- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.301
Evet o halleri çok tatlu oluyooAllahım Eymen de arada gelip göğsüme uzanıyo,elini yüzümde gezdiriyo ve gözlerini gözklerimden ayırmayıp derin derin bakmıyo mu bitiyorumm 5 dakika önce uyuyan çocuğu özledim şimdi
siteye yeni girdim,geçmişe baktım,hasta olduğunu görünce üzüldüm arayayım dedim.ama burcu hanım iyileşmişte bana sataşıyor bakıyorum.bak bu saate dek mahrum bıraktım buıkadar insanı kendimden.kimbilir nasıl dertlendiler,açtığım yaraları onarmam lazım bilahare görüşeceğiz,şuan hastasın.çok geçmiş olsun bu arada.kocan az bile yapıyor ilaç konusunda.
YASEMİN bende üzülüyodum beni tanımıyo aramıyo die bu hastalık çıktı 2 gündür koynumdan çıkmıyo gelip gelip göğsüme yatıyo ki hiç durmaz yerinde giriyo koynuma ben saçını okşuyorum şarkı söölüyorum mayışıyo inanamıyorum hani nerdeyse sevinicem hasta oldu die
Ayy gözlerim doldu Esin yaa, hasta olmasınlar ama hep iyi olsunlar, bizimki de bencillik sanırım biraz, yani en azından bendeki öyle, hep beni istesin, bana sarılsın, hep beni sevsin kimseyi sevmesin istiyorum, psikopata bağladım...
ben bugün zaten çok duygusaldım birde siz bebeklerinizi anlatınca yaşlar koyverdi
ben anlatmıyorum çünkü ben anlatınca ağlıyorsunuz sonrada kızıyorsunuz.
biraz önce kayınvalidem geldi bana sarıldı seni çok seviyorum diye ağladı
oda duygusal gününde heralde
ben bugün zaten çok duygusaldım birde siz bebeklerinizi anlatınca yaşlar koyverdi
öznurcum, sen benimle muhatap olmuyorsun ama ben yine de yazayım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine.. Ve b12 almayı ihmal etme :))
Abboooooow (içime gülşan kaçtı) gerçekten şaşırdım
kızlarrrr kısa bi süreliğine de olsa cok mutlu oldum spk nın bagımsız denetim lisanslama sınavına girmiştim calısmadıgım halde dersin 1 tanesini gecmişim geriye kaldı 2 ders :))))
gelelim bugünkü sorunuma ben öğlenleri büroya geliyorum ege anneme gidiyo yada hava soguksa annem bize geliyo .. eşim anneme zor geliyosa annemle nöbetleşe baksınlar demeye basladı ben zor gelmediğini söyledim.. nedense o kadına cocugumu baktırmak istemiyorum ... düşünün telefonda bana sekretermişim gibi davranan kadın benim cocuguma bakacak ... sizce cok mu tepki veriyorum bu konuda ve biliyorum görümcem ve kaynana basını yemekle meşguller eşimin bizden uzak büyüoy cocuk diye
burcu anlaşılan yatmaya niyeti yok akşam 18.00 kadar burdasın bacım ozaman ..16,30 kaçıyordun işteyken...
Yasemin hilal kuzumda öyle gündüzleri aramıyor ama işten geldiğimde kapıdan girdiğim an hemen emekleyip sarılır yawrum...aksamları koyun koyuna yatarız sabah oldu mu öperek uyandırırım kuzumu....
Ayy gözlerim doldu Esin yaa, hasta olmasınlar ama hep iyi olsunlar, bizimki de bencillik sanırım biraz, yani en azından bendeki öyle, hep beni istesin, bana sarılsın, hep beni sevsin kimseyi sevmesin istiyorum, psikopata bağladım...
kızlarrrr kısa bi süreliğine de olsa cok mutlu oldum spk nın bagımsız denetim lisanslama sınavına girmiştim calısmadıgım halde dersin 1 tanesini gecmişim geriye kaldı 2 ders :))))
gelelim bugünkü sorunuma ben öğlenleri büroya geliyorum ege anneme gidiyo yada hava soguksa annem bize geliyo .. eşim anneme zor geliyosa annemle nöbetleşe baksınlar demeye basladı ben zor gelmediğini söyledim.. nedense o kadına cocugumu baktırmak istemiyorum ... düşünün telefonda bana sekretermişim gibi davranan kadın benim cocuguma bakacak ... sizce cok mu tepki veriyorum bu konuda ve biliyorum görümcem ve kaynana basını yemekle meşguller eşimin bizden uzak büyüoy cocuk diye
Ohooo kayınvaliden geçen günkü çorbana büyü katmış herhalde ona benzedin sen
Abboooooow (içime gülşan kaçtı) gerçekten şaşırdım
bende şaşırdım:122:.
bana baktıkça içi titriyormuş,kalbini sızlatıyormuşum:105:.hataları oluyorsa özür dilyormuş,kusuruna bakmayacakmışım,kafası çok doluymuş
Alla alla niye hayırdır ne oldu ki nası yani...???
Yazgı allah gecınden versın ama kayınvalıden"ın olumu yakında hıssettı mı kadın demek ıstıyorum
bunu gözümde canlandıramıyorum hikayenin kahramanlarını ben ve k.v olarak değiştirdiğimde cok ütopik geliyo yokkkk canımmmm daha neler :))))
bende şaşırdım:122:.
bana baktıkça içi titriyormuş,kalbini sızlatıyormuşum:105:.hataları oluyorsa özür dilyormuş,kusuruna bakmayacakmışım,kafası çok doluymuş
Niye sana acır gibi konuşmuş bu kadın, hiçbişey anlayamadım :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?