- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #94.381
Mervecim alamadım yaw, küçük bi yer açmışlar, bi de yeni açılmış, fazla çeşit gelmemişti, merkez mağazasına gitmediğime pişman oldum. Ama alacaaaammm
bende doğum gününe alim dedim daha erken dedi babamız:) e bebekte 1 yaşında kızım yada oğlum z<evkle oynuo yazmışlarda.. şimdi alırsam sıkılır faydalanabileceği zaman ilgilenmez die düşündüm ama yaramaz topları istiyorum(
bende tanıştığımıza memnun oldum adım filiz.anam nasıl devirdi ütü masasını.bende ütü yapıcam bugün doğanda paçama yapışıyo ödüm patlıyo zaten
annem bugün daha iyi canım teşekkür ederim,oturup kalkmakta çok zorlanmıyo ama hala çok ağrısı var,ve beni deli ediyo dün merti kucağına almaya çalışıyodu o haliyleBiraz konuyu değiştirelim...
Ayfercim, 2 gündür seni çok merak ettim, geçmişi fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla bebeği aldırmama yönünde karar verdin sanırım, Rabbim hayırlısını versin, inşallah herşey yolunda gider..
Gülşancım, annenin beli nasıl oldu..?
Aylincim, avatardaki fotoyu beğenmişsin teşekkürler..
Yasemin, kızın çok tatlı, bende diğer arkadaşlara katılıyorum, kendi resmini de koy, güzel yüzünü herkes görsün, ben seninle tanışma fırsatı buldum ama arkadaşlar seni merak ediyor evet, Dila geçen hafta işe başladı, sanırım daha adapte olamadı, yoksa buranın altını üstüne getirir biliyorsun, sizin atışmalarınızı bende özledim bu arada..
Meralcim, buradan ilaç ismi vermem doğru olur mu bilemiyorum, ben deneyim, işe yararsa size de söyleyeyim..
Aklımda daha bir sürü şey vardı ama unuttum, yaşananlar beni üzdü bugün, mübarek günde olacak şey değil, herkes silkelenip kendine gelse iyi olacak, neyseki Kazen duruma el attı..
wuuuuu büyük kaza atlatmışınız valla geçmiş olsun keratalar yürüyen tehlike gibiler valla.bizimki nezamn tuvaletin kpısını açsan buzdolabının kapağını açsan veya bulaşık makinesinin başında bitiyo hemen nerden duyuyyo kokusunumu alıyo poposundadamı gözü var anlamadım gitti vallaütü masasını kaldırıp duvara dayamıştım,çamaşır asıyodum odada. mertte yanımdaydı gidip ütü masasına vuruyodu arada bende geri cekiyodum hiç düşeceğini düşünmemiştim sağlam duruyodu:26: bi baktım ütü masası düşüyo elimi attım hemen baktım tutamıycam elimi mertin kafasının üstüne destekledim çarpmasın diye ama yavaşta olsa çarptı sıyırıp yere düştü masa,elimi yetiştirmeseydim kesin kafası yarılırdı düşünmek bile istemiyorum
annem bugün daha iyi canım teşekkür ederim,oturup kalkmakta çok zorlanmıyo ama hala çok ağrısı var,ve beni deli ediyo dün merti kucağına almaya çalışıyodu o haliyle
ütü masasını kaldırıp duvara dayamıştım,çamaşır asıyodum odada. mertte yanımdaydı gidip ütü masasına vuruyodu arada bende geri cekiyodum hiç düşeceğini düşünmemiştim sağlam duruyodu:26: bi baktım ütü masası düşüyo elimi attım hemen baktım tutamıycam elimi mertin kafasının üstüne destekledim çarpmasın diye ama yavaşta olsa çarptı sıyırıp yere düştü masa,elimi yetiştirmeseydim kesin kafası yarılırdı düşünmek bile istemiyorum
slm ben geldim geçmişe şööle bi baktım bişiler oluyo ama anlamadım
oğluşu hastaneye götürdüm hastalığımız geçmiş ama kilosunu yine beğenmedi 8450 kilo 72,5 boy ufacık kaldı oğlum kan tahlili istedi tahlil yapılkırken o ağladı ben ağladım felaket bi sabahtı bide doktorumuz devlet hastanesine geçmiş geçen gittiğimde özelde bakmıştı ilk kez devlete gittim perişan oldum yol yordam da bilmiyorum tam rezillikti
canım sen nehirin yazdıklarını bidaha oku istersen ben bu adı bugün ve bundan sonra son kez anıyorum.isteyen arkadaş olur özgür bir millet ve devletiz çünki.arada kaynadı ben buraya size bişey sormak için gelmiştim
seven seas orange şurup vermeye başladım kızıma kullanan varmı aranızda????
arada kaynadı ben buraya size bişey sormak için gelmiştim
çok şükür ucuz atlatmış :)
dün arkadaşın kızı 8 kilo 72 cm oda amrt bebeği ama onun kilosu iyi demiş ? nasıl oluyor ?
çok şükür ucuz atlatmış :)
dün arkadaşın kızı 8 kilo 72 cm oda amrt bebeği ama onun kilosu iyi demiş ? nasıl oluyor ?
aynı mert bulaşıkları ben diziyom,o boşaltıyo
ilk kez duydum o ne kııız:26:
fatmanın yüreği temizdir içi dışı bir,böylesinden değil sinsisinden korkacan canım
şaka yaptım zaten.resimlerinde gördüm yüzü tertemiz eminim kalbide öyle .aynı mert bulaşıkları ben diziyom,o boşaltıyo
ilk kez duydum o ne kııız:26:
fatmanın yüreği temizdir içi dışı bir,böylesinden değil sinsisinden korkacan canım
portakal aromali balık yağlı bol vitaminli bişey öksürük ve sağuk algınlıgana koruyacak bir şurup
arada kaynadı ben buraya size bişey sormak için gelmiştim
adından emin diilim ama ben kullanıyorum böyle bişi bişi mi soracaktın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?