2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemin, bir diğer görümcende ben olabilir miyim..? :)))
Anacım, sizde ne varda bu kadar yakanızdan düşmüyor bunlar, maşallah, hiç utanmaları kalmamış..
Kayınvalide ile bu para yüzünden mi kavga ettiniz..?

Ben çıkıyorum, izin alamadım şirketten malesef, İklimi doktora götürme işi için bi plan yapmam lazım, güne iyi başladım ama mutsuz kapatıyorum, zaten duygusalım bugün, ağlamadan çıkayım en iyisi, hepinizi öptüm, sevgiler.

Kahrolsun görümceler evi sattınız mı yani ve verdiğiniz paranın 5000 tl eksiği ile geri ödediler, doğru mu anladım, senin adamı sağıyorlar ama bir tek sen sağamıyorsun gibi geldi bana.

Ağlama arkadaşım ağlama, eminim sevenin çoktur ama duygusal dönemindeysen farklı yorumlayıp farklı görüyorsundur.
Söylediğin gibi iyi bir insan ve iyi bir anne olduğuna ben eminim.

yaw bu yyılbaşında dışarıda yemek yeme olayı bi gelenekmi ?:27:

dışarıda yemek yeme olayı değil sadece, dışarıda bir yerde eğlenme ve yeni yıla başında şapkayla çılgınca dans ederek müzik vb şekilde girme.evde tombalayla geçmiş yıllardan sonra artık bunları istiyoruz çoğumuz.

hızlı cevap panelini geri istiyorum :84:
biz de yılbaşında bizim zillinin meme krizi yüzünden evdeyiz...

Haklısın, benim adam onlara inek, bana öküzmüş gibi davranıyor

umarım arzularınız gercek ola...gelsin tombalallarr okeylerr ve sıcacuk ailem

Cokoprensim senin önceki nickin neydi?
Hamilelik döneminden seni hatırlamıyorum...

Değiştirmedim tek nickim bu, senin bolca yazdığın dönemde aktif okuyucuydum senin inzivaya çekildiğin dönemde aktif yazıcılığa geçtim o yüzden hatırlıyorum o dönemi.
Neyse benim de sonunda çıkma vaktim geldi,herkese iyi akşamlar yarın sabah burada buluşmak ümidi ile...

maaşallah ağız tadı ile yesin yumurcak. Allah benimkine de hidayet versin...

elvin kac kilo şu an ceren??
yagmur 1 haftadr yemio düzenli..
dişlerden kaynaklı..
bu ıspanaklı yumurtayı da gece cok sevmişti yoksa agzına bişiy sürmüyo..
bende sevdiği şeyleri başka şeylerle karıştrıp veriorum..

Hmmmsss...
Hamileliğin boyunca bizimlemiydin yani?

8200 gr. canım. topiğin en zayıfı diye biliyorum. oldum olası hiçbir şey yemiyor ebru yalnızca beni emmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…