmayı?
çok şeker görünüyordur eminim

bılmıyorumkı nereden ogrendı.normalde ben konusgan bırı degılımdır fakat oglum dogdukdan sonra sırf onun gelısı ıcın ne yapıyorsam anlatmaya calısıyorum.buyuk olasılıkla yıkarken anlatıyorumdur.

fılızcıgım ben calısmıyorum.oglus uyansın da ısırayım mınık ellerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…