• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Normal, her şey normal 🤗ilk üç ay biraz seni yorabilir. Vücudun bir varlığa alışıyor ve çok hızlı bir şekilde daha önce hiç bilmediği bir hormon artıyor. Burada çok fazla üzücü sonuçlara tanık olduk ve ister istemez üzerine alıyorsun. Korkman da çok normal 🌸 Anneliğe hoş geldin 🤗💛 Artık ömrün boyunca kaybetmekten çok korktuğun bir şeyin var🥹
Ayy duygulandırdın beniii 🥺😍 çok teşekkür ederim 🙏🏻🌺

Merhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Transfer + 12. Gün = 384 şeklinde kan sonuçlarım geldi
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra da keseyi görmek için çağırdı. İnşallah hepimiz için sağlıklı bir süreç oluuur 🥰
Arkadaşlar bugünkü değerim 2027 geldiii, sizce kese gözükür mü ? Yoksa bayramdan sonraya kalması daha mı iyi olur ? 🥰

Kızlar benim sat 2 mayıs
29 mayıs 507
31 mayıs 1377
2 haziran 3841

Beta değerlerim biraz fazla yükseliyor sanki gününe göre ilk muayenem yarın olacak ama biraz tedirgin oldum ister istemez fikri olan yada bu durumu yaşayan var mı aranızda
Her gün iki katına çıkıyormuş beta. Çoğul gebelikte de daha fazla oluyormuş. Bence gayet normal görünüyor. Oğlumda dçok artıyordu ikiz mi acaba diyorduk keseyi görene kadar 😊

Merhabalar benim gittiğim doktor kan tahlili istemedi. Israrla sordum ama gerek yok şimdi dedi. Keseyi gördüğü için midir acaba bana bi garip geldi

Merhabalar benim gittiğim doktor kan tahlili istemedi. Israrla sordum ama gerek yok şimdi dedi. Keseyi gördüğü için midir acaba bana bi garip geldi
İlk kaç değerle öğrendiniz gider gitmez keseyi gördüyse kan vermek anlamsız zaten

Back
X