- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.621
sonda takılacaksa biraz acılı bir muayne olur bence sende git.annesine ihtiyacı olucak yine sen bilirsin doğan uyudu çorba saati geçti buraya takıldım kaldım valla.neyse ben kaçar herkese iyi akşamlarGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, annemle konuşacam akşam, doktorun dediğine göre kız bebeklerde idrar torbası ile alınan örnek pek güvenilir olmuyormuş, sonda takarak idrarı alacaz dedi, bu yöntem daha güvenilir dedi, idrar torbası kaydığı için çevreden de mikrop karışmış olabilir o gün dedi, Burcucum benim gitmeme gerek yok aslında, sadece idrar örneği alıp gönderecekler ama bakalım aklım kalır elbette, izin almayı da deneyecem..
DENGESİZ Mİ NE NEDEN SİZİN PARANIZI SİZE SORMADAN HARICYOR AMDEM ALACAK KENDİSİ ALSIN .. ÇOK KOMİK :):)
CANIM FAKRLI BİŞİ DEĞİL , 17.900,00 tl 36 AY VADELİ ÇEKTİK 500,00 TL DOSYA MASRAFI GERİ ÖDEMESİ 607,00 TL AYLIK ÖDEMESİ TOPLAM = 21.852,00 TL FAZİZİ ÇOK FAZLA E ARACIN 3 YILKİ DEĞERİDE DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜRSEK OOO ,,, EN GÜZELİBİRİKTİR PARANI PEŞİN AL :) MECBURİYETİN YOKSA TABİ ,,,
CANIM ANNEN YADA SEN MUTLAKA GÖTÜRÜN TAHLİL YAPILSIN ÖENMLİ BİR KONU BİLİYORSUN , SELİNDE 100,000 ÜZERİ COLİ BİLMEM NE ÇIKMIŞTI
BURCU ÇOK AYIP YA ALTIN GETİRMİŞLER DAHA NE OLSUN BİİZMKİELR ALMANYADA 2 BAYRAM GEÇTİ , ŞİMDİ DİYORUZ DİŞİ ÇIKTI EŞİM BABA DİŞ HEDİESİSENDEN GELİNCE HEPSİNİ TOPTAN HALLEDRİM DİYE ÇITI ÇIKMIYOR ADAMIN :)
ŞŞŞTT ÇOK AYIP SUSUN YAWW BURDA CİMRİ KAYNANSI OLAN KARISINDAN HABERSİN TUVALETE GİTMEYEN KAYINPEDERİ OLAN Bİ BAYAN VAR SUSUN AZDIRMAYIN BENİİİ :):)
Dün öğlen gittiler... Doruk bir sürü maymunluk yapmış, bunlar da çok ağlamışlar giderken, akşam biz vardık diye aradıklarında hala ağlıyorlardı, üzüldüm ben de...
Bana da çok saçma geliyor çeyrek altın hediye etmek, hediyenin anlamı sadece para vermek değildir ki, ben sana vakit ayırdım, seni düşündüm, senin aradım ve seçtim, sana da benden hatıra kalsın diye verilir hediye... Ama bunlar bunu düşünmüyorlar.
Meral kız, ben de sana çeyrek altın gönderem mi, bi sürü var doğumdan kalma
Görümceler kaynanaları geçebiliyor, kaynanasını seven görümcesini ya da eltisini sevmiyor işte,bendensin arkadaşım,ben bile sinir oldum
Heh aynı şeyi düşündüm ben de, ama bebeklerle ilgili o kadar site var ki sanki her doğuran benim gibi düşünüp site açmış,bu konu hakkında biraz daha düşünüp çalışıcam,fikri gelen haber versin
Kimse niye konuşmuyor?
Yasemin Kerem de kıçın kıçın kaçıyo altı açılınca,her alt ve üst değiştirme eziyet gibi geliyor bana.
Çok sevgili (!) görümcem de henüz 9 aylık olan ve ne boyu ne kilosu ortalamanın dışında olmayan Kerem e pijama takımı almış ama 2 yaş, pijama dediğin sık lazım olan ve çok olsa da kullanılan bişey, bari 1,5 alsaydı da kıvırıp falan giydirseydim.
a canım orası doğruda parası olmayan ne yapsın?bide benimki tartı meselesi bide millet muayne oluyo ilç yazılıyo vs.biçok hastane var doktor yok bu bir kanayan yara bence.bizim burda bir özel hastane var adamda gaz sancısı var adamı ameliyata alıyolarmış nerdeyse adam tıpa kaçmışta bi ilaçla kurtulmuş.kaç yıllık doğum doktoru var benim tanıdığım burda meşur birin demiş ağır kistlerin var ameliyat açmış bakmış yok kusura bakma demiş.kadının birir üçüz bebeklere hamileymiş iğnesiudi herşeyini sonuna kadar almış kadıncağızın 6 aylı karnında ölmüş doktor nedese beyenirsiniz ben tahmin ediyodum tabi böyle olucağını demiş.
canım haklısın, arabaların fiyatı çabuk düşüyor... Sıfır alınca, plakayı takınca trik 3 milyar iniyor....
Ev almak ve iş kurmak için kredi daha mantıklı...
Bir de kredi kartı alıp, milyarlarca borçlanan insanlar var... Düşünsene, simitçide bile bazı malum bankaların kredi kartı var... Bazı bankalar çok sorumsuz...
o bissürü çeyrekten bana da bissürü göndereceksen minnettar olurum şekerim:))
Ya ben hala hediyenizi almadım yalnız:26: ne zaman alıp ne zaman vericez, korkarım havalar hep kötü gidecek biz de kargoyla göndermek zorunda kalıcaz
koca kişisi bana internet üzerinden uçak bileti satacağım bi site açmak istedi ama ben şimdilik kalsın dedim, uğraşamıcam şimdi. bi düşün istersen. kendisine de yeni bi iş kolu olraka taksitli mba diye bi site açıyo şu an
Ben oğluşa camdan baktırdım azıcık, özledi çocuk dışarı çıkmayı
Kız Aylin görümce lafı girince araya girmeden edemiyosun. acayip gıcıksın sen bu hatuna
Burcu pedagog ıle olan gorusmenı aktardıgın ıcın tesekkur ederım canım.bılmeden dogru yapıyormusum meger.kım bu pedagog? nerede ?
yeni yılda bişiler yapasım var dışarı çıkıp kurtlarımı dökesim var ama eserin annesine gidip oturasım yok ki sonum ööle görünüyo
koca kişisi bana internet üzerinden uçak bileti satacağım bi site açmak istedi ama ben şimdilik kalsın dedim, uğraşamıcam şimdi. bi düşün istersen. kendisine de yeni bi iş kolu olraka taksitli mba diye bi site açıyo şu an
Kız Aylin görümce lafı girince araya girmeden edemiyosun. acayip gıcıksın sen bu hatuna
Burcuuu, kuzuya kavuşma vakti gelmiş, hatırlatırım :))
yeni yılda bişiler yapasım var dışarı çıkıp kurtlarımı dökesim var ama eserin annesine gidip oturasım yok ki sonum ööle görünüyo
24 Aralık'ta şirketin geleneksel yılbaşı partisi var, eşli... Gitmem lazım yoksa genel müdür beni oyar. Umarım Doruk'un huysuzluğu geçer de, ben de istemeden de olsa giderim, yoksa yiyeceğim laflar burdan Antakya'ya yol olur :)))
Taksitli mba? internet üzerinden uçak bileti satışı demek hımmm:44: insanlar zaten uçak biletlerini şirketin kendi resmi adresinden alıp check in bile yapıyorlar, buna ne gerek var ki?
Evet çok gıcığım face e foto ekliyor sayfayı kapatıyorum yüzünü görmemek için, o da aynı şekilde bana gıcıktır,hiçbir fotoma yorum yapmaz,beğeni tıklamaz,ama yüzyüzeyken inanamazsın gayet yapmacık şekilde süper iyi davranırız birbirimize.Her falımda "yakın çevrende kızıl saçlı isminde e olan bir kadın var yakın görünüyor ama çok fesat" çıkaronun falında da eminim ben çıkıyorumdur.
24 Aralık'ta şirketin geleneksel yılbaşı partisi var, eşli... Gitmem lazım yoksa genel müdür beni oyar. Umarım Doruk'un huysuzluğu geçer de, ben de istemeden de olsa giderim, yoksa yiyeceğim laflar burdan Antakya'ya yol olur :)))
aynı parodi burdada yaşanacak zaten sürekli ailesine gülümsememi bekleyen kocama inat her seferinde istemeden de olsa suratım düşüyoAy ben yazsam bu cümlede sadece Eser yerine Ali koyardım,zalak görümcemin oğlu kreşte durmadığı için ve bakıcısı trabzona gideceği için kaynanam aybaşında gelecekmiş ama muhtemelen yılbaşını birlikte kutlayalım diyecek ve 1-2 gün öncesinde gelecek,benim öküzden sadece 1 nesil evrimleşmiş kocam da yılbaşını oğlumla kutlayacağım bana engel olamazsın diyor, akşamın 9unda uyuyan çocukla neyini kutlayacaksa? olacak olanı aynen yazıyorum: Yılbaşını ailesiyle evde geçiricez,ben surat asıcam,olay büyüyecek,11. yıldönümümüz heba olacak,bikaç gün konuşmuycaz.
yani taksitle üniversitelerde işletme master'ı satacaklar
bilet satışında zaten amaç daha ucuza satmak. acenteliği alıyosun, o zaten ücretsizmiş, sonra onlar sana daha ucuza veriyolar bileti, sen de ne kadar kar koymak istiyosan koyup satıyosun. tabi onların verdiği fiyattan aşağı olmalı ki seni tercih etsinler. ama bunun için sanırım zaman gerek, işin oturması, tanıtım falan çok önemli
Gürümcenle aranızdaki soğuk savaşa da çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?