- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.361
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım.
fatma selin niye ağladı sabah kıyamam ben ona
[QUO
fatma senmiydin bu ilk arabam kiralayan??
kiralama maliyeti satış maliyeti arasındaki fark yuzde kac??
Nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın?
CANIM 6.HAFTAYIM BU PEK Bİ ZOR KASIK AĞRILARIM VE SABAH BULANTILARIM ÇOK VAR CANIM OĞLUMDA BÖYLE ŞEYLER YOKTU ŞİMDİ BİDE BEBEKLİ ÇOK ZOR UYUMAK İSTİYORUM SÜREKLİ HALSİZLİKTEN AMA MÜMKÜN DEĞİL TABİ RUH GİBİ DOLANIYORUM ÇOK ASABİYİM KOCAMA SARIP DURUYORUM :)) YANİ KÖTÜ Bİ HAMİLELİK GEÇİYOR
Canım seninle ozaman aynıyız....Bende 6.haftalık olduğumu öğrendim....
Günaydın Canım Arkadaşlarım,
Bugün çok çok iyiyim, beni merak edenler olmuş, sağolun arkadaşlarım, Gülşancım, sana da teşekkür ederim, tahmin ettim Burcu ve Emelle haber gönderdiğim için aramadığını..
Hafif bir şaşkınlık var üzerimde, yazılanları anlamaya çalışıyorum, birazdan dönerim..
Yasemin canım geçmiş olsun sana da arama zamanın olmadı hem de rahatsız etmek istemedim...Dikkat et kendine ...İklim kuzuma öpücükler
Günaydın Canım Arkadaşlarım,
Bugün çok çok iyiyim, beni merak edenler olmuş, sağolun arkadaşlarım, Gülşancım, sana da teşekkür ederim, tahmin ettim Burcu ve Emelle haber gönderdiğim için aramadığını..
Hafif bir şaşkınlık var üzerimde, yazılanları anlamaya çalışıyorum, birazdan dönerim..
canım desene baya olmuş bıdık e kalbi bile atmaya başlamış :)
evet sanırım...
bizimki bayılıyo alışveriş merkezlerine başı dönüyo mutluluktanTekrar günaydın arkadaşlarım,
Gece uyudukSadece 3 kere kalktı, meme tuttu ve uyudu, uçuyorum bugün :) Fakaaat, bu mucizenin bir sebebi var, dün e-bebek'ten Humana'nın iyi geceler çayını aldım, 50 cc kadar içirdim yatmadan önce, sanırım o işe yaradı, denemenizi tavsiye ederim.
Fatmacım, Palladium'daki e-bebek pek güzel değil, küçük ve henüz çeşit yok, gidecekseniz Libadeye'deki daha iyi canım, aktivite masası bile gelmemişti, alamadım ben. Uni baby'nin indirimli ıslak mendillerinden de kalmamıştı.
Bu arada Palladium'un kapısından girdik, Doruk ağlamaya başladı, yaklaşık yarım saat hiç susmadan ağladı, sadece e-bebek alışverişimizi yapıp çıktık, güvenlik kontrolünden bile geçemedik yani, akşam yemeği falan da yalan oldu. AVM'nin kapısından otoparka çıktığımız an sustu sıpacık, anası gibi, sıkılıyor kapalı yerlerde...
iyi olmana sevindim canımGünaydın Canım Arkadaşlarım,
ben bu gece çayını çok önceden denemiştim etki etmemişti, bu gece tekrardan deneyeyim bari
yasemincim çok geçmiş olsun cnm benim, migrenden dolayı mı yattın sen hastanede?
Fatmanın kocası kısır mı yapıyoramanın yapsın tabi yapsın.
Meral evet lütfen fazla bişey yapma, hatta çay koy yeter,ben zaten yoldan geleceğim için evde bişeyler hazırlayıp taşıyamam ama istediğiniz bişey olursa güzel bi pastaneden alıp getirebilirim
Niye kınayalım yahu anneler iyi olacak ki bebikler iyi olsun, bu arada fotoya bayıldım
Yasemin bir kere de kendi fotoğrafını koysan da seni de görsek
Fatmacım cnm hiç gerek yok bişi getirmene, ciddi söylüyorumö ben yaparım elimden geldiğince, sizler gelin yeter
meral eymen beyin minik parmağı nasıl oldu.doğanda çıngırağa kıstırmıştı aynen feryat figan ağlıyo önce anlamadım baktım çocuğun canı yanıyomuş çok kızdım kendime arada oluyo böyle şeyler geçmiş olsun canım .ben dün sana bişey sorucaktım kaçırdım .dün yazgıdan duydum öznurun hediyelerini gönderiyorum diye yamış bende bugün cerenin bebeğinin hediyesini alıcam.hediye sadece bebeğemi hem anne hem bebeğemi?zaten cerenede bişey göndermeyi düşünmüştümde kestane kepap acele cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?