- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.401
Benim soyle bir takıntım da var aslında. Barış 3 hafta erken dogdu, karnımda hareket etmemeye baslayınca hemen aldılar. Dogdugunda ağlamadı bile, kansız kalmıs karnımda 1 saat daha gec alsaydık olebilirdi bile dediler.
10 gun yogun bakımda kaldı ve malesef beni hic emmediOnca uzuntuden dolayı sütüm de azdı zaten emmeyince bitti. Barıs cok sevecen bir bebek, herkese guler, kucaklarına gider. Annemi gordumu beni unutur vs. Ve ben bunu hep beni emmemesine bagladım, beni tanımıyor annesi oldugumu bilmiyor diye agladım hep, hala da aglıyorum bazen. Bu yuzden istiyorum ki iyice buyusun, belki psikopatca ama ben ise basladıgımda pesimden aglasın istiyorum ancak ozaman annesi oldugumu anladıgını dusunucem sanki.
Hadi beeeeeeeeee:18: peki napıyolar öyle olunca?ayrıca çevrende ben şuyum ben buyum diyen var mı?
evet bebem var hemde öyle şeyler oldu ki küçük dilini yutarsın bebekken aile hiç anlam veremiyo tabi bu çırpınışlara halbuki aile büyükleri anlıyo ama anne baba inanmıyo çocuk 3 yaşına geldiğinde ki kendisi babamın amcasının oğlu olur düzgün cümle kurabildiğinde ilk söylediği beni evime götürün senin evin burası diyolar hayır benim karım var nazife diyo yok olmaz falan ikna edemiyolar gidiyolar çocuklarını tanıyo aile inanmıyo tabi konuşuyo anlatıyo nası öldüğünü falan küçücük çocuk bişeyler daha söylüyo inanıyolar ama yeni hayatını yaşaması için eskisini unutması gerek burda hocalar vardır türk alevilerde dede bizde şeyh vardır götürüyolar okunmuş bi tahta kaşık veriyolar çocuk onunla bayram aşuresi yiyo bizde çok kıymetlidir ve unutuyo daha ilk kaşıkta şimdi 15 yaşında
hoşgeldinnnnnn... bak üzülme sen emziremedim diye ..ben emzirdim emziriyorum hala inatla bana baglı kalsın diye .. ama öğlenleri büroya gelirken anneme bırakıyorum hiçççç arkamdan aglamıyor) ve 8 ay basbasaydık oglumla 1 aydır calısıyorum ....
Bu ne böyle yaw, Gülşannn asıl bunları duymalıydın sen
çok şekersin barışşş fotoda mı büyük göstermiş yoksa yaşından büyük mü gösteriyo
senin o bakışını ve ellerini yerim çok şekersin sen maşallah....pınar üzme kendini sen öyle dedikçe bende üzüldüm şimdi....
Kimsecikler kalmadı, Pınar iyi akşamlar sana, bende çıkıyorum artık, eve gitme vakti geldi..
Kimsecikler kalmadı, Pınar iyi akşamlar sana, bende çıkıyorum artık, eve gitme vakti geldi..[/QUOTE
İyi aksamlar yasemin. Kolay gelsin tadilat işlerinde, insallah cabucak hallolur.
İyi aksamlar yasamincim. Kolay gelsin sana da tadilat işlerinde...
Eki Görüntüle 115870
işte benim minigim, barışım:)
valla açıkçası dinle pek ilgim yoktur ama babamların mezhebine göre(annem farklı mezhepten) her insan öldükten sonra yeniden doğar ve bu kıyamete kadar bööle gider fakat yeniden doğduğunda kuş da olabilirsin böcekte çiçekte o yüzden yaşarken doğayı sev çevreni koru fln gibi bi felsefesi var eğer yeniden insan olarak doğduysan allahın sevgili kulusundur ayrıca genelde cinayetle yada kendi suçu olmayan bi kaza yüzünden ölenler insan olarak yeniden doğar aman nerden açtık bu konuyu ben tırsıyorum bu mevzuudan :18:
Tesekkür ederiz esin teyzesi. Evet biraz iri bir bebek Su anda 11 kg kilomuz, 81 cm boyumuz
Kimsecikler kalmadı, Pınar iyi akşamlar sana, bende çıkıyorum artık, eve gitme vakti geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?