• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Pazartesi Beta Değeriniz 135 çıktıysa zaten bebiş yeni yeni oluşup yerleşmiş demektir. Yani 10 gün önce sizden beslenmesi ya da ilacın etkisine maruz kalması mümkün değil. Zaten o kadar erken dönemler için doktorlar etkilense tutunmaz, tutunmuşsa zaten etkilenmemiştir diyorlar. İçinizi ferah tutun.
Çoookk sağolun içime su serptinizz Allah razı olsun ❤️
2.bebeğimm daha sakin olurum derken yine aynı takıntılarım başladı 😔

Bir kere kan verdiğinizde gebe yada değilsiniz çıkıyor. Sürekli neden kan veriyorsunuz ?

Kızlar bende geldim🌸 bugün son kez kan verdim yine iki kat artmıştı doktorum iki hafta sonra kese için gel dedi karından bakmak için beklemeye geçtim 🥰
Maşallah😍 bir şey sorucam canım 27 Mayıs da beta 34 tü benim. Karından ne zaman görünür kese canım ya vajinal baktırmak istemiyorum ben de

Maşallah😍 bir şey sorucam canım 27 Mayıs da beta 34 tü benim. Karından ne zaman görünür kese canım ya vajinal baktırmak istemiyorum ben de
Benim doktor vajinal bakma taraftarı deil canım seninle hemen hemen aynıyız bana iki hafta sonra gel dedi doktorum bugün benimde 29 mayısta ilk 18 çıkmıştı değerim ben 16 yada 17 Haziran da gidecem canım bence seninde 13 14 haziranda gitsen görünür karından

Bir kere kan verdiğinizde gebe yada değilsiniz çıkıyor. Sürekli neden kan veriyorsunuz ?
Canım çünkü düzenli takip sağlıklı olup olmadığı hakkında bilgi verir kimyasal gebelik dış gebelik gibi şeyleri fark etmek için birkaç defa düzenli veriyoruz benim özellikle daha önce düşüklerim var Oyüzden benim için önemli takip

Anladım Tabi öyleyse takip önemli
Canım çünkü düzenli takip sağlıklı olup olmadığı hakkında bilgi verir kimyasal gebelik dış gebelik gibi şeyleri fark etmek için birkaç defa düzenli veriyoruz benim özellikle daha önce düşüklerim var Oyüzden benim için önemli takip

1749061811429.webp

Bişey görüyor musunuz ? 😁
Sabah ilk idrarla yapılan testler iyi sonuç verir aslında ama ben büyük bir şokla öğlen vakitlerinde yaptım. Ve ilişkiden sonra 14. Gün
Yarın sabah tekrar yapacağım bakalım sonuç ne olacak

Benim doktor vajinal bakma taraftarı deil canım seninle hemen hemen aynıyız bana iki hafta sonra gel dedi doktorum bugün benimde 29 mayısta ilk 18 çıkmıştı değerim ben 16 yada 17 Haziran da gidecem canım bence seninde 13 14 haziranda gitsen görünür karından
11 ine almıştım ama ertelesem mi 🥲

Bişey görüyor musunuz ? 😁
Sabah ilk idrarla yapılan testler iyi sonuç verir aslında ama ben büyük bir şokla öğlen vakitlerinde yaptım. Ve ilişkiden sonra 14. Gün
Yarın sabah tekrar yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Evet görünüyor vardır inşallah 🥰

Kızlar 4+3 teyim çok yeni.

Karnıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor arada bir saat içinde de sıklaştı gibi midemi bulandırıyor bu ağrı.

Normal mi 😔 lütfen cevap verin ilk gebeliğim
Normal, her şey normal 🤗ilk üç ay biraz seni yorabilir. Vücudun bir varlığa alışıyor ve çok hızlı bir şekilde daha önce hiç bilmediği bir hormon artıyor. Burada çok fazla üzücü sonuçlara tanık olduk ve ister istemez üzerine alıyorsun. Korkman da çok normal 🌸 Anneliğe hoş geldin 🤗💛 Artık ömrün boyunca kaybetmekten çok korktuğun bir şeyin var🥹

Back
X