2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru bliyorsun, benim hala atlatamdığım vicdan azabımın en büyük sebebidir, Doruk 3 ay 10 günlükken çalışmaya başlamış olmak. Hala bu konu her açıldğında alıyorum :)
Sadece yılık izinlerimi kullandım, rapor mapor hikaye, mecbur kabul ederlerdi ama çok büyük huzursuzluk kaynağı olurdu, ücretsiz izin hakkımız var sözde ama o da hikaye, bana lafını bile ettirmediler.

Belki zorlanacaksınız karşılıklı ama bence olması gereken bu, 1 yaşını geçmiş olacak sen işe başladığında, en önemli zamanlarında yanında olmuş olacaksın, hiç takılma, insan herşeye alışıyor.

nerden biliyon olmadığını, ya Cem konuşmaya başladığında ben aslında şurda yaşıyorum şunun kocasıyım derse :18:

yok bebem çevremde var bu durumda olanlar daha doğumdan anlaşılıyo mesela reenkarne bebek kesinlikle susmuyo ancak okuyup üflüyosun biraz sakinleşiyo onun dışında morarana kadar ağlıyo

saat 4 olmuş, bugün evde olmam mesaimin bitmesine engel değil :)
yattım yeteri kadar, sizi öper ve ben kokusuna hasret kaldığım kuzuya gider...
İyi haftasonları herkese, pazartesi sabhı yoklamayı eksiksiz isterim :80:

İstanbul tayfası çok şanslı, bugün yine görüşelecek 2 arkadaş ve 2 bebik kazandı, 1 tane de Çorludan birisi bulsun şu sayfayı ya oğluma nasıl oyun grubu kurucam ben burda

by byy

herkese iyi akşamlar. Çok memnun oldum sizi bulduğuma Öpüyorum kocaman...

İstanbul tayfası çok şanslı, bugün yine görüşelecek 2 arkadaş ve 2 bebik kazandı, 1 tane de Çorludan birisi bulsun şu sayfayı ya oğluma nasıl oyun grubu kurucam ben burda
katılıyorum bende hataydan istiyorum hemde bi tane diil bikaç tane istiyorum kızlı erkekli bi grup olsun medeniyet de öğrensinler acık :82:

Benim soyle bir takıntım da var aslında. Barış 3 hafta erken dogdu, karnımda hareket etmemeye baslayınca hemen aldılar. Dogdugunda ağlamadı bile, kansız kalmıs karnımda 1 saat daha gec alsaydık olebilirdi bile dediler.

10 gun yogun bakımda kaldı ve malesef beni hic emmedi Onca uzuntuden dolayı sütüm de azdı zaten emmeyince bitti. Barıs cok sevecen bir bebek, herkese guler, kucaklarına gider. Annemi gordumu beni unutur vs. Ve ben bunu hep beni emmemesine bagladım, beni tanımıyor annesi oldugumu bilmiyor diye agladım hep, hala da aglıyorum bazen. Bu yuzden istiyorum ki iyice buyusun, belki psikopatca ama ben ise basladıgımda pesimden aglasın istiyorum ancak ozaman annesi oldugumu anladıgını dusunucem sanki.

Al sana bi delü daha, yaw bu çalışan anneler hep böyle oluyo demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…