- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.661
Yasemin, bir diğer görümcende ben olabilir miyim..? :)))
Anacım, sizde ne varda bu kadar yakanızdan düşmüyor bunlar, maşallah, hiç utanmaları kalmamış..
Kayınvalide ile bu para yüzünden mi kavga ettiniz..?
Ben çıkıyorum, izin alamadım şirketten malesef, İklimi doktora götürme işi için bi plan yapmam lazım, güne iyi başladım ama mutsuz kapatıyorum, zaten duygusalım bugün, ağlamadan çıkayım en iyisi, hepinizi öptüm, sevgiler.
Kayınvalide ile kavga edince paranın 5 milyar eksiği geldi.
Tahmin et ne oldu: 1 ay önce araba sattık, parası öteki görümceye gitti.
Şaka yapmıyorum. Çok ciddiyim. Ya bende ya benim adamda var bişi, ama henüz çözemedim...
Bu yılbaşı, kocam gelse; Yasemin, aşkım, bu yılbaşı için yer ayırttım, gidip yemek yiyip eğleneceğiz dese....
Allahım bırak kocamı, bir Allah'ın kulu(kadın-erkek), ömrüm boyunca bana karşı bu kadar iyi olmadı...
Gerçekten duygulandım...
Ben gidip sigara içerken ağlayacağım...
yaw bu yyılbaşında dışarıda yemek yeme olayı bi gelenekmi ?:27:
Kahrolsun görümcelerevi sattınız mı yani ve verdiğiniz paranın 5000 tl eksiği ile geri ödediler, doğru mu anladım, senin adamı sağıyorlar ama bir tek sen sağamıyorsun gibi geldi bana.
Haklısın, benim adam onlara inek, bana öküzmüş gibi davranıyor
Haklısın, benim adam onlara inek, bana öküzmüş gibi davranıyor
dışarıda yemek yeme olayı değil sadece, dışarıda bir yerde eğlenme ve yeni yıla başında şapkayla çılgınca dans ederek müzik vb şekilde girme.evde tombalayla geçmiş yıllardan sonra artık bunları istiyoruz çoğumuz.
yagmur un bugünki mensüüü ıspanaklı yımbırta
yagmur un bugünki mensüüü ıspanaklı yımbırta
Cokoprensim senin önceki nickin neydi?
Hamilelik döneminden seni hatırlamıyorum...
maaşallah ağız tadı ile yesin yumurcak. Allah benimkine de hidayet versin...
Değiştirmedim tek nickim bu, senin bolca yazdığın dönemde aktif okuyucuydum senin inzivaya çekildiğin dönemde aktif yazıcılığa geçtim o yüzden hatırlıyorum o dönemi.
Neyse benim de sonunda çıkma vaktim geldi,herkese iyi akşamlar yarın sabah burada buluşmak ümidi ile...
elvin kac kilo şu an ceren??
yagmur 1 haftadr yemio düzenli..
dişlerden kaynaklı..
bu ıspanaklı yumurtayı da gece cok sevmişti yoksa agzına bişiy sürmüyo..
bende sevdiği şeyleri başka şeylerle karıştrıp veriorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?