- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #98.741
Merhaba canlar
Eymenle yine nezleli hallerdeyiz o kadar kuduruk olduki artık buralara bakamaz oldum...
Dün doktorda idik verdiği kiloyu almış 8 kg ve 70 cm olmuş minik bir adam işte
Geceleri uyku uyumaz doğru dürüst yemez içmez full hareket ne beklenirki başka...
Dün Nehir aradı konuştuk bana gelecek cumartesi kısmet olursa
Başka gelmek isteyen var ise kapım açık beklerim canlarım
Duruyor tabi, durmaz mı, Doruk'un resimlerine bakarken ona da bakıyorum, sonra şimdiki muzurlukları geliyor aklıma, gülüyorum :)))
Hava güneşli ılık deniz mis gibi mi??
Ne oklavası, bir kamyon odun kaptım geliyorummmm
Ayy sapıtma, nerden çıktı şimdi?
Orda çok mu kolay olacak sanıyorsun hayat?
3-4 arkadaşım var Amerika'da yaşayan, sadece biri mutlu, o da ailesinden nefret ederek gittiği için... Dünyanın öbür ucunda, cücük kadar bi bebeyle yalnız yaşamak kolay mı bea
Merhaba canlar
Eymenle yine nezleli hallerdeyiz o kadar kuduruk olduki artık buralara bakamaz oldum...
Geceleri uyku uyumaz doğru dürüst yemez içmez full hareket ne beklenirki başka...
Merhaba canlar
evet beni de aradı kısmet olursa bende geliyorum zaten haftasonu için konuşmuştuk onunla sonra plan sana kaymış..
geçmiş olsun canım kış geldi ya iflah olazlar artık bütün kış hep beraber sümüklü sümüklü gezeriz
geçmiş olsun canımcım
verdiği kiloyu almış sevindim Allah bi daha göstermesin canımcım hastalık minik adama kurban olurum
yaa bende çok isterim gelmek ama ablam üç haftadır isyan halinde çalışıyor sadece cumartesi izinli bu hafta da gitmezsem topa tutar beni ama bi hafta içi eğermüsait olursan gelmeyi çok isterim
nımBenim Migrenim var, sende hala var mı, atlattın mı, nasıl baş ediyorsun o ağrılarla, çok zor yaa..
Amanınnn, daha duruyor mu o resim, ne çirkinmiş bea, geçen gün bende baktımda resimlerine, önümüzdeki ay yaşına girecek şuna bak, zaman çabuk geçti hakkaten..
Bende şimdi aynı şeyi yazacaktım, aralarında tam 1 ay var, Hilal kuzusunun da 10. ayı kutlu olsun, maşalla oh hepsine de, büyüdüler yaa..
ofo ofo tutmayın beni valla süper teklif kovulmayacağımı bilsem şimdi atlar gelirim
Duruyor tabi, durmaz mı, Doruk'un resimlerine bakarken ona da bakıyorum, sonra şimdiki muzurlukları geliyor aklıma, gülüyorum :)))
Hava güneşli ılık deniz mis gibi mi??
Ne oklavası, bir kamyon odun kaptım geliyorummmm
kıskanma şekerimm:))sen de gel:) toplaşıp gelin valla süper olurr axx
sıpa durmuyor ben kactımm
Ayy sapıtma, nerden çıktı şimdi?
Orda çok mu kolay olacak sanıyorsun hayat?
3-4 arkadaşım var Amerika'da yaşayan, sadece biri mutlu, o da ailesinden nefret ederek gittiği için... Dünyanın öbür ucunda, cücük kadar bi bebeyle yalnız yaşamak kolay mı bea
Sağ ol canım benim inşallah
Beklerim tabii geleceğin günden bir gün önce haber ver bana
Merhaba canlar
slm millet
nasılsınız görüşmeyeli, dün ismen buradaydım ama cismim yoktu çünkü notlarla uğraşıyordum. ama gece sohbetinizin br kısmını okudum koptukça koptum formunuz yerindeymiş
ben bu ara fazla takılamıycam görümceleri
m yarıyıl tatiline geliyor, girsem de çoğunlukla okur çıkarım sanırım 1 günde bile özledim sizi yaw nasıl geçer bu zaman
herkese slm sabahtan beri burdayım ama ata müsade etmedi yazmaya şimdide çok zorluyo :))
buarada damağı çok kötü şiş daha ne kadar şişmeye devam edecek bilmiyorum( sürekli mızırdıyo valla
birde aylarını kutlayan bebeklerimizi tebrik ediyorum nice aylara :))
hasta olan bebeklerimize ve nelerine geçmiş olsun birana önce iyileşirler inş.
hava çok güzel burda biz şimdi parka gidiyoruz atayla
gelince görüşürüz
nım
hala var canım maalesef..rahatlatıcı bi kacsey..bendeişeyarıyor agrıyı kesmese"de..buz kompresi-melisa cayı ve tabiki serin karanlık vesessiz bir odada istirahat.ağrı gelinceertelersin ancak illaki yasarsın.tetikleyicileri bulman lazım..oğlan durmuyo yazarım sana uyuyunca
tabiki canımcım haberleşiriz
evde sıkıntıdan ptlıyo serhan gidecek biyerimiz de yok maalesef
bu arada serhanın bütün oyuncaklarını kaldırdım oynadığı şeyler
mama kutusundan çıkan kaşıklar
ikea dan aldığım plastik kaşıklar
dondurma kutusu
ve benim sıkmalı saç tokalarım
ve televizyon düğmeleri,çekmeceler,dolaplar kumandalar
bim den aldım o oyuncağı halkaları geçireceğine yerlerine tekerlek gibi fırlatıyo sonrada arkasından gidiyo
Bu bebelere oyuncak falan almamak lazım aslında ama duramıyoruz işte..
BİM den cumartesi akşamı eşimle çarpışan arabalardan aldık İklime, eve geldik önce sesinden korktu, sonrada hayretle izlemeye peşinden gitmeye başladı, az sonrada eline alıp çat çat parkeye vurdu ve kırdı oyuncağı, uyanık eşim ertesi gün BİM e götürüp bozuk çıktı diye değiştirmiş, yine pür dikkat izlemeye el çırpmaya başladı bizim kız, sonra bir baktım bu seferde ses ve ışık olayı gitmiş oyuncakta, daha da değiştiremeyeciğimize göre, öylece kaldı oyuncak, şimdi yüüzne bile bakmıyor, eline alsa bile kulpundan tutup fırlatıyor, kırılsa da tamamen bizde rahatlasak İklim de :)))
Merhaba canlar
dünyanın bi ucu yalnız bööle bi cümlede kullanınca daha cazip görünmeye başladı gitmek
slm millet
nasılsınız görüşmeyeli, dün ismen buradaydım ama cismim yoktu çünkü notlarla uğraşıyordum. ama gece sohbetinizin br kısmını okudum koptukça koptum formunuz yerindeymiş
ben bu ara fazla takılamıycam görümceleri
m yarıyıl tatiline geliyor, girsem de çoğunlukla okur çıkarım sanırım 1 günde bile özledim sizi yaw nasıl geçer bu zaman
tabiki canımcım haberleşiriz
evde sıkıntıdan ptlıyo serhan gidecek biyerimiz de yok maalesef
bu arada serhanın bütün oyuncaklarını kaldırdım oynadığı şeyler
mama kutusundan çıkan kaşıklar
ikea dan aldığım plastik kaşıklar
dondurma kutusu
ve benim sıkmalı saç tokalarım
ve televizyon düğmeleri,çekmeceler,dolaplar kumandalar
bim den aldım o oyuncağı halkaları geçireceğine yerlerine tekerlek gibi fırlatıyo sonrada arkasından gidiyo
herkese slm sabahtan beri burdayım ama ata müsade etmedi yazmaya şimdide çok zorluyo :))
buarada damağı çok kötü şiş daha ne kadar şişmeye devam edecek bilmiyorum( sürekli mızırdıyo valla
birde aylarını kutlayan bebeklerimizi tebrik ediyorum nice aylara :))
hasta olan bebeklerimize ve nelerine geçmiş olsun birana önce iyileşirler inş.
hava çok güzel burda biz şimdi parka gidiyoruz atayla
gelince görüşürüz
BİM den cumartesi akşamı eşimle çarpışan arabalardan aldık İklime, eve geldik önce sesinden korktu, sonrada hayretle izlemeye peşinden gitmeye başladı, az sonrada eline alıp çat çat parkeye vurdu ve kırdı oyuncağı, uyanık eşim ertesi gün BİM e götürüp bozuk çıktı diye değiştirmiş, yine pür dikkat izlemeye el çırpmaya başladı bizim kız, sonra bir baktım bu seferde ses ve ışık olayı gitmiş oyuncakta, daha da değiştiremeyeciğimize göre, öylece kaldı oyuncak, şimdi yüüzne bile bakmıyor, eline alsa bile kulpundan tutup fırlatıyor, kırılsa da tamamen bizde rahatlasak İklim de :)))
Görümcelerinle yarıyıl tatilinde sana kolay gelsin..
kızlar bişey sorucam:92:
şimdi ben sabahları serhanın kahvaltısına kesin üç çeşit meyve koyuyorum
elma,armut yada ayva muz kesin var ve mandalina yada portakal suyu
gün içinde de bazen meyve suyu veriyorum bazen vermiyorum bazende kavanoz meyve püresi veriyorum acaba sizce yeterlimi bi gün için aldığı meyve miktarı
tabii arada bu çeşitleme değişebiliyo
cvp verirseni memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?