2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benide motiwe ettin haaa
ooooo sen moda girmişsin bile tamamdır hilale erkek kardeş gelio inşallah

kocaman adamı aradım gitmesen daha ii olur dedi tabi ki bebek yeni iyleşti dedi bitek hafta sonu görüyorum dedi yaza dooru birlikte gideriz dedi ühü ühü

yok canım yaaa ne modu insan sevinsin mi üzülsün mü bilemedim.....eğer olursa da sağlıklı olsunda başka bişey istemem
yaşında war bnce bırak peşpeşe olmuşken warsın olsun büyüsünler:) eşinlede mutlusun..
benim o kadar çok eksim wardı ki yinede aldırmadım yani.. umarım herşey yoluna girer
çok yoruldum Eve gidip uyumak istiyorummm 45 dakikam var hala
hıhhh 45 dakka dediğin ndriki

Aaah Hasret ah kim derdi sen topicin gerilerinde kalacaksın şimdi pipili de gelince bilgisayarın tuşuna bile basamazsın sen

ay çok güldüm buna Evet yaw eskiden ne olsa Hasrete sorardım kesin o bilir diye, şimdi çok gerilerde kaldı garibim:76:
Kız Hasret ne yapam bi çorbasını koyayım diye girdim mutfağa, peşimi bırakıyo mu ki sokmayayım onu da, paçamdan düşmüyor sıpacık. Hepiniz haklısınız kızlar bu arada, böyle büyüyecekler düşe kalka ama her seferinde insanın içi gidiyor yine de
DERYACIM burda park çok problemli be canım ama civarda otopark çok paraya kıyarsanız:))

erkekkkk hasretin oğlu oluyo be Esin sağır sultan bile duydu
gelememene üzüldüm ama senin de geçerli bi nedenin var seni de üsteleyemem,gelecek sefer inş.

sahi herşey senin izin alsam mı demenle başladı, bak nerelere geldi:))

Efet tabii ki gelmek isteyen herkesi beklerim. Seval buluşma nerde diye sorduğundan ona hitaben yazdım. yokusam gelmek isteyen herkesler davetlidir

Canım teşekkür ederim. Gelmeyi cok isterim aslında. Ama o gun en yakın arkadasımın oglunun dogum günü partisi var, hem de nerde biliyor musun, Şişli etfalin arkasında evi. Muhtemelen senin eve 5 dk mesafededir Baska sefere insallah katılırım, hem biraz daha kaynasmıs oluruz belki o zamana. Ben biraz cekingen bir şahsiyetimdir de

Evet şişli etfalin biraz aşağısındayım ben de. Nasıl istersen cnm, buralara kadar gelmişken istersen kısa bi süreliğine de olsa uğra, karar senin

Aaah Hasret ah kim derdi sen topicin gerilerinde kalacaksın şimdi pipili de gelince bilgisayarın tuşuna bile basamazsın sen
bak buna katılıyorum işte:92:

e tamam o zaman doğumgününden sonra ya da oraya gitmeden yarım saat uğra

25 dakika kaldı :9

Benim daha 1 saat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…