2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol balım aminnnnn
damla ismi içinde teşkür bu üzerine yada yastığına damlatılanmı?? bizimki burnuna kesinlikle damlattırmazda

aynen meral mete süperdi.ayrıca evet acınmaz böylesine,köpek bile daha kıymetbilir.sinir sistemime oynasada süper dizi.

iyi tatiller canım,iyi geçmesi dileğiyle.

sonlarda ağladım bağırdım küfür ettim.nefes kesiciydi.

pc nin şarjı bitiyo kıslar çantasına koyup yatıcaktım sözde saat 24 olmuş
neyse
beni özleyin anacımm bayyyy:80:

çok öpüldünüzzzz

yılbaşı aynı zamanda kocamın doğum günü..
ben de araştırdım az önce...
isme özel not defteri yaptıracağım 1...
bir dürbün ve bir sürü ıvır zıvır olabilen çakı alacağım iki...(benimki bayılır silaha bıçağa bilmem neye...)
ama beyzbol sopası da istiyor baktım netten çok dandik görünüyor hem yaza İtalya'ya gideceğiz belki orada daha iyisini buluruz.
arabaya ses sistemi alacaktım.. şimdi yanlış bir şey alırım dedim tırstım...
sizce nasıl düşünmüşüm gece kuşları? :26:

aşk olsun yazgı nerelerdesin sen:94:

canım burdaım sen yoksun asıl kaç gündür.

ayyy Alp bugün klavyeyi kırdı ekran klavyesinden yazıyorum şuan.berbat bişey resmen çile.
yazamayacağım daha fazlaçokzor oluyor.
klavya gelsin yarın,bolbol konuşalım,sohbete devam edelim nehircim,özledim.
şimdi gdiyorum,İYİ GECELER CANLAR...

merci balitomm

Seyhancım evet cnm yastığa ya da yakasına damlatacağın damla bu

ok balımm sağol

ayrılamıyorummmmmm sisden yawww

iyi geceler cnm ben sürekli giremiyorum geceleri bakabiliyorum kız durmuyor yalnız kalmaya tahammülü yok sıpanın bi de gelen giden akşam eşim gelincede birbirimize zaman ayırıyoruz kalmıyor vakit ama geceleri burdayım genelde artıkın inşallah

günaydın yawrular,
oglus uyandı emdı yattı bende uykumu almıstım uyumayayım dedım gerı.
su sızın dızının, adamın aılesını evden polısler ıle atmaya calısmasını ızledım. kayınvalıdem sever dıye actık gozum takıldı ayyyyyyyyyyy ne s....... p........ bı adammıs oyle.carolıne denen kevase star ıse tam agzı burnu kırılmalık f.........
kadının kocasına tokat atması ve kopek dıye bagırması ooyunculuk acısından 10 uzerınden 10 du.gercı bu babayı oynayan sahsında oyunculugu o kadar ıyıkı hepımız agzını burnunu kırmak ıstıyoruz degıl mı :)))
babaanne rolundekı hanımefendı oyuncumuza bısey demeye gerek yok zaten super.
ay bıde delımısınız kızlar boyle seyler ızlıyorsunuz 2 dk da sınırlerımı hoplatıp psıkolojımı bozdu

Günaydın canlar

Seyhancığım teşekkür ederim sana da İzmir de güzel günler canım...

Evet dün akşam ilk defa oğlumdan 5 saat ayrı kaldım o 3 saati uyuyarak geçirdi zaten

Biz de eşimle güzel bir yemek ve ardından Av mevsimi filmini izlemeye gittik...

Gerçekten özlemişim sinemaya gitmeyi üstelik güzel bir filmdi...

Ama hep aklımda Eymen ne yapıyor sorusu vardı onuda saat başı ablamı arayarak çözdüm...

Canım oğlum teyzesini hiç üzmemiş

günaydın canım
bende ankarada eşimle sinemaya gitmiştim geçen ay, gerçekten iyi gelmişti ama insanın aklı hep bebişte kalıyo cidden

Günaydın canlarım,

Yine çok yorgun, yine çok uykusuzum... Ayrıca boğazım yanıyor, burnum akıyor. Ayrıca Doruk hiç bir şey yemiyor, delirmek üzereyim, dün akşam pedagogun bütün söylediklerini bir kenara bırakıp yerde, kucakta, tv karşısında yedirmeye çalıştım ama nafile, toplam 4-5 kaşık falan yedi, iki kaşık da ben zorla soktum ağzına, kıyameti kopardı. Cici bebeli devam sütü hazırladım, biberondan içmedi, suluğuna koydum içmedi, çay bardağına koydum, döke döke içti öyle, midesine ne girse kardır. Bi diş çıkarmak bu kadar değiştirir mi bi çocuğun huyunu ya, hayretler içindeyim.

Pınarcım, dün evlilik yıldönümünüzmüş, nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim, Allah bir yastıkta kocatsın, ağzınızın tadı hiç bozulmasın

günaydınlarrr,,

sipariş vereceğim tavsiyelerinize göre ,,,

seline oyuncak alacağım sizce şu beş ürüne peşin fiyatı 225 tl , fiyatı nasıl sizce alacağım akıl verin bana ? ayrıca ihtiyaç sahibi birinden alacağım kadıncağız joker mağazasına toptan veren bir yerden alıp satıyormuş garantisinide veriyor ama taksit imkanı olmuyormuş . jokerdeki fiyatlarına baktım 275 tutuyor 7 taksit oluyor ne yapayım ?

PLAYSKOOL İLK ARABAM ( 55 tl )

PLAYSKOOL RENKLİ VARİLLER ( 4 TL)

PLAYSKOOL RENKLİ KÜPLER ( 4 TL )

PLAYSKOOL YARAMAZ TOPLAR ( 65 TL )

FİSHER PRİCE TÜRKÇE KONUŞAN EĞİTİCİ AKTİVİTE MASASI ( 110 TL )

KAPIYA TESLİM 225 TL ALACAK :) VEREYİM Mİ SİPARİŞİ ?

geçmiş olsun burcu bende senin gibiyim hala iyileşemedim,ve sanırsam patronada bulaştırdım bugün gelmedi işe:78:
diş çocuklarda huysuzluk yapıyo,mertte ağzını kilitlemişti çıkarırken,bi süre sonra geçiyo merak etme.
pınar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

canım günaydın selin nasıl oldu? fiyatlar iyi gibi duruyo ama unnadoda playskool ürünlerinde %50 indirim var diyolardı geçen gün orayada bi bak istersen:26:

Günaydın Fatoşcum,

E-bebek'e baktın mı bu oyuncaklar için? Playskool ürünlerinde sık sık indirim yapıyorlar, hem taksit de var.
Yaramaz toplardan ben de almıştım, şimdilik çok igli duymadı Doruk, sanırım 1 ay kadar sonra daha çok sevecek.

Sana da geçmiş olsun Gülşancım...
İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım yaa, böyle devam edecek diye ödüm patlıyor, yemeyen çocuk ne zor bişey, hemen Meral geldi aklıma, Allah sabır, kolaylık versin valla...

evet burcum bir diş o kadar değiştiriyor , gece uyumuyor gündüz yemiyor ve sürekli gereksiz bir mızmızlık içinde,,,

canım nice güzel yıllara..

Ayrıca arada bir böyle bir aktivite senin eymene daha sağlıklı bakman içinde gerekli bence :) ayda bir yapın buna benzer bişi yadabaşbaşa bir yürüyüş :)
akıl veren kişi ne kadr yapıyor çok nadir kışta geldi

o dizideki tüm karakterler gerçekten çok iyi oyuncular , ama dizi hem izletiyor hemde izlenmeemsi gerektiği hissini doğuruyor :)

canım ordan üyeliğim yok benim bakalım şimdi teklif istedim ... üye olalımda fiyatlara bi bakayım :)

canım e bebekte bakmadım bunlar aklımda alacağım oyuncaklar idi ama soğuktan çıkamıyordum dün arakdaşım söyledi böyle böyle ihtiyaç sahibi biri ddüşünürmüsün diye ondan direk bunu düşündüm sonra önce sizlere sorayım dedim ...

ki 225 i nakit param yok borç alıp vereceğim :) bu ay kredi kartları canımıza okudu :)

günaydın canım
bende ankarada eşimle sinemaya gitmiştim geçen ay, gerçekten iyi gelmişti ama insanın aklı hep bebişte kalıyo cidden

teşekkür ederim gülşancığım gerçekten iyi geliyor

Burcum sağ olasın canım
Bazen ben de acaba Eymen sürekli diş çıkardığı için mi bu kadar huysuz diyorum
Doktorlar yapmaz dese de
belki ağrı eşiği düşük bizim sıpaların
Gece 2 de yattım ve 3 ten 7'ye Eymen ayaklarımdaydı.

Sağ ol canım evet gerçekten yapmak gerekiyor
insanın enerjisi yerine geliyor ama yok ben de o yürek böyle yılda 1-2 olur zannımca

burcu sağol canım ama benim hastalık artık kronikleşti galiba iki haftayı geçti ama tık yok iki gün iyi bigün kötü,bağışıklığım zayıfladı galiba
fatmacım benimde üyeliğim yok olsa bakardım senin için yada sana davet gönderirdim hemen:78:
kızlar biriki sorum olacak size:
1-balık yağı kullanıyomusunuz kullanıyosanız akşam versek olurmu meyvesiyle birlikte?
2-ben geçen ay doğumdan sonra ilk kez adet gördüm, bu ay 5 gün geçti hala olmadım hamile olabilirmiyim yoksa düzensizlik normalmi karın ağrısı falan yok adet belirtiside yok sinirlide değilim? daha önce hep düzenliydi bir gün şaşmazdı kestane kebap acele cevap:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…