2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlum annii die aglıyo ; alkış yapıyo ; onun dısında ambulans sesi taklit ediyoruz ,baby tv de hungry henry en sevdiği kahraman.ayaga dikiliyoruz. burada yazdığınız seyleri okuyuncada kendisini en tembel pipili ilan ettim arz ederim :)))))

anam ne diyim maşallah babaya hiç yaşlanmaz senin baban adamın ruhu genç

canım zamanla olur herşey bi yürüsünler görcem ben sizi dört buçuk atcanız hepiniz ne yaramazlıklar yapacaklar hele erkek çocukları daha yaramaz oluyolar.

sedacım negüzel işte ikisini bir büyütcen zor olcek ama her bebek rıskıyla gelir hayırlı olsun canım

Ayliin sen benim cvbı okumadın galiba.

Okudum canım sen de haklısın işin diğer yönünden bakıyorsun, şu an ki işimde devam ederek başlayabilirim aslında ama ben de risk alacak kapasite yok, paramı bile altına yatırırım sadece o derece yani.
Esin babana bayıldım,böyle bir babam olmasını çok isterdim, böyle kocam olmasını istemezdim acaba ne haltlar karıştırıyor diye içim içimi yerdi Sen de babana benzemişsin demek,Eser e ilk defa acıdım oturduğumuz yerde en azından bir site açarak başlayabiliriz aslında, riski yok en azından.
Burcu markafoni dedin aklıma geldi, bizim burda bir abla grupanyadan epilasyon aldı, 10-12 seansta anca biter diyorlarmış ve tüm vücut 5 dk sürmüyormuş büyük ihtimalle az paralı olan 6 seansı azıcık azıcık alarak geçiştirip bi 6 seansa daha ihtiyacınız var diyecekler ve böylece parayı çıkarmış olacaklar kanmayın derim. Ayrıca birkaç defa denk geldi, bakıyorum markafonide indirim var sonra o markanın satış mağazasına bakıyorum aynı indirim onda da var, çoğu palavra yani.

ha buarada benim sıpa perşembe sağlık ocağında 11kg 72 cm çıktı.cuma doktorda 9200 73 cm çıktı.cuma kontrol var tekrar tartıcaklar ben üçünün bir ortalamasını alır yazarım size

bu arada görümce cadısı gecen hafta ankaradaydı abisine dünyanın alışverişini yapmış bizim şti den ödenecek parası dün eşim eve getirdi aldıklarını cok sinirlendim gece gece 2000 tl etiket toplamları 5-6 gömlek deri mont ve kaban almış lacoste dan ... neden sinirlendim benim kocamın kıyafetinden sana ne 2.si bizde almayı biliriz.oğlum 9 aylık oldu bugüne kadar 2 zıbın tek corap dan başka hiç bişey alınmıyo çünkü benim saf ailem var herseyi alıyo .bayramda bile 2 bayram gecti ne kaynana ne görümce cocuga bi çorap bile vermediler .babası bayramlık alalım dedi ama anneanne dogmadan almıstı zaten ...

baban için , para var huzur var diyorum canım :)

canım hayırlı olsun mevlam hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin :)

kızlar,
kredi, mevduat, para konularında yardımcı olabilirim... Mesai saati içinde yazınca, kendimi suçlu hissettim...

ah be canım kredi ile araba almak gibi bi hata ettik sonra bi ton zararile sattık :)kurtulduk bana kalsa bulaşmam :)

Çokoprens bence çok iyi bir girişimci olur...
Bir internet sitesi kurarak, birşey satabilir...
Bebek konusunda uzmanlaştığı için bebek eşyaları olabilir...
Bir kargo firması ile anlaşıp, internet sitesi kredi kartı güvenliği satın alarak işe başlayabilir...
Hem evden de çalışabilir...
Sermayesi yoksa, bu konuda uygun faizli mikro kredilerimiz var...
Bu konuda diploması varsa daha yüksek tutarlı mesleki kredilerden de kullanabilir...

Hepsi aynıııı :)
Çekirdekten yetişiyorlar işte...

Yasemin, ben de duygulandım şimdi... Gidip bir tüttüreyim...
Gelince çokoprense iş bulacağım...:124:

beni de duygulandırdın valla, Allah gönlüne göre versin...

Seda, hayırlı olsun...

Ben de almıştım ya epilasyon, iki seans gittim, koltuk altı ve yarım bacak 10-15 dk falan sürüyor ve epey azaldı, inceldi tüyler. 4 seansta bitmez ama 6 seansta falan bitecek sanırım. Markafoni ve eşdeğerlerinden çok az alışveriş yapıyorum, ama her gün deli gibi ilk iş ona bakan, bol alışveriş yaptığı için ekstra indirim kazanan tanıdıklarım var. İş yapıyor yani...

ha buarada benim sıpa perşembe sağlık ocağında 11kg 72 cm çıktı.cuma doktorda 9200 73 cm çıktı.cuma kontrol var tekrar tartıcaklar ben üçünün bir ortalamasını alır yazarım size

Senin sıpa da pek oynak anlaşılan :)

Canım benim

Takma kafanı pipililerin beceriksiz olduğuna tamamen inanıyoruz,zaten bak babaları da beceriksiz

canım zamanla olur herşey bi yürüsünler görcem ben sizi dört buçuk atcanız hepiniz ne yaramazlıklar yapacaklar hele erkek çocukları daha yaramaz oluyolar.

Evet katılıyorum erkek çocukları düz duvara tırmanıyor, hep örnek verdiğim gibi arkadaşımın 3 yaşındaki kızı aşık olmuş ben onunla evlenicem diyormuş sürekli etek giyiyormuş ve annesine saçlarımı kız gibi topla diyormuş, görümcemin 3 yaşındaki oğlu koltuk tepelerinden inmiyor yerlerde yuvarlanıp anırıyor daha anlaşılır konuşmaya başlayalı da en fazla 6-7 ay oldu

Yasemin, ben de duygulandım şimdi... Gidip bir tüttüreyim...
Gelince çokoprense iş bulacağım...:124:

Hadi bul bakalım kurtar beni bu hayattan :82:

Salon kadını çizgimi bozarak Çüş smileyı olarak ne kullanabilirim acaba

yakarım ortalığı heleki benim kesemden çıkıyosa bizdede annem abartıp bebeğin ve benim herşeyimizi alır ama eser çok bozulur ben istediğinizi alırım neden annen alıyo der durur keza kendi ailesine de aynı tepkiyi verir

valla şekerim annem hiiiiççç kıskanmaz hatta babam anneme nereye gitse gel der annem 3 seferden birinde gider o da nazlana nazlana annem ev kuşudur hele şimdi torun oldu bıraksam oturup ona bakacak dört dönüyo teklif edeyim die ama ben etmiyorum bu yaşına kadar çalışıp durdu yesin birazda dimi

Moralim bozulduuuuuuu...
İklimin doktoru ile konuştum az evvel, kan tahlileri çok iyi çıkmış, böbrek ve karaciğer fonksiyonları iyi, kalsiyum, demir eksikliği yok, kansızlık yok, ama idrar tahlilini tekrar yapalım üre çıkmış idrarda dedi, ateş ve huysuzluk yapar dedi, geçen hafta ateşi vardı geçti ama huysuzluk devam ediyor dedim, ondan oluyor işte dedi, en kısa zamanda getirin beklemeyin dedi, offf şirketten izin alamam, hafta sonu evde tadilat var ustalar olacak hiç gidemem, şaşırdım kaldım, havada çok soğuk, anneme rica etsem yarın götürürmü acaba, canım sıkıldı yaa, zaten son zamanlarda yine altını değiştirmek işkence olmaya başlamıştı, ağlıyor sürekli ve kaçıp gidiyor, zor değiştiriyorum altını, siiznkiler nasıl alt değiştirirken, bu idrarla alakası var mı ki..?

Sağol canısı yaa sende olmasan çağrılarıma cvp veren yok yani benim faceten ulaşabilir yada burdan özel msj göndersin adres falan no ben ulaşırım ona tabiki isterse.

ica ederim cnm, tamamdır inş.

aa manyak mı ne, kendi kafasına göre kocanın parasını mı harcamış yani, onun haberi olmadan? Saçını başını yolarım ben onun :13:[COLOR="navy"]Bizimkiler bayram hediyesi olarak Doruk'a bir çeyrek altın getirmişler, ben ihtiyacı olan birşeyi alacakmışım. sağolsunlar da, insan özenip torununa bi çorap, bi pantolon ne bir oyuncak almaz mı yaw? İçlerinden gelmiyor demek ki... Karşılaştırma yapacak olsak, bizimkilerin tırnağı bile olamazlar, ama ben onları öyle kabul ettim, beceremiyorlar, akılları basmıyor, içleri geçmiş...[/COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…