- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.261
wuuu buluşma var yine bensiz
yaa gelmesine gelirim malum hava şartları ve erken hava kararıyor benim dönmem çok geç olur karşıda buluşulursa zor kızlar geçen hafta sonu yoğundum bu hafta evde olurum benim yerime de eğlenin ...birde hamilelik söz konusu tabiii artık olursa da eşim biraz daha üzerime titrer...sizler benim yerime eğlenin bol bol kaynatın olur mu
ay kızlar yine full stres depoladım geldim, Aylin yine rehabilite et beni lütfenn
Hep diyorum ya mutfağa girince çocuğa bi haller oluyor deli gibi ağlamaya başlıyor diye, çorbasını koymak için elimden bıraktım bunu, çorba biraz soğumuş azıcık ısıtayım dedim, cezvede ısıtıyorum ki bu feryat figan yine. ben de şarkılar söylüyorum tamam annecim geldim falan diyorum sonra bi döndüm ki sandalyeye tutunup ayağa kalkarken sandalyenin demirine sıkıştırmış elini meğer ondan bağırıyomuşhep öyle ağladığı için de anlayamadım, kızarmıştı epey kuzumun eli. Sonra da tabi o sinir ve ağlamayla hiçbişi yemeden uyudu
evet kızlar hamileyim sevineyim mi üzüleyim mi hala ne olacağı belirsiz bir durum içindeyim ...öğleden önce yazdım kızlara da eşimin kardeşi hala riskli olduğunu düşündüğü kanaati ile beni çok kızdırmıştı...eşime de bu akşam son konuşmamı yapıcam yada o konuyu açarsa söyleyeceğim ...doktorumla konuştum az önce ve bana riskler olduğunu bile söylediler dedim.doktorumda böyle bişey yok sadece son aylarda kontrollerini sıklaştırırız dedi...emziriyorsan kesmem gerektiğini zaten bebeğin 10 aylık olmuş artık ek gıda mama zaten alıyor sütün var mı diye sordu bende azaldı artık geceleri 5 dk bile emmiyor dedim.
Doktorum ayrıca kendi hastalarından 3 ay sonra bile hamile kalan olduğu ve risk oluşturmadığı söyledi bende içim rahat benim ama eşim ve eşimin kızkardeşi nedense bu kanıda dedim içim rahatladı ama nedense sevinç yok içimde kızlar .....
Eşimin kızkardeşine de yazdım bana da hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmez dedi ...siz iyi olun yeter dedi...
wuuu buluşma var yine bensiz
ay kızlar yine full stres depoladım geldim, Aylin yine rehabilite et beni lütfenn
Hep diyorum ya mutfağa girince çocuğa bi haller oluyor deli gibi ağlamaya başlıyor diye, çorbasını koymak için elimden bıraktım bunu, çorba biraz soğumuş azıcık ısıtayım dedim, cezvede ısıtıyorum ki bu feryat figan yine. ben de şarkılar söylüyorum tamam annecim geldim falan diyorum sonra bi döndüm ki sandalyeye tutunup ayağa kalkarken sandalyenin demirine sıkıştırmış elini meğer ondan bağırıyomuşhep öyle ağladığı için de anlayamadım, kızarmıştı epey kuzumun eli. Sonra da tabi o sinir ve ağlamayla hiçbişi yemeden uyudu
Allahım, bebeler kuduruk, biz daha kuduruk, durup dururken nasıl buluşma moduna girdik anlamadım valla...
Neyse izin almaktan yırttım o bahaneyle
Esin, gelsene sahi...
Seval, seni de görmekten mutlu oluruz.
Ayfer, zorlama bence de, ilk haftalar daha, sıkıntı olmasın onca yol...
Allahım, bebeler kuduruk, biz daha kuduruk, durup dururken nasıl buluşma moduna girdik anlamadım valla...
Neyse izin almaktan yırttım o bahaneyle
Esin, gelsene sahi...
Seval, seni de görmekten mutlu oluruz.
Ayfer, zorlama bence de, ilk haftalar daha, sıkıntı olmasın onca yol...
Pınar arzu edersen seni de bekler Meral ben eminim
kaç haftadasın sedaaaa..süreyya menteşe git hemn tahmin eder cinsiyeti:)))vuuu bir hamiş daha olmuş bu mart anaları pek bi doğurgan çıktı bende dahil olmak üzerePANCUBEN tebrik ederim canım ...
seni swmez olurmuyum hiçççç:)))Tamam o zaman, süper, ben binerim, gelir seni alırım, öyle gideriz.
Hava iyi olursa vapurla bilem gidebilliriz, kuzular da deniz havası almış olur.
Tabi önce buluşmanın kesinleşmesi lazım :52:
sennerdensin istanbulda:)))Aaa buluşma mı var kızlar? Nerede buluşuyorsunuz? Bende gelip sizleri tanımak isterim.
aaa sende geliorsun haaaO zaman ben,Burcu,Fatma,Hasret,Derya,Hande (gerçi haberi yok ama) olduk,Öznur da gelebilir,başka kim var???
sende mutfağa sokma ayol çocuuuay kızlar yine full stres depoladım geldim, Aylin yine rehabilite et beni lütfenn
canım kalbinin sesini dinle.. seni etkilem istemiyorum bir arada büyürler ilerde 2.çocukla uğraşmak daha zor olur hem yardım edeninde war.. sen bilirsinevet kızlar hamileyim sevineyim mi üzüleyim mi hala ne olacağı belirsiz bir durum içindeyim ...öğleden önce yazdım kızlara da eşimin kardeşi hala riskli olduğunu düşündüğü kanaati ile beni çok kızdırmıştı...eşime de bu akşam son konuşmamı yapıcam yada o konuyu açarsa söyleyeceğim ...doktorumla konuştum az önce ve bana riskler olduğunu bile söylediler dedim.doktorumda böyle bişey yok sadece son aylarda kontrollerini sıklaştırırız dedi...emziriyorsan kesmem gerektiğini zaten bebeğin 10 aylık olmuş artık ek gıda mama zaten alıyor sütün var mı diye sordu bende azaldı artık geceleri 5 dk bile emmiyor dedim.
Doktorum ayrıca kendi hastalarından 3 ay sonra bile hamile kalan olduğu ve risk oluşturmadığı söyledi bende içim rahat benim ama eşim ve eşimin kızkardeşi nedense bu kanıda dedim içim rahatladı ama nedense sevinç yok içimde kızlar .....
Eşimin kızkardeşine de yazdım bana da hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmez dedi ...siz iyi olun yeter dedi...
kaç haftadasın sedaaaa..süreyya menteşe git hemn tahmin eder cinsiyeti:)))
seni swmez olurmuyum hiçççç:)))
inşallah buluşuruz yaw:))
sennerdensin istanbulda:)))
Hasretcim ben çengelköydeyim...
biri bana buluşma fikrinin kimden çıktığını söölesin virüs atcam bilgisayarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?