2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eymen de gözünü aöar aömaz hatta daha yarım açmışken ayağa dikiliyor e onlar için büyük hadise tabi:))
Walla bilmiyorum niye yemediğini Hanifecim, şu yeme stresi iyice4 bunalttı artık
Evet eseda, doğuracakmış. Daha yeni öğrenmiş işte cnm. muhtemelen 7 haftalık falandır
Diğer bebiklerin cinsiyeti konusunda netlik yok, varsa da bize iletilmedi. Jaleye büyük olasılık erkek demişti ama

doğru walla :))
sağol canım anladım..inşallah hayırlısıyla alır kucağına...
stres yapma dicem ama elinde değil biliyorum..inşallah bundan sonra üzmez seni...ben hiç yemezmişim bebekken çocukken annem zor bela bazen döverek yedirirdi açlıktan ölmiyim diye ama şimdi durduramıyor habire ölçüsüz yemekten şiştim..şimdi de kızım kilo ver diyor...
yemesin nasılsa emme bitip yemekten zevk almaya başlayınca açılır iştahı...

walla elimde değil cnm yaa, kilo derdinde değilim inan ama büyümüyor da çocuk. inan 5 aylık bebek görünümünde, azıcık da olsa yese de vitaminlerden alsa diyorum ama olmayıncada olmuyor. dediğin gibi aslında dert etmemek lazım, belki çok üstelemesem o da daha iyi yer

AYNI MODELDEN BİR KIZIM Var benimde.her sofrada kavga yemekle alakası yok çocuğun neler etsem ne yapsam yemiyo delirticek beni ama hep dua ettim kızım yemiyo bari oğlum ysin diye allahtan oğlumda yemek sorunumuz yok maşallah diyimde nazar etmiyim.

Kızlar ya bu cocuk sacımı yolmakdan ne zaman vazgececek.zaten dokuluyor ve oglusda cekıp ıyıce yoluyor.ya sacımın dıplerınden gelen sesı duyuyorum cıt cıt

Aman 41 kere maşallah bi tane iştahsız yeter bi eve. benim de büyük oğlan aksine fazla iştahlı:))

Kızlar ya bu cocuk sacımı yolmakdan ne zaman vazgececek.zaten dokuluyor ve oglusda cekıp ıyıce yoluyor.ya sacımın dıplerınden gelen sesı duyuyorum cıt cıt

Eymen de çok fena çekiyo, yoluyo resmen saçlarımı

Cebide gönderdim şimdi sory unutmuşum yazmayı buyur beklerim canım yanlız otobüsle gelsen daha rahat edersin

elvin de aynı saç çekiyor surat tırmalıyor memişlerin ucunu çekip bırakıyor...

biraz önce bilgisyaardayken koridordan bir takırtı geldi bizim zilli örümceği ile yanımda dolaştığı için hemen koştum baktım neler karştırıyor diye seninki yazıcının kapağını almış büyük bir hızla olay yerini terk ediyor. eşek sıpası

kızlar iyi geceler gitmeden son bi bakimm dedim 10 gün yokum sizi özliycem

kendinize melek kuzularınıza iyi bakın olurmu

hee unutmadan bişey sorayım şu burun açıcı bi damla varya onun adı neydi serhan yüzüstü yatıyo hep sonrada murnuna iniyo mümük (gece gece ne iğrencim dimi) uykusundan uyanıyo ağlıyo alıyım iyi gelir belki

dağıldımbu nasıl bir bölümdü yaa

Sorma Yazgı her blüm kendini aşıyo, süperdi..Osman ve Mete mükemmeller yaa, nefesim kesiliyo izlerken. Bu arada acıyıp eve almayı düşüneceğin adamın sonradan neler yapabileceğini de gördün mü? lafıma geldin mi? bu adamlara iyilik yapılmazz

Cnm iyi tatiller, inşallah güzel geçer
cold-mix cnm damlanın adı

kendine çok iyi bakk..
otri bebe ile çekmeni tavsiye ederim biz Elvin'in mümüküşleri öyle durdurduk öksürüğe çevirdi otri bebe sayesinde yırttık.

dağıldımbu nasıl bir bölümdü yaa

aynen öyle:)) nefes kesici bi bölümdü:96:

vıyyy.. dağılmışsınız.. ben sonlarını izlemeye dayanamadım... adamı gebertesim geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…