2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yasemin bence sevinmelisin bu duruma çocuğun mutlu demekki annenle olmaktan totosunu benim yerimede ısır zilloşun

uyudu oğluşş, inşallah 2 saat uyur. halen kahvaltı etmemiş durumdayım. bi sandviç kapıp geleyim:))
meral senin niye zayıf olduğun belli kızım bu saate kahvaltımı kalır
anaa ne güzel kıskandım. öğle arasında mertte bana sırnaşıyodu,dişi çıkacakya çok duygusal iki gündür

günün haberi niye yaptı böyle bişeyi yoksa üç aylık ömrü kaldığını öğrendide günahmı çıkarıyo

Abboooooow (içime gülşan kaçtı) gerçekten şaşırdım
bende şaşırdım abbooooooooow

http://www.jestyap.com/kisisel-duvar-saati-p-192.html
Birde buraya bak Aylin, aradığın böyle bişey mi?

Ayşegül, hoşgeldin, sende bendensin, aynı şeyleri yaşıyoruz, benim eşimde seneye benim annemde bakar çocuğa demeye başladı, şimdi bakmıyor, seneye de büyümüş olacak, belki çişini bile söylüyor olacak, tüm zahmetini annem çekiyor şu an ve çocuk büyüyünce, hazır büyümüş çocuğa bakacakmış..
Buradan nanik işareti yapıyorum, aslında bir el hareketi çektiğimi farzedin :))) Ben baktırırsam çocuğumu o kadına Yasemin değilim..

Niye sana acır gibi konuşmuş bu kadın, hiçbişey anlayamadım :78:

öldürecek heralde beni:83:
bunları sevgi cümleleri olarak kullanıyor hayatım,acıma cümlesi olarak değil.

Durumu iyi deği kanımca, doktor çağırsaydınız...

Kendisi gibi bi kvalidesi oldğu için acıyor olabilir belki

kesinlikle katılıyorum hepsine.

günün haberi niye yaptı böyle bişeyi yoksa üç aylık ömrü kaldığını öğrendide günahmı çıkarıyo

niye,bilmiyorum ki?estiler heralde.keşke ayaklarına baksaydım,belki kayınvalidem değildir,içine bişey girmiştir

ha ha ha ha ha ha ha inan aynı fabrikadan cıkmıs bunlar alcak cocugu gezdircek yanında artık hazır ele gelmiş büyütülmüş ... cok bekler-ler

abboooow beni korkutmayın yaw korku filmi gibi

merhaba güzel mart anneleri,
bende 2010 mart annesiyim. 18 mart doğumlu oğlum var. Yakın zaman önce sizi buldum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.

oğlun hayırlı uğurlu olsun, 2010 mart erkek ayıydı zaten bakma arada bikaç kız doğuran arkadaşımız olduğuna
hoşgeldin bize kendini tanıtır mısın

Yavaş yahuu, bebeleriniz gibi sizde kudurdunuz ha bugün, bu ne hız, yetişemiyom, cevap yazamayacam şimdilik okuma modundayım, müdüre yakalandım, utandım çok..

walla çoşmuşunuz yaseminin dediği gibi....
Yazgı canım kayınavaliden de demek ki anlamış bişeyler ki sana böyle davranıyor yada birşeylerin peşinde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…