- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.301
kes lannnnn!! eski tempomu yakalamaya çalışıorum işte şimdi ew ara, dülkkan ara ceryle ewde cebelleş mecbur geri kalıyorum bi ewime geçem hiç göremiceniz beniay çok güldüm bunaEvet yaw eskiden ne olsa Hasrete sorardım kesin o bilir diye, şimdi çok gerilerde kaldı garibim:76:
Kız Hasret ne yapam bi çorbasını koyayım diye girdim mutfağa, peşimi bırakıyo mu ki sokmayayım onu da, paçamdan düşmüyor sıpacık. Hepiniz haklısınız kızlar bu arada, böyle büyüyecekler düşe kalka ama her seferinde insanın içi gidiyor yine de
DERYACIM burda park çok problemli be canım ama civarda otopark çok paraya kıyarsanız:))
yok cnm benimki artık yerleşmiş ben cengizi yontabildiğim kadar yonttum daha olmuyor anlayacağın mal meydanda..yaşında war bnce bırak peşpeşe olmuşken warsın olsun büyüsünler:) eşinlede mutlusun..
benim o kadar çok eksim wardı ki yinede aldırmadım yani.. umarım herşey yoluna girer
ÖYLE DEME CANIM EKSİKLERİNİ TAMAMLAYABİLECEK OLAN EŞİN TABİİ SEN SADECE YÖNLERMESİNİ YAPMALISIN BÜTÜN SORUMLULUKLAR SENDE SENİN GİBİ BENDE OLSAM BU EKSİKLERİ BİRAN ÖNCE TAMAMLATMAYA ÇALIŞIRDIM....EŞİMLE MUTLUYUM SEVİYORUM VE SEVİLİYORUM SADECE BİZDEDE SORUN OLMUYOR DEĞİL OLMAZ MI AMA BUNUN ÜSTESİNDEN GELEBİLCEK GÜÇ İKİMİZİN ORTAK KARARIYLA OLMASI...BAZEN OLMASA DA TABİİİ HERNEYSE HAKKIMIZDA HAYIRLISI HERKESİN GÖNLÜNDE NE VARSA OLSUN CANLARIMMM
tek isteğim onu psikolojik tedawiye ikna etmek başka türlübizim ilşkimiz hep sallantıda olacak..
Evet şişli etfalin biraz aşağısındayım ben de. Nasıl istersen cnm, buralara kadar gelmişken istersen kısa bi süreliğine de olsa uğra, karar senin
oooooooooo olmamı kızz:)) ulaş gelio ulaşşş:)))
kes lannnnn!! eski tempomu yakalamaya çalışıorum işte şimdi ew ara, dülkkan ara ceryle ewde cebelleş mecbur geri kalıyorum bi ewime geçem hiç göremiceniz beni
ewe net bağlatmam aylar alır kesin
deme öööle öööle deme üzülüorum demeee
25 dakika kaldı :9
pipimi ye sen benim.. hıhhh ben akşamları geliorum siz yoksunuz napamAaah Hasret ah kim derdi sen topicin gerilerinde kalacaksınşimdi pipili de gelince bilgisayarın tuşuna bile basamazsın sen
Evett uzak değilim. Adım Seval. Bebeğimin adı Kayra. 18 Mart doğumlu kendisi. İlk bebeğim. Süpriz bi bebek diyebilirim. Kendisini beklemiyorduk ki gelmek istedi. İyiki de geldi diyorum şimdi. Bütün günüm onunla geçiyor çok yoruyor beni... Sürekli kucağımda tepemde. Sanırım mart 2010 bebeklerinin özelliği kuduruk olmaları :)
Kaç senelik evlisin?Eşin ne iş yapar?memleket neresi?:82:
ikinci ismi bulursunuz kuzum ulaş ismini babam sewer çok kız olursa hasret erkek olursa ulaş dermiş.. kısmet benim oğlumaymışaaaa ismi bile belli hey maşşallah ama biz daha sana isim arıyp bulacaktık yahu
bak buna katılıyorum işte:92:
baran ismini bende çok sewerdim ama ıyyy cengizin yeğenin adı baran.. hani şu gelip haftalarca bizde klan weletseval hoşgeldin sende aramıza...
yakında benide topicte tanımayıp bi hoşgeldin cekecekler:)
ulaş güzel fekat
farklı alternatif yok mu??
ben baran düşünüyorum veya ayaz düşünüyorum irrrkkek olusa tabe
ayazismi de güzelde çocuk buz gibi bişey olmasın
pipimi ye sen benim.. hıhhh ben akşamları geliorum siz yoksunuz napam
ikinci ismi bulursunuz kuzum ulaş ismini babam sewer çok kız olursa hasret erkek olursa ulaş dermiş.. kısmet benim oğlumaymış
tamamozaman vazgec hemen baran olmazbak buna katılıyorum işte:92:
baran ismini bende çok sewerdim ama ıyyy cengizin yeğenin adı baran.. hani şu gelip haftalarca bizde klan welet
ayazismi de güzelde çocuk buz gibi bişey olmasın
ulaş daha iyi..karizmatik..:82:
çok sinirliiyim.
önüme geleni kapar ardıma geleni teperim.
heleki kocam olacak o adam hiç görünmesin gözüme,yoksa olacaklardan sorumlu değilim:95:
önüne de gelirim ardına da ..kapta tepte göreyim..
anlat derdini falcı gene noldu?:82:
kızmeralcimin ikramlıkları nolcek ozamn bu nasıl bir duadır delü.. karda yağsa gideriz biz hem:)))buluşursanız buluşun beaahıhh oralı bile değilim
cumartesi uyandığınızda camdan bakın ve o an tabiatın mucizesiyle karşılaşın.heryer kar olsun boyunuz kadar.ahh ne güzel bir manzaratabii öyle olursa buluşamazsınız ama ne olacakki değil mi?o manzaranın yanında lafı bile olmaz .
noldu bea?:26: ????çok sinirliiyim.
heleki kocam olacak o adam hiç görünmesin gözüme,yoksa olacaklardan sorumlu değilim:95:
çok sinirliiyim.
kızmeralcimin ikramlıkları nolcek ozamn bu nasıl bir duadır delü.. karda yağsa gideriz biz hem:)))
kızmeralcimin ikramlıkları nolcek ozamn bu nasıl bir duadır delü.. karda yağsa gideriz biz hem:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?