2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldinnnnnn... bak üzülme sen emziremedim diye ..ben emzirdim emziriyorum hala inatla bana baglı kalsın diye .. ama öğlenleri büroya gelirken anneme bırakıyorum hiçççç arkamdan aglamıyor ) ve 8 ay basbasaydık oglumla 1 aydır calısıyorum ....

Hadi beeeeeeeeee :18: peki napıyolar öyle olunca?ayrıca çevrende ben şuyum ben buyum diyen var mı?

evet bebem var hemde öyle şeyler oldu ki küçük dilini yutarsın bebekken aile hiç anlam veremiyo tabi bu çırpınışlara halbuki aile büyükleri anlıyo ama anne baba inanmıyo çocuk 3 yaşına geldiğinde ki kendisi babamın amcasının oğlu olur düzgün cümle kurabildiğinde ilk söylediği beni evime götürün senin evin burası diyolar hayır benim karım var nazife diyo yok olmaz falan ikna edemiyolar gidiyolar çocuklarını tanıyo aile inanmıyo tabi konuşuyo anlatıyo nası öldüğünü falan küçücük çocuk bişeyler daha söylüyo inanıyolar ama yeni hayatını yaşaması için eskisini unutması gerek burda hocalar vardır türk alevilerde dede bizde şeyh vardır götürüyolar okunmuş bi tahta kaşık veriyolar çocuk onunla bayram aşuresi yiyo bizde çok kıymetlidir ve unutuyo daha ilk kaşıkta şimdi 15 yaşında

Bu ne böyle yaw, Gülşannn asıl bunları duymalıydın sen

Ya ne bileyim iste hep bir eksiklik hissediyorum. Sizler burda yazıyorsunuz ya "emerken uyudu, meme emerken emmeyi bırakıp bana gülüyo, acıkınca gögsümü acıp emmeye calısıyo" falan diye ben burda okurken hep gozlerim dolu dolu oluyo. Böyle seyleri hic yasayamadım ben

Dediğin gibi emsede aynı seyleri yapacaktı muhtemelen, ama iste gene de kafaya takmadan edemiyor insan.

Bu ne böyle yaw, Gülşannn asıl bunları duymalıydın sen

valla açıkçası dinle pek ilgim yoktur ama babamların mezhebine göre(annem farklı mezhepten) her insan öldükten sonra yeniden doğar ve bu kıyamete kadar bööle gider fakat yeniden doğduğunda kuş da olabilirsin böcekte çiçekte o yüzden yaşarken doğayı sev çevreni koru fln gibi bi felsefesi var eğer yeniden insan olarak doğduysan allahın sevgili kulusundur ayrıca genelde cinayetle yada kendi suçu olmayan bi kaza yüzünden ölenler insan olarak yeniden doğar aman nerden açtık bu konuyu ben tırsıyorum bu mevzuudan :18:

Eki Görüntüle 115870
işte benim minigim, barışım:)

Maşallah çok tatlıymış Barış, Allah bağışlasın cnm

Yok be anacım, ben inanmam böyle şeylere. Bikaç kez dünyaya gelirsek diğer dünyada hangisi adına hesap vericez. çıks olamaz, olabilemez

Tesekkür ederiz esin teyzesi. Evet biraz iri bir bebek Su anda 11 kg kilomuz, 81 cm boyumuz

MQaşallah koca delikanlıymış desene

Kimsecikler kalmadı, Pınar iyi akşamlar sana, bende çıkıyorum artık, eve gitme vakti geldi..

İyi akşamlar Yasemincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…