2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım.
fatma selin niye ağladı sabah kıyamam ben ona

hava güzel anenmde malum fizik tedavi felan yoruluyor sabah sabah gelmesin ben götüreyim dedim giderken yolda uyandı tabe , eve girdik baktı benim üstüm giyinik ve gideceğim bastı yaygarayı emzirdim olmuyor oyuncak veriyorum olmuyor sallıyorum olmuyor sıkı sıkı sarıldı gitme diyor :2:

kimseyi sallamıyorum sohbetime akldığım yerden güzel arkadaşlarımla devam ediyorum :)

yasemin hoşgeldin nasılsın dün emelden telini aldım nası olduğunu sormak için ama burcu arayıp bilgilendirdi bizi sağolsun. çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşmişsindir

Tekrar günaydın arkadaşlarım,

Gece uyuduk Sadece 3 kere kalktı, meme tuttu ve uyudu, uçuyorum bugün :) Fakaaat, bu mucizenin bir sebebi var, dün e-bebek'ten Humana'nın iyi geceler çayını aldım, 50 cc kadar içirdim yatmadan önce, sanırım o işe yaradı, denemenizi tavsiye ederim.

Fatmacım, Palladium'daki e-bebek pek güzel değil, küçük ve henüz çeşit yok, gidecekseniz Libadeye'deki daha iyi canım, aktivite masası bile gelmemişti, alamadım ben. Uni baby'nin indirimli ıslak mendillerinden de kalmamıştı.

Bu arada Palladium'un kapısından girdik, Doruk ağlamaya başladı, yaklaşık yarım saat hiç susmadan ağladı, sadece e-bebek alışverişimizi yapıp çıktık, güvenlik kontrolünden bile geçemedik yani, akşam yemeği falan da yalan oldu. AVM'nin kapısından otoparka çıktığımız an sustu sıpacık, anası gibi, sıkılıyor kapalı yerlerde...

canım geçmiş olsun migren di değil mi ? ben hala düzelemedim çok hastayım ama bunu dillendirip dinlenme lüksüm bile olmuyor bu aralar ,, selin iyileşmeden de bu hep böyle olcak sanırım ,,

ben bu gece çayını çok önceden denemiştim etki etmemişti, bu gece tekrardan deneyeyim bari

yasemincim çok geçmiş olsun cnm benim, migrenden dolayı mı yattın sen hastanede?

Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar, evet Migren den dolayı rahatsızlandım, hamileik öncesi vardı zaten bende Migren, hamilelikte ve doğumdan sonra hiç olmamıştı, şimdi hormonlarım eski düzenine dönüyor sanırım, tekrar oldu işte, hastanede yatmadım, 2 saat falan serum taktılar ve iğne yaptılar, biraz rahatlattı beni, dün de gün boyu karanlık ve sessiz bir odada yattım, bugün iyiyim artık, toplam 3 gün sürüyor bu Migren ve beni süründürüyor resmen..

İklim de iyice zıvanadan çıktı artık, dün gece yine sabaha kadar serenad yaptı, uyku bozukluğu da bende Migreni tetikliyor, sabah işe gelirken eczaneye uğradım, uyku dizenleyici bitkisel bir şurup varmış, onu aldım, bakalım İklim de işe yarayacak mı, beni kınamayın ne olur, İklim in uyumaması bana çok zarar veriyor, bu şurubu bir deneyecem..

Son düzenleme:
bizimki bayılıyo alışveriş merkezlerine başı dönüyo mutluluktan ama burda bitane bim bide yerel bir süpermarket var

iyi olmana sevindim canım

ben bu gece çayını çok önceden denemiştim etki etmemişti, bu gece tekrardan deneyeyim bari

yasemincim çok geçmiş olsun cnm benim, migrenden dolayı mı yattın sen hastanede?

bende milupanın gece çayını almıştım hiç denemedim,iyi akıl ettiniz ben gece tahıllı mamasını bu çayla ıslatayım artık,gerçi benim kuzum artık iyi uyuyo teyzeleri en fazla 3 kez kalkıyo emip yatıyo

yaa neyi paylaşamıyoruz anlayamadım.bizim hepimizin ortak noktası dünyanın en temiz varlıkları bebeklerimiz.biz onların için bu topiğe girdik ve şuan yazılanlar çok çocukca geliyo bana.burda hepimiz herşeyi paylaşıoruz özelede giriyoruz günlük hayattanda konuşuyoruz doğalız çünkü rol yapmıyoruz yapmacık değiliz.bazen msjlar arada kaynayabilir. çünkü burda çoğumuz işinin başından katılıyo.hem iş hem msj olunca bazıları gözden kçabiliyo.bencede yazılanlar ço yanlış kalp kırmaya gerek yok isteğen istediğini paylaşır isteyen katılır isteyen katılmaz okadar.

Fotografları ceken benim...
Yani benim fotom yok (43:

Fatmacım cnm hiç gerek yok bişi getirmene, ciddi söylüyorumö ben yaparım elimden geldiğince, sizler gelin yeter

meral eymen beyin minik parmağı nasıl oldu.doğanda çıngırağa kıstırmıştı aynen feryat figan ağlıyo önce anlamadım baktım çocuğun canı yanıyomuş çok kızdım kendime arada oluyo böyle şeyler geçmiş olsun canım .ben dün sana bişey sorucaktım kaçırdım .dün yazgıdan duydum öznurun hediyelerini gönderiyorum diye yamış bende bugün cerenin bebeğinin hediyesini alıcam.hediye sadece bebeğemi hem anne hem bebeğemi?zaten cerenede bişey göndermeyi düşünmüştümde kestane kepap acele cvp

fİLİZCİM ÖYLE Bİ KISITLAMA GETİRMEDİK, ASLINDA BEBEĞE OLSUN DENDİ HEDİYELER AMA ÇOĞU ARKADAŞ ANNEYE DE UFAK TEFEK BİŞİ YOLLADI ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI OLARAK

yaa meral geçmiş olsun canım şimdi farkettim eymenin parmağı nasıl oyyy öperim ben onun minik parmaklarını
kussebfilal arkadaşım kusura bakma ismini bilmiyorum benimki gülşan senin kuzuyada geçmiş olsun artık çok tehlikeliler hep gözönünde tutmak lazım dün mert yürüteçle evi dolanırken ütü masasını başına düşürdü ama hiç ağlamadı ben öldüm öldüm dirildim resmen:18: çok korktum daha babasının haberi yok bile korkudan böyleyemedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…