- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.581
ya benim babam benden beterdir ugandaya gidişi şöyle oldu mesela ugandaya gezmeye gitti orda rehberleri burda şirket kurmak 100 dolar dedi babamda ucuzmuş al 100 dolar kur dedi adam kurdu babamda o zaman iş yapalım madem şirketimiz de var dedi aynı günlerde safariye çıktık yolumuzu kaybettik ruanda sınırına gelmişiz babam ugandayı dönüşte gezeriz hadi ruandaya dedi kapıdan vize aldık geçtik orda safari yaptık döndük arada google earth açar kendine bi yer bulur atlar uçağa gezer gelir tr de gezerken ben hamileyim annemle istanbula fln gitmişlerdi dönerken annem bebeğe havlu alıcam demiş babamda denizlide üretiliyo iyisini orda buluruz die rotayı denizliye çevirmiş var sen düşün gerisini
ya ben severim kışı aslıda yazı hiç sevmem gidem gidem kanadaya gidem
benim oğlum annii die aglıyo ; alkış yapıyo ; onun dısında ambulans sesi taklit ediyoruz ,baby tv de hungry henry en sevdiği kahraman.ayaga dikiliyoruz. Burada yazdığınız seyleri okuyuncada kendisini en tembel pipili ilan ettim arz ederim :)))))
Duygulandırdın beni, gözlerim doldu, bugün tüm duygusallığım üstümde niyeyse yaa, inşallah dileğin herşey olur adaşım..
kızlar geçmişi pek okuyamadım hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için...hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ve tabiki kesin hamileyim 2 gün sonra tekrar gidip çıkan sonuç ikiye katlamışmı diye tekrar test yaptırıcam ... çok hazırlıksız kırmızı kart gördüm hala şoktayım
desenize bugün sessizlik eylemi var
elektrik süpürgesinin sapına basmış ta ayağı ters dönmüş
Ayliin sen benim cvbı okumadın galiba.
ya benim babam benden beterdir ugandaya gidişi şöyle oldu mesela ugandaya gezmeye gitti orda rehberleri burda şirket kurmak 100 dolar dedi babamda ucuzmuş al 100 dolar kur dedi adam kurdu babamda o zaman iş yapalım madem şirketimiz de var dedi aynı günlerde safariye çıktık yolumuzu kaybettik ruanda sınırına gelmişiz babam ugandayı dönüşte gezeriz hadi ruandaya dedi kapıdan vize aldık geçtik orda safari yaptık döndük arada google earth açar kendine bi yer bulur atlar uçağa gezer gelir tr de gezerken ben hamileyim annemle istanbula fln gitmişlerdi dönerken annem bebeğe havlu alıcam demiş babamda denizlide üretiliyo iyisini orda buluruz die rotayı denizliye çevirmiş var sen düşün gerisini
ya ben severim kışı aslıda yazı hiç sevmem gidem gidem kanadaya gidem
kızlar geçmişi pek okuyamadım hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için...hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ve tabiki kesin hamileyim 2 gün sonra tekrar gidip çıkan sonuç ikiye katlamışmı diye tekrar test yaptırıcam ... çok hazırlıksız kırmızı kart gördüm hala şoktayım
kızlar,
kredi, mevduat, para konularında yardımcı olabilirim... Mesai saati içinde yazınca, kendimi suçlu hissettim...
benim oğlum annii die aglıyo ; alkış yapıyo ; onun dısında ambulans sesi taklit ediyoruz ,baby tv de hungry henry en sevdiği kahraman.ayaga dikiliyoruz. burada yazdığınız seyleri okuyuncada kendisini en tembel pipili ilan ettim arz ederim :)))))
Yasemin, ben de duygulandım şimdi... Gidip bir tüttüreyim...
Gelince çokoprense iş bulacağım...:124:
kızlar geçmişi pek okuyamadım hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için...hastaneye kan testi yaptırmaya gittim ve tabiki kesin HAMİLEYİM 2 gün sonra tekrar gidip çıkan sonuç ikiye katlamışmı diye tekrar test yaptırıcam ... çok hazırlıksız kırmızı kart gördüm hala şoktayım
Okudum canım sen de haklısın işin diğer yönünden bakıyorsun, şu an ki işimde devam ederek başlayabilirim aslında ama ben de risk alacak kapasite yok, paramı bile altına yatırırım sadece o derece yani.
Esin babana bayıldım,böyle bir babam olmasını çok isterdim, böyle kocam olmasını istemezdim acaba ne haltlar karıştırıyor diye içim içimi yerdiSen de babana benzemişsin demek,Eser e ilk defa acıdım oturduğumuz yerde en azından bir site açarak başlayabiliriz aslında, riski yok en azından.
Burcu markafoni dedin aklıma geldi, bizim burda bir abla grupanyadan epilasyon aldı, 10-12 seansta anca biter diyorlarmış ve tüm vücut 5 dk sürmüyormuş büyük ihtimalle az paralı olan 6 seansı azıcık azıcık alarak geçiştirip bi 6 seansa daha ihtiyacınız var diyecekler ve böylece parayı çıkarmış olacaklar kanmayın derim. Ayrıca birkaç defa denk geldi, bakıyorum markafonide indirim var sonra o markanın satış mağazasına bakıyorum aynı indirim onda da var, çoğu palavra yani.
ha buarada benim sıpa perşembe sağlık ocağında 11kg 72 cm çıktı.cuma doktorda 9200 73 cm çıktı.cuma kontrol var tekrar tartıcaklar ben üçünün bir ortalamasını alır yazarım size
baban için , para var huzur var diyorum canım :)
canım hayırlı olsun mevlam hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin :)
ah be canım kredi ile araba almak gibi bi hata ettik sonra bi ton zararile sattık :)kurtulduk bana kalsa bulaşmam :)
Hepsi aynıııı :)
Çekirdekten yetişiyorlar işte...
beni de duygulandırdın valla, Allah gönlüne göre versin...
Seda, hayırlı olsun...
Ben de almıştım ya epilasyon, iki seans gittim, koltuk altı ve yarım bacak 10-15 dk falan sürüyor ve epey azaldı, inceldi tüyler. 4 seansta bitmez ama 6 seansta falan bitecek sanırım. Markafoni ve eşdeğerlerinden çok az alışveriş yapıyorum, ama her gün deli gibi ilk iş ona bakan, bol alışveriş yaptığı için ekstra indirim kazanan tanıdıklarım var. İş yapıyor yani...
Senin sıpa da pek oynak anlaşılan :)
benim oğlum annii die aglıyo ; alkış yapıyo ; onun dısında ambulans sesi taklit ediyoruz ,baby tv de hungry henry en sevdiği kahraman.ayaga dikiliyoruz. burada yazdığınız seyleri okuyuncada kendisini en tembel pipili ilan ettim arz ederim :)))))
canım zamanla olur herşey bi yürüsünler görcem ben sizi dört buçuk atcanız hepiniz ne yaramazlıklar yapacaklar hele erkek çocukları daha yaramaz oluyolar.
Yasemin, ben de duygulandım şimdi... Gidip bir tüttüreyim...
Gelince çokoprense iş bulacağım...:124:
ha buarada benim sıpa perşembe sağlık ocağında 11kg 72 cm çıktı.cuma doktorda 9200 73 cm çıktı.cuma kontrol var tekrar tartıcaklar ben üçünün bir ortalamasını alır yazarım size
bu arada görümce cadısı gecen hafta ankaradaydı abisine dünyanın alışverişini yapmış bizim şti den ödenecek parası dün eşim eve getirdi aldıklarını cok sinirlendim gece gece 2000 tl etiket toplamları 5-6 gömlek deri mont ve kaban almış lacoste dan ... neden sinirlendim benim kocamın kıyafetinden sana ne 2.si bizde almayı biliriz.oğlum 9 aylık oldu bugüne kadar 2 zıbın tek corap dan başka hiç bişey alınmıyo çünkü benim saf ailem var herseyi alıyo .bayramda bile 2 bayram gecti ne kaynana ne görümce cocuga bi çorap bile vermediler .babası bayramlık alalım dedi ama anneanne dogmadan almıstı zaten ...
Okudum canım sen de haklısın işin diğer yönünden bakıyorsun, şu an ki işimde devam ederek başlayabilirim aslında ama ben de risk alacak kapasite yok, paramı bile altına yatırırım sadece o derece yani.
Esin babana bayıldım,böyle bir babam olmasını çok isterdim, böyle kocam olmasını istemezdim acaba ne haltlar karıştırıyor diye içim içimi yerdiSen de babana benzemişsin demek,Eser e ilk defa acıdım oturduğumuz yerde en azından bir site açarak başlayabiliriz aslında, riski yok en azından.
Burcu markafoni dedin aklıma geldi, bizim burda bir abla grupanyadan epilasyon aldı, 10-12 seansta anca biter diyorlarmış ve tüm vücut 5 dk sürmüyormuş büyük ihtimalle az paralı olan 6 seansı azıcık azıcık alarak geçiştirip bi 6 seansa daha ihtiyacınız var diyecekler ve böylece parayı çıkarmış olacaklar kanmayın derim. Ayrıca birkaç defa denk geldi, bakıyorum markafonide indirim var sonra o markanın satış mağazasına bakıyorum aynı indirim onda da var, çoğu palavra yani.
Sağol canısı yaa sende olmasan çağrılarıma cvp veren yok yani benim faceten ulaşabilir yada burdan özel msj göndersin adres falan no ben ulaşırım ona tabiki isterse.
Meral, bence en güzeli o valla, gel açalım bi cafe, ilk zamanlar başında sen dur, sonra işi bırakıp ben de gelirim, cücüklere oda yaparız orda, yuvarlanır gideriz kız. Ama kocanın parasıyla dermişimSon kısmı şaka tabi de, ben hala bir gün bir cafe açıp, eleştirdiğim birçok mekanın tozunu attıracağımı umuyorum.
Ay olur mu olur, hatta ne güzel olur kuzucuklar da yanımızda:97:
yok artık bu nasıl bi fark böyleelbiseli elbisesiz tartma var mı?
bu arada görümce cadısı gecen hafta ankaradaydı abisine dünyanın alışverişini yapmış bizim şti den ödenecek parası dün eşim eve getirdi aldıklarını cok sinirlendim gece gece 2000 tl etiket toplamları 5-6 gömlek deri mont ve kaban almış lacoste dan ... neden sinirlendim benim kocamın kıyafetinden sana ne 2.si bizde almayı biliriz.oğlum 9 aylık oldu bugüne kadar 2 zıbın tek corap dan başka hiç bişey alınmıyo çünkü benim saf ailem var herseyi alıyo .bayramda bile 2 bayram gecti ne kaynana ne görümce cocuga bi çorap bile vermediler .babası bayramlık alalım dedi ama anneanne dogmadan almıstı zaten ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?