2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa gelmesine gelirim malum hava şartları ve erken hava kararıyor benim dönmem çok geç olur karşıda buluşulursa zor kızlar geçen hafta sonu yoğundum bu hafta evde olurum benim yerime de eğlenin ...birde hamilelik söz konusu tabiii artık olursa da eşim biraz daha üzerime titrer...sizler benim yerime eğlenin bol bol kaynatın olur mu

İyi o zaman buluşuyoruz bu cumartesi kısmetse
Pınar2a haber veririm ben, bugün de topiğe girmezse yarın ararım onu. iyileşemedi galiba halen. Yasemine de geçmiş olsun, migrenden dolayı mı olmuş peki bunlar başka bi rahatsızlık mı?
Sealcim Şişli Fulyada oturuyorum. Yarın falan açık adres atarım geleceklere. Ama şöyle diyeyim Türk Kalp Vakfının hemen arkasındayım. tüm taksiciler bilir

wuuu buluşma var yine bensiz

pişşşşt sen de gelsene,gelsene Cemy iyileştiyse gel sahi, bende olacak buluşma, kardeşine yakın??

Cnm gelebilirsen çok memnun olurum ama geçerli bi nedenin var şimdi çok da üstelemek istemem e titresin artık eşin de üstüne normaldir

Bunlar artık bu dönemlerine girdiler ne yapalım, düşe kalka büyüyecekler bizden daha iyi biliyorsun,bunlar daha hiçbişey,allah büyük kazalardan korusun, bizim fabrikada çalışanlardan birinin kuduruk oğlu kapıya çıkıp atlıyormuş ayağını kırmış,benim görümcemin kuduruk oğlu babası yetişmese geçen sene bizim mutfak camından atlıyordu.Kerem geçen gün anlattım ya arkamı dönmemle bisikletinden hem omzunun üstüne düştü hem kafasını dolaba vurdu olacak şeyler bunlar sakin olmak zorundayız

Ayfercim ben Kerem e isteyerek hamile kaldığım halde 1-2 ay sevinememiştim,acaba doğru mu yapıyorum hayatım değişecek diye, senin şu an böyle düşünmen daha doğal,doğduğunda veya karnında hareketlendiğinde anlayacaksın ne kadar doğru olduğunu

Allahım, bebeler kuduruk, biz daha kuduruk, durup dururken nasıl buluşma moduna girdik anlamadım valla...
Neyse izin almaktan yırttım o bahaneyle
Esin, gelsene sahi...
Seval, seni de görmekten mutlu oluruz.
Ayfer, zorlama bence de, ilk haftalar daha, sıkıntı olmasın onca yol...

ayfer boşwer görümceni aşırı mı olcak bilmem ama ona ne. e doktorunda dmeşi risk yok die benim doktorumda demişti ben spiral takalım demiştim oda bu yaşta sana takamam dedi dikkatli ol dedi hap yazıyım 6 ay sonra dedi e emzircem dedim hadi kalırsam hamile dedim bende dogurturum dedi e tehlikeli diil mi dedim o eskidendi dedi. risk bende sanmıorm. bence eşinde istiyor genede konuş bu akşam ama korkma canım onu weren allah seni korumayıda bilir.
merall geçmiş olsun canım yaa kıyamam kuzuya yerim o minicik parmağını iyi uyusun dinlensin azcık. bazen melikede ağladımı iyi uyur sewinirim bile hatta

geçmiş olsun meral. İşim olduğu zaman tek kaldığı için ağladığını zannediyor uzaktan seslenmekle yetiniyorum. Ama bi bakıyorum kuzumun başı dertte. Şimdi her sesinde ağlayışında koşup bakıyorum. Üzülmee sende artık kontrol edersin sürekli.

Teşekkür ederim burcu... Peki nerede ne zaman buluşuyorsunuz. Alışveriş merkezinde filan mı buluşuyrsunuz.

sahi herşey senin izin alsam mı demenle başladı, bak nerelere geldi:))

Pınar arzu edersen seni de bekler Meral ben eminim

Efet tabii ki gelmek isteyen herkesi beklerim. Seval buluşma nerde diye sorduğundan ona hitaben yazdım. yokusam gelmek isteyen herkesler davetlidir

Koca kişisine yine buluşma var deyince ne diyecek merak ediyorum
Gideyim de dün akşam sinirime boğduğum çocuğuma affettireyim kendimi...
Öptüm hepinizi, iyi akşamlar :80:

sevgili arkidişlerim gaz vermeyin rica ederim içim gidio zaten oğluş yeni hastalık atlatmamış olsa düşünmem ama şimdi eser söölenir hastalıktan yeni kalktı die ki haklıdır o annesine gitmek istediinde ben sööleniyorum çünkü

Meralcim benimki de pata küte düşüyor vuruyor kafayı kolu ama yapacak bir şey yok hepimiz böyle büyüdük Allah büyük kazalardan korusun bebişlerimizi
Ayfer olmuş bu çocuk artık bak benden pay biç ben dodoya hamile kazara kaldım ve eşim hiç istememişti ağzıma etti resmen ama olmuş artık Allah vermiş nasıl kıyabilirsin ki..Bi de ben şuna inanıyorum Allahın verdiği canı sen alırsan bu biryerlerinden çıkarr hesabını sorar..Sen iyi taraflarından bak sen iki çocugu büyütcen bi anda biz ikinciye hamile kaldığımızda bize uzaktan nanik nanik yaparsın
Aylincim benim herifle durumlar aynı eskiden olsa oturup bunalım takılıyodum ama oğluşumu aklıma getiriyorum hemen geçiyo..Bi de bu tatil planları falan iyi geldi ne yalan sölimm planlaması bile buzlarımızı eritti biraz inşallah toparlanıp döneriss..Dodoyu bırakmamın tek nedeni de bu dürüst olmak gerekirsee yalnız bir molaya ihtiyacımız var yoksa evliliğimiz elden gitti gidecek..

vuuu bir hamiş daha olmuş bu mart anaları pek bi doğurgan çıktı bende dahil olmak üzere PANCUBEN tebrik ederim canım ...
kaç haftadasın sedaaaa..süreyya menteşe git hemn tahmin eder cinsiyeti:)))

Tamam o zaman, süper, ben binerim, gelir seni alırım, öyle gideriz.
Hava iyi olursa vapurla bilem gidebilliriz, kuzular da deniz havası almış olur.
Tabi önce buluşmanın kesinleşmesi lazım :52:
seni swmez olurmuyum hiçççç:)))
inşallah buluşuruz yaw:))
Aaa buluşma mı var kızlar? Nerede buluşuyorsunuz? Bende gelip sizleri tanımak isterim.
sennerdensin istanbulda:)))
O zaman ben,Burcu,Fatma,Hasret,Derya,Hande (gerçi haberi yok ama ) olduk,Öznur da gelebilir,başka kim var???
aaa sende geliorsun haaa tamam işte şimdide 7 kişi 8 bebik olduk
sende mutfağa sokma ayol çocuuu
canım kalbinin sesini dinle.. seni etkilem istemiyorum bir arada büyürler ilerde 2.çocukla uğraşmak daha zor olur hem yardım edeninde war.. sen bilirsin

biri bana buluşma fikrinin kimden çıktığını söölesin virüs atcam bilgisayarına

Şöle oldu, Meral ile Burcu buluşacaklarmış kendi aralarında ben de sabote etmeye çalışıyordum buluşamasınlar diye Meral didi ki o zaman sen de gel, ben zaten dünden hazır tamam dedim, gerisi çorap söküğü gibi geldi.Ben de sana diyorum ki sen de gel :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…