- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.321
Evetttttt bı haftasonu daha gelıyor anasınıı satayım ya.
yasemin bence sevinmelisin bu duruma çocuğun mutlu demekki annenle olmaktanBenim kızım yarın 10 aylık oluyor teyzeleri..
2 gündür görmüyorum kızımı, çok özledim cadıyı, yarın evdeki tadilat için gelen ustaları gönderir göndermez hiç bir şeye elimi sürmeden kapıyı çekip anneme gitmeyi düşünüyorum, İklimi bi koklamam lazım, gece ve pazar günü yaparım temizliği, temzilik için bir kadında ayarladım, beraber bitirebiliriz heralde..
Gerçi annemden aldığım haberlere göre, İklim in dünya umurunda değilmiş, gayet keyfi yerinde kudurmaya devam ediyormuş, arkadaşı da var orada, onunla oynuyorlamış, beni aramıyor çocuk yaa, bu iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremedim ama bozuldum biraz :)) Gidip totosunu bi ısırayım en iyisi :))
meral senin niye zayıf olduğun belli kızım bu saate kahvaltımı kalıruyudu oğluşş, inşallah 2 saat uyur. halen kahvaltı etmemiş durumdayım. bi sandviç kapıp geleyim:))
YASEMİN bende üzülüyodum beni tanımıyo aramıyo die bu hastalık çıktı 2 gündür koynumdan çıkmıyo gelip gelip göğsüme yatıyo ki hiç durmaz yerinde giriyo koynuma ben saçını okşuyorum şarkı söölüyorum mayışıyo inanamıyorum hani nerdeyse sevinicem hasta oldu die
ben bugün zaten çok duygusaldım birde siz bebeklerinizi anlatınca yaşlar koyverdi
ben anlatmıyorum çünkü ben anlatınca ağlıyorsunuz sonrada kızıyorsunuz.
biraz önce kayınvalidem geldi bana sarıldı seni çok seviyorum diye ağladı
oda duygusal gününde heralde
Abboooooow (içime gülşan kaçtı) gerçekten şaşırdım
Durumu iyi deği kanımca, doktor çağırsaydınız...
Kendisi gibi bi kvalidesi oldğu için acıyor olabilir belki
Senin de ateşin var herhalde, bizim en sevdiğimiz zaman için ne biçim konuşuyosun senyaşasın hafta sonları ,yaşasın resmi,dini ve kar tatilleri
valla neden,ne oldu,niye ki,bilmiyorum.
alp i sevmeye gelmişti oda uyuyordu.durup dururken yaptı.anlam veremedim:44:.
meral senin niye zayıf olduğun belli kızım bu saate kahvaltımı kalır
Niye sana acır gibi konuşmuş bu kadın, hiçbişey anlayamadım :78:
günün haberi niye yaptı böyle bişeyi yoksa üç aylık ömrü kaldığını öğrendide günahmı çıkarıyo
http://www.jestyap.com/kisisel-duvar-saati-p-192.html
Birde buraya bak Aylin, aradığın böyle bişey mi?
Ayşegül, hoşgeldin, sende bendensin, aynı şeyleri yaşıyoruz, benim eşimde seneye benim annemde bakar çocuğa demeye başladı, şimdi bakmıyor, seneye de büyümüş olacak, belki çişini bile söylüyor olacak, tüm zahmetini annem çekiyor şu an ve çocuk büyüyünce, hazır büyümüş çocuğa bakacakmış..
Buradan nanik işareti yapıyorum, aslında bir el hareketi çektiğimi farzedin :))) Ben baktırırsam çocuğumu o kadına Yasemin değilim..
ayaklarına baksaydım,belki kayınvalidem değildir,içine bişey girmiştir
clrscr niye okuyorsun ama yazmıyorsun?:82:
meral smile toplantısı vardı da bizmi kaçırdık dur şunlarıda çağıralım bari::44::44::44:
öldürecek heralde beni:83:
bunları sevgi cümleleri olarak kullanıyor hayatım,acıma cümlesi olarak değil.
kesinlikle katılıyorum hepsine.
niye,bilmiyorum ki?estiler heralde.keşke ayaklarına baksaydım,belki kayınvalidem değildir,içine bişey girmiştir
bence de baksaydın keşke, bi daha gelip öyle davranırsa bakıver
clrscr niye okuyorsun ama yazmıyorsun?:82:
merhaba güzel mart anneleri,
bende 2010 mart annesiyim. 18 mart doğumlu oğlum var. Yakın zaman önce sizi buldum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?