- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.421
Benim soyle bir takıntım da var aslında. Barış 3 hafta erken dogdu, karnımda hareket etmemeye baslayınca hemen aldılar. Dogdugunda ağlamadı bile, kansız kalmıs karnımda 1 saat daha gec alsaydık olebilirdi bile dediler.
10 gun yogun bakımda kaldı ve malesef beni hic emmediOnca uzuntuden dolayı sütüm de azdı zaten emmeyince bitti. Barıs cok sevecen bir bebek, herkese guler, kucaklarına gider. Annemi gordumu beni unutur vs. Ve ben bunu hep beni emmemesine bagladım, beni tanımıyor annesi oldugumu bilmiyor diye agladım hep, hala da aglıyorum bazen. Bu yuzden istiyorum ki iyice buyusun, belki psikopatca ama ben ise basladıgımda pesimden aglasın istiyorum ancak ozaman annesi oldugumu anladıgını dusunucem sanki.
Eymeni doktora götürdüm aradım durumu anlatınca gel dedi
Viral enfeksiyon geçiriyor yine tahlil sonucu bunu gösteriyor
4 gün ateşlenebilir devam ederse getir dedi...
Allahım şifa versin tüm bebeklere..
kızzlar yılbaşı hediyelerinizi gönderdiniz mi??
Eymeni doktora götürdüm aradım durumu anlatınca gel dedi
Viral enfeksiyon geçiriyor yine tahlil sonucu bunu gösteriyor
4 gün ateşlenebilir devam ederse getir dedi...
Allahım şifa versin tüm bebeklere..
iyi akşamlar herkese ,,, selinin durumu hala canımı sıkmaya devam ediyor ,,
kuzumun kültür testinde aynı mikrobun ürediği görüldü yani antibiyotikler hiç bir işe yaramamışl ve doktoru buna çok şaşırıyor
ne yapacağım ben
iyi akşamlar herkese ,,, selinin durumu hala canımı sıkmaya devam ediyor ,,
kuzumun kültür testinde aynı mikrobun ürediği görüldü yani antibiyotikler hiç bir işe yaramamışl ve doktoru buna çok şaşırıyor
ne yapacağım ben
Senin de ateşin var herhalde, bizim en sevdiğimiz zaman için ne biçim konuşuyosun senyaşasın hafta sonları ,yaşasın resmi,dini ve kar tatilleri
merhaba güzel mart anneleri,
bende 2010 mart annesiyim. 18 mart doğumlu oğlum var. Yakın zaman önce sizi buldum. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
ve en önemli soruyu soruyorum:
Aşağıdakilerden hangisiyle sorun yaşıyorsun?
a-kayınvalide,
b-eş,
c-görümce,
d-elti
AYLIN EKSIK SIKLAR VAR.ANNE VE HEPSI SIKLARINIDA EKLEMEN LAZIMDI
budaha yerinde oldu
benim kocada ben işe gidiyorken uyundırmak için beni dürtüp "vahittin kalk,kalk diyorum vahittin"demiştişaşkoloz
VAHITTIN KIM BEA
Kayınvalidemle gizli savaşırıyoruz. Eşimle idare ediyoruz ne kötü ne iyi. Görümcem yok. Eltimle uzun zamandır konuşmuyorum.
GIZLI SAVAS HE
Burcu sen iki büyük ne siparişi verdin bu arada? AKLIM ORDA KALDI:))
MERAL NEDEN BENI SASIRTMADIN ACEBA
selam meralcim
Aynen dediğin gibi su anda aktif okuyucuyum.Her aksam yarın bende katılayım aralarına diyorum ama hep bir iş çıkıyor sonra siz sohbete başlamış oluyorsunuz dalmayayım ortaya diyorum okumakla yetiniyorum. Ama bugun madem laf attınız yazayım barim
HOSGELDIN CANIM
antibiyotik etki etmedi demkki değiştrmesi gerekior değiştirdimi ilaçları? serumluk falan olmaz durum inşallah..iyi akşamlar herkese ,,, selinin durumu hala canımı sıkmaya devam ediyor ,,
ne yapacağım ben
üff canım ya hastalıklar uzun sürdümü hem anne hem bebek yıpranıyo işte eymende ağır yakalanmış demekki yazık kuzuya bıcır bıcırdı kerata acil şiflar diliyorum buladar uzun hasta olmasının bir nedeni varmı ya şimdiye kadar geçmesi lazımdı ya sürekli ateş pek iyi değil bence.Fatmacığım evet anne sütü alıyor hatta hasta oldu mu sadece anne sütü
neden böyle oldular bende anlayamadım...
Allahım şifa versin... diye dua edeceğiz yağacak başka bi şey yok
ben maltepede tıp merkezine gidiyorum doktorumuz iyi ben memnunum
yok yok valla bizim topiğe nazar değdi bir kurşun döktürek.bebeler hasta anaları hasta..geçmiş olsun öznurcumDoguhan"ı yukarı anneannesı ve babaannesının yanına bıraktım.cok hastayım ya oglusumda yenı ıyılestı.umarım hastalıgımı gecırmem bebegıme
selam arkidişler kaçak hasret selam wermeye geldi:))
dişçiye gittim we kurtuldum o kök dişten.. şuan ağrım war hala pamukla duruyorumçünkü kan kesilmedi(( çıkarınca kanıyor (
alışlweriş yapayımdedim kıyafet alayım oo herşey ateş pahası, bi markete girdim cerye ıslak mendil kawanoz mama, kahwaltılıklar falan 70lira gitti ben hala 50 tutar die hesap ederkenKıyafet alamadım beğendiğim tunik tarzı şeyler 80lira falandı.. Hemen dedim dur hasret ew taşınacak v.s. V.s. Aşma kendini alamadım hiçbişey.. Yılbaşı için kırmızı donumu aldım kaçtım hemen
2 saat bişiy yiyemicem yarım saat falan kaldı ama ben korkuyorum ağzıma bişey atmaya
aynen böle duruyorum şuan elim yanağımda
gitcem yaw bu hafta tamam:)) kesinleşsin die bekledimHasret ya gıdıp baktırsana bebekımızın cınsıyetı ne.ayol ben catlayacagım burada merakdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?