2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcu sağol canım paylaşımın için hazır çorb zaten kullanmıyodum ama et sularını kullanıyodum bundan sonra çok dikkat edicem .doğanın çorbalarına koymuyorum ama kızımın pilavlarına koyuyodum aldığım ürünü incelerim demekki daha detaylı bakmak lazım.

Filizcim ben aslında hiç birini almıyorum ama mamalar takıldı valla şimdi aklıma. Onlarda da var mıdır acep :18:

Çok geçmiş olsun size neden götürüyorsun psikiyatrıya sorun ne ?

canım hiperactivide ve dikkat eksikliği var oğlumda...
eray da henüz bir değişiklik çok farketmedik..haftaya gittiğimizde tablolar verecek bize...her iyi davranışta gülen yüz,hr kötü davranıştada somurtan yüz yapıştıracakmışız...sonundada gülen yüz çok olursa ödüllendirecekmişiz...sömestır tatilinden sonrada ilaca başlayacakmışız...
çok ileri değilmiş dikkat eksikliği fazla hareketli lmasından kaynaklanıyormuş...yapılan testlere göre zekası çok çok yüksek çıktı..ama bu durumdan dolayı kullanamıyor zekasını...zekasını kullanabilmeyi öğreteceklermiş terapilerde...bakalım işe yarayacakmı bilmiyorum ama her gün dua ediyorum düzelsin diye...

Ebrucum çok özlettin cnm yaa. Nasıl Eray da bi ilerleme var mı? terapilerden fayda alıyo musun? bu arada cumartesi bende buluşma ar cnm gelebilirsen beklerim

valla bende özledim...azönce çok musaittim emirhan uyuyordu kazen konuyu kapatmış.şimdie uyandı durmuyor...geçmişe baktım çok üzücü şeyler olmuş,,içim sıkıldı..
henüz bişey farkedemedim ben meral daha 4 oldu gidiyoruz...teşhişi tam olarak yeni koyabildiler zaten...haftaya tabla yapmaya başlayacakmışız..belki onların faydası olur...cumartesi gelip gelemeyeceğimi hiç bilmiyorum..söz veremem şimdlik...evdeki durumlar kötü..erayın bu durumu..sürekli özel ilgiye ihtiyacı var,,aynı zamanda eray kendisinin sevilmediğini düşünüyormuş..öz güvenide düşük çıktı....emirhan diş çıkarıyorn huysuzluk tavan yapmış durumda ondada...eşimde yok bir hafta..eğitime gitti bugün öyle işte...şükür yinede beterin berteri var..

canım erayda henüz bir değişiklik yok ancak teşhisi tam olarak koyabildiler zaten 4 oldu gidiyoruz henüz...tam olarak terapilere yeni başlayacaklar....iş durumuna gelince hala iş arıyoruz ve bu ay 2000 tl olarak ikl maaşını aldı ama vemeleri gereken günden 20 gün sonra verdiler....iş arıyoruz şimdilik...en kısa zamanda ayrılacak..
ebru hakkatten canım nerelerdesin yaaa neyaptın erayı bi sonuç alabildinmi ?emirhan sen nasılsınız.bende bugün daldım buraya doğana çorba yapmayı unuttum emi ne kötü anneyim benyaa

valla filizciğim çoçukşlarla uğralşmaktan perişan oldum bu sıra..emirhan zor diş çıkarıyor...onde üst damaktaki dişleri çıkıyor ilk ..iilk dişimizde tavşan dişlerimizden sağdaki oldu..onlar zor çıkarmış zten...u arada bende hala çorbasını koymadım ateşe...aman zaten hala severek içmiyor çorbalarını..alışamadı bir türlü...

eraydadaa henüz bişey faretmedik..zaten düzelmesi uzun zaman alıyormuş...

Filizcim ben aslında hiç birini almıyorum ama mamalar takıldı valla şimdi aklıma. Onlarda da var mıdır acep :18:

ya bende takıldım şimdi mamalara?bi bakayım şimdi

Burcu paylaşım için teşekkürler cnm, cidden dikkat etmek lazım

Ebrucum inşallah herşey yoluna girer cnm, gelebilirsen çok mutlu olurum

Ebrucum, dualarım seninle ve Erayla olacak, aşacak bu durumu Eray gör bak, üzme kendini olur mu, çok zeki bir çocuk o ve çok başarılı olacak, bizde onunla gurur duyacağız inşallah..

Burcucum, paylaşımın için teşekkürler, hazır gıdaları eve sokmamak lazım kesinlikle, yada mümkün olduğunca mı demeliyim...

Ebrucum zor bir durum, Allah sana kolaylık versin, Eray'a da acil şifa versin. İnşallah mümkün olan en kısa sürede herşey yoluna girer. Çok üst üste geldi, bir çeşit sınav olsa gerek bu, sonu iyi olacak inşallah...

Cidden o maaşı verdiler yani adama, ay ne rezillik yaaa... Umarım daha iyisini bulur bir an önce, bu onlara verilecek en iyi cevap olur.

burcu şimdi baktım doğanın kaşık mamalarına hızlıca yok

Sevindim, sağol Filiz...

Rica ederim Meralcim.

Noluyo leyyn burdaaa geçmiş bir anda kapatılmış onu okuyodum arada koca bi boşluk kalmışş anlamadım biri özetleyebilir mi?

Yok, özetleyemeyiz.

evet.bir paket hero baby kaşık mamasına baktım onda yok..3 pket aptamil mamalara baktım ,onlardada göremedim...aptamil biberon mamasındada göremedim ben ...

İyi iyi, hiç olmazsa henüz yemediklerinden emin olabiliriz. Sağol Ebrucum.

Ebru canım çok zor çok çok geçmiş olsun tekrardan düzelir inşallah peki ailelerinizde var mı hiperaktiflik ve dikkatsizlik gibi bir durum genlerden de olabilir mi yoksa dediğin gibi ilgisinin dağılıp aile olarak ona olan paylaşımızını sevginizi daha mı az gösterdiğinizi sanıyor?

canım inşallah düzeliçek herşey...gelmek isterim gerçekten..bir arada olmak çok güzel..gelemezsemde affet beni olurmu?

inşallah düzelecek canım....çok zeki çıktı..b,zim tahmin ettiğimizden daha fazla..ama kullanamıyor zekasını...tek istediğim o biliyormusun..ilerde çoçuklarımı çok iyi yerlerde görmek...şu dünyada başka hiç bir şeyde gözüm yok...allah hepimizin çoçuklarına güzel kader versin...

bugün hava süper çocukları biraz dışarı çıkırıcam hepiniz öpüldünüz byy

Evet evet, aynen öyle olacak Eray, dualarımız sizinle Ebrucum.

Yasemin rica ederim, ben şimdilik almıyorum ama zibidiler akıllanıp da isteyecekler, o zaman napacaz bilmiyorum.

Aminnnn, ne güzel dilemişsin...

ben geldimmm burcucum yazdığın ii olmuş ben hazır çorba et suyu falan kullanmam hiç ama dediğin gibi mamalara benim de aklım takıldı bu ara kesip süte başlamak istiyodum onu da bu sabah tahlil fln derken doktora sormayı unuttum sizlerde durum ne süte başlayan var mı

canım inan ki bugün sana özelden yazacaktım durumlar nasıl diye ? Eray eşin emirhan ,, mevlam yardımcın olsun senin sağlık sorunun ne aşamada takip ediyor musun ?

şu tablo işi hoşuma gitti bak iyiki paylaştın kardeşimde bir deneme yapmayı düşünüyorum ,,,

filizcim ben aslında hiç birini almıyorum ama mamalar takıldı valla şimdi aklıma. Onlarda da var mıdır acep :18:

burcu ben artık hiç bir şekilde doğru yaşadığımıza inanmıyorum ne yazık ki

örneğin bir dönem tereyağı tü kötü denildi şimdi doktorlarımız saf doğal tereyağını bebeklerimizin mamalarına eklemmemizi tavsiye ediyor ,

kızım ilk doğduğunda annem mama vermeyelim ben bulamaç yapayım dedi eşimde bende nasıl kızdık itiraz ettik ,,, halbuki belkide mamadan daha doğal ve bağırsakları için sadece besleyici ama gel görki inanç ve düşüncelerimiz hep farklılaştı böyle şeyler kötü diyoruz bende anlamadım

canım sağol,,bende bunların bir sınav olduğunu düşünüyorum...geçeçek elbet..düzelmeyecek bişey değil...en azından bu bana umut oluyor..

canım bizde eşimde ve bende yok ...ama akrabalar arasında varmı bilmiyoruz..hani bildiğimiz kimsede yok açıkcası...bu durum asıl sebebi zaten genetik olmasıymış..yaşadığı olaylar ve çoçuğa davranış şekli bunu arttırıyormuş...birde arkadaşlar beyinde on kısmın zedelenmesindede olabiliyormuş..ve hamilelikyte annein psikolojisi ve yedikleriiçtikleride etkili olabiliryormuş.....biz bunuda düşünüyoruz açıkcası...hamileyken eraya düşmüştüm ben...birde psikololojikmen çok kötüydüm açıksası..bunlar etkilemiştir diye düşünmeye başladım...

Rın rın rın rınn büyük şeyler olmuş sanırsam ki burada kan kokusu alıyorum Bulusunca anlatırsınız artık banane merak ettimmmm..Meralcim iyiyiz dodo da iyi şükür eymencimin parmagını öperim yalarım kıyamam ben ona..Ebru dua et yavrucum Allah sağlık versin bak bunun bir çözümü var ona da şükür, zordur tabi ama anlıyorum sevgilerimi yolluyorummm...
Geliyozmu meral şimdükkkk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…