- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.561
ben bi süredir düşünüyorum da başka bir iş yapmak istiyorum ama ne olduğu konusunda bir fikrim yokInternet sitesi kurayım diyorum ama ne üzerine olacak bir fikrim yok, bir dükkan açayım diyorum ama ne üzerine bir fikrim yok, ay size de oluyor mu normal mi bunlar geçici mi? Yoksa hani okuyoruz ya bazı yerlerde "birden hayatımı değiştirmeye karar verdim ve işimi değiştirip bu günlere geldim "diyorlar öyle mi olucam ben de
bana sık sık olur şu yaşıma geldim hala ne olmak istediğime karar veremedim bu ara iş değiştiresim var zaten daha sınavlarına da girmedim spk nın salladıkça sallıyorum okul bitti sudana gittim sevmedim ugandaya gittim sevmedim tekrar sudana döndüm evlendim sudandan da sıkıldım tr ye döndüm her an yeni bir delilik yapabilirim bu ara kanada gözüme acayip cazip görünüyo yada bian önce lisans alıp izmire yada istanbula taşınabilirim
evet yoliyim dimi akşam evde yolarım kendüsü kocam olur da
Sen nasıl bankacısın da c.tesi pazar çalışıyorsun? benim görümcem operayon uzmanı ama bir tek ATM arızası olduğunda gider ve gelir.:26:boşver gitme bankacılar hiç hakettiğini alamaz
Kim bakıyor kızına ve senin bızdık da diğer kızlar gibi becerikli mi?
Burcu pedagoga gitmiş bi sürü öneride bulunmuş onu paylaşmıştı geçmiş sayfalarda var
cerenorayla ilgili bir bilgisi olan VARMUUUUUU
Yoo değilim ama zaten site kurmak için yazılımcı olmaya gerek de yok, kurcalaya kurcalaya yaparım ben
Cernora nasıl kırmış?
elektrik süpürgesinin sapına basmış ta ayağı ters dönmüş
filizcim onun face yok cnm. Benim de aklımdaydı, burda denk gelirsem sölicem inş. Seninle eşleşebileceğini
Okudum. Hepsini ellerine sağlık.
Benim kızım tam 9 aylık bir bebek. Koltuğa tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor, tv reklamlarını izlemek için herşeyi yapıyor, yemek yemeyi pek sevmiyor, uykusu gelince huysuzun teki oluyor....
Ama cennet gibi kokuyor, kucağıma alınca yüzümü yolması bile dünyanın en güzel hissi, bol bol garip garip sesler çıkarıyor (galiba o kendi dilinde konuşuyor ama ben onu anlamıyorum), akşam ben kapıdan girince gözleri parlıyor...
Kızıma annem bakıyor, bizim evde...
Ben bankacıyım. Üniversitedeyken, bankacı olan insanlara bakıp dalga geçerdim. Sonra ben de bankacı oldum. Belki başka bir bankada çok kötü olabilirdi, ama benim bankam iyi. Gözünü para, kar, hırs bürümemiş, kapıdan girenin nasıl suyunu çıkarsam diye düşünmeyen, insaniyetli, halden anlayan,etik insanlar var çoklukla... Arada bir yamuk da heryerde var, domatesin bile bir kilosunda 1-2 çürük çıkıyor... İşimi seviyorum... Hakettiğimi alacağım, ama gelecekte... O gün, iyi bir yönetici ve iyi bir insan ve iyi bir anne olmak için çalışıyorum.
ya benim babam benden beterdir ugandaya gidişi şöyle oldu mesela ugandaya gezmeye gitti orda rehberleri burda şirket kurmak 100 dolar dedi babamda ucuzmuş al 100 dolar kur dedi adam kurdu babamda o zaman iş yapalım madem şirketimiz de var dedi aynı günlerde safariye çıktık yolumuzu kaybettik ruanda sınırına gelmişiz babam ugandayı dönüşte gezeriz hadi ruandaya dedi kapıdan vize aldık geçtik orda safari yaptık döndük arada google earth açar kendine bi yer bulur atlar uçağa gezer gelir tr de gezerken ben hamileyim annemle istanbula fln gitmişlerdi dönerken annem bebeğe havlu alıcam demiş babamda denizlide üretiliyo iyisini orda buluruz die rotayı denizliye çevirmiş var sen düşün gerisinicanım eşin olduğunu biliyorum.sende amma macera perestmişşsin bacım sizin oğlanda evereste çıkar kesin:26:
ya ben severim kışı aslıda yazı hiç sevmem gidem gidem kanadaya gidemİskenderun Uganda ve Sudan da yaşadıktan sonra Kanada da dötün donar
Sürmeli Meral Hn dalga geçmeyiniz hayallerimle, sana hiç olmuyor mu yanimesela hiç bakıma girmeyen istediğiniz gibi bir forum yapsam fena mı olur? bak kadının teki nurturia diye facebook taklidi site yapmış eminim paraya para demiyordur.
Evet Burcu çok fena gidesim bişeyleri değiştiresim var ama gidemesem bile buralardan iş kolumu değiştirmek istiyorum, ay boşuna okudum galiba
bana sık sık olur şu yaşıma geldim hala ne olmak istediğime karar veremedim bu ara iş değiştiresim var zaten daha sınavlarına da girmedim spk nın salladıkça sallıyorum okul bitti sudana gittim sevmedim ugandaya gittim sevmedim tekrar sudana döndüm evlendim sudandan da sıkıldım tr ye döndüm her an yeni bir delilik yapabilirim bu ara kanada gözüme acayip cazip görünüyo yada bian önce lisans alıp izmire yada istanbula taşınabilirim
evet yoliyim dimi akşam evde yolarım kendüsü kocam olur da
o halde elini çabuk tut Aylincim, hemen bize güzel bi sosyal paylaşım sitesi kuruyosun:))
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım, olur bana da bazen. Butik ya da cafe tarzı bişi açmayı düşünmüşlüğüm çokturtabi koca kişisinin parasıyla
direk dalayım mı bulduğum eyrden aylincim ben işimi bi kez değiştirdim biliyorsun malum sebepleri şimdi çok pişmanım onuda biliyorsun ...
Ve şimdi senin gib düşünüyorum ne açsam diye eşim yazılımcı internet sitesini bende düşündüm ama oralı olmadı hasbam , hatta burda da fikir felan aldım görüşmeler yaptım bi kaç yerle ama gene kıçımın üstüne oturdum arkadaşım
ama eğer sen yaparsan gelip elini öperim şekerim :)) maaşın iyi ise iyice düşün ondan sonra dene :)
İskenderun Uganda ve Sudan da yaşadıktan sonra Kanada da dötün donar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?