2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim canım:))sağlıkla mutlulukla daha nice yıllarınız olsun inşallah....

cerenora benim oğlumda 7900 kg
neler yapmıyorum ki kilo alsın diye :85:

ama yemeyen hiç bir şeyi yemiyor boşuna uğraşıyorum işte

katılıyorum...hiç zorlamayın..sağlıklı olsunlar yeter..Nihan da az alıyor ama şu an ne az ne çok yanılmıyorsam en fazla 9200 dür.

benim kilo alsın diye bir uğraşım yok ya...
yese yeter benim için...
kilo almayabilir sonuçta bünye meselesi...

a.s
ah düzen in kelime anlamını bile unutmuşum hanifecm..bizdede aynen bi diş daha yolda yaramazlık had sfaha..

o zaman dişlerden kaynaklı canmımcım..gecicek bu dönem.

pınarcım ailenden saglık mutluluk huzur eksilmesin..
cok asosyal oldum yagmur dogalı..sinema kültürüm gerci hiçbizaman olmadı..
galiba fazla evcil bi bagyanım..filmi bile evde izlemek isterim..

çok teşekkür ederim canlarım

hepimizin yuvasından sağlık, huzur eksik olmasın inşallah

ebuşum ben eymen doğduğundan beri ev de bile izlemez oldum...
önceden sosyaldim doğru ama şimdi fazla asosyal oldum
:26:

şahsen benim derdim kilo almasında
çünkü gayet enerjik 1 dk. durmuyor
kan değerleride demir almadığı halde gayet güzel
sütüm onu yeterince besliyor demek ki

anne fil baba fil bebeğimiz çiroz gibi
özellikle insanların doktora söyle iştah şurubu versin çok zayıf bu çocuk demelerinden bıktım:96:

a.s. Hanifecim. Eymene meyve yedirmekle meşguldüm. Bugün kahvaltısını bitirmedi, çorba içmedi, kendi yemeğimizden denedim yemedi. şimdi zar zor bikç kaşık meyve tıktım ağzına. Walla Hanifim o kadar uzun zamandır yoksun ki neyi anlatsam acep:26: Seda da hamileymiş, flaş gelişme bu:))

Pınarcım nice güzel yıllara cnm

şu an ağlayıp duruyor
ben pc başında olunca bir şey oluyor bu çocuğa

bi de yalandan ağlaması yok mu:88:
ısırıcam totosunu o olacak

kaçıyorum ben yine

şu an ağlayıp duruyor
ben pc başında olunca bir şey oluyor bu çocuğa

bi de yalandan ağlaması yok mu:88:
ısırıcam totosunu o olacak

kaçıyorum ben yine

benimkine de ben mutfaktayken oluyor aynı hadise, asla mutfakta iş gördürmüyo uyanıksa hemen çığlık kıyamet başlıyor. Sanırım annesi güzel yemekler,pastalar yapıp daha fazla kilo alsın istemiyor bulaqşığı da yorulmayayım diye yıkatmıyodur muhtemelen

:92::92::92::92:

pınarcım yıldönümünüz kutlu olsunn canım Allah nice yıllar birlikde usanmadan bıkmadan sevgiyle katedeceğiniz yollar nasip etsinn
oğluşunuzda mumları üflesinnn

Filiiiizzz Cerene ulaştık sana attı sanırım bilgilerini cnm

:92:

KEK
(12. aydan itibaren)
Malzemeler

2 adet yumurta
3 yemek kaşığı pekmez
1 adet büyük boy havuç
1 tatlı kaşığı tarçın
1 çorba kaşığı sıvı yağ
4 yemek kaşığı Sütlü İrmikli Ballı

Hazırlanışı

Yumurta, pekmez ve yağ önce mikserde çırpılır. Tarçın, Milupa Sütlü İrmikli Muhallebi karışımı ve kabartma tozu ilave edilir. Havuç eklenip karıştırıldıktan sonra fırına verilir. (180 derecede 25-30 dakika)

aldınmı adresi ceren cebi unutmuşum onuda yazıcam şimdi özelden

aman yaaa...biz de hala diş yook...ben yatağına yatırınca 10dk da uyuyan kızımı özledim(
bensiz uyumuyor artık ve de uzun sürüyor dalması...yürüme çalışması yapıyor her zaman her yerde ayakta..ukudan uyanır uyanmaz ilk işi ayağa kalkmak...Allahtan bu aralar tahıllı mama yemeye başladı yatarken de sabah 4 de değil 6 da kalkıyor

canım yaa doğru diyorsun
o bal surat yine neden yemiyor acaba!!!
Seda eseda değil mi...bir ara eşiyle problemleri vardı diye hatırlıyorum..ne kadarlık hamileymiş doğuracak mı?
Jale ve Hasretin bebeklerinin cinsiyeti netleşti mi?Facebookta da görmedim...

Cerencim güzel bi tarifmiş cnm. Sanırım çoğumuz bebeğe özel kek yapmak yerine normal keke bol vitaminli malzemeler ekleyerek veriyoruz

ben Nitoya kek yadirmiyorum...yedireyim bari:))
yoğurt yemeye başladı bu arada ama sadece hazır meyveli yoğurt yiyor kayısılı olanını...buna da şükür:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…