- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.281
Facebook'a Hoş Geldin
arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum çalıştığım için nasılsınız ?
benim kızım ishal ve kusuyo dün gece 1 saat bile uyumadan işe geldim .
sizin bebişler nasıl dişlerinden dedik ama böyle olmayacak dra gidicez herhalde mecburen
arkadaşlar bebişime helinime en sevimli bebek yarışmasında destek olurmusunuz tek yapmanız gereken yarışmaya katılıp katılı tıklayıp 3 . sayfadan zeynep helin zor'un resmini beğenmek :)
şimdiden teşekkürler arkadaşlar
facebook'a hoş geldin
Benim kızım ishal ve kusuyo dün gece 1 saat bile uyumadan işe geldim .
Sizin bebişler nasıl dişlerinden dedik ama böyle olmayacak dra gidicez herhalde mecburen
arkadaşlar bebişime helinime en sevimli bebek yarışmasında destek olurmusunuz tek yapmanız gereken yarışmaya katılıp katılı tıklayıp 3 . Sayfadan zeynep helin zor'un resmini beğenmek :)
Öznurcum, sen benimle muhatap olmuyorsun ama ben yine de yazayım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine.. Ve B12 almayı ihmal etme :))
Facebook'a Hoş Geldin
sizin bebişler nasıl dişlerinden dedik ama böyle olmayacak dra gidicez herhalde mecburen
arkadaşlar bebişime helinime en sevimli bebek yarışmasında destek olurmusunuz tek yapmanız gereken yarışmaya katılıp katılı tıklayıp 3 . sayfadan zeynep helin zor'un resmini beğenmek :)
Burcu canım çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen canım benim
Burcu eşin hiç te haksız sayılmazmış cnm, düzenli iç şu ilaçları. ben de korkuyorum iye den inş. değildir. huysuzluğu dvm ederse yarın götürürüm, normalde pazartesi zaten 9. ay kontrolümüz var
Yemek yedim geldim,kar durdu erken çıkma hayallerimiz karla beraber eridi...
Birisi fotoğraf baskılı duvar saati yaptırmıştı, hangi site o :26:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yat dinlen doruğada bulaştırma lütfen
burcu cnm çok geçmiş olsun aslında benim gönlüm senin hiç işe gitmeni istemiyor keşke bi çare bulunsada sen evinde oturup dinlensen be güselim
BURCU, çok geçmiş olsun tekrardan, zannımca sen kaşınıyorsun bu aralar, senin yerinde olupta yatıp dinlenebilmek için neleri feda edecek kişileri düşün ve yat çabuk, ilaçlarını da düzenli olarak iç lütfen, eşin burnundan sokmakta haklı, Doruk için hiç değilse ayakta durman lazım, sağlığını riske atma, şakaya gelmez...
Öznurcum, sen benimle muhatap olmuyorsun ama ben yine de yazayım, sana da çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine.. Ve B12 almayı ihmal etme :))
Çok teşekkürler Burcucum.
Allah sana da acil şifalar versin canım, bugünü iyi değerlendir bence..
okurken sayfalar karıştı alıntı yapmak için dönmeye üşendim.aklımdakileri yazayım atladığım olursa alınmasın:)
GULSAN cım dediğin GİBİcıka r UMARIM..sağolasın..
dimplehawk cım gecmişolsun
bosnacımm sana da gecmiş olsun yat dinlen fırsat bu fırsat..oğlusunu das rahat rahta kucakla iyileş de cabucxA..
OĞLUMLA YAZIYOZ dalıyor resmennpc ye
Facebook'a Hoş Geldin
Benim kızım yarın 10 aylık oluyor teyzeleri..
2 gündür görmüyorum kızımı, çok özledim cadıyı, yarın evdeki tadilat için gelen ustaları gönderir göndermez hiç bir şeye elimi sürmeden kapıyı çekip anneme gitmeyi düşünüyorum, İklimi bi koklamam lazım, gece ve pazar günü yaparım temizliği, temzilik için bir kadında ayarladım, beraber bitirebiliriz heralde..
Gerçi annemden aldığım haberlere göre, İklim in dünya umurunda değilmiş, gayet keyfi yerinde kudurmaya devam ediyormuş, arkadaşı da var orada, onunla oynuyorlamış, beni aramıyor çocuk yaa, bu iyi bişey mi kötü bişey mi karar veremedim ama bozuldum biraz :)) Gidip totosunu bi ısırayım en iyisi :))
uyudu oğluşş, inşallah 2 saat uyur. halen kahvaltı etmemiş durumdayım. bi sandviç kapıp geleyim:))
ben geldiim BURCU bebem geçmiş olsun dikkat et kendine bak yokluğun çok belli oluyo bi yanımız eksik sensiz
AYLÜÜÜÜNNN anacım evet var çok güzel taytlar almıştım ama bilekleri açılıyo aslında ben kış başında hepiniz görmüşsünüzdür LCW de eşofman altları var onlardan aldım 12 tane falan sık değiştiriyoruz üstümüzü paçaları çok geniş soğuk alıyo bacaklar düşünemedim hepsini de aynı anda aldım yıkadım e haliyle iade de edemedim taytla olmuyo bilekleri açılıyo buz gibi oluyo bende gittim şimdi 4 tane kilotlu çorap aldım indirim vardı 3 liraya aldım üstelik pamuk ve yün karışımı
YASEMİN bende üzülüyodum beni tanımıyo aramıyo die bu hastalık çıktı 2 gündür koynumdan çıkmıyo gelip gelip göğsüme yatıyo ki hiç durmaz yerinde giriyo koynuma ben saçını okşuyorum şarkı söölüyorum mayışıyo inanamıyorum hani nerdeyse sevinicem hasta oldu die
Sağol Esintoşum, ay pek bi içim okşandı :))) Sizi kendimden mahrum etmemek için çabalıyorum, inan(içime Yazgı mı kaçtı ne:)
Eşofmanlar konusunda haklısın, bizde de aynı problem var, paçaları bol olduğu için bacakları üşüyor gibi geliyor bana da... Evde kilotlu çorapla dolaşsın dedim, babası izin vermedi, erkek adam öyle balet gibi geeşmiş ortalıkta
Sağol Esintoşum, ay pek bi içim okşandı :))) Sizi kendimden mahrum etmemek için çabalıyorum, inan(içime Yazgı mı kaçtı ne:)
Eşofmanlar konusunda haklısın, bizde de aynı problem var, paçaları bol olduğu için bacakları üşüyor gibi geliyor bana da... Evde kilotlu çorapla dolaşsın dedim, babası izin vermedi, erkek adam öyle balet gibi geeşmiş ortalıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?