2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kufurlerın en agırını soyledıgımı varsayın.
Bı gemının pervanesı kırılmıstı koca kısım kac gundur o ısle ılgılı pervane bı yerıne kacmıs gıbı ugrasıodu (bu lafımı cok komık buldum sımdı)
suprızzzz kocam rotterdam"a gıdıyor haftaya.s........ Boyle ısı.ya 2-2 gun yada 15 gun kalacakmıs.
Zaten ocak ayında full yurtdısında tersanelerde olacak.dusunsenıze 15 gun kalırsa oglumuzla ılk yenı yılımızda babası yurtdısında olacak.cokkkkkkk sınır bı durum cok.
Heee bırde ben kayınvalıdem ve annemle oturacagım.

fılız canım cok sagol.dogan ın resımlerını koysana gorelım accık :) bıde dogan saat kacda dogdu?
canım benim pc bozuk demiştimya daha yaptırmadık bu pcde babamın hiç resim yok bi ara yükler koyarım.

tüh yaa valla senin yerine kendimi koydumya çok üzülürdüm yaa.ama enazından bir oğlun var ya sadece annen ve kayınvalidenle geçirseydin .

geçmiş olsun ciciş.ay bana diş demede nedersen de ya nefret ediyorum dişçiye gitmekten.aaaa maşallah şimdi cetvelini gördüm 16.haftanın içindesin kız sen

ay iananmıyorum kşke karşılaşsaydıkkk.. ben tanırdım sizi..
biz 3. gün gittik sanırım

yok kıs oturmam ben yenı yılda anayla kaynanayla.ablama gıderım.kocam yokken onlar olurda yılbasını ablamda gecırırım.

Eymen ve Selinime, çok geçmiş olsun, hastalıkları çok uzadı hakkaten, çok üzülüyorum çocuklarımızın hastalanmalarına, inşallah en kısa zamanda iyileşirler, dua edecem sizin için.

Özurcum da hasta hala, iyileşememiş, acil şifalar diliyorum, Doğuhan a bulaşmaz inşallah, bebeklere hiç kıyamıyorum, eşin yılbaşında yanınızda olamayacakmış, üzüldüm ama sağlığınız yerinde olsunda daha çoook yılbaşı akşamı birlikte olursunuz, dert etme..

Hasretcim, sana da geçmiş olsun, bu ara bende diş yaptırıyorum, seni iyi anlıyorum yani, inşallah kolaylıkla atlatırsın, diş ağrısı zor oluyor hakkaten, bebişin cinsiyetini bende merak ediyorum, içimden bir ses erkek diyor, hayırlısı ve sağlıklısı olsun..

Benim cadı kızım bugün tam 10 aylık oldu, heyyyoooo, kocaman oldular yaww, ne zaman büyüdü bunlar, geçen sene bu zamanlar karnımda kıprdıyordu, ay gözlerim doldu yine...

Isyan bayragı yavas yavas gondere cıkıyor.
Su evın halıne bak ya cıldıracagım.yerde portal kabugu bıle var.nasıl sınırlı oldugumu ıfade edecek bır smıley bıle yok.nasıl anlatayım sınırımı nasıl ıfade edeyım bılmıyorum.ev ev degılkı.geceden mutfagı topluyorum kuruluyorum duzenlıyorum anasını satayım sabah bardaklar copler hopppp heryerde.makıne bos ama.ıcerıde ayakkabı cıkarılıyor ve ayakkabılıık yerıne gırıse koseye bırakılıyor.salonda masanın ustunde bı suru ıvır zıvır.portmanto tıka basa.yatak darmadagın.terlıkler her yerde.ulan bunlar ayaga gıymek ıcın.cekırdek kabukları yerde.yazdıkca dahada cok sısecegım.ben zaten obsesıfım ıyıce tetıklıyor boyle seyler benı.ben bı psıkologa gıdeyım bu boyle olmayacak.

Sal gitsin arkadaşım, benim evimde aynen öyle, ki ben çok titiz biriyimdir, ben bile saldım valla, şu an hiç umurumda değil, elimden geldiğince topluyorum, yetişemediğim yerde de bırakıyorum, boşveerrr, dünyaya bir daha mı gelecez, hayatını yaşamaya bak, arada birde evi toplarsın..

Şu an benim evi görsen, ustalar ayaklarıyla geziyor, hemde çamurlu ayakları, onlar gidince çamaşır suyu ile yıkayacam evi, yarında temizlik için kadın gelecek, onunla beraber bir daha yıkarız olur biter..

yaseminciğim sal gitsin olmuyor işte.bu evde bir bebek var.azıcık ınsanların dıkkatlı olması lazım degıl mı ? Ben temızlıyorum topluyorum kı sankı ısden temızlık yapmak ıcın ayrıldım mıllet gelıyor ıcıne tukurup gıdıyor.pislik gırla cıldıracagım.cocuk yurutecı ıle dolasırken corapları les oluyor.elındekı oyuncakları yerı atıyor halıyle onlarda mıkrop yuvasına donuyor.
Calıssaydım evım daha duzgun olurdu en azından 15 gune bı yardımcı alıyordum.bıraz sonra temızlıge baslayacagım.mısafır gelecek ya mırın kırın yapana kusura bakmayın sordunuzdamı geldınız dıyecegım.cok doluyum cok.he bırde gunde 2 ogun yemek cıkarma faslı var.gecen gun 3 defa bulasık makınesını actım.yemek yapma olayınıda gecıyorum.
Bırde cocugu kayınvalıdeme bıraksam bırakamıyorumkı uyku apnesı var.acaba uyurmu vs dıye dusunuyordum.gecen gun bıraktım oglanı yukarı kata kayınvalıdem uyuya kalmıs.allah dan oglum merdıvenlere kadar gelıp kendını atmamıs.kayınvalıdem kendısı soyledı uyuyakaldıgını.

Hay Allah yaa, doğru diyorsun evde çocuk var, mikroplara karşı dikkatli olmak lazım ama önüne geçemiyorsan ne yapacaksın, kendini hırpalama fazla, sen çocuk konusunda dikkat et gerisini boşver, bırak çorapları leş gibi olsun, değiştirirsin, sinirlenme, ama kayınvalidenin uyuyakalmasına çok şaşırdım, ona çocuk emanet edilmez, o konuda da dikkat etmen lazım..

Ben çalışıyorum biliyorsun, benim evimde bakıyor İklime annem, birde annemin babası var, yaşlı dedemiz yani, benim evimde annem ve ben ne kadar temizleyip toparlasakta eşim ve dedem yüzünden darmadağın oluyor, gözüme ne kadar pis görünsede ev, biliyorum ki ben topladıkça arkamdan birileri dağıtacak, o yüzden çok kasmamaya karar verdim, saldım gitti açıkçası, yaza doğru genel bir temizlik yaparım baharda olur biter, ayy içim sıkılıyor şu kışı bir atlatsaydık..

kızlar ben cok kötüyüm eşimle tartıstım ..dün bi arkadasın kızının ilk d.gününe gttim eve gelince ben de egenin d.gnünde sunu istiyorumfalan dedim.demesinmi egen,n d.günü annemdekutlanacak en cok o hakediyo !!!!!!!!!!! tabi ben cıldırdımnormal olarak onun ailesini bnimseyememişim ben ..vs vs ..şimdi konusmuyoruz asla bölebişeye izin vermem ve bıktımhayatımızdaki herseye karısmalarından

mrb kızlarrr
yarın ewime dönüyorum inşş 24 ocaktan beri firardaydım. ewimi özledim ama annemlerdende ayrılak istemiyorum( az sonra nişana gidicem kızımla bi güzel oynatırım onu ama müzikten ve kalabalıktan korkmazsa. durmicak olursa babasını cagırırım gelir alır bende biraz dururum. alışmıştım yemek içmek temizlik derdi yoktu ewe gidince bütün herşey beni beklicek gene:S umarım hepiniz iyisinizdir. ebruyu göreniniz war mı bu arada. adresini göndermedi hala bana. e bende gönderemiyorum haliyle.

Ayşegül, sakin ol arkadaşım, bu dert benim başımda da var, iyilikle halletmeye çalış, tartışırsan daha çok inat eder eşin, kararlı bir tavır sergile ama tartışma, mesela çocuğun kendi evinde olsun ilk doğum günü, daha sonraki yıllarda elbette babannesinde de olur falan de, ikna etmeye çalış, gerekirse kaynanan ile konuş, ilk doğumgününün bizim evde olmasını istiyorum, sonra istersen siizn evde de yaparız de... Olmaz mı..?

dinlemiyorki beni doldurmuslar yine sabaha kadar hiçuyumadım ve tahammül gücümkalmadı artık bu insanlara

Günaydın Yasemincim, evde tadşlat var sanırım kolay gelsin arkadaşım. İklimin 10. ayı da hayırlı olsun nice yaşlarını gör inşallah cnm

Öznur, cnm benim seni çok iyi anlıyorum. bende de var benzer hastalıklar çünkü, herşey hep yerli yerinde olsun isterim, dağınıklığa hiç tahammülüm yoktur. şöyle söyleyeyim, birinin makinemi boşaltıp yerleştirmesini dahi istemem çünkü herşeyin yeri bellidir. kupa bardakların bile hangisinin hangi askıya konacağı bellidir, biri yerlerini değiştirse hemen gözüme batar geri değiştiririm. ama biraz yenmeyi öğrendim artık bu huyumu cnm, özellikle evde misafir varsa, dağılacak yapacak bişi yok, sonra nasılsa toplarım diye telkin ediyorum kendimi. İnan Furkana raht bi çocukluk bile yaşatmadım bu durumdan dolayı ama Eymen de daha rahat olmaya kararlıyım. hatta öyleyim. Zavallı Furkanımın zamanında da daha relaks olsaydım keşke diyorum şimdi

Ege43 arkadsaşım bence Yasemin çok güzel söylemiş. İnatlaşma yerine bu yolu denesen çok daha iyi olur bence de cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…