2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun

burcu cnm çok geçmiş olsun aslında benim gönlüm senin hiç işe gitmeni istemiyor keşke bi çare bulunsada sen evinde oturup dinlensen be güselim

BURCU, çok geçmiş olsun tekrardan, zannımca sen kaşınıyorsun bu aralar, senin yerinde olupta yatıp dinlenebilmek için neleri feda edecek kişileri düşün ve yat çabuk, ilaçlarını da düzenli olarak iç lütfen, eşin burnundan sokmakta haklı, Doruk için hiç değilse ayakta durman lazım, sağlığını riske atma, şakaya gelmez...

geçmiş olsun canım

Öznurcum, sen benimle muhatap olmuyorsun ama ben yine de yazayım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine.. Ve B12 almayı ihmal etme :))

Heline çok geçmiş olsun, ishal,kusma birde ateş birlikte olunca ben çok korkuyorum, ihmal etmeyin doktora götürün, inşallah ciddi bişey değildir.. Sonucu bize de yaz mutlaka..

Benim kızım yarın 10 aylık oluyor teyzeleri..
2 gündür görmüyorum kızımı, çok özledim cadıyı, yarın evdeki tadilat için gelen ustaları gönderir göndermez hiç bir şeye elimi sürmeden kapıyı çekip anneme gitmeyi düşünüyorum, İklimi bi koklamam lazım, gece ve pazar günü yaparım temizliği, temzilik için bir kadında ayarladım, beraber bitirebiliriz heralde..
Gerçi annemden aldığım haberlere göre, İklim in dünya umurunda değilmiş, gayet keyfi yerinde kudurmaya devam ediyormuş, arkadaşı da var orada, onunla oynuyorlamış, beni aramıyor çocuk yaa, bu iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremedim ama bozuldum biraz :)) Gidip totosunu bi ısırayım en iyisi :))

Maşallah İklim prensese Yasemincim, yaşına az kaldı desene:)) yaa walla Eymen bana o kadar bağımlı ki, bence sen şükret haline. kaldı ki zaten çalışıyosun, mecbur ayrı kalacaksıız en güzeli çocuğun relaks olması,mutlu olması. Korkma seni de seviyodur yine:)) Sen onun annesisin ve onlar bunun ayrımını yapabiliyolar gerçekten cnm

Burcu canım çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen canım benim

Sağol Ayfercim...

Valla bu sefer ben de tırstım, içecem galiba...
Değildir inşallah Meral, belki öyle bi nevri dömüştür, canı sıkılmıştır bişeye..

Yemek yedim geldim,kar durdu erken çıkma hayallerimiz karla beraber eridi...
Birisi fotoğraf baskılı duvar saati yaptırmıştı, hangi site o :26:

Belki pazartesiye çok yağar, tüm gün tatil olur:26:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yat dinlen doruğada bulaştırma lütfen

Sağol Gülşancım... Tamam yatıyorum, size de yatarak yazıyorum zaten. Alışık değilim, sıkılıyorum yaw...

burcu cnm çok geçmiş olsun aslında benim gönlüm senin hiç işe gitmeni istemiyor keşke bi çare bulunsada sen evinde oturup dinlensen be güselim

Nehircim sağol... Evde de dinlenilmiyor ki arkadaşım, ben evde olunca her gün çocuğa annem bakacak değil ya

Tamam beaa, yatıyoz işte, ilaçları da içiyoz, biraz kaşındım evet, acil servisin yatakları rahat mı geldi ne

Öznurcum, sen benimle muhatap olmuyorsun ama ben yine de yazayım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine.. Ve B12 almayı ihmal etme :))

Çok teşekkürler Burcucum.
Allah sana da acil şifalar versin canım, bugünü iyi değerlendir bence..

Sağol Gamzecim...

Çok teşekkürler...
Çok fena dalıyorlar valla, Doruk daha açtığımı görünce gülerek sürünmeye başlıyor laptopa doğru :)

Çok geçmiş olsun, umarım ciddi birşey değildir.

ben geldiim BURCU bebem geçmiş olsun dikkat et kendine bak yokluğun çok belli oluyo bi yanımız eksik sensiz
AYLÜÜÜÜNNN anacım evet var çok güzel taytlar almıştım ama bilekleri açılıyo aslında ben kış başında hepiniz görmüşsünüzdür LCW de eşofman altları var onlardan aldım 12 tane falan sık değiştiriyoruz üstümüzü paçaları çok geniş soğuk alıyo bacaklar düşünemedim hepsini de aynı anda aldım yıkadım e haliyle iade de edemedim taytla olmuyo bilekleri açılıyo buz gibi oluyo bende gittim şimdi 4 tane kilotlu çorap aldım indirim vardı 3 liraya aldım üstelik pamuk ve yün karışımı

YASEMİN bende üzülüyodum beni tanımıyo aramıyo die bu hastalık çıktı 2 gündür koynumdan çıkmıyo gelip gelip göğsüme yatıyo ki hiç durmaz yerinde giriyo koynuma ben saçını okşuyorum şarkı söölüyorum mayışıyo inanamıyorum hani nerdeyse sevinicem hasta oldu die

Sağol Meralcim yaa, beni de seviyordur değil mi, gerçi beni görünce annemin peşini bırakıp benim peşime düşüyor, benim olmadığım zamanlar anneme sülük gibi yapışıyormuş, akşamları annem anlattığında yaptıklarını gülmekten kopuyorum...

Bu arada Aylin saat deyince aklıma geldi, İklim in doğum gününe özel bişeyler düşündüm, şimdi az bi işim var, birazdan yazarım, size de fikir olsun hemde sizde bana fikir verin bu konuda..

Bu arada benim oğluşun derdi sanırım kabızlıkmış. 2 gündür yapmamıştı ama normalde de hep 2-3 günde bi yapar. Ancak normal yapar, bu kez çok zorlandı kuzum. İnşallah rahatlamıştır biraz. Çorbasına zeytinyağını fazla koydum. uyanınca içer inşallah

Maaşallah kuzuma... Ne çabuk büyüdüler di mi Yasemin, nasıl net hatırlıyorum burda gün gün bulantılarımızı anlattığımızı, ben doğurdum diye mesaj attığını... Şimdi nerdeyse bebekliği bitirp çocuk oldular... Anamm, çok hislendim Allahım hep iyi günlerini göstersin...

Seni aramaması iyi, boşver, bak bu sayede gidip tatilini yaptın... Doruk da gündüzleri beni aramıyor artık, anneanne ile kudururken aklına gelmiyorum, ama gece uykusundan uyanıp da beni göremezse kıyameti koparıyor, fena... gelecek haftaki şirket yemeğin nasıl gidecem bilmiyorum.

uyudu oğluşş, inşallah 2 saat uyur. halen kahvaltı etmemiş durumdayım. bi sandviç kapıp geleyim:))

Hadi inşallah... Ben de çıktım baktım, anneannesi ile elele uyuyordu aşkım :)

Sağol Esintoşum, ay pek bi içim okşandı :))) Sizi kendimden mahrum etmemek için çabalıyorum, inan (içime Yazgı mı kaçtı ne:)
Eşofmanlar konusunda haklısın, bizde de aynı problem var, paçaları bol olduğu için bacakları üşüyor gibi geliyor bana da... Evde kilotlu çorapla dolaşsın dedim, babası izin vermedi, erkek adam öyle balet gibi geeşmiş ortalıkta

Evet o halleri çok tatlu oluyoo Allahım Eymen de arada gelip göğsüme uzanıyo,elini yüzümde gezdiriyo ve gözlerini gözklerimden ayırmayıp derin derin bakmıyo mu bitiyorumm 5 dakika önce uyuyan çocuğu özledim şimdi

Ben mutlaka külotlu çorap olmasa bile ayaklı pijamalardan giydiriyorum altına. bacakları çok açılıyo öbür türlü

siteye yeni girdim,geçmişe baktım,hasta olduğunu görünce üzüldüm arayayım dedim.ama burcu hanım iyileşmişte bana sataşıyor bakıyorum.bak bu saate dek mahrum bıraktım buıkadar insanı kendimden.kimbilir nasıl dertlendiler,açtığım yaraları onarmam lazımbilahare görüşeceğiz,şuan hastasın.çok geçmiş olsun bu arada.kocan az bile yapıyor ilaç konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…