- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #93.441
ewt canım zamn cabuk geçiogeçmiş olsun ciciş.ay bana diş demede nedersen de ya nefret ediyorum dişçiye gitmekten.aaaa maşallah şimdi cetvelini gördüm 16.haftanın içindesin kız sen
canım benim pc bozuk demiştimya daha yaptırmadık bu pcde babamın hiç resim yok bi ara yükler koyarım.fılız canım cok sagol.dogan ın resımlerını koysana gorelım accık :) bıde dogan saat kacda dogdu?
kufurlerın en agırını soyledıgımı varsayın.
Bı gemının pervanesı kırılmıstı koca kısım kac gundur o ısle ılgılı pervane bı yerıne kacmıs gıbı ugrasıodu(bu lafımı cok komık buldum sımdı)
suprızzzz kocam rotterdam"a gıdıyor haftaya.s........ Boyle ısı.ya 2-2 gun yada 15 gun kalacakmıs.
Zaten ocak ayında full yurtdısında tersanelerde olacak.dusunsenıze 15 gun kalırsa oglumuzla ılk yenı yılımızda babası yurtdısında olacak.cokkkkkkk sınır bı durum cok.
Heee bırde ben kayınvalıdem ve annemle oturacagım.
ewt canım zamn cabuk geçioBüyüdükkkkk
geçmiş olsun ciciş.ay bana diş demede nedersen de ya nefret ediyorum dişçiye gitmekten.aaaa maşallah şimdi cetvelini gördüm 16.haftanın içindesin kız sen
ay iananmıyorum kşke karşılaşsaydıkkk.. ben tanırdım sizi..hasret bayramda lunaparktaymışsın bende gittim 4.günü falandı ama sanırsam zamanlarımız farklıydı karşılaşsak süper olurdu bu arada cerene eşarp çok yakışmış eşinle güzel bi tatil geçirmişsin hep böyle mutlu olun inşallah
şans işte biz daha 3.günü bayram gezmesindeydik bizim tüm akrabalar burda gez gez bitmez.az kilo almışın yakışmış valla hap map diyet derken bak neye niyet neye kısmetay iananmıyorum kşke karşılaşsaydıkkk.. ben tanırdım sizi..
biz 3. gün gittik sanırım
canım benim pc bozuk demiştimya daha yaptırmadık bu pcde babamın hiç resim yok bi ara yükler koyarım.
tüh yaa valla senin yerine kendimi koydumya çok üzülürdüm yaa.ama enazından bir oğlun var ya sadece annen ve kayınvalidenle geçirseydin .
Isyan bayragı yavas yavas gondere cıkıyor.
Su evın halıne bak ya cıldıracagım.yerde portal kabugu bıle var.nasıl sınırlı oldugumu ıfade edecek bır smıley bıle yok.nasıl anlatayım sınırımı nasıl ıfade edeyım bılmıyorum.ev ev degılkı.geceden mutfagı topluyorum kuruluyorum duzenlıyorum anasını satayım sabah bardaklar copler hopppp heryerde.makıne bos ama.ıcerıde ayakkabı cıkarılıyor ve ayakkabılıık yerıne gırıse koseye bırakılıyor.salonda masanın ustunde bı suru ıvır zıvır.portmanto tıka basa.yatak darmadagın.terlıkler her yerde.ulan bunlar ayaga gıymek ıcın.cekırdek kabukları yerde.yazdıkca dahada cok sısecegım.ben zaten obsesıfım ıyıce tetıklıyor boyle seyler benı.ben bı psıkologa gıdeyım bu boyle olmayacak.
sal gitsin arkadaşım, benim evimde aynen öyle, ki ben çok titiz biriyimdir, ben bile saldım valla, şu an hiç umurumda değil, elimden geldiğince topluyorum, yetişemediğim yerde de bırakıyorum, boşveerrr, dünyaya bir daha mı gelecez, hayatını yaşamaya bak, arada birde evi toplarsın..
şu an benim evi görsen, ustalar ayaklarıyla geziyor, hemde çamurlu ayakları, onlar gidince çamaşır suyu ile yıkayacam evi, yarında temizlik için kadın gelecek, onunla beraber bir daha yıkarız olur biter..
yaseminciğim sal gitsin olmuyor işte.bu evde bir bebek var.azıcık ınsanların dıkkatlı olması lazım degıl mı ? Ben temızlıyorum topluyorum kı sankı ısden temızlık yapmak ıcın ayrıldım mıllet gelıyor ıcıne tukurup gıdıyor.pislik gırla cıldıracagım.cocuk yurutecı ıle dolasırken corapları les oluyor.elındekı oyuncakları yerı atıyor halıyle onlarda mıkrop yuvasına donuyor.
Calıssaydım evım daha duzgun olurdu en azından 15 gune bı yardımcı alıyordum.bıraz sonra temızlıge baslayacagım.mısafır gelecek ya mırın kırın yapana kusura bakmayın sordunuzdamı geldınız dıyecegım.cok doluyum cok.he bırde gunde 2 ogun yemek cıkarma faslı var.gecen gun 3 defa bulasık makınesını actım.yemek yapma olayınıda gecıyorum.
Bırde cocugu kayınvalıdeme bıraksam bırakamıyorumkı uyku apnesı var.acaba uyurmu vs dıye dusunuyordum.gecen gun bıraktım oglanı yukarı kata kayınvalıdem uyuya kalmıs.allah dan oglum merdıvenlere kadar gelıp kendını atmamıs.kayınvalıdem kendısı soyledı uyuyakaldıgını.
kızlar ben cok kötüyüm eşimle tartıstım ..dün bi arkadasın kızının ilk d.gününe gttim eve gelince ben de egenin d.gnünde sunu istiyorumfalan dedim.demesinmi egen,n d.günü annemdekutlanacak en cok o hakediyo !!!!!!!!!!! tabi ben cıldırdımnormal olarak onun ailesini bnimseyememişim ben ..vs vs ..şimdi konusmuyoruz asla bölebişeye izin vermem ve bıktımhayatımızdaki herseye karısmalarından
Ayşegül, sakin ol arkadaşım, bu dert benim başımda da var, iyilikle halletmeye çalış, tartışırsan daha çok inat eder eşin, kararlı bir tavır sergile ama tartışma, mesela çocuğun kendi evinde olsun ilk doğum günü, daha sonraki yıllarda elbette babannesinde de olur falan de, ikna etmeye çalış, gerekirse kaynanan ile konuş, ilk doğumgününün bizim evde olmasını istiyorum, sonra istersen siizn evde de yaparız de... Olmaz mı..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?