- Konu Sahibi minikcadimm83
- #92.641
Master işine ösym denklik vermedikçe olmaz... Satanlar var zaten...
e elbette satanlar var cnm, Türkiye'de ilk değiller yani:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Master işine ösym denklik vermedikçe olmaz... Satanlar var zaten...
Öznur Handeyle buluştunuz mu??
Millet torununa bile bi tane getiriyor, hiç de bi sürü gönderemem, bi tane, alıyorsan al
Meralcim, ben de almadım hala, geniş bir zamanda alabilmek için fırsat kolluyorum.
Hava soğuk evet ama belki bi cumartesi günü şu taksilere atlar, benim bulunması çok kolay olan evime gelirsinSıradaki buluşmayı bizde yaparız mesela, olmaz mı?
Rica ederim Öznurcum, faydası olduysa ne mutlu bana... Kendi hastanemizin pedagoguna gittik biz, Florance Nightingale'de... Bostancı'da bizim eve yakın, çok başarılı biri varmış, boş randevusu yok ama ben sadece danışma amaçlı gittiğim için gayet yeterli oldu bize...
Sen bilmeden doğru yapıyormuşsun, ben artık biliyorum ama bazılarını yine de yapamıyorum yaw :26:
Taksitli mba? internet üzerinden uçak bileti satışı demek hımmm:44: insanlar zaten uçak biletlerini şirketin kendi resmi adresinden alıp check in bile yapıyorlar, buna ne gerek var ki?
Evet çok gıcığım face e foto ekliyor sayfayı kapatıyorum yüzünü görmemek için, o da aynı şekilde bana gıcıktır,hiçbir fotoma yorum yapmaz,beğeni tıklamaz,ama yüzyüzeyken inanamazsın gayet yapmacık şekilde süper iyi davranırız birbirimize.Her falımda "yakın çevrende kızıl saçlı isminde e olan bir kadın var yakın görünüyor ama çok fesat" çıkaronun falında da eminim ben çıkıyorumdur.
Fatma kocan ne plan yapmış yılbaşı için söyle de oturup ağlayayım halime![]()
bi yerde rezervasyon yaptırmış :) bende bilmiyorum yerini gerçekten ,, yemek yiyip eğlenip eve gelecekmişiz ne zamaandır ikimizinde böyle bişeye ihtiyacı varmış :):)
aylin benime de gözlerim yaşardı :) ve bu aktiviteyi yılbaşına getirmesi ilginç :=)
belki ben o gün kalabalık olur yada yılbaşıda neymiş günah felan dememi beklediği içindir ama avcunu yalar eğleneceğiz valla :)
Kocanı ayakta alkışlıyorum...![]()
belki ben o gün kalabalık olur yada yılbaşıda neymiş günah felan dememi beklediği içindir ama avcunu yalar eğleneceğiz valla :)
FATMA benim de gözlerim yaşardı hatta oturup ağlıyorum ne çeşit bir meşeyle evlendim ne çeşit bir meşe palamudum oldu die
bende bende :)
( neden kısa ***** yazamıyoruz ki ? )
FATMA benim de gözlerim yaşardı hatta oturup ağlıyorum ne çeşit bir meşeyle evlendim ne çeşit bir meşe palamudum oldu die
çok hoşsun Fatma
Aylin belki de sitenin genelinde ciddi bi değişiklik vardır. sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben direkt bu topikten girdiğim için bana da farklı gelmiyor
Şahsi kanaatim:
Erkeklerin %99'u meşedir.
İş hayatlarında başarılı oldukça oran:%99,9'a yaklaşır...
Şahsi kanaatim:
Erkeklerin %99'u meşedir.
İş hayatlarında başarılı oldukça oran:%99,9'a yaklaşır...
Yasemin sizde bi ev satılıp görümcene parasının verilmesi olayı vardı noldu?