- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.381
Hoşgeldin Pınar, Allah bağışlasın oğlunu...
Ben Burcu, oğlum Doruk, 2 Mart doğumlu..
Bu kadar uzun ücretsiz izin kullanabilmen harika valla, nolurdu hepimizin böyle bi şansı olsaydı..
Daha iki gün oldu ücretsiz izne çıkalı. Simdiye kadar, doktor raporları ve yıllık izinlerimle gelebildim. Dogum sonrası 8+5 hafta ücretli dogum izninden sonra 1 yıl süre ile ücretsiz izin alabiliyor devlet memurları. Özel şirketler de durum ne bilmiyorum ama sizinde yasal olarak en azından 6 ay ücretsiz izin alma hakkınız vardı sanki öyle hatırlıyorum, yanlış mı biliyorum?
Sen cok erken calısmaya basladın biliyorum, belki de daha iyidir böylesi. Okuldan çocugu olan arkadaslar cok kızdılar bana ucretsiz izne cıktım diye, sonradan ayrılman cok zor olacak gel basla ise dediler ama ayrılamadım. arkadasların cogu bebisleri 7 aylık oldugunda baslamkıslardı ise.
Tamam bizdensin aramıza hoşgeldin :81:
Maceralarını bekliyoruz.
Ben de Aylin, 10 Mart doğumlu Kerem in annesi.
Memnun oldum aylincim. Önceden macera çoktu. Şu sıralar duruldukÇünkü kayınvalidemler geçici süre ile şehir dışındalar.
Seval e sorduğumuz tüm sorular senin için de geçerli anlat bakalım
Vayyy bilmiyodum hakikaten çok mistikmiş, sizin oralarda reenkarnasyon hikayeleri de çok meşhur tırstım :18:
ya valla başta bende tırsmıştım ama ööle bişi yok çok şükür ki
Daha iki gün oldu ücretsiz izne çıkalı. Simdiye kadar, doktor raporları ve yıllık izinlerimle gelebildim. Dogum sonrası 8+5 hafta ücretli dogum izninden sonra 1 yıl süre ile ücretsiz izin alabiliyor devlet memurları. Özel şirketler de durum ne bilmiyorum ama sizinde yasal olarak en azından 6 ay ücretsiz izin alma hakkınız vardı sanki öyle hatırlıyorum, yanlış mı biliyorum?
Sen cok erken calısmaya basladın biliyorum, belki de daha iyidir böylesi. Okuldan çocugu olan arkadaslar cok kızdılar bana ucretsiz izne cıktım diye, sonradan ayrılman cok zor olacak gel basla ise dediler ama ayrılamadım. arkadasların cogu bebisleri 7 aylık oldugunda baslamkıslardı ise.
hoşgeldin pınar hangi bölümde doçentsin
nerden biliyon olmadığını, ya Cem konuşmaya başladığında ben aslında şurda yaşıyorum şunun kocasıyım derse :18:
nerden biliyon olmadığını, ya Cem konuşmaya başladığında ben aslında şurda yaşıyorum şunun kocasıyım derse :18:
Matematikteyim canım.
Yahu hem yazıp hem okumak cok zormus, yetisemiyorum sanki alısırmıyım ki?
İstanbul tayfası çok şanslı, bugün yine görüşelecek 2 arkadaş ve 2 bebik kazandı, 1 tane de Çorludan birisi bulsun şu sayfayı ya oğluma nasıl oyun grubu kurucam ben burda
yok bebem çevremde var bu durumda olanlar daha doğumdan anlaşılıyo mesela reenkarne bebek kesinlikle susmuyo ancak okuyup üflüyosun biraz sakinleşiyo onun dışında morarana kadar ağlıyo
by byysaat 4 olmuş, bugün evde olmam mesaimin bitmesine engel değil :)
yattım yeteri kadar, sizi öper ve ben kokusuna hasret kaldığım kuzuya gider...
İyi haftasonları herkese, pazartesi sabhı yoklamayı eksiksiz isterim :80:
herkese iyi akşamlar. Çok memnun oldum sizi bulduğumaÖpüyorum kocaman...
katılıyorum bende hataydan istiyorum hemde bi tane diil bikaç tane istiyorum kızlı erkekli bi grup olsun medeniyet de öğrensinler acık :82:İstanbul tayfası çok şanslı, bugün yine görüşelecek 2 arkadaş ve 2 bebik kazandı, 1 tane de Çorludan birisi bulsun şu sayfayı ya oğluma nasıl oyun grubu kurucam ben burda
Doğru bliyorsun, benim hala atlatamdığım vicdan azabımın en büyük sebebidir, Doruk 3 ay 10 günlükken çalışmaya başlamış olmak. Hala bu konu her açıldğında alıyorum :)
Sadece yılık izinlerimi kullandım, rapor mapor hikaye, mecbur kabul ederlerdi ama çok büyük huzursuzluk kaynağı olurdu, ücretsiz izin hakkımız var sözde ama o da hikaye, bana lafını bile ettirmediler.
Belki zorlanacaksınız karşılıklı ama bence olması gereken bu, 1 yaşını geçmiş olacak sen işe başladığında, en önemli zamanlarında yanında olmuş olacaksın, hiç takılma, insan herşeye alışıyor.
Matematikteyim canım.
Yahu hem yazıp hem okumak cok zormus, yetisemiyorum sanki alısırmıyım ki?
Benim soyle bir takıntım da var aslında. Barış 3 hafta erken dogdu, karnımda hareket etmemeye baslayınca hemen aldılar. Dogdugunda ağlamadı bile, kansız kalmıs karnımda 1 saat daha gec alsaydık olebilirdi bile dediler.
10 gun yogun bakımda kaldı ve malesef beni hic emmediOnca uzuntuden dolayı sütüm de azdı zaten emmeyince bitti. Barıs cok sevecen bir bebek, herkese guler, kucaklarına gider. Annemi gordumu beni unutur vs. Ve ben bunu hep beni emmemesine bagladım, beni tanımıyor annesi oldugumu bilmiyor diye agladım hep, hala da aglıyorum bazen. Bu yuzden istiyorum ki iyice buyusun, belki psikopatca ama ben ise basladıgımda pesimden aglasın istiyorum ancak ozaman annesi oldugumu anladıgını dusunucem sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?