- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.401
nasıl faydası varmı vs diyecektim ama kafamda dağıldı:))))
kg takılma diyecem ben kuduruyorum ::) sağlıklı olsunlarda varsın biz kuduralım
benim kızımda üfürm var demişlerdi 4 dr ve tahlilerden sonra olamdığı ortaya çıktı
bende neden korktun anlamadım cnaım aşkolsun
ama bu kadar ağır konuşuluyorsa gerekn yere şikayette etmekte hayatımdaki her alandan çıakrmakta doğal davranışım olur ... haksız mıyım ,,,
bak sende sevdikelrimden sin bu arada bilesin :9
o ne ki ?? ne işe yarar ??
kesinlikle ,,,
canım tabiki senin bileceğin bişey bu benim şahsi görüşüm belki yanlış bir şekilde ifade etmişimdir ,, ama burada ben durumu biliyorum yazılan burd kalır ama face he tüm akrabaalrım görüyor düşün orada öyle bir ileti aldığımızı babam bile açar sorar hayırdır ne oluyor sen arakdaşlarını seçemiyor musun diye ??
ben hamileyken çoktı üfürüm 1 aylıkken tekrar eko çekildi ama 2 yaşına kadar kapanacak dedi inşallah kapanır 1 yaşında tekrar kontrolümüz var
şuruba gelince bence işe yaradığı yok muhtelif vitaminler kullandım hasta olacaksa oluyo bünyesi kuvvetli benim oğlumun 7. ayda emmeyi bıraktığı halde sık hastalanıyor denemez ama kilosu falan da malum zayıf bir bebek bence hiçbir vitaminin faydası yok ama veriyorum aklım kalmasın neden vermedim demiyim
portakal aromali balık yağlı bol vitaminli bişey öksürük ve sağuk algınlıgana koruyacak bir şurup
canım sağlıklıysa kilo almasada olur ama anne yüreği kilo almayınca bebeğim sağlıksızmı diye düşünüyor insanbenim kzıımda 8 kg 71 cm dr inatla gayet iyi diyor :doğum kg alakalı sanırım bu iyi ve yaz az denmesi
valla söz de dinlemiyor yaramazlıkta mertle yarışıyo resmenAhh bu anneler yok muuu, illa bişey yapmaları lazım, kendilerine zarar verirler sonra durmaz yine devam ederler, aslında bir işe yaramak için çırpınıp duruyorlar ama daha fazla zarar veriyorlar hem kendilerine hem bize, haberleri yok :))
İnşallah en kısa zamanda düzelir annen Gülşancım..
benim arkadaş var burda 15 aylık oğlu 10 kg mertten zayıf, ama gayet sağlıklı ve çok hareketli,bünye meselesi bence.çok şükür ucuz atlatmış :)
dün arkadaşın kızı 8 kilo 72 cm oda amrt bebeği ama onun kilosu iyi demiş ? nasıl oluyor ?
doğruya bende veriyorum ondan
portakal aromali balık yağlı bol vitaminli bişey öksürük ve sağuk algınlıgana koruyacak bir şurup
Ben vermiyorum böyle bir şurup, doktorumuzda hiç bahsetmedi, sen neden veriyorsun, doktorunuz mu söyledi..?
nasıl faydası varmı vs diyecektim ama kafamda dağıldı:))))
kg takılma diyecem ben kuduruyorum ::) sağlıklı olsunlarda varsın biz kuduralım
benim kızımda üfürm var demişlerdi 4 dr ve tahlilerden sonra olamdığı ortaya çıktı
kızlar naber?
ben iyiyim ama fazla yorgunum...dr ler arasında koşup duruyorum..erayı haftada 2 psikoloğa götürüyorum ayda birde psikiyatıra götüreceğim...ev işleri falan derken hiç yetişemez oldum..emirhanda blgisayarda kalmama musade etmiyor...bir dişimiz geldi bu arada..3 d,şte yolda çok huysuz...
sizler nasılsınız..bir yaramazlık yoktur inşallah....
canım ben erayada emirhanada kullandım onu...halada kullanıyorum bir zararı yok...rahatlıkla kullanabilirsin...
kızlar naber?
ben iyiyim ama fazla yorgunum...dr ler arasında koşup duruyorum..erayı haftada 2 psikoloğa götürüyorum ayda birde psikiyatıra götüreceğim...ev işleri falan derken hiç yetişemez oldum..emirhanda blgisayarda kalmama musade etmiyor...bir dişimiz geldi bu arada..3 d,şte yolda çok huysuz...
sizler nasılsınız..bir yaramazlık yoktur inşallah....
Slm Kizlar,
Yine birsey sorup kacmak zorundayim kusura bakmayin...
Bebeklerinize Fluor veriyormusunuz?
Bebek dogdugundan itibaren galiba 1,5-2 yasina kadar kullanmak gerekiyor, Almanyada her doktor uyguluyor bunu...ihmal etme demisti doktorumuz. Ben dogdugumda annem banada vermis.
Benimde salak kafam az önce danketti...Türkiyeye izine geldigimizde bitmisti Haplar.
O zamanlar Tugra 6 aylikdi ondan bu yana unuttum vermedim.
Resmen vicdan azabi duyuyorum. Fluor vermemenin ne gibi zararlari olurki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?