2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır Meral bu site ve bu saat değildi
Kerem de akşam ben bakıcıdan aldığım zaman sanki herhangi biriymişim gibi davranıyor,evde de hemen koşa koşa oyuncaklarına ya da koltuğa tırmanmaya gidiyor ve saatler ilerledikçe ancak bana alışıyor,buna çok dikkat ettim ve çok üzülüyorum...
Neyseki hafta sonu geldi yapışık ikiz gibi olabilicez :81:

burcu anlaşılan yatmaya niyeti yok akşam 18.00 kadar burdasın bacım ozaman ..16,30 kaçıyordun işteyken...

Yasemin hilal kuzumda öyle gündüzleri aramıyor ama işten geldiğimde kapıdan girdiğim an hemen emekleyip sarılır yawrum...aksamları koyun koyuna yatarız sabah oldu mu öperek uyandırırım kuzumu....

O gözünü gözüme dikip, gözlerinin içi gülerek bakmıyor mu, eriyorum ben de... Ahh, bir de her akşam sarmaş dolaş dans ediyoruz biz 15 dk falan, sımsıkı sarılıyor bana, fonda yaşar ya da candan erçetin, full romantizm... Sıkılınca da sulu sulu öpüp kıçını dönüyor, indir beni yere diye

Yalan mı ama yalan mı
Olsun arasaydın sen yine, griple hepten hoşlaşan sesimi bi duysaydın
Ateşim var, bugün söylediklerimden (özellikle işime gelmeyenlerden) mesul değilim

Ayy gözlerim doldu Esin yaa, hasta olmasınlar ama hep iyi olsunlar, bizimki de bencillik sanırım biraz, yani en azından bendeki öyle, hep beni istesin, bana sarılsın, hep beni sevsin kimseyi sevmesin istiyorum, psikopata bağladım...

ben bugün zaten çok duygusaldım birde siz bebeklerinizi anlatınca yaşlar koyverdi
ben anlatmıyorum çünkü ben anlatınca ağlıyorsunuz sonrada kızıyorsunuz.

biraz önce kayınvalidem geldi bana sarıldı seni çok seviyorum diye ağladı
oda duygusal gününde heralde

kızlarrrr kısa bi süreliğine de olsa cok mutlu oldum spk nın bagımsız denetim lisanslama sınavına girmiştim calısmadıgım halde dersin 1 tanesini gecmişim geriye kaldı 2 ders :))))

gelelim bugünkü sorunuma ben öğlenleri büroya geliyorum ege anneme gidiyo yada hava soguksa annem bize geliyo .. eşim anneme zor geliyosa annemle nöbetleşe baksınlar demeye basladı ben zor gelmediğini söyledim.. nedense o kadına cocugumu baktırmak istemiyorum ... düşünün telefonda bana sekretermişim gibi davranan kadın benim cocuguma bakacak ... sizce cok mu tepki veriyorum bu konuda ve biliyorum görümcem ve kaynana basını yemekle meşguller eşimin bizden uzak büyüoy cocuk diye

Ohooo kayınvaliden geçen günkü çorbana büyü katmış herhalde ona benzedin sen

Abboooooow (içime gülşan kaçtı) gerçekten şaşırdım

Alla alla niye hayırdır ne oldu ki nası yani...???

öznurcum, sen benimle muhatap olmuyorsun ama ben yine de yazayım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine.. Ve b12 almayı ihmal etme :))

:))) ozel olarak senınle degıl bırbırımızle hıc konusmadık dıye hatırlıyorum.
B12 gonderın artı c vıtamını.
Anacım dıkkat etsem ne olur ben stresden hasta oluyorum dırekt.

bunu gözümde canlandıramıyorum hikayenin kahramanlarını ben ve k.v olarak değiştirdiğimde cok ütopik geliyo yokkkk canımmmm daha neler :))))

Haklısın aynı yolda devam et bravo :81:, bırak hem kendilerini yesinler hem oğullarını ama sana ve oğluna dokunamasınlar

Yok yok, valla yatıyorum, latop harika bi alet :)

Olur mu kız öyle şey
E çok seni seviyordur zaten, ama hak eden herkesi sevsin, sevgi dolu bi çocuk olsun... Babaannesi ile halasını sevmese de olr, ona bişi demem

Hayırdır inşallah

Tebrikler...

Bugünkü sorunun uzmanlık alanım... Bütün çocuk doktorlarının hemfikir oluğu bi durum var ki, zorunluluk olmadıkça, bkan kişinin değimesi çouk için hiç sağlıklı bir durum değil, eşine ve acayip ailesine de bunu bu şekilde anlatmanda fayda var. Olmaz öyle, bi anneannein usülü bi babaannenin, ayarı bozulur çocuğun... Bak benim kvalidem geliyor ama Doruk'a annem bakmaya devam ediyor, bundan asla taviz vermem...

Ohooo kayınvaliden geçen günkü çorbana büyü katmış herhalde ona benzedin sen

Abboooooow (içime gülşan kaçtı) gerçekten şaşırdım

Alla alla niye hayırdır ne oldu ki nası yani...???

Yazgı allah gecınden versın ama kayınvalıden"ın olumu yakında hıssettı mı kadın demek ıstıyorum

bunu gözümde canlandıramıyorum hikayenin kahramanlarını ben ve k.v olarak değiştirdiğimde cok ütopik geliyo yokkkk canımmmm daha neler :))))

valla neden,ne oldu,niye ki,bilmiyorum.
alp i sevmeye gelmişti oda uyuyordu.durup dururken yaptı.anlam veremedim:44:.

bende şaşırdım:122:.
bana baktıkça içi titriyormuş,kalbini sızlatıyormuşum:105:.hataları oluyorsa özür dilyormuş,kusuruna bakmayacakmışım,kafası çok doluymuş

Durumu iyi deği kanımca, doktor çağırsaydınız...

Niye sana acır gibi konuşmuş bu kadın, hiçbişey anlayamadım :78:

Kendisi gibi bi kvalidesi oldğu için acıyor olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…