- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.341
merhaba güzel mart anneleri,
bende 2010 mart annesiyim. 18 mart doğumlu oğlum var. Yakın zaman önce sizi buldum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
abboooow beni korkutmayın yaw korku filmi gibi
teşekkür ederim çokoprensim. Evet haklısın bende hamileliğimde hamilelerin çoğunlukla erkek çocukları olacağını duyuyordum. Kendimi tanıtmaya gelince... Adım seval. Oğlumun adı da kayra. Istanbul da oturuyorum.
Yavaş yahuu, bebeleriniz gibi sizde kudurdunuz ha bugün, bu ne hız, yetişemiyom, cevap yazamayacam şimdilik okuma modundayım, müdüre yakalandım, utandım çok..
Ben Ensar ı uyutmayı bi deneyeyim canlar, sonra görüşmek üzere..
walla çoşmuşunuz yaseminin dediği gibi....
Yazgı canım kayınavaliden de demek ki anlamış bişeyler ki sana böyle davranıyor yada birşeylerin peşinde.....
teşekkür ederim çokoprensim. Evet haklısın bende hamileliğimde hamilelerin çoğunlukla erkek çocukları olacağını duyuyordum. Kendimi tanıtmaya gelince... Adım Seval. Oğlumun adı da Kayra. İstanbul da oturuyorum.
teşekkür ederim çokoprensim. Evet haklısın bende hamileliğimde hamilelerin çoğunlukla erkek çocukları olacağını duyuyordum. Kendimi tanıtmaya gelince... Adım Seval. Oğlumun adı da Kayra. İstanbul da oturuyorum.
hoşgeldin aramıza.
adın ne,oğlunun adı ne,çalışıyor musun,yaşın kaç falan filan gibi konularda aydınlatsana bizi canım.
Hoşbuldum yaz. Adım seval. Oğlum adı Kayra. 27 yaşındayım. Şimdilik çalışmıyorum oğlumla vakit geçiriyorumm
hoşgeldin canımmerhaba güzel mart anneleri,
bende 2010 mart annesiyim. 18 mart doğumlu oğlum var. Yakın zaman önce sizi buldum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
Yavaş yahuu, bebeleriniz gibi sizde kudurdunuz ha bugün, bu ne hız, yetişemiyom, cevap yazamayacam şimdilik okuma modundayım, müdüre yakalandım, utandım çok..
uleeeyyn korkutmayın beyim gece nöbete gidince korkarım benhoşgeldin aramıza.
adın ne,oğlunun adı ne,çalışıyor musun,yaşın kaç falan filan gibi konularda aydınlatsana bizi canım.
ayy gülşan çok korkutasım geldi seni.burda olsan hikayeler anlatırdık bak
hoşgeldin aramıza.
Hoşbuldum yaz. Adım seval. Oğlum adı Kayra. 27 yaşındayım. Şimdilik çalışmıyorum oğlumla vakit geçiriyorumm
ve en önemli soruyu soruyorum:
Aşağıdakilerden hangisiyle sorun yaşıyorsun?
a-kayınvalide,
b-eş,
c-görümce,
d-elti
Seval sakın kaçma e mihepimiz ağız birliği etmişçesine aynı şeyleri sormuşuz kızcağıza
a-kayınvalide,
b-eş,
c-görümce,
d-elti
iyi de burda bi şık eksik:))
e) hepsi
[
Her gün saatlerce yazışırsak, korkarım akında kocalarımıza da birbirimizin isimleriyle seslenecez, o kadar bi bütünleştik
Seval sakın kaçma e mihepimiz ağız birliği etmişçesine aynı şeyleri sormuşuz kızcağıza
tanıştığıma memnun oldum.bende yazgı.oğlum 4 mart doğumlu,adı Alp.namıdeğer kuduruk Alp
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. çengelköyde oturuyorum. Annemler tuzlada oturuyor. Her iki tarafa da oturuyorum diyebilirim.
Pencuben benim oğlumda 20 58 de merhaba dedi bize.
a-kayınvalide,
b-eş,
c-görümce,
d-elti
ayy nasılda unuttum.
iyi de burda bi şık eksik:))
e) hepsi
budaha yerinde oldu
Koca kişisi arada bana Ömer diye seslenir (en yakın arkadaşı). ben de sizlerin ismiyle sesleneyim nolcak. He walla bütünleştik, hepinizi çok seviyorum
benim kocada ben işe gidiyorken uyundırmak için beni dürtüp "vahittin kalk,kalk diyorum vahittin"demiştişaşkoloz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?