2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonda takılacaksa biraz acılı bir muayne olur bence sende git.annesine ihtiyacı olucak yine sen bilirsin doğan uyudu çorba saati geçti buraya takıldım kaldım valla.neyse ben kaçar herkese iyi akşamlar

Canım haklısın, arabaların fiyatı çabuk düşüyor... Sıfır alınca, plakayı takınca trik 3 milyar iniyor....
Ev almak ve iş kurmak için kredi daha mantıklı...

Bir de kredi kartı alıp, milyarlarca borçlanan insanlar var... Düşünsene, simitçide bile bazı malum bankaların kredi kartı var... Bazı bankalar çok sorumsuz...

o bissürü çeyrekten bana da bissürü göndereceksen minnettar olurum şekerim:))
Ya ben hala hediyenizi almadım yalnız:26: ne zaman alıp ne zaman vericez, korkarım havalar hep kötü gidecek biz de kargoyla göndermek zorunda kalıcaz

koca kişisi bana internet üzerinden uçak bileti satacağım bi site açmak istedi ama ben şimdilik kalsın dedim, uğraşamıcam şimdi. bi düşün istersen. kendisine de yeni bi iş kolu olraka taksitli mba diye bi site açıyo şu an

Kimse niye konuşmuyor?

Ben oğluşa camdan baktırdım azıcık, özledi çocuk dışarı çıkmayı

Kız Aylin görümce lafı girince araya girmeden edemiyosun. acayip gıcıksın sen bu hatuna

Burcu pedagog ıle olan gorusmenı aktardıgın ıcın tesekkur ederım canım.bılmeden dogru yapıyormusum meger.kım bu pedagog? nerede ?

hoş orasıda öyle ama devlet hastanelerinide durumu içler acısı ,, e özelelrde yolunacak kaz gibi görüyorlar :) birinden birini seçeceğiz o yüzden

ama anasağlıklar herdefasında hem boyunu hem kilosunu yanlış tartıyor ...

yeni yılda bişiler yapasım var dışarı çıkıp kurtlarımı dökesim var ama eserin annesine gidip oturasım yok ki sonum ööle görünüyo

bende öyle düşünüyorum çünki zaten götürüsü olan bişeye birde faiz vermek saçma ama benim ıq su yüksek aklı kıt kocam bunu düşünemez işi görülsün gerisi önemli değil :) şimdi çünki kredi olmazsa alamıyor ama banka kredi verdi arabayı aldı ya tamam mantıklıdır :) ben sattırdım şimdi heray 2 cumhuriyet altını 2 de çeyrek altın aldırıyorum :) güne girdim diye yalan söyledim :) 10 ay sonra ona 20 cumhuriyet 20 de çeyrek altın vereceğim ne yapmak isterse yapsın :) bana kalsa bi peşinat yapar küçük bi ev alırım kiradan kurtulur sonra satıp artırırım ama o öyle düşünmez tabi :)

Millet torununa bile bi tane getiriyor, hiç de bi sürü gönderemem, bi tane, alıyorsan al
Meralcim, ben de almadım hala, geniş bir zamanda alabilmek için fırsat kolluyorum.
Hava soğuk evet ama belki bi cumartesi günü şu taksilere atlar, benim bulunması çok kolay olan evime gelirsin Sıradaki buluşmayı bizde yaparız mesela, olmaz mı?

Burcu pedagog ıle olan gorusmenı aktardıgın ıcın tesekkur ederım canım.bılmeden dogru yapıyormusum meger.kım bu pedagog? nerede ?

Rica ederim Öznurcum, faydası olduysa ne mutlu bana... Kendi hastanemizin pedagoguna gittik biz, Florance Nightingale'de... Bostancı'da bizim eve yakın, çok başarılı biri varmış, boş randevusu yok ama ben sadece danışma amaçlı gittiğim için gayet yeterli oldu bize...
Sen bilmeden doğru yapıyormuşsun, ben artık biliyorum ama bazılarını yine de yapamıyorum yaw :26:

yeni yılda bişiler yapasım var dışarı çıkıp kurtlarımı dökesim var ama eserin annesine gidip oturasım yok ki sonum ööle görünüyo

esincim benim kocada yılbaşı programı yapmış :) hayretim şaştı valla :) selin bi arza çıakrmaz ise geçen geceki gibi biz yılbaşında bol bol kurt dökeceğiz :) gönder senin yerinede dökerim :)

Taksitli mba? internet üzerinden uçak bileti satışı demek hımmm:44: insanlar zaten uçak biletlerini şirketin kendi resmi adresinden alıp check in bile yapıyorlar, buna ne gerek var ki?
Evet çok gıcığım face e foto ekliyor sayfayı kapatıyorum yüzünü görmemek için, o da aynı şekilde bana gıcıktır,hiçbir fotoma yorum yapmaz,beğeni tıklamaz,ama yüzyüzeyken inanamazsın gayet yapmacık şekilde süper iyi davranırız birbirimize.Her falımda "yakın çevrende kızıl saçlı isminde e olan bir kadın var yakın görünüyor ama çok fesat" çıkar onun falında da eminim ben çıkıyorumdur.

24 Aralık'ta şirketin geleneksel yılbaşı partisi var, eşli... Gitmem lazım yoksa genel müdür beni oyar. Umarım Doruk'un huysuzluğu geçer de, ben de istemeden de olsa giderim, yoksa yiyeceğim laflar burdan Antakya'ya yol olur :)))

Ay ben yazsam bu cümlede sadece Eser yerine Ali koyardım,zalak görümcemin oğlu kreşte durmadığı için ve bakıcısı trabzona gideceği için kaynanam aybaşında gelecekmiş ama muhtemelen yılbaşını birlikte kutlayalım diyecek ve 1-2 gün öncesinde gelecek,benim öküzden sadece 1 nesil evrimleşmiş kocam da yılbaşını oğlumla kutlayacağım bana engel olamazsın diyor, akşamın 9unda uyuyan çocukla neyini kutlayacaksa? olacak olanı aynen yazıyorum: Yılbaşını ailesiyle evde geçiricez,ben surat asıcam,olay büyüyecek,11. yıldönümümüz heba olacak,bikaç gün konuşmuycaz.

Ne güzel, Keşke bizim birimde kola fanta pasta falan alıp toplansak...

selamherkese
siteyi değiştirmişler hala çözemedim
ne var ne yok büyük değişiklik ola varmı benhala işe başlamadım kocam beniannemlere bıraktı 25gün orada kaldık
benimoğlan sünnet olalıçok deiştiuykusuz geceler başladı

yani taksitle üniversitelerde işletme master'ı satacaklar
bilet satışında zaten amaç daha ucuza satmak. acenteliği alıyosun, o zaten ücretsizmiş, sonra onlar sana daha ucuza veriyolar bileti, sen de ne kadar kar koymak istiyosan koyup satıyosun. tabi onların verdiği fiyattan aşağı olmalı ki seni tercih etsinler. ama bunun için sanırım zaman gerek, işin oturması, tanıtım falan çok önemli
Gürümcenle aranızdaki soğuk savaşa da çok güldüm

aynı parodi burdada yaşanacak zaten sürekli ailesine gülümsememi bekleyen kocama inat her seferinde istemeden de olsa suratım düşüyo

Master işine ösym denklik vermedikçe olmaz... Satanlar var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…