2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canlar...

Hasret çoook sevindim ben sana dediydim di mi oğlun olacak hayırlı olsun canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Ulaşını

yaa bugün erken çıkacaktı,dünden konuştuk çıktığında Alp i tartıracaktık,birkaç yere ödemeler vardı onları yapacaktık ve ben öznur un hediyesini buna verdim postala diye 2 gündür arabasında gezdiriyormuş beyefendi dün söyledi,onu postalayactık.bugün çıktı geldi hadi acele gidelim,sonra ben arabaya jant taktıracağım dedi.zaten taktıracaktı ama acele bişey değil sonuçta.nerden çıktı bugün başka işlerimiz var dedim,tartıştık.sonra ben çocuğa oyuncak alacağım dedim tartıştık.hediyeyi yollamaya gittik orda hödüğün biri vardı sorun çıkardı yine tartıştık.ve çocuğu tartırmadan,ödemeleri yapamadan arabasına jant taktırmaya gitti:95:başlayacağım jantınada,arabayada,onada:84:

aybaşısı tutmuş, ayrıca o bir erkek, hem zeki hem yakışıklı hem ince hem düşünceli olmasını bekleme,biri varsa diğeri yok

geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum

iyiyim şükür bugün benim doğum günüm

hiç bir şey yapasım yok bir yeğenim ve annem hariç kimsede doğum günümü kutlamadı... :2:

eşimde akşam ne yapalım dedi beni uyut yeter dedim...

psikolojim bozuldu benim sanırım uykusuzluktan...

aybaşısı tutmuş, ayrıca o bir erkek, hem zeki hem yakışıklı hem ince hem düşünceli olmasını bekleme,biri varsa diğeri yok

evet o bir erkek ve odunsu bir yapısı var:84:ağaçtan bile masa sandalye yapılıyor benim odunu istediğin kadar yont bişey olmuyor.

huuu kızlar ben geldımmmm :80:
cumartesi bulusuomsuuzz ohh ıyı oldu valla cook sevındım...
yazgıı msn acccc

buluşma şuan sadece bir teori daha gerçekleşmedi.
peki gerçekleşebilecek mi,bakalım göreceğiz

Doğum günün kutlu olsun Pınarcım. Allah yaramaz oglusun ve esin ile mutlu,huzurlu saglıkla gecirecegin kocaman bir ömür versin. Uykusuzluk hepimizde var, sen birde hastasın. Bugun ufak bir pasta kesin hafta sonu asıl kutlamayı yapın olmazsa.

Bu arada benim adımda Pınar. Hamileliğimden beri okuyordum sizi ama yeni katıldım aranıza.

hoşbulduk canım.Ewt ikiz kızlarım var isimleri Eylül & İrem.Ankarada yaşıyorum..Aranızda ankaralı arkadaşlar var mıı
olmazmı çok war hatta geçen onlarda buluştu..
huuu kızlar ben geldımmmm :80:
cumartesi bulusuomsuuzz ohh ıyı oldu valla cook sevındım...
yazgıı msn acccc
sen nie bana dönmedin dün

Yazgı sen o gun davet gonderdım dedın msn ıcın ama gelen bısey yok.ne kı msn ben ekleyeyım.
Bu arada senın hedıyenı gonderdım.alp"ın hedıyesınıde yarın obur gun gonderecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…