- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.281
benide motiwe ettin haaaMeralcim benimki de pata küte düşüyor vuruyor kafayı kolu ama yapacak bir şey yok hepimiz böyle büyüdük Allah büyük kazalardan korusun bebişlerimizi
Ayfer olmuş bu çocuk artık bak benden pay biç ben dodoya hamile kazara kaldım ve eşim hiç istememişti ağzıma etti resmen ama olmuş artık Allah vermiş nasıl kıyabilirsin ki..Bi de ben şuna inanıyorum Allahın verdiği canı sen alırsan bu biryerlerinden çıkarr hesabını sorar..Sen iyi taraflarından bak sen iki çocugu büyütcen bi anda biz ikinciye hamile kaldığımızda bize uzaktan nanik nanik yaparsın
Aylincim benim herifle durumlar aynı eskiden olsa oturup bunalım takılıyodum ama oğluşumu aklıma getiriyorum hemen geçiyo..Bi de bu tatil planları falan iyi geldi ne yalan sölimm planlaması bile buzlarımızı eritti biraz inşallah toparlanıp döneriss..Dodoyu bırakmamın tek nedeni de bu dürüst olmak gerekirsee yalnız bir molaya ihtiyacımız var yoksa evliliğimiz elden gitti gidecek..
ooooo sen moda girmişsin bile tamamdır hilale erkek kardeş gelio inşallahyaa gelmesine gelirim malum hava şartları ve erken hava kararıyor benim dönmem çok geç olur karşıda buluşulursa zor kızlar geçen hafta sonu yoğundum bu hafta evde olurum benim yerime de eğlenin ...birde hamilelik söz konusu tabiii artık olursa da eşim biraz daha üzerime titrer...sizler benim yerime eğlenin bol bol kaynatın olur mu
Şöle oldu, Meral ile Burcu buluşacaklarmış kendi aralarında ben de sabote etmeye çalışıyordum buluşamasınlar diye Meral didi ki o zaman sen de gel, ben zaten dünden hazır tamam dedim, gerisi çorap söküğü gibi geldi.Ben de sana diyorum ki sen de gel :79:
benide motiwe ettin haaa
ooooo sen moda girmişsin bile tamamdır hilale erkek kardeş gelio inşallah
iyi fazla uzak sayılmazsınkaç haftadasın sedaaaa..süreyya menteşe git hemn tahmin eder cinsiyeti:)))
seni swmez olurmuyum hiçççç:)))
inşallah buluşuruz yaw:))
sennerdensin istanbulda:)))
Hasretcim ben çengelköydeyim...seninde ilk bebikmi neler yapıorsun anlatsana bakem ben kaçırdım eğer anlattysanda
iyi fazla uzak sayılmazsınseninde ilk bebikmi neler yapıorsun anlatsana bakem ben kaçırdım eğer anlattysanda
Evett uzak değilim. Adım Seval. Bebeğimin adı Kayra. 18 Mart doğumlu kendisi. İlk bebeğim. Süpriz bi bebek diyebilirim. Kendisini beklemiyorduk ki gelmek istedi. İyiki de geldi diyorum şimdi. Bütün günüm onunla geçiyor çok yoruyor beni... Sürekli kucağımda tepemde. Sanırım mart 2010 bebeklerinin özelliği kuduruk olmaları :)
yaşında war bnce bırak peşpeşe olmuşken warsın olsun büyüsünler:) eşinlede mutlusun..yok canım yaaa ne modu insan sevinsin mi üzülsün mü bilemedim.....eğer olursa da sağlıklı olsunda başka bişey istemem
hıhhh 45 dakka dediğin ndrikiçok yoruldumEve gidip uyumak istiyorummm 45 dakikam var hala
Aaah Hasret ah kim derdi sen topicin gerilerinde kalacaksınşimdi pipili de gelince bilgisayarın tuşuna bile basamazsın sen
yaşında war bnce bırak peşpeşe olmuşken warsın olsun büyüsünler:) eşinlede mutlusun..
benim o kadar çok eksim wardı ki yinede aldırmadım yani.. umarım herşey yoluna girer
ÖYLE DEME CANIM EKSİKLERİNİ TAMAMLAYABİLECEK OLAN EŞİN TABİİ SEN SADECE YÖNLERMESİNİ YAPMALISIN BÜTÜN SORUMLULUKLAR SENDE SENİN GİBİ BENDE OLSAM BU EKSİKLERİ BİRAN ÖNCE TAMAMLATMAYA ÇALIŞIRDIM....EŞİMLE MUTLUYUM SEVİYORUM VE SEVİLİYORUM SADECE BİZDEDE SORUN OLMUYOR DEĞİL OLMAZ MI AMA BUNUN ÜSTESİNDEN GELEBİLCEK GÜÇ İKİMİZİN ORTAK KARARIYLA OLMASI...BAZEN OLMASA DA TABİİİ HERNEYSE HAKKIMIZDA HAYIRLISI HERKESİN GÖNLÜNDE NE VARSA OLSUN CANLARIMMM
oooooooooo olmamı kızz:)) ulaş gelio ulaşşş:)))HASRET cinsiyet belli oldu mu kaçırdım mı:26:
Evett uzak değilim. Adım Seval. Bebeğimin adı Kayra. 18 Mart doğumlu kendisi. İlk bebeğim. Süpriz bi bebek diyebilirim. Kendisini beklemiyorduk ki gelmek istedi. İyiki de geldi diyorum şimdi. Bütün günüm onunla geçiyor çok yoruyor beni... Sürekli kucağımda tepemde. Sanırım mart 2010 bebeklerinin özelliği kuduruk olmaları :)
Kaç senelik evlisin?Eşin ne iş yapar?memleket neresi?:82:
sahi herşey senin izin alsam mı demenle başladı, bak nerelere geldi:))
Efet tabii ki gelmek isteyen herkesi beklerim. Seval buluşma nerde diye sorduğundan ona hitaben yazdım. yokusam gelmek isteyen herkesler davetlidir
oooooooooo olmamı kızz:)) ulaş gelio ulaşşş:)))
yaşında war bnce bırak peşpeşe olmuşken warsın olsun büyüsünler:) eşinlede mutlusun..
benim o kadar çok eksim wardı ki yinede aldırmadım yani.. Umarım herşey yoluna girer
hıhhh 45 dakka dediğin ndriki
Canım teşekkür ederim. Gelmeyi cok isterim aslında. Ama o gun en yakın arkadasımın oglunun dogum günü partisi var, hem de nerde biliyor musun, Şişli etfalin arkasında evi. Muhtemelen senin eve 5 dk mesafededirBaska sefere insallah katılırım, hem biraz daha kaynasmıs oluruz belki o zamana. Ben biraz cekingen bir şahsiyetimdir de
bak buna katılıyorum işte:92:Aaah Hasret ah kim derdi sen topicin gerilerinde kalacaksınşimdi pipili de gelince bilgisayarın tuşuna bile basamazsın sen
seval hoşgeldin sende aramıza...Evett uzak değilim. Adım Seval. Bebeğimin adı Kayra. 18 Mart doğumlu kendisi. İlk bebeğim. Süpriz bi bebek diyebilirim. Kendisini beklemiyorduk ki gelmek istedi. İyiki de geldi diyorum şimdi. Bütün günüm onunla geçiyor çok yoruyor beni... Sürekli kucağımda tepemde. Sanırım mart 2010 bebeklerinin özelliği kuduruk olmaları :)
yakında benide topicte tanımayıp bi hoşgeldin cekecekler:)
ulaş güzel fekatoooooooooo olmamı kızz:)) ulaş gelio ulaşşş:)))
farklı alternatif yok mu??
ben baran düşünüyorum veya ayaz düşünüyorum irrrkkek olusa tabe
Canım teşekkür ederim. Gelmeyi cok isterim aslında. Ama o gun en yakın arkadasımın oglunun dogum günü partisi var, hem de nerde biliyor musun, Şişli etfalin arkasında evi. Muhtemelen senin eve 5 dk mesafededirBaska sefere insallah katılırım, hem biraz daha kaynasmıs oluruz belki o zamana. Ben biraz cekingen bir şahsiyetimdir de
25 dakika kaldı :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?