2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yok ya emmeyle.benim Ceren de millete gülücükler saçar,arkamdan hiç ağlamaz,hatta 3-4 gün tatile gittik 5 aylıkken bırakıp hiiçç tınlamadı.dediklerine göre daha büyüdükçe bize bağlanacakmış çocuklarımız daha da.

Eymeni doktora götürdüm aradım durumu anlatınca gel dedi
Viral enfeksiyon geçiriyor yine tahlil sonucu bunu gösteriyor

4 gün ateşlenebilir devam ederse getir dedi...

Allahım şifa versin tüm bebeklere..

iyi akşamlar herkese ,,, selinin durumu hala canımı sıkmaya devam ediyor ,,

kuzumun kültür testinde aynı mikrobun ürediği görüldü yani antibiyotikler hiç bir işe yaramamışl ve doktoru buna çok şaşırıyor

ne yapacağım ben

canım geçmiş olsun diyorum ki inşallah geçer ikisinde de durum aynı atlatamıyorlar aslında eymende anne sütü emiyor değil mi ?

birde hangi vdoktora götürüyorsun eymeni ,,,

ben en son medipol fırat erdoğana götürmeye başladım ...

kızzlar yılbaşı hediyelerinizi gönderdiniz mi??

Ayşecim gönderen de var henüz göndermeyen de. Sen hande ile görüşebildin mi hiç? Ayşe hiç görünmüyor falan diyodu

Eymen bebeğe de Selin bebeğe de çok geçmiş olsun kızlar. İkisinin de hastalığı uzadı cidden, Rabbim şifalarını versin sonra da hastalık yüzü görmesinler inş. tabi bu dua tüm bebikler için geçerlidir

iyi akşamlar canım ben foruma çok sık giremiyorum ama bu konuyu takip ediyorum elimden geldğince musait oldukçada yazıyorum sizlerle,yoğurt yedir canım bol bol... benim aşk böcüüm de böyle oldu antibiyotik vermişti doktorumuz ama ben pek kullanmak istemiyorum mesela gnüde 2 defa ver dediyse 1 defa veriyordum..........
Yüce mevlam acil şifalar versin nişallah tüm bebişlerimize...

Fatmacığım evet anne sütü alıyor hatta hasta oldu mu sadece anne sütü
neden böyle oldular bende anlayamadım...

Allahım şifa versin... diye dua edeceğiz yağacak başka bi şey yok
ben maltepede tıp merkezine gidiyorum doktorumuz iyi ben memnunum

Senin de ateşin var herhalde, bizim en sevdiğimiz zaman için ne biçim konuşuyosun sen yaşasın hafta sonları ,yaşasın resmi,dini ve kar tatilleri

KISSSSSS BILMION MU SEN BIZDE KABILE TOPLANIYOR HAFTASONLARI.AMA DURRRRRRR BUGUN YARIN SENOL EFENDI ILE KONUSACAGIM HAFTASONLARI ARTIK PLAN YAPACAGIZ VS VS DIYE

merhaba güzel mart anneleri,
bende 2010 mart annesiyim. 18 mart doğumlu oğlum var. Yakın zaman önce sizi buldum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.

HOSGELDIN CANIM

antibiyotik etki etmedi demkki değiştrmesi gerekior değiştirdimi ilaçları? serumluk falan olmaz durum inşallah..

çok geçmiş olsun

Doguhan"ı yukarı anneannesı ve babaannesının yanına bıraktım.cok hastayım ya oglusumda yenı ıyılestı.umarım hastalıgımı gecırmem bebegıme

üff canım ya hastalıklar uzun sürdümü hem anne hem bebek yıpranıyo işte eymende ağır yakalanmış demekki yazık kuzuya bıcır bıcırdı kerata acil şiflar diliyorum buladar uzun hasta olmasının bir nedeni varmı ya şimdiye kadar geçmesi lazımdı ya sürekli ateş pek iyi değil bence.
-----selinimede geçmiş olsun bence sen doktoru değiştir eğer düzenli antibiyotik kullandıysan geçmediyse doktorda var bi problem bence.
------diğer hasta bebeklerimizede geçmiş olsun burcu hanım sanada geçmiş olsun anam amma inatçısın yatta iyileşte biran önce kuzunu rahat rahat kucağına alabilesin .ha buarda fatmacım sen doğanı görmedin daha bence bi gör bak pişman olursun sonra demedi deme....
------ay hepatit o ne fırtına öyle yaa dünden beri elektirikler yok yeni geldi tabii yine gitmezse
aylin alem kadınsın valla dişlerde hayırlı olsun sen çorluda yanlızsın ben nedem.negir vardı istanbula taşındı hepatit vardı oda italyaya gidiyomuş bene kaldım dımdızlak.....
-------pınar ve seval aramıza hoşgeldiniz kayra ve barış bebeğe uzun ömürler dilerim barış beyde pek tatlıymış kabadayı olucek herhal:79:

selam arkidişler kaçak hasret selam wermeye geldi:))
dişçiye gittim we kurtuldum o kök dişten.. şuan ağrım war hala pamukla duruyorumçünkü kan kesilmedi(( çıkarınca kanıyor(
alışlweriş yapayımdedim kıyafet alayım oo herşey ateş pahası, bi markete girdim cerye ıslak mendil kawanoz mama, kahwaltılıklar falan 70lira gitti ben hala 50 tutar die hesap ederken kıyafet alamadım beğendiğim tunik tarzı şeyler 80lira falandı.. hemen dedim dur hasret ew taşınacak v.s. v.s. aşma kendini alamadım hiçbişey.. yılbaşı için kırmızı donumu aldım kaçtım hemen
2 saat bişiy yiyemicem yarım saat falan kaldı ama ben korkuyorum ağzıma bişey atmaya
aynen böle duruyorum şuan elim yanağımda

Doguhan"ı yukarı anneannesı ve babaannesının yanına bıraktım.cok hastayım ya oglusumda yenı ıyılestı.umarım hastalıgımı gecırmem bebegıme
yok yok valla bizim topiğe nazar değdi bir kurşun döktürek.bebeler hasta anaları hasta..geçmiş olsun öznurcum
VALLA HASRET HA BİZ ÇATLIYOZ MERAKTAN SENDE TIK YOK

geçmiş olsun ciciş.ay bana diş demede nedersen de ya nefret ediyorum dişçiye gitmekten.aaaa maşallah şimdi cetvelini gördüm 16.haftanın içindesin kız sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…