- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.741
Sorma Yazgı her blüm kendini aşıyo, süperdi..Osman ve Mete mükemmeller yaa, nefesim kesiliyo izlerken. Bu arada acıyıp eve almayı düşüneceğin adamın sonradan neler yapabileceğini de gördün mü? lafıma geldin mi? bu adamlara iyilik yapılmazz
Cnm iyi tatiller, inşallah güzel geçer
cold-mix cnm damlanın adı
kendine çok iyi bakk..
otri bebe ile çekmeni tavsiye ederim biz Elvin'in mümüküşleri öyle durdurduk öksürüğe çevirdi otri bebe sayesinde yırttık.
sağol canım sizde iyi bakın kendinize
bu burun aspitatörü sanırım ?
vıyyy.. dağılmışsınız.. ben sonlarını izlemeye dayanamadım... adamı gebertesim geliyor...
dağıldımbu nasıl bir bölümdü yaa
Sorma Yazgı her blüm kendini aşıyo, süperdi..Osman ve Mete mükemmeller yaa, nefesim kesiliyo izlerken. Bu arada acıyıp eve almayı düşüneceğin adamın sonradan neler yapabileceğini de gördün mü? lafıma geldin mi? bu adamlara iyilik yapılmazz
kızlar iyi geceler gitmeden son bi bakimm dedim 10 gün yokum sizi özliycem
kendinize melek kuzularınıza iyi bakın olurmu
hee unutmadan bişey sorayım şu burun açıcı bi damla varya onun adı neydi serhan yüzüstü yatıyo hep sonrada murnuna iniyo mümük (gece gece ne iğrencim dimi) uykusundan uyanıyo ağlıyo alıyım iyi gelir belki
kendine çok iyi bakk..
otri bebe ile çekmeni tavsiye ederim biz Elvin'in mümüküşleri öyle durdurduk öksürüğe çevirdi otri bebe sayesinde yırttık.
vıyyy.. dağılmışsınız.. ben sonlarını izlemeye dayanamadım... adamı gebertesim geliyor...
dağıldımbu nasıl bir bölümdü yaa
aşk olsun yazgı nerelerdesin sen:94:
aynen meral mete süperdi.ayrıca evet acınmaz böylesine,köpek bile daha kıymetbilir.sinir sistemime oynasada süper dizi.
iyi tatiller canım,iyi geçmesi dileğiyle.
sonlarda ağladım bağırdım küfür ettim.nefes kesiciydi.
Seyhancım evet cnm yastığa ya da yakasına damlatacağın damla bu
canım burdaım sen yoksun asıl kaç gündür.
ayyy Alp bugün klavyeyi kırdı ekran klavyesinden yazıyorum şuan.berbat bişey resmen çile.
yazamayacağım daha fazlaçokzor oluyor.
klavya gelsin yarın,bolbol konuşalım,sohbete devam edelim nehircim,özledim.
şimdi gdiyorum,İYİ GECELER CANLAR...
günaydın canımGünaydın canlar
Seyhancığım teşekkür ederim sana da İzmir de güzel günler canım...
Evet dün akşam ilk defa oğlumdan 5 saat ayrı kaldım o 3 saati uyuyarak geçirdi zaten
Biz de eşimle güzel bir yemek ve ardından Av mevsimi filmini izlemeye gittik...
Gerçekten özlemişim sinemaya gitmeyi üstelik güzel bir filmdi...
Ama hep aklımda Eymen ne yapıyor sorusu vardı onuda saat başı ablamı arayarak çözdüm...
Canım oğlum teyzesini hiç üzmemiş
geçmiş olsun burcu bende senin gibiyim hala iyileşemedim,ve sanırsam patronada bulaştırdımGünaydın canlarım,
Yine çok yorgun, yine çok uykusuzum... Ayrıca boğazım yanıyor, burnum akıyor. Ayrıca Doruk hiç bir şey yemiyor, delirmek üzereyim, dün akşam pedagogun bütün söylediklerini bir kenara bırakıp yerde, kucakta, tv karşısında yedirmeye çalıştım ama nafile, toplam 4-5 kaşık falan yedi, iki kaşık da ben zorla soktum ağzına, kıyameti kopardı. Cici bebeli devam sütü hazırladım, biberondan içmedi, suluğuna koydum içmedi, çay bardağına koydum, döke döke içti öyle, midesine ne girse kardır. Bi diş çıkarmak bu kadar değiştirir mi bi çocuğun huyunu ya, hayretler içindeyim.
Pınarcım, dün evlilik yıldönümünüzmüş, nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim, Allah bir yastıkta kocatsın, ağzınızın tadı hiç bozulmasın
canım günaydın selin nasıl oldu? fiyatlar iyi gibi duruyo ama unnadoda playskool ürünlerinde %50 indirim var diyolardı geçen gün orayada bi bak istersen:26:günaydınlarrr,,
sipariş vereceğim tavsiyelerinize göre ,,,
seline oyuncak alacağım sizce şu beş ürüne peşin fiyatı 225 tl , fiyatı nasıl sizce alacağım akıl verin bana ? ayrıca ihtiyaç sahibi birinden alacağım kadıncağız joker mağazasına toptan veren bir yerden alıp satıyormuş garantisinide veriyor ama taksit imkanı olmuyormuş . jokerdeki fiyatlarına baktım 275 tutuyor 7 taksit oluyor ne yapayım ?
PLAYSKOOL İLK ARABAM ( 55 tl )
PLAYSKOOL RENKLİ VARİLLER ( 4 TL)
PLAYSKOOL RENKLİ KÜPLER ( 4 TL )
PLAYSKOOL YARAMAZ TOPLAR ( 65 TL )
FİSHER PRİCE TÜRKÇE KONUŞAN EĞİTİCİ AKTİVİTE MASASI ( 110 TL )
KAPIYA TESLİM 225 TL ALACAK :) VEREYİM Mİ SİPARİŞİ ?
günaydınlarrr,,
sipariş vereceğim tavsiyelerinize göre ,,,
seline oyuncak alacağım sizce şu beş ürüne peşin fiyatı 225 tl , fiyatı nasıl sizce alacağım akıl verin bana ? ayrıca ihtiyaç sahibi birinden alacağım kadıncağız joker mağazasına toptan veren bir yerden alıp satıyormuş garantisinide veriyor ama taksit imkanı olmuyormuş . jokerdeki fiyatlarına baktım 275 tutuyor 7 taksit oluyor ne yapayım ?
PLAYSKOOL İLK ARABAM ( 55 tl )
PLAYSKOOL RENKLİ VARİLLER ( 4 TL)
PLAYSKOOL RENKLİ KÜPLER ( 4 TL )
PLAYSKOOL YARAMAZ TOPLAR ( 65 TL )
FİSHER PRİCE TÜRKÇE KONUŞAN EĞİTİCİ AKTİVİTE MASASI ( 110 TL )
KAPIYA TESLİM 225 TL ALACAK :) VEREYİM Mİ SİPARİŞİ ?
geçmiş olsun burcu bende senin gibiyim hala iyileşemedim,ve sanırsam patronada bulaştırdımbugün gelmedi işe:78:
diş çocuklarda huysuzluk yapıyo,mertte ağzını kilitlemişti çıkarırken,bi süre sonra geçiyo merak etme.
pınar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
canım günaydın selin nasıl oldu? fiyatlar iyi gibi duruyo ama unnadoda playskool ürünlerinde %50 indirim var diyolardı geçen gün orayada bi bak istersen:26:
günaydın canlarım,
yine çok yorgun, yine çok uykusuzum... Ayrıca boğazım yanıyor, burnum akıyor. Ayrıca doruk hiç bir şey yemiyor, delirmek üzereyim, dün akşam pedagogun bütün söylediklerini bir kenara bırakıp yerde, kucakta, tv karşısında yedirmeye çalıştım ama nafile, toplam 4-5 kaşık falan yedi, iki kaşık da ben zorla soktum ağzına, kıyameti kopardı. Cici bebeli devam sütü hazırladım, biberondan içmedi, suluğuna koydum içmedi, çay bardağına koydum, döke döke içti öyle, midesine ne girse kardır. Bi diş çıkarmak bu kadar değiştirir mi bi çocuğun huyunu ya, hayretler içindeyim.
Pınarcım, dün evlilik yıldönümünüzmüş, nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim, allah bir yastıkta kocatsın, ağzınızın tadı hiç bozulmasın
[ı]günaydın canlar
seyhancığım teşekkür ederim sana da izmir de güzel günler canım...
Evet dün akşam ilk defa oğlumdan 5 saat ayrı kaldım o 3 saati uyuyarak geçirdi zaten
biz de eşimle güzel bir yemek ve ardından av mevsimi filmini izlemeye gittik...
Gerçekten özlemişim sinemaya gitmeyi üstelik güzel bir filmdi...
Ama hep aklımda eymen ne yapıyor sorusu vardı onuda saat başı ablamı arayarak çözdüm...
Canım oğlum teyzesini hiç üzmemiş[/ı]
günaydın yawrular,
oglus uyandı emdı yattı bende uykumu almıstım uyumayayım dedım gerı.
Su sızın dızının, adamın aılesını evden polısler ıle atmaya calısmasını ızledım. Kayınvalıdem sever dıye actık gozum takıldı ayyyyyyyyyyy ne s....... P........ Bı adammıs oyle.carolıne denen kevase star ıse tam agzı burnu kırılmalık f.........
Kadının kocasına tokat atması ve kopek dıye bagırması ooyunculuk acısından 10 uzerınden 10 du.gercı bu babayı oynayan sahsında oyunculugu o kadar ıyıkı hepımız agzını burnunu kırmak ıstıyoruz degıl mı :)))
babaanne rolundekı hanımefendı oyuncumuza bısey demeye gerek yok zaten super.
Ay bıde delımısınız kızlar boyle seyler ızlıyorsunuz 2 dk da sınırlerımı hoplatıp psıkolojımı bozdu
geçmiş olsun burcu bende senin gibiyim hala iyileşemedim,ve sanırsam patronada bulaştırdımbugün gelmedi işe:78:
diş çocuklarda huysuzluk yapıyo,mertte ağzını kilitlemişti çıkarırken,bi süre sonra geçiyo merak etme.
pınar evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
canım günaydın selin nasıl oldu? fiyatlar iyi gibi duruyo ama unnadoda playskool ürünlerinde %50 indirim var diyolardı geçen gün orayada bi bak istersen:26:
Günaydın Fatoşcum,
E-bebek'e baktın mı bu oyuncaklar için? Playskool ürünlerinde sık sık indirim yapıyorlar, hem taksit de var.
Yaramaz toplardan ben de almıştım, şimdilik çok igli duymadı Doruk, sanırım 1 ay kadar sonra daha çok sevecek.
Sana da geçmiş olsun Gülşancım...
İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım yaa, böyle devam edecek diye ödüm patlıyor, yemeyen çocuk ne zor bişey, hemen Meral geldi aklıma, Allah sabır, kolaylık versin valla...
günaydın canım
bende ankarada eşimle sinemaya gitmiştim geçen ay, gerçekten iyi gelmiştiama insanın aklı hep bebişte kalıyo cidden
Burcum sağ olasın canımGünaydın canlarım,
Yine çok yorgun, yine çok uykusuzum... Ayrıca boğazım yanıyor, burnum akıyor. Ayrıca Doruk hiç bir şey yemiyor, delirmek üzereyim, dün akşam pedagogun bütün söylediklerini bir kenara bırakıp yerde, kucakta, tv karşısında yedirmeye çalıştım ama nafile, toplam 4-5 kaşık falan yedi, iki kaşık da ben zorla soktum ağzına, kıyameti kopardı. Cici bebeli devam sütü hazırladım, biberondan içmedi, suluğuna koydum içmedi, çay bardağına koydum, döke döke içti öyle, midesine ne girse kardır. Bi diş çıkarmak bu kadar değiştirir mi bi çocuğun huyunu ya, hayretler içindeyim.
Pınarcım, dün evlilik yıldönümünüzmüş, nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim, Allah bir yastıkta kocatsın, ağzınızın tadı hiç bozulmasın
canım nice güzel yıllara..
Ayrıca arada bir böyle bir aktivite senin eymene daha sağlıklı bakman içinde gerekli bence :) ayda bir yapın buna benzer bişi yadabaşbaşa bir yürüyüş :)
akıl veren kişi ne kadr yapıyor çok nadirkışta geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?