2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

direk dalayım mı bulduğum eyrden aylincim ben işimi bi kez değiştirdim biliyorsun malum sebepleri şimdi çok pişmanım onuda biliyorsun ...

Ve şimdi senin gib düşünüyorum ne açsam diye eşim yazılımcı internet sitesini bende düşündüm ama oralı olmadı hasbam , hatta burda da fikir felan aldım görüşmeler yaptım bi kaç yerle ama gene kıçımın üstüne oturdum arkadaşım

ama eğer sen yaparsan gelip elini öperim şekerim :)) maaşın iyi ise iyice düşün ondan sonra dene :)

o halde elini çabuk tut Aylincim, hemen bize güzel bi sosyal paylaşım sitesi kuruyosun:))
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, olur bana da bazen. Butik ya da cafe tarzı bişi açmayı düşünmüşlüğüm çoktur tabi koca kişisinin parasıyla

İskenderun Uganda ve Sudan da yaşadıktan sonra Kanada da dötün donar

Okudum. Hepsini ellerine sağlık.
Benim kızım tam 9 aylık bir bebek. Koltuğa tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor, tv reklamlarını izlemek için herşeyi yapıyor, yemek yemeyi pek sevmiyor, uykusu gelince huysuzun teki oluyor....
Ama cennet gibi kokuyor, kucağıma alınca yüzümü yolması bile dünyanın en güzel hissi, bol bol garip garip sesler çıkarıyor (galiba o kendi dilinde konuşuyor ama ben onu anlamıyorum), akşam ben kapıdan girince gözleri parlıyor...
Kızıma annem bakıyor, bizim evde...
Ben bankacıyım. Üniversitedeyken, bankacı olan insanlara bakıp dalga geçerdim. Sonra ben de bankacı oldum. Belki başka bir bankada çok kötü olabilirdi, ama benim bankam iyi. Gözünü para, kar, hırs bürümemiş, kapıdan girenin nasıl suyunu çıkarsam diye düşünmeyen, insaniyetli, halden anlayan,etik insanlar var çoklukla... Arada bir yamuk da heryerde var, domatesin bile bir kilosunda 1-2 çürük çıkıyor... İşimi seviyorum... Hakettiğimi alacağım, ama gelecekte... O gün, iyi bir yönetici ve iyi bir insan ve iyi bir anne olmak için çalışıyorum.

Duygulandırdın beni, gözlerim doldu, bugün tüm duygusallığım üstümde niyeyse yaa, inşallah dileğin herşey olur adaşım..

Aylin kendi işimi kurma hayalim her zaman vardır ve birgün gerçekleşeceğine inanıyorum ama şu sıralar ne zaman bu fikirlerimden bahsetsem çevremdekiler olumsuz bakıyor ve dötümün üstüne oturup hırslanmaya devam ediyorum..

canım eşin olduğunu biliyorum.sende amma macera perestmişşsin bacım sizin oğlanda evereste çıkar kesin:26:
ya benim babam benden beterdir ugandaya gidişi şöyle oldu mesela ugandaya gezmeye gitti orda rehberleri burda şirket kurmak 100 dolar dedi babamda ucuzmuş al 100 dolar kur dedi adam kurdu babamda o zaman iş yapalım madem şirketimiz de var dedi aynı günlerde safariye çıktık yolumuzu kaybettik ruanda sınırına gelmişiz babam ugandayı dönüşte gezeriz hadi ruandaya dedi kapıdan vize aldık geçtik orda safari yaptık döndük arada google earth açar kendine bi yer bulur atlar uçağa gezer gelir tr de gezerken ben hamileyim annemle istanbula fln gitmişlerdi dönerken annem bebeğe havlu alıcam demiş babamda denizlide üretiliyo iyisini orda buluruz die rotayı denizliye çevirmiş var sen düşün gerisini

ya ben severim kışı aslıda yazı hiç sevmem gidem gidem kanadaya gidem

kızlar geçmişi pek okuyamadım hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için...hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ve tabiki kesin HAMİLEYİM 2 gün sonra tekrar gidip çıkan sonuç ikiye katlamışmı diye tekrar test yaptırıcam ... çok hazırlıksız kırmızı kart gördüm hala şoktayım

Biz yıllarca kocamla şu markafoni benzeri siteler için konuştuk, tartıştık, planladık ama benim cesaretsizliğim yüzünden hayata geçiremedik. Şimdi bir sürü var hepsi de iş yapıyor. Bazen risk almak lazım aslında ama geride o riske atmadığın birşeyler kalmalı tabi.

Çılgınım benim

Meral, bence en güzeli o valla, gel açalım bi cafe, ilk zamanlar başında sen dur, sonra işi bırakıp ben de gelirim, cücüklere oda yaparız orda, yuvarlanır gideriz kız. Ama kocanın parasıyla dermişim Son kısmı şaka tabi de, ben hala bir gün bir cafe açıp, eleştirdiğim birçok mekanın tozunu attıracağımı umuyorum.

Senin o durumun farklı, durdurma girişimci ruhları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…