• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Öznur Handeyle buluştunuz mu??

evet canım bulustuk gecen hafta.

Millet torununa bile bi tane getiriyor, hiç de bi sürü gönderemem, bi tane, alıyorsan al :1:
Meralcim, ben de almadım hala, geniş bir zamanda alabilmek için fırsat kolluyorum.
Hava soğuk evet ama belki bi cumartesi günü şu taksilere atlar, benim bulunması çok kolay olan evime gelirsin :23: Sıradaki buluşmayı bizde yaparız mesela, olmaz mı?

Rica ederim Öznurcum, faydası olduysa ne mutlu bana... Kendi hastanemizin pedagoguna gittik biz, Florance Nightingale'de... Bostancı'da bizim eve yakın, çok başarılı biri varmış, boş randevusu yok ama ben sadece danışma amaçlı gittiğim için gayet yeterli oldu bize...
Sen bilmeden doğru yapıyormuşsun, ben artık biliyorum ama bazılarını yine de yapamıyorum yaw :26:

e benımkı uysal kedıcıktı bı aralar bılıosun ondadır

Ay millet neler satıyor internetten çok şaşırdım,vay be master bile taksitle :)
Bu arada site değişti diyosunuz ya bikaç şey haricinde eski haline döndü aslında,konuya cevap ver eklendi beğen beğenme kaldırıldı başka da bi değişiklik yok

Taksitli mba? internet üzerinden uçak bileti satışı demek hımmm:44: insanlar zaten uçak biletlerini şirketin kendi resmi adresinden alıp check in bile yapıyorlar, buna ne gerek var ki?
Evet çok gıcığım face e foto ekliyor sayfayı kapatıyorum yüzünü görmemek için, o da aynı şekilde bana gıcıktır,hiçbir fotoma yorum yapmaz,beğeni tıklamaz,ama yüzyüzeyken inanamazsın gayet yapmacık şekilde süper iyi davranırız birbirimize.Her falımda "yakın çevrende kızıl saçlı isminde e olan bir kadın var yakın görünüyor ama çok fesat" çıkar :1: onun falında da eminim ben çıkıyorumdur.

aylin fatura ödeme merkezi aç :) hem keremde yanında durur :)

selam:))
konuya direk serbest atlayış gerçekleştiriorum affola..
yılbaşı benim için ailemle gecirdiğim ve büyük zevk aldıgım özel bi gün olmuştur ve böyle de devam eder..hiç öyle bu yılbaşı da nereye gitsem tarzında hayaller ve umutlar beslemedim ya da meragım ve ihtiyacım olmadı sanırım..:61:
tombalalar okeyler bataklar cerzler cipslae fındık fıstıklar pastalar böyyyreklerrr vs vs vs bilimum yiyecek içeçcek eglence ile süregelen klasik yılbaşı gecelerimiz...

Fatma kocan ne plan yapmış yılbaşı için söyle de oturup ağlayayım halime :59:

bi yerde rezervasyon yaptırmış :) bende bilmiyorum yerini gerçekten ,, yemek yiyip eğlenip eve gelecekmişiz ne zamaandır ikimizinde böyle bişeye ihtiyacı varmış :):)

aylin benime de gözlerim yaşardı :) ve bu aktiviteyi yılbaşına getirmesi ilginç :=)

belki ben o gün kalabalık olur yada yılbaşıda neymiş günah felan dememi beklediği içindir ama avcunu yalar eğleneceğiz valla :)

Son düzenleme:
yagmur bi diş daha patlatmış uc vermiş..sanırım rahatsızlıgı iştahsızlıgı ve huzursuzlugu bundan..hep pencereden bakıcak..dolabın üzerinde asılan envayi çeşit öcük böcüklere baylıyo..sabah trt cocuk taki mimocan ve hopisu kuklalar favorisi..alt acma konusunu hiç açmayalım nefret ettim aynen..iki dk sabit durmuyo yavru..üst giyinmekten keza ayynen..

bi yerde rezervasyon yaptırmış :) bende bilmiyorum yerini gerçekten ,, yemek yiyip eğlenip eve gelecekmişiz ne zamaandır ikimizinde böyle bişeye ihtiyacı varmış :):)

aylin benime de gözlerim yaşardı :) ve bu aktiviteyi yılbaşına getirmesi ilginç :=)

belki ben o gün kalabalık olur yada yılbaşıda neymiş günah felan dememi beklediği içindir ama avcunu yalar eğleneceğiz valla :)

Kocanı ayakta alkışlıyorum...:46:

çok hoşsun Fatma:60:

Aylin belki de sitenin genelinde ciddi bi değişiklik vardır. sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben direkt bu topikten girdiğim için bana da farklı gelmiyor

bende bende :)

( neden kısa ***** yazamıyoruz ki ? )

kısa met-in yazamadığımız gibi met-in de yazamıyoruz :1:

FATMA benim de gözlerim yaşardı hatta oturup ağlıyorum ne çeşit bir meşeyle evlendim ne çeşit bir meşe palamudum oldu die

evet aynen esincim, babalarına benzerse bu pipililer yanarız ki ne yanarız, çocuğumla kutlayacağım yılbaşını diyor, çocuk uyurken neyini kutlayacaksın diyorum,saat 12de gidip öpücem çocuğumu diyor,bahanesini yesinler :57: bu konuda da bu aralar bişiler düşünmem gerekiyor :44:

çok hoşsun Fatma:60:

Aylin belki de sitenin genelinde ciddi bi değişiklik vardır. sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben direkt bu topikten girdiğim için bana da farklı gelmiyor

Ben iki türlü de giriyorum ama bir fark yok

bu anne kaçar oğlumu alıcam eve gidicem su basmış evim ne ahldedir kim bilir yemek yapıcam hatta bugün 4 çeşit yapıcam 2 çeşidi yarın kayınpedere gidecek öğlen ve akşam ordayız hade öptüm sizi yarın görüşmek ümidiyle esen kalın efenim:27:

Şahsi kanaatim:
Erkeklerin %99'u meşedir.
İş hayatlarında başarılı oldukça oran:%99,9'a yaklaşır...

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ,,iş biter ben kaçar .. geç bile kaldım kuzuma :):)

dua edinde benim meşe bu plandan vazgeçmesin :) kıkryıldabir de olsa geçmişteki insan hallerini hatırlamış olsun :):) yani bu işin devamı gelsin hatunlar valla biş iolursa sizden bilirim ona göre :)):

Bu yılbaşı, kocam gelse; Yasemin, aşkım, bu yılbaşı için yer ayırttım, gidip yemek yiyip eğleneceğiz dese....
Allahım bırak kocamı, bir Allah'ın kulu(kadın-erkek), ömrüm boyunca bana karşı bu kadar iyi olmadı...

Gerçekten duygulandım...
Ben gidip sigara içerken ağlayacağım...:58:

Yasemin sizde bi ev satılıp görümcene parasının verilmesi olayı vardı noldu?

Kayınvalide ile kavga edince paranın 5 milyar eksiği geldi.

Tahmin et ne oldu: 1 ay önce araba sattık, parası öteki görümceye gitti.

Şaka yapmıyorum. Çok ciddiyim. Ya bende ya benim adamda var bişi, ama henüz çözemedim...

Back
X