2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kes lannnnn!! eski tempomu yakalamaya çalışıorum işte şimdi ew ara, dülkkan ara ceryle ewde cebelleş mecbur geri kalıyorum bi ewime geçem hiç göremiceniz beni
ewe net bağlatmam aylar alır kesin

bu anne kaçar markete gidicem kendime pantolon alıcam koca popoma göre bişi bulursam tabe oğluşu alıp eve gidcem ooooo geç kaldım hade byyy

buluşursanız buluşun beaahıhh oralı bile değilim
cumartesi uyandığınızda camdan bakın ve o an tabiatın mucizesiyle karşılaşın.heryer kar olsun boyunuz kadar.ahh ne güzel bir manzaratabii öyle olursa buluşamazsınız ama ne olacakki değil mi?o manzaranın yanında lafı bile olmaz.

Aaah Hasret ah kim derdi sen topicin gerilerinde kalacaksın şimdi pipili de gelince bilgisayarın tuşuna bile basamazsın sen
pipimi ye sen benim.. hıhhh ben akşamları geliorum siz yoksunuz napam

çok sinirliiyim.
önüme geleni kapar ardıma geleni teperim.
heleki kocam olacak o adam hiç görünmesin gözüme,yoksa olacaklardan sorumlu değilim:95:

[/B][/QUOTE]

kızmeralcimin ikramlıkları nolcek ozamn bu nasıl bir duadır delü.. karda yağsa gideriz biz hem:)))

çok sinirliiyim.
önüme geleni kapar ardıma geleni teperim.
heleki kocam olacak o adam hiç görünmesin gözüme,yoksa olacaklardan sorumlu değilim:95:

Sen sinirlisin ama yazdıklarına kahkaha attım özellikle önüme geleni kapar ardıma geleni teperim lafına
Bu arada ben Kerem in bakıcısına Kerem adına bi hediye alıp onun ağzından not yazarak gönderdim.Yılbaşı hediyesi olarak, miksere ihtiyacı varmış ondan aldım,ne kadan inceyim

merhaba arkadaşlar bende 2010 mart annesiyim ama bu topiğe hiç girmemiştim.Biraz önce öyle baktım ve muhabbetiniz çok sıcak geldi..Artık uğrarım bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…