- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.321
merhaba arkadaşlar bende 2010 mart annesiyim ama bu topiğe hiç girmemiştim.Biraz önce öyle baktım ve muhabbetiniz çok sıcak geldi..Artık uğrarım bendee
yaa bugün erken çıkacaktı,dünden konuştuk çıktığında Alp i tartıracaktık,birkaç yere ödemeler vardı onları yapacaktık ve ben öznur un hediyesini buna verdim postala diye 2 gündür arabasında gezdiriyormuş beyefendi dün söyledi,onu postalayactık.bugün çıktı geldi hadi acele gidelim,sonra ben arabaya jant taktıracağım dedi.zaten taktıracaktı ama acele bişey değil sonuçta.nerden çıktı bugün başka işlerimiz var dedim,tartıştık.sonra ben çocuğa oyuncak alacağım dedim tartıştık.hediyeyi yollamaya gittik orda hödüğün biri vardı sorun çıkardı yine tartıştık.ve çocuğu tartırmadan,ödemeleri yapamadan arabasına jant taktırmaya gitti:95:başlayacağım jantınada,arabayada,onada:84:
merhaba canlar...
Hasret çoook sevindim ben sana dediydim di mi oğlun olacak hayırlı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ulaşını
beni üzmeden önce düşünseydin hıhhhkes lannnnn!! eski tempomu yakalamaya çalışıorum işte şimdi ew ara, dülkkan ara ceryle ewde cebelleş mecbur geri kalıyorum bi ewime geçem hiç göremiceniz beni
ewe net bağlatmam aylar alır kesin
deme öööle öööle deme üzülüorum demeee
o toca popoluya sor bakem dün neden telini açmamış we neden dönmemiş?handeyle konuştum o da ok dediiiiiiiii
hande gacısı kiralamıştı.. fatma daha alamadı..[QUO
fatma senmiydin bu ilk arabam kiralayan??
kiralama maliyeti satış maliyeti arasındaki fark yuzde kac??
ayy ewet ewetttAllahımmm hamile olduğu nasıl belli aklı fikri yemekte,zaten böyleydi iyice delirdi yemek içinmeralin sofrasını silip süpüürcem ctesinin hayaliyle yanıp tutuşuyorum:89:
yedirmezlerrrrr tek başına yemek yok ben eşlik ederim kimse gelmesedeo siz gelemesenizde oturur afiyetle hakkından gelir ikramlıkların..
meral yok ya sahaya boş taş atayım biraz
ikizlerrrrr:) ilk bebiklerinmi?merhaba arkadaşlar bende 2010 mart annesiyim ama bu topiğe hiç girmemiştim.Biraz önce öyle baktım ve muhabbetiniz çok sıcak geldi..Artık uğrarım bendee
saol cnm ewet sende erkek demiştin, kalbin temizmiş canım benim:) bi çok kişi erkek dedi zaten şebnem kız doğuyo içime demişti onun harici herkes erkek dedi:)))merhaba canlar...
Hasret çoook sevindim ben sana dediydim di mi oğlun olacak hayırlı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ulaşını
sen nasıl oldun hastaydın?_
takma bebeeem yarın gidersiniz:89:yaa bugün erken çıkacaktı,dünden konuştuk çıktığında Alp i tartıracaktık,birkaç yere ödemeler vardı onları yapacaktık ve ben öznur un hediyesini buna verdim postala diye 2 gündür arabasında gezdiriyormuş beyefendi dün söyledi,onu postalayactık.bugün çıktı geldi hadi acele gidelim,sonra ben arabaya jant taktıracağım dedi.zaten taktıracaktı ama acele bişey değil sonuçta.nerden çıktı bugün başka işlerimiz var dedim,tartıştık.sonra ben çocuğa oyuncak alacağım dedim tartıştık.hediyeyi yollamaya gittik orda hödüğün biri vardı sorun çıkardı yine tartıştık.ve çocuğu tartırmadan,ödemeleri yapamadan arabasına jant taktırmaya gitti:95:başlayacağım jantınada,arabayada,onada:84:
sende hoşgeldin o zaman,ikizlerin mi var? ismin nedir?nerede yaşıyorsun?
Pınar c.tesi Meral de buluşuyoruz gelir misin?
ikizlerrrrr:) ilk bebiklerinmi?
aybaşısı tutmuş, ayrıca o bir erkek, hem zeki hem yakışıklı hem ince hem düşünceli olmasını bekleme,biri varsa diğeri yok
huuu kızlar ben geldımmmm :80:
cumartesi bulusuomsuuzz ohh ıyı oldu valla cook sevındım...
yazgıı msn acccc
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum
iyiyim şükür bugün benim doğum günüm
hiç bir şey yapasım yok bir yeğenim ve annem hariç kimsede doğum günümü kutlamadı... :2:
eşimde akşam ne yapalım dedi beni uyut yeter dedim...
psikolojim bozuldu benim sanırımuykusuzluktan...
hasret0587@hot!!!!!!!!!!!!!!!huuu kızlar ben geldımmmm :80:
yazgıı msn acccc
olmazmı çok war hatta geçen onlarda buluştu..hoşbulduk canım.Ewt ikiz kızlarım var isimleri Eylül & İrem.Ankarada yaşıyorum..Aranızda ankaralı arkadaşlar var mıı
sen nie bana dönmedin dünhuuu kızlar ben geldımmmm :80:
yazgıı msn acccc
hasret0587@hot!!!!!!!!!!!!!!!
sen nie bana dönmedin dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?