- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #92.761
burcu sağol canım ama benim hastalık artık kronikleşti galiba iki haftayı geçti ama tık yok iki gün iyi bigün kötü,bağışıklığım zayıfladı galiba
fatmacım benimde üyeliğim yok olsa bakardım senin için yada sana davet gönderirdim hemen:78:
kızlar biriki sorum olacak size:
1-balık yağı kullanıyomusunuz kullanıyosanız akşam versek olurmu meyvesiyle birlikte?
2-ben geçen ay doğumdan sonra ilk kez adet gördüm, bu ay 5 gün geçti hala olmadım hamile olabilirmiyim yoksa düzensizlik normalmi karın ağrısı falan yok adet belirtiside yok sinirlide değilim? daha önce hep düzenliydi bir gün şaşmazdı kestane kebap acele cevap:26:
canım ordan üyeliğim yok benim bakalım şimdi teklif istedim ... üye olalımda fiyatlara bi bakayım :)
canım e bebekte bakmadım bunlar aklımda alacağım oyuncaklar idi ama soğuktan çıkamıyordum dün arakdaşım söyledi böyle böyle ihtiyaç sahibi biri ddüşünürmüsün diye ondan direk bunu düşündüm sonra önce sizlere sorayım dedim ...
ki 225 i nakit param yok borç alıp vereceğim :) bu ay kredi kartları canımıza okudu :)
teşekkür ederim gülşancığım gerçekten iyi geliyor
Burcum sağ olasın canım
Bazen ben de acaba Eymen sürekli diş çıkardığı için mi bu kadar huysuz diyorum
Doktorlar yapmaz dese de
belki ağrı eşiği düşük bizim sıpaların
Gece 2 de yattım ve 3 ten 7'ye Eymen ayaklarımdaydı.
Sağ ol canım evet gerçekten yapmak gerekiyor
insanın enerjisi yerine geliyor ama yok ben de o yürek böyle yılda 1-2 olur zannımca
burcu sağol canım ama benim hastalık artık kronikleşti galiba iki haftayı geçti ama tık yok iki gün iyi bigün kötü,bağışıklığım zayıfladı galiba
fatmacım benimde üyeliğim yok olsa bakardım senin için yada sana davet gönderirdim hemen:78:
kızlar biriki sorum olacak size:
1-balık yağı kullanıyomusunuz kullanıyosanız akşam versek olurmu meyvesiyle birlikte?
2-ben geçen ay doğumdan sonra ilk kez adet gördüm, bu ay 5 gün geçti hala olmadım hamile olabilirmiyim yoksa düzensizlik normalmi karın ağrısı falan yok adet belirtiside yok sinirlide değilim? daha önce hep düzenliydi bir gün şaşmazdı kestane kebap acele cevap:26:
Fatmacım, borç alıp bu kadar şeyi nakit parayla almaya gerek yok be arkadaşım...
Her ay birini al, şimdi ilk arabamın tam zamanı ama yaramaz toplar bir ay daha bekleyebilir mesela.
Ben üyeyim unnado'ya, davetiye göndereyim istersen, ama playskool kampanyası bitmiş canım...
Pınarcım, pedagog, ayda en az bir defa, hem kendiniz, hem eşiniz hem de çocuğunuz için, kendinize zaman ayırmalısınız diyor. Nasıl olacak ben de bilmiyorum :)
Valla bizim doktor diş bütün bu saydıklarını yapar diyor, çünkü diş çıkarma döneminde bağışıklık sistemi zayıflarmış. Bırak, hiç bir şey için ısrar etme diyor.
Balıkyağına yeni başladık, ben de meyvesine karıştıyorum ama gündüz.
Hamile değildindir kanımca, ama olabilirsin de, seni test yapmaya davet ediyorum.
Günaydın sabah tayfası
Burcu karabiberli bal iç 1 yemek kaşığı acileeeen sonra ıhlamur iç bütün gün, ben öyle ayakta atlattım çok kötü olmama rağmen
Fatma oyuncak fiyatlarını sitelerde önce bi kontrol ettir istersen,bilemediğim için çok yorum yapamıyorum,Kerem oyuncaklarla daha az oynamaya başladı ama bisikletini çok sevdi istersen bu oyuncaklar yerine sen de bisiklet al,hem ön panelinde müzikli ışıklı hayvanlı bi bölüm var çıkarılabilen normal zamanda da yerde onunla oynuyor.Aktivite masasını da çok sevdi Kerem
Gülşan ben nerdeyse 2 ay olmadım düzensizlik normal korkma ama korunnnn
Demek balık yağı kullanıyorsunuz :44: ya bu çocuk Devit kullanıyor,Demir ilacı kullanıyor şimdi dişleri için zymaflour kullanıyor bir de balık yağı verirsem hiçbişey yemesine gerek kalmayacak kapsülle beslensin yetecek.Bir de bu ilaçların hepsini en az yarım saat arayla veriyorsun, demiri ve floru ve eminim balık yağını sütlü ürünle kullanmıyorsun eee hangi ara veriyosunuz? haftada 1 ya da 10 günde 1 balık çorbası veriyorum yetmez mi bee
gülme ama düşündümde çok haklısın neden bu kadar sıkıyorum anlamadım :) ihtiyaç saihibi diyince kendi ihtiyaç sahibi halimi düşünemiyorum :)
aslında çıkma fırsatım olamdı şu hastalık sayesinde belki bu hafatsonu gider hem eymenimin hediyelerini de alırım bi e-bebek yapayım ben vakti gelmiş belli :)
Burcu unnado da Kidominoya bak hemennnn
Heee, bal getirdim yanımda bugün, yemekhaneden de karabiber alayım da içeyim, sağol Aylin...
Doruk da bisikletini çok seviyor ama binme aşamasını geçti, arkasından tutup sürmek istiyor maymun..
Devit'i kestik, demir ilacına gerek görmedi, sadece balık yağı veriyorum ben, başka hiç bişi yok...
Benim güzel arkadaşım, e-bebek'in internet sitesine baksana yahu
Hee baktım da güldüm, atkının üzerinde Doruk yazıyor :)
Unnado Spunky Kids'deki lacivert astronot tulum nasıl peki?
Ayy noel baba kıyafetine bayıldım :))))))(hala unnadodayım ilk defa bakacağım tuttu)
ya bwenim internet sitelerinde başım dönüyor valla ona bak buna bak onda bişi kampanyada diğerinde başak bişi :) sinir oluyorum bakarken en güzeli gideceğim bakıp beğenip alacağım ve düşünmeyeceğim geldi gelemdi oldu olmadı yok yani :)
Güzel ama tavşanlı olan daha güzel, ama noel baba kıyafetini alsam mı diye düşünüyorum bizim baba resti çekti dün yine,oğlumla geçiricem yılbaşını dedi,evde renk katabilir bize yılbaşında bu kıyafet
Ben de Fatma yüzünden baktım valla bugün :)
Alacağın şeye karar verip öyle giricen, başka da bişi almadan çıkıcan.
Saat 4'e kadar verdiğin siparişler ertesi gün geliyor, ben bugün bişiler alıcam mesela :)
Yılbaşında biz de evdeyiz ve noel baba kıyafetşne ben de bayıldım. Ama diğer yandan, Doruk'a mont giydirince, kendisi çok kıpırdak olduğu için sırtı beli açılıyor. Astronot mont daha iyi olacak galiba. İkisini birden mi alayım yani, onu mu diyorsun? Battım ulennn :84:
evet çenem gayet düşük bugün yandınız
deviti neye istinaden kesti?demire neye istinaden gerek duymadı artık? ben bu çocuğu en iyisi doktoruna götüreyim bu ay.
Hepinize Günaydın ;
Nasılsınız bizim zilli dün formundaydı Ateş olayımız olmadı ve gece 12,30 a kadar aktif bir bebekti oyun oynadık ama ben çok yoruldum iş yerinde bütün gün Hilal de formunda olunca benim önceden bitti pilim neyseki uyudu kuzum ateşlenmedi bu gece ama eller hep ağızında sağa solda hep ...Bu arada emerken yine göğüs ucumu mahveddi sonra da gülüyor zilli...
Geçmişe bakamadım neler yaptınız?
hımm burcu davetini hafta sonu uygulamaya karar verdim üç gün daha bekleyem,aylininde düzensiz olmuş ilk zaman baksana:26: kayserideki dr gelişimi en üst sınırda maaşallah dedi ama dişleri için çinko flor,ve balıkyağı verdi:26: kan tahlili yapmadı ama en az üç kutu demir damlasını öneriyoruz kan değerleri iyi olsun olmasın üç kutu bitsin sonra tahlil yaparız devam edip etmeyeceğine bakarız dedi. balık yağı portakallı tadını sevmediği için akşam meyvesine katıyom ben ama karasız kaldım en iyisi sabah versin annem şırıngayla, sağolun kızlar.
bende bakmak istiyorum bendeee ... bana davet gödnerin ,,,
Günaydınlar canlarYine bi alışveriş merakıdır gidiyor bakıyorum, tüm topik alışveriş delisi mi yahu:44: siz bunları yazınca ben çocuğa hiçbişi almadığımı farkediyorum, hoş aldıklarımla da oynamıyo zaten. Fatmacım ne gerek var o kadar oyuncağı birden almaya cnm arkadaşım, bu ay iki tane al sonra yine alırsın. Ayrıca ilk arabam ve yaramaz toplar realde 49tl. diğerlerini de daha ucuza bulursun eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?