2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet beni de aradı kısmet olursa bende geliyorum zaten haftasonu için konuşmuştuk onunla sonra plan sana kaymış..

dünyanın bi ucu yalnız bööle bi cümlede kullanınca daha cazip görünmeye başladı gitmek

geçmiş olsun canım kış geldi ya iflah olazlar artık bütün kış hep beraber sümüklü sümüklü gezeriz

ben yemeğe kaçıyorum sevgili anneler daha doğrusu eve gidip dolaplarımı düzeltmeyi düşünüyorum takıntılıyımdır da biraz hade öptüm sizi

geçmiş olsun canımcım
verdiği kiloyu almış sevindim Allah bi daha göstermesin canımcım hastalık minik adama kurban olurum
yaa bende çok isterim gelmek ama ablam üç haftadır isyan halinde çalışıyor sadece cumartesi izinli bu hafta da gitmezsem topa tutar beni ama bi hafta içi eğermüsait olursan gelmeyi çok isterim

slm millet
nasılsınız görüşmeyeli, dün ismen buradaydım ama cismim yoktu çünkü notlarla uğraşıyordum. ama gece sohbetinizin br kısmını okudum koptukça koptum formunuz yerindeymiş
ben bu ara fazla takılamıycam görümceleri
m yarıyıl tatiline geliyor, girsem de çoğunlukla okur çıkarım sanırım 1 günde bile özledim sizi yaw nasıl geçer bu zaman

Sağ ol canım benim inşallah

Beklerim tabii geleceğin günden bir gün önce haber ver bana

herkese slm sabahtan beri burdayım ama ata müsade etmedi yazmaya şimdide çok zorluyo :))

buarada damağı çok kötü şiş daha ne kadar şişmeye devam edecek bilmiyorum ( sürekli mızırdıyo valla

birde aylarını kutlayan bebeklerimizi tebrik ediyorum nice aylara :))

hasta olan bebeklerimize ve nelerine geçmiş olsun birana önce iyileşirler inş.

hava çok güzel burda biz şimdi parka gidiyoruz atayla
gelince görüşürüz

nım

hala var canım maalesef..rahatlatıcı bi kacsey..bendeişeyarıyor agrıyı kesmese"de..buz kompresi-melisa cayı ve tabiki serin karanlık vesessiz bir odada istirahat.ağrı gelinceertelersin ancak illaki yasarsın.tetikleyicileri bulman lazım..oğlan durmuyo yazarım sanauyuyunca

ofo ofo tutmayın beni valla süper teklif kovulmayacağımı bilsem şimdi atlar gelirim

gelsene kızımm dilimin ucuyla söylemedimm:))

Sağ ol canım benim inşallah

Beklerim tabii geleceğin günden bir gün önce haber ver bana

tabiki canımcım haberleşiriz
evde sıkıntıdan ptlıyo serhan gidecek biyerimiz de yok maalesef

bu arada serhanın bütün oyuncaklarını kaldırdım oynadığı şeyler
mama kutusundan çıkan kaşıklar
ikea dan aldığım plastik kaşıklar
dondurma kutusu
ve benim sıkmalı saç tokalarım
ve televizyon düğmeleri,çekmeceler,dolaplar kumandalar
bim den aldım o oyuncağı halkaları geçireceğine yerlerine tekerlek gibi fırlatıyo sonrada arkasından gidiyo

Çok geçmiş olsun ikinize de, Eymen in verdiği kiloyu almasına sevindim, yaz gelse artık, kış hem hastalıklarla geliyor hemde çok iç karartıcı, yazın cıvıltısını ve iç açıcılığını çok özledim..

Görümcelerinle yarıyıl tatilinde sana kolay gelsin..

Geçmiş olsun ve tebrik dileğin için teşekkürler, Ata da dişini çıkarıp bir rahatlasaydı mahvoldu çocuk yaa..

Ah o tetikleyicileri bir bulsam zaten.. Karanlık ve sessiz oda iyi geliyor evet ama her ay, her ay da çekilmiyor bu ağrılar yaa.. Rahatlatıcı şeyler o anlık işe yarıyor, sonraki ay yine aynı şeyleri yaşamak çok zor..

Bu bebelere oyuncak falan almamak lazım aslında ama duramıyoruz işte..
BİM den cumartesi akşamı eşimle çarpışan arabalardan aldık İklime, eve geldik önce sesinden korktu, sonrada hayretle izlemeye peşinden gitmeye başladı, az sonrada eline alıp çat çat parkeye vurdu ve kırdı oyuncağı, uyanık eşim ertesi gün BİM e götürüp bozuk çıktı diye değiştirmiş, yine pür dikkat izlemeye el çırpmaya başladı bizim kız, sonra bir baktım bu seferde ses ve ışık olayı gitmiş oyuncakta, daha da değiştiremeyeciğimize göre, öylece kaldı oyuncak, şimdi yüüzne bile bakmıyor, eline alsa bile kulpundan tutup fırlatıyor, kırılsa da tamamen bizde rahatlasak İklim de :)))

valla bende alacaktım oyuncak ama baktımki oynamayacak vazgeçtim

iklim yakında onun da hakkından gelir eminim:)

kızlar wala biton para werip oyuncak almayın oynamıplar işte bnmkininde şu an en poopüler oyuncağı sirke şişesi kitaplıktaki kitaplar kumanda detrjan kabı dolabın içindeki ocağın tüpü ne biliyim saçma salak şwyler iki gündür oyuncak selesi köşede duruyor dağılmadan. artık keşif zamanları olunca oturup oynamak yerine karıştıolar

Pınarcım, Eymen kuzunun toparlamış olmasına çok sevindim, üzülme minik adam diye, çok marifetli o :)
Nezle bu havalarda çok sık oluyor, geçmiş olsun ikinize de...

dünyanın bi ucu yalnız bööle bi cümlede kullanınca daha cazip görünmeye başladı gitmek

Git o zaman çatlak

Vuuu, çılgın sömestr tatili desene

Doruk da daha ziyade bu saydıklarını, ayrıca çiçeklerin yapraklarını, terliklerimizi, dolu veya boş pet şişeleri tercih ediyor oynamak için. Ama bazı oyuncakları var ki, onları seviyor, ortamını yakalarsa uzun uzun oynuyor onlarla...

Offf Şebnem, sen söyledikçe ben çok korkuyorum sıradaki dişlerden, bütün kuzucuklar rahatça çıkarsa hayırlısıyla...

Benim bıdık, birşeylerin kapaklarını açıp kapatmayı çok seviyor. Ben de eline emzik kutusu, tansiyon aleti kutusu gibi kapağı gövdeye sabit şeyler veriyorum, düşürmeden oynasın diye. Son 3 gündür, bütün kapaklar gövdeden ayrılmaya başladı... Vahşi çocuğum benim

şebnem ata dişini biran önce çıkarır inşallah çok gözüm korkuyo benim burcunun dediği gibi ama başa gelen çekilecek maalesef
şeyma çok özletme kendini canım
pınar çok sevindim eymenin iyi olmasına ve kilo almaya başlamasına
seyhan bütün bebekler o halkaları amacı dışında oynuyor nedense,bizimkide yere atıp çıkardığı sesi alkışlıyo yada diş kaşıyıcı olarak kullanıyo
yasemin çok uyanık gördüm eşini bizde geçen hafta aldık o arabadan bozuk çıktı yoksa sizin iade ettiğiniz oyuncakmıydı ben iki gün önce bimden bi araba daha aldım inşaat arabasımı neydi, mert bayıldı arabaya ama alıp alıp yere atıyo kırmasın diye kaldırdım biriki ay sonra vercem aklı ermiyo kırılacağına şuan:26:
mert demin meleğin kanepesine çıkıp aşağı inme denemeleri yapıyodu bizim koltuklar yüksek galiba bizimkine yastık koysak bile tırmanamıyordu çünkü,yalnız bi sorun var aşağı inerken bazen kafa üstü inmeye çalışıyo:26:

Görümcelerinle yarıyıl tatilinde sana kolay gelsin..

benim 4 görmcenin sadece biri zehirlidir o da şu anda gelemez kocama onun gerçek yüzünü göstermeyi başardım :81: o yüzden pek yüz vermiyorlar diğerlerinin faydası olur zararı olmaz mesela hafta sonu kuaföre gideceğim ve onlar denize bakacak

bizim çarpışan arabA ŞİMDİLİK SAĞLAM HATTA pili bitene kadar oynadı, daha doğrusu pili bitene kadar arabanın hareket etmesini engelledi ne ile ne kadar oynayacağı hç belli olmuyor, sallanan atı sevdi mesela gidip gidip kurcalıyor

kızlar bişey sorucam:92:

şimdi ben sabahları serhanın kahvaltısına kesin üç çeşit meyve koyuyorum
elma,armut yada ayva muz kesin var ve mandalina yada portakal suyu
gün içinde de bazen meyve suyu veriyorum bazen vermiyorum bazende kavanoz meyve püresi veriyorum acaba sizce yeterlimi bi gün için aldığı meyve miktarı
tabii arada bu çeşitleme değişebiliyo
cvp verirseni memnun olurum

nası hazırlıosun kafaltısını fikir olsun banada ben hiç meyve koymuorm günde bi kavanoaz maması yada yarım portakal yada bütüne yakın muz yiyo bencede yeterde artar bile.

ben peyir tereyaayla meyveyi bağdaştıramadığımdan koymuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…